91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #78312 Sógornál ma szüreteltünk. Előzetesen az elmondható, hogy amelyik vidéken nem rohadt le a szőlő, ott a bor árát nem a szőlő, hanem a hozzáadott cukor mennyisége fogja meghatározni, olyan alacsony a cukor foka. -
sakkay #78311 Srácok kurva nagy a gáz. Reggel még átdugtam bár usb, meg letöröltem a monitort, most meg benyomom és semmi. Illetve előjön az alap kép amikor kiírja hogy nyomj f2 meg ilyesmi, de nem bootol tovább. Csipogás nincsen egy hang sem. Mi a fasz lehet ez?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.27. 17:59:36 -
sakkay #78310 Ez érdekes, valaki az Orosz fórumról fordította:
Valdamar: I take this opportunity once again ask Almost most important friend Loft - when you can start to stick to steer for the T-34? smile.gif
Loft: By February, the most optimistic. Cabins also need gameplay, etc.
Mondjuk a képesség adott, ez egy technikai video a BOS motorjával, a készítőktől(1 éves vagy több)
-
bucsher #78309 Gondolkoztál már azon, hogy veszel egy fényképezőt?
:) -
sakkay #78308 Én is néztem de aztán úgy döntöttem placebo. De ha neked is feltűnt akkor lehet mégis csináltak valamit. -
Amaymon #78307 Az írták nem lesz FM változás csak a ballisztika, de érzem hogy bele nyúltak valamibe. Lehet a joy-t kezeli másképp. -
sakkay #78306 Két külön patch jött a bos-hoz, előbb az egyiket felrakod kilépsz, aztán indul a másik. -
sakkay #78305
-
sakkay #78304
-
lala42 #78303 Na én megyek megnézem az ATAG-ot -
Amaymon #78302 Itt vagyok, de most nincs kedvem trollkodni, aszontátok ne tegyem :D -
lala42 #78301 Hajók nem, de pl. légvédelmibe, vagy tankba már korábban be lehetett ülni. Volt is olyan map, küldi, vagy mit tudom én, hogy lehetett füldi cuccal is vitézkedni.
De már talán kivették. Most már csak 4-5 fajta menet van az ATAG-on. A többir nem igazán járunk. Talán a dog szerver még ami van. Az alábbi vidi is ott játszódik.
Hova tünt a BO5-ös barátunk?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.26. 20:07:36 -
hmm -
sakkay #78299 -
sakkay #78298 Te Laca..még a végén megvágod magad
. lassan nyithatod a saját beretva boltodat, annyi van már.
-
Hmm. Latszik hogy CloD nekem kimaradt! Ezt nem is tudtam. thx! -
Legutóbbi az ez volt
Kb 400 forintomba került.
ilyen volt
Ilyen lett.
Természetesen eredeti állapotba visszaállítva, a nyél is a z ami volt rajta,csak sok meló volt.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.26. 19:52:44 -
sakkay #78295 Nem voltak benne ilyen hajók, és az sem biztos, hogy tudtak egymással harcolni. Mivel a clod alapvetően a későbbi tervek szerint nem csak a repülők, hanem más járművek mozgatására' is készült, a lehetőség adott. Halkan jegyzem meg, a "pusztulását" is többek között ez okozta.. -
sakkay #78294 Bos fórumról!
Convergance at least we got it. Good.
What about flight model changes expecially Fw 190 poor climb rate, acceleration, negative pitch flick roll etc?? What about roll rates correction in rest planes like LAgg3 and LA5? What about maximum safe dive speeds? About gears and flaps damages at high speeds?
-
Vilagositsatok fel, hogy ez mivell tobb mint az alap CloD-ban!
-
lala42 #78292 
-
-
lala42 #78290 Basszus! A cigánytelepen nem láttam ekkora készletet. Pedig elhiheted, hogy jártam néhányon.
-
Rossz napod van ember?
-
Irónia -
Ezért hát minden ember azt csinál amit szabad
-
sakkay #78286 Na ez itt.. -
Most mit rinyálsz? Tetszik játsszál vele.
Mondtuk azaz mondtam én ,hogy tilos? Nekem nem tetszik,meg még sokaknak sem . Szabad ország szabad világ szabad a vélemény.
Uff. -
sakkay #78284 Bos fórumon volt,
a CLOD részlegen!
-
Nah de lagalabb lesz valtozas ezen a teren.....de mar mind1, mi tudjuk hogy ez szar, meg sosem lesz olyan jo mint CloD. Mar nem is varok semmit tole! 
-
sakkay #78282 -
sakkay #78281 Na majd mindjárt jön , hogy ki mit talált!
Amúgy a fasz kivan, most jön a patch, de amikor kérdezik, hogy axis fm-el mi a helyzet-bár most legalább válaszoltak-egyenlőre nincs változás:
What about flight model changes expecially Fw 190 poor climb rate, acceleration, negative pitch flick roll etc?? What about roll rates correction in rest planes like LAgg3 and LA5? What about maximum safe dive speeds? About gears and flaps damages at high speeds?
Nothing changed this time, just FYI.
Viszont a konvergencia állítható lett végre. Kíváncsi vagyok a sérülésbe belenyúltak-e, na meg a füstbe'.
-
Vagy hentes, vagy feldolgozo...ha mar abal
-
A farncba! Ez nem lesz jo ez a video! Nem langol benne senki, meg fustol mint a "cipogyar"! Felhaborito! 
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.26. 19:16:03 -
sakkay #78278 -
sakkay #78277 Köszi.
-
artivizsla #78276 "De, hogy téged leabállak az égről az majdnem 100:-D "
Legyen ezentúl a beceneved : A Mészáros. :)) -
artivizsla #78275 Egy balul elsült falunapi hírre érkezett komment :
"...20 évvel ezelőtt, a Tököli búcsúban, ha nem bicskáztak valakit halálra, akkor a búcsút, a következő hét végén megismételték...." -
Angelus csata más szemszögből:)
Értelem szerűen a sasosak a német beretvák,míg a másik kettő az Sheffield-i. Meglepetés szerű támadás:)
-