91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #76949 Felment a patch? Mert ha igen, akkor nem tudom. Az biztos, hogy egy il-2 szinte mindent kilőttem, mire kiugrott a pilóta, és akkor sem esett szét a gép. Ok, az il-2, viszont eddig az sem volt valami atom. -
No Sakkay mester,csak ,hogy ne mond nem nézem meg a BOST.
1. Vakít ez a retek fehérség. Ok tél van.
2 Az alábbi képeken látszik (videóval én most nem bajlódom,de gondolom elhiszitek) minden egyes géppel 1 azaz csak 1 pontosabban egy rövid sorozatot adtam le,és ezek lettek az eredmények. Vagyis a Lagg3 al 2 őt a fókára ,az valahogy bírta:)de ketté tőrt mint a ropi. Na azaz égtek mint a rongy,vagy okádták a gyárkéménnyi füstöt,vagy szétestek.
Kérdésem? Mit változtattak?
Vagy .Qrva jól lövök.(nem hinném,hogy ez a helyzet.
Na jó nem tudom feltölteni a képeket valami nem megfelelő az oldalnak.
Mind 1 ,F4,Fóka,La5,Lagg3,Jak1 ezekkel mentem. Én nem látok semmi komolyodást. Az viszont dícséretes,hogy a fóka találat után repült és pár másodperc múlva elhagyta a jobb szárnyát,majd ahogy pörgött lefele ketté is tört.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:01:44 -
artivizsla #76947 Érdekesség a történelmünkből. -
artivizsla #76946 Milyen kiegészítőnek kell menni a Mozilla alatt, hogy a fórum zöld színei áttetszők legyenek, legalábbis a céges gépen látszik a háttér az alap zöld szín helyén ? -
A BOS ban mi a a nehéz a felszálláson? Egyedül a Fókával kellett 2x nekiiramodnom,de utána már az is eccerű:) Még a CLOD ban is nehezebb felszállni,na jó ezek csak nüansznyi különbségek. -
Nem mozog a műszerfal. Nem ittál sokat tegnap?:))) Vagy ma?:) A fejkövetőd ahogy mozog ,azt érzékeled úgy,ez zavaró ha az egérrel akarsz manipulálni:)) -
sakkay #76943 Ja tudom
!
Repültem a p51 el-kipróbáltam a logi joyt, érdekes mert a dcs-ben egész jó-és azt néztem, hogy nehezebb leszállni a BOS-ban, mármint szépen. Igaz a Dóra nincsen meg, de a p51-el gyönyörűen lehet leszállni. A felszállásnál meg ha szakaszosan adagolod,megint egyszerű. De miért mozog az egész műszerfal? Mármint látom , hogy direkt, de miért jó az? -
Ugyan már:) Nem tudsz olyat mondani, mutatni ,hogy nekem tessék a BOS al kapcsolatban. Úgy szar ahogy van.:))) UFF.
Elvek !:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 13:25:41 -
sakkay #76941 Nem azt fogják Laca. Olyan jó hogy beadok valami linket és baxol megnézni!
(kb. 1 hete) Mondtam , hogy elindult már az atag-hoz hasonló rendszer tesztelése.
És egyéb a régi iles warokhoz hasonló rendszereken is gondolkoznak. -
Lehúzás!! Az van kérem lehúzás:))
Majd jót mosolygok amikor megveszi boldog boldogtalan ,oszt egy hónap múlva a sutba dobják .Már ha a ROF os multi megoldást követik a fejlesztők. -
sakkay #76939 Huh akkor az szopás. De ha tényleg nem érdekel más, nem jobb az alap,+ külön a fóka? Úgy azt hiszem olcsóbb...bár nem sokkal. -
artivizsla #76938 Ment privi. -
sakkay #76937 Igen már a steamon is fent van..arról nem tudok pontos infót szolgálni , hogy mi lesz azokkal akik már rég megvették, valaki azt mondta beírta a kódot, és a steam elfogadta...na én még nem próbáltam.
VO101 tvr:ja, ha valaki fóka mániás később is megveszi ennyiért. Én csak azért vettem meg annak idején a full verziót, mert akkor még-már nem volt az alap. Szerintem az alapot annyi pénzért nagyon megéri megvenni. Lesz gyalogság...láttam az animációt. Ráadásul eltűnt pár eszközről az állomány úgyhogy azok is cserélve lesznek!
FPS. nekem i5 van, egy GTX770 kártyával, alapon-ha nincsen semmi különös 60+, ha 16 gép forgolódik egy bolyban az égő Sztálingrád fölött 35-45 fps. Ja ez max grafikán, full HD. -
FiBriZZo #76936 velem biztos jól járnak mert engem csak a fóka érdekel ebből a planesetből -
sakkay #76935 Ok. -
VO101 tvr #76934 Vagy pont hogy nagyon is van! -
FiBriZZo #76933 50 dollár a játék és plussz 40 dollár hogy legyen fóka is :D ezeknek tényleg nincs marketing osztályuk :) -
egyre inkább úgy érzem, hogy nekem teszik a játék, valszeg meg fogom venni ha lemegy az ára.
Ebből is van steames-nem steames? -
Oké. 19:00? :) -
sakkay #76930 Ok este ts?.. most megyek kajálni. -
Szia Sakkay! :) Előbb-utóbb megfogom, de nekem még drága. :) majd, ha 6-8 lesz! :) De a képek nagyon szépek!
-
sakkay #76928
-
sakkay #76927 Szia Papa!
Vedd meg..ha nem érdekel a fóka akkor csak az alapot, de most már mindenkinek ajánlom
.
-
Az igen! Levették a golóbisok erejét. Az mán bravúr bakker. Még egyszer kérdezem. Külön külön a rendszerek ,hogy sérülnek?
Vagy találat (jó most több találat) és füstől mint Géza bátyám Trabija. -
sakkay #76925 Laca..az a lyuk attól még azért volt ott!
Meg ha nagyon kellett vizelni esetleg, és elég ügyes voltál..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.24. 11:40:24 -
:D :D -
Mi ez a mordály ott??? Na mennyenek már a 3/4 ed p...csába. Nem rof ez bakker,rádió is volt nekik ,nem kellett jelzőpisztoly:) Erre bezzeg van eszük az idiótáknak.
Ja ez Il2 mod. Azok is menjenek a csába:)) Attól még a 3*7 is:)
Vagy BOS? Mindegy ,így is úgy is menjenek.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 11:39:23 -
sakkay #76922 Ja amúgy
!
-
sakkay #76921 Na na! Ezt azért még én is azok közé a dolgok közé raktam, ami vagy nem lesz vagy nagyon soká. Amúgy amennyire én látom nem hagytak ki semmit.
Sokkal több találatot bírnak a gépek, és nem hal meg egyből a motor. Most 70%-ot írnak. Nagyon szép az új mapp. Sokkal több az erdő. -
jujujujujujuj:) Mindgyá összevissza pisilem magam:)) Aztamindenit nekije.:)) -
Ha visszaolvastál volna csak egy picit ,vagy előtte kérdezel,sok sok ideges perctől megkímélted volna magad.
De te dolgod:)
Looooooooogi még mindig ne tud joy-t csinálni,régen se tudott,sőt valszeg a jövőben sem fog tudni.
Az meg egy nagy kalap kaki :) -
sakkay #76918 Gyerekek
az indítási procedúránál-ugye eddig nem nagyon volt-csak "e" kellett nyomni. Na most a készítőknek volt erre valami kósza mondatuk, hogy bár nem lesz klikkelhető a kabin, minden működni fog. Tegnaptól, ugyan még mindig "e" kell nyomni, de minden, a teljes! indítási procedúrát megcsinál a gép, messzeren még az oldalsó elektromos táblán lévő gombokat is kapcsolja, plusz a fedőborítókat a kapcsolókon le fel stb..nagyon brutál. Elméletileg a véglegesben ezeket mi is csinálhatjuk!!!!!Szarok rá ha nem klikkelhető, de én nyomkodhatom...hoho a végén még tényleg hardcore szim születik!
Ezt nem tudom ellenőrizni, de a fórumon sokaknak dcs dóra is van. Azt mondják nincsen kihagyva semmi a BOS fókából, összehasonlítva az indítást. -
sakkay #76917 Jól néz ki, az utolsó modelleken belül, a piros kapcsolós a legutolsó! -
sakkay #76916 -
sakkay #76915 -
sakkay #76914 -
sakkay #76913 -
sakkay #76912 -
sulyid #76911 Végül egy Logitech Extreme 3d Pro került megrendelésre közvetlenül a gyártótól. Valakinek van valami tapasztalta vele hogy mire kell odafigyelni használat közben? -
sakkay #76910 Na úgy néz ki, egyenlőre M.sidewinder ffb 2 joyom lesz. Azt írta a srác, hogy nagyon rég nem használták, és telefonálás közben kiderült, éppen festenek, úgyhogy valóban a szekrény aljáról kerülhetett elő
. Viszont amikor belegondoltam hány éves
, na mindegy abban talán még van anyag, meg mégis csak ez az utolsó verzió, a microsoftos joyok közül, újabb nincsen.