91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valaki multkor keresett klasszikus borotvat. Mivel epp kiujjult a taktikai kes gyujtop maniam ezekbe botlottam:
http://bolthely.hu/ferfiakjatekboltja/lista/50cf72c886cc1_borotvak -
sakkay #76989 Srácok a trackIr 4 pro-t érdemes megvenni? Azon kívül, hogy 51% és 46% látószöge van a kettőnek,más különbséget nem láttam.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.25. 17:22:49 -
Solt #76988 Varázslat... :D
-
De akkor is mikroszoft "találmány" :p -
sakkay #76986 Na jó de az idő köztük 10 év
-
Solt #76985 Ilyen van a G940-n is... :) -
sakkay #76984 Mondjuk sok görcsölést nem látok a felszállásnál!
-
Amennyire a lógi szar joyt csinál, a mikroszoft annyira jót! Az én FFB pro1-em ma is működik (nem nálam igaz).
Pedig valamikor 1999-ben gyártották! -
sakkay #76982 Tudtam, hogy valami gyanús, de nem értettem..már az is teljesen sokkoló volt, hogyha a kormányszervekre nem hat erő, azzal arányosan eltűnik az ffb, de olyan szinten,hogy azt hittem valami hiba van. Aztán összeraktam mi ez, eszméletlen királyság
. Ameddig nem romlik el ez marad az tuti!!!!!!!
-
Igen, az FFB pro 2 az már USB-s. Ésss nem tudom, biztos éstrevetted a mikroszoft egyik fasza megoldását.
A joy elején az ember kisujjánál van egy érzékelő. Ha nem fogod a joyt nincs FFB ergó nem akar leugrani az asztalról, stb... -
sakkay #76980 Minden ilyen dolog még finomításra szorul, a lista lassan pipálódik ki. Igazából innentől lesz érdekes,(kész az összes alap gép) mert most esnek neki az fm javításnak komolyan. Legalábbis eddig az volt a terv. Az előző pár héttel ezelőtti fm javítás csak azért volt, mert másról sem szólt a fórum. -
sakkay #76979
Érted te mire gondolok. A bos akárhogy is soha nem ebben lesz nagyon jó. Inkább arra utaltam mennyire meglepett, hogy ebben az irányba is tettek lépéseket. Amúgy Leon, kúrva jó a joy. Ok, te mindig mondtad, de én nem veszek olyan ős akármit ami nem usb, mert az aztán már tényleg lutri. Aztán láttam , hogy ez usbs. De ez olyan finom, pontos, hogy az állam leesett ráadásul és olyan erős az ffb, hogy 2 óra után zsibbadt a kezem..hát mi lett a gilisztákkal, kitörte a kezüket?
-
Drága bajtársam! Már meg ne haragudj (egyébként is minden tiszteletem a Tied, hogy próbálod védeni a védhetetlent... :P )!
Most ez komolyan érv a BoS mellett??? Hogy nem klikkelhető a kabin de mégis mintha? :) -
Szerintem a bombák furán esnek. Mindegyik teljesen egyforma szögben, tökéletes távolságra egymástól. Meg se rezzennek amikor kiesnek a gépből. Így azért elég pontosan lehet célozni. Magát a gépet külsőleg nagyon szépre összehozták, bár nem értem miért nincs téli festése. A nézetek a lövész állásban külön dicséretet érdemelnek. -
sakkay #76976 Na ja. De az mégiscsak tündér. -
sakkay #76975
-
3.20 tól.Ez semmivel sem rosszabb.
-
Wartündérben meg 5000 en:)) -
Egy szerveren?>:) -
sakkay #76971 120 vannak jelenleg a BOS multiban. -
sakkay #76970 Köszönöm, ezt én is megtaláltam, de ilyen sokat nem adok érte. Most egyenlőre az van, hogy szereztem egy tökéletes ffb microsoft sidewinert-ez a legjobb amit eddig próbáltam joyt-és max ha nagyon jó áron látok g 940 akkor lesz csere. -
Sidewinder #76969 Sakkay! Találtam egy webáruházat, ahol a kiírás szerint árulnak még Logitech G940-et. 86715 Ft-ért osztogatják elméletileg. Remélem tényleg kapható, és nem csak arról van, szó, hogy egyszerűen senki nem frissítette a felületet. ITT -
sakkay #76968 -
sakkay #76967 -
sakkay #76966 -
sakkay #76965 -
sakkay #76963 -
sakkay #76962 -
sakkay #76961 Azt be tudod linkelni? -
-
nincs hozzá win7 driver sajnos, én is utánanéztem, még gányolt sincs.
Legutoljára xp alatt volt támogatás.
Bedugod azt hali :) -
sakkay #76958 Érdekes, mert mégis működik az ffb, de azért szeretném látni is. Szóval nagyon fasza, és hihetetlen pontos. Ha nem romlik el atom jó vásárt csináltam 10-ért. -
Honnan a retekből tudjam:))) Figyu én a retró koromat élem,pipa,borotvakés,retro zenék,viszont hardvert nem veszek 100+ éveset:)
Faxt vásárolgatsz mindenféle marhaságokat,ahelyett,hogy egy jót vennél . Mire eljutsz odáig még egyszer annyit elköltesz ezekre a vicek vacakokra. Na jó az MS joy a kiváló ,de ha nincs driver lehet bármilyen jó. Talán Phantomass tud segíteni. -
sakkay #76956 Inkább azt mondjad meg honnan a jó életbe töltsek le win7 drivert az új microsoft sidewinder ffb 2 joyomhoz! 
Kurva jó amúgy csak nem ártana valami, amin meg tudom kalibrálni az ffb meg hasonló. -
-
-
-
Na átbaxtattam őket itt egy pár
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:32:49 -
Meg is van:) Lehet az IL2 őt combosították:) Vagy nem találtad el.
-
Persze ,hogy biztos. El sem indul amíg nem tölti le. Főldmíves vakítás testvérem semmi más:)
De én vagyok a balfax:))) mert mindig bedőlök amikor örömködsz:))