91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bucsher #77432 Hajrá 777! :) -
Ez már a RoF-ban is ott volt! :) -
bucsher #77430 Hoppá, valódi csillagképek! -
Leon, írtam neked privit! :) -
artivizsla #77428 Kávé mellé. -
feca1229 #77427 Vannak még ilyenek is ha valakit érdekelnek a bombázók!
HE-111 high altitude level bombing
PE-2 high level altitude level bombing
Aránylag elég szájbarágósan írja le , és nagyon szép munka!
Itt is bemutatásra kerülnek a gép műszerei.
Ha valaki még nem látta volna. -
Próbáltam belőni a sweetfx-et BoS-hoz, de ha el akarom indítani a BoS-t és engedélyezve van a sweet, akkor ctd van :( -
Óóóóóó, miket leltem :)
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation
Cockpit At-A-Glance Reference Cards
IL-2 BoS Tutorials, TIR Profile, G940 controls, & SweetFX - Updated 29 August 2014 -
Régi videó, de nekem tetszik... 
-
sakkay #77423
Bos fórum képek. -
sakkay #77422 Ok köszi! Jó volt a repülés, de holnap csapatozás is lesz már. -
Sakkay kerdezted mikor volt Track-ir 4-em. Nah utaneztem 2008 oktoberben adtam el. Tir4pro volt, clippel meg adtam hozza egy tir-es baseball sapeszt is. Hogy mikor vettem az nincs mar meg levelezesemben. De valamikor szerintem 2004-2005 kornyeken talan, de az is lehet elobb. -
Kosz a jatekot! Jo volt! Epp csak en meg a messzer
-
Nana:) Ez egy darabka történelem,no meg mindjárt teszek egy képet ,nem is rozsdás már annyira:) -
bucsher #77418 Ezt már az aknakereső is tudja :P -
Azért elképesztően jól van összerakva ez a BoS.
alt+tab... fél - egy óráig így volt. Neteztem, olvastam. Videót néztem a tecsődön. Majd vissza BoS-ba és meg sem kottyant neki.
Úgy ment tovább, mintha misem történt volna. -
bucsher #77416 Nincs egy kölcsön bos valakinek egy estére? :( -
bucsher #77415 Én is csak egy kis vágást ejtettem, amikor új volt a kés. Kép varratszedés után készült :P
kép 18+
Ha leadod éleztetni azt a rozsdás vasdarabot akkor azért fognak csuklani a rokonaid szerintem :) De nekem is tetszik.
Én is hetente borotválkozom, azért érek ennyire rá, ez nálam egy-másfél órás szertartás.
Hétköznap nullás gép azt' helló. -
artivizsla #77414 Mit kell beállítani, hogy a zöld háttér áttetsző legyen itt a szövges ablak körül ? -
sakkay #77413 Hm..pillanatnyilag nincsen dual szeró, viszont jó sokan vannak az expert szerón..ha valamelyik német bombázót tudod repülni kísérlek..vagy jöhetsz bármivel. A lényeg nem tudunk egymás ellen lenni, illetve tudunk, csak tuti nem én talállak meg. Múltkor olvastam, hogy annyi ember repült a sindy szerón(bos atag), hogy a fejlesztőknek kellet megkérni a közösséget repüljék a hiv. szerókat is, mert nincs elég multi teszt adatuk. -
sakkay #77412 

-
-
sakkay #77410 
-
sakkay #77409 Hüle.
Persze rendben akkor holnap...seaweed ts?
-
Na bakker! El kell mennem,tegyük már át holnapra,mert nem tudom mikor érünk haza. Ezer meg egy bocs:)
Nem félek :))) mielőtt erre a következtetésre jutnál.
-
sakkay #77407 Ocolusélmény a dcs musztángjával. Érdemes elolvasni. -
sakkay #77406 -
sakkay #77405
kár, hogy kicsi a felbontás..vagy mi. -
sakkay #77404 Gyere csak. Negyed nyolctól leszek, aztán Laca majd csatlakozik. -
sakkay #77403
Ja aztán gondoltam leszállok a falu közepén egy úton, ahol szemlátomást nem férek el a fák miatt, de mondom csak csak. Hát nem fértem el. Elakadt a szárny a fában aztán megpördített, meg szétbaszta a motort, de túléltem.( Single mission, az új mapon,) csak nézegettem milyen, meg hogy van-e változás. De nagyon az embereken kívül, nem találtam. Van pár új hang, meg a bombázókon valami, de azokat nem repülöm.
-
Ha este mentek es ha nem zavarok, jonnek majd orosz vassal celnak :D (en ugy 7-8 ora korul gondoltam repulni BoS-al) -
Kiliggattak?:))) -
Nagyon állat ez a kép! :)
-
Miaz meguntad a kergetozest es beugrottal Irinahoz ez korre? Vagy ez a sarki korcsma?
-
sakkay #77398 -
feca1229 #77397 Talán 50% kell lennie a keveréknek és akkor nem megy tönkre a motor. Azt ne kérdezd, hogy milyen magaságban én még 2k fölé nem mentem az il2 vel. -
artivizsla #77396 Róka fogta csuka esete :
"...Putyin döntése, hogy kiterjeszti a konfliktust, azt bizonyítja, hogy az Oroszországgal szemben hozott nyugati szankciók kudarcot vallottak. Az ostromlott vár feeling csak megerősítette támogatottságát a konzervatív, nacionalista szavazók körében. Ha az államfő törődött is valaha a nyugati reakciókkal, immáron magasról tesz rájuk. Ezt igazolja, hogy az orosz hivatalos források újra és újra, gúnyosan tagadják az orosz beavatkozás nyilvánvaló tényét.
A Nyugat morális dilemma elé került azzal, hogy a szankciók visszaütnek, hogy az orosz kapcsolat lazulása fékezi az eurózóna gazdasági növekedését is. Ezt azzal oldhatják fel, ha Petro Porosenko ukrán államfőre hárítják a felelősséget, mondván: azért nincs kiút a patthelyzetből, mert Kijev nem hajlandó betöltetni egyfajta ütköző állam szerepet a Kelet és Nyugat között, amit Moszkva elvárna tőle.
Akármilyen keserűen hangzik is, Ukrajnának engedményeket kell tennie Putyinnak. Ha a kijevi vezetés nem hajlandó erre, akkor Kelet-Ukrajna olyan bábállamként végezheti, mint a Grúziától leszakított, többségében oroszok lakta Abházia és Dél-Oszétia vagy a Moldovától levált Dnyeszter Menti Köztársaság. Sem a Nyugat, sem a Kijevi vezetők nem tudnak immáron olyan megoldást találni, amelyet arcvesztés nélkül vállalhatnának..." -
Ez most éppen az IL. -
sakkay #77394 Stuka?
-
sakkay #77393 Sok dolgom nincsen este, amikor neked jó.