91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #78715 Ha ez lenne amit írsz én támogatnám. Meglátjuk, ha lesz belőle hc szim, a többit leszarom. -
Amaymon #78714 Kegyetlen módon össze zanzásítottam, a véleményem keverve az IL2 fórummal. Igazán aki ott nem olvasott bele pár hőbörgő topikba nem érti, amit *.rar-oltam. -
narancsbokor #78713 hallod ebből semmit se értettem pedig 2x is elolvastam, gratulálok
-
Amaymon #78712 De mikor lesz a kiadás? Ezek már ju 52-ről is p*fznak, mint ai :)
Abbahagyták a moderálást és megy a nagy brainstroming a fórumon merre tovább. A founderek-től várják, hogy mi legyen és dobjanak be gondolatokat. Szerintem ez csúszni fog nagyot, nem lesz november. A kampány mód fejletlenségére fogják, de más oka van. Amint mindannyian ismerünk orrvérzésig. A fő probléma, hogy az ex WT közönségnek is meg akarnak felelni, amitől a szőr feláll a hátamon, de közben expertebb kombat szimet is akarnak, és ehhez várják a vadabbnál-vadabb ötleteket. Miszerint hogyan tökéletesíthetnék? Szerintem a céljuk, hogy legyen, kialakuljon egy normál(casual) fizető közösség, és erre épüljön a HC réteg. Valszeg az a terv, hogy egy szuperpopuláris normál community-t létre hozzanak, mint pénzbeni húzó ág. És erre építik rá az Expert mezőnyt a semi-vérszimeseket. Megjegyzem a piaci körülményekhez képest nem feltétlen rossz elgondolás. Mert mindenkinek juthat tér. Ez egy igazi új-generációs kombat szim lehet, de csak lehet, ha minden flottul megy. Az nagyon pozitív, hogy még egy CloD buktát nem akarnak semmi féle módon. Mondjuk akarni a .... kell :D -
sakkay #78711 Te már csak tudod nem?! 
Ma jött a patch de nem néztem még rá. 4 hete most ihatok először, úgyhogy a prioritás adott. -
narancsbokor #78710 ugyanolyan f0s mint vót 
majd kiadáskor aktuális ránézni újra, SZVSZ -
Amaymon #78709 Valami? Semmi új BoS sztori? -
Ez is egy szempont, az biztos :) -
sakkay #78707
Aztatat gondolom! De te már megérted legalább!
-
HBD! 
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.10. 18:32:58 -
Szívesen elcserélném egy hármasra ;) -
sakkay #78704 Szép szám!
-
Köszi! -
Boldogot Papa itt is !
-
Lacusch69 #78701 Hadzsime! -
sakkay #78700
-
Fight!
-
sakkay #78698 Ok. Ha nem akarod érteni, hát nem. -
sakkay #78697 Más téma 
Mondjuk itt jön ki az a rész(dcs huey), hogy mi van akkor, ha van egy kis tét-pedig nem is sok. Több mint egy óra repülés után, miközben össze vissza kell menni az utasításoknak megfelelően, végül megtalálom a lelőtt helikoptert..felszállásnál rám lőttek...na nehogy azt higgye bárki, hogy megkerestem ki lőtt...úgy húztam el a fenébe mint az állat, csak ki nyittattam az oldalajtót a lövészekkel, hogy kenjenek amit látnak!
Bezzeg ha nem féltem volna, hogy megint le kell repülni az 1 órát ha lemeszelnek, akkor pörögtem volna mint a ventilátor!
-
Az a Pe2 meg úgy kanyarodik mint a wartündérben:) Jesszusom .Nem is nézem tovább. -
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii van? Figyu. Ami szar az szar. Ne magyarázzuk már meg. Milyen ütközési modell? A videón olyan nincs!!Ismétlem nincs.
Akkor most miről beszélünk? -
sakkay #78694 Megnézted a szembenátmentekegymásonarepülőkésnemtörténtsemmi részt a dcs videón??? Na az az amit nem lehet megmagyarázni. Ott aztán nem hatottak egymásra. Itt meg-de lent leírtam, nem ismétlem. Én nem azt mondom , hogy már jó, csak azt, hogy nagyon jó az alap ütközés modell, de be kell állítani. Ennyi. -
sakkay #78693 Ok, lehet felnézek, ha nem kell valamit csinálnom. -
Embőr!!!! Ezek nem ,hogy nem hatottak egymásra ,hanem összesimultak,hogy finoman fogalmazzak:)
Egymásba olvadtak!!! Érted?:)Legalább ne bosszants. -
Frenky #78691 Vasárnap 10:00-tól 12:00-ig :-) A szerver még nincs kiválasztva, de van sok, a csoportban majd eldől, hogy melyikre megyünk, vagy valaki hostol. -
narancsbokor #78690 mi ez a f0s te édes Istenem 

.
.
"we're trying to make the world's best WWII flight sim"-Jason V. Williams
úgy látszik tényleg csak próbálják
-
sakkay #78689 Mikor? -
Frenky #78688 Hi! Urak! Mindenkit várunk, akit érdekel az Online Repülés! Sziasztok! Jó lenne ismételten, rendhagyó módon a Tagokkal közösen repülni, gondoltam lennétek páran, akik jönnétek és végre kipróbálnánk a többjátékos REPÜLÉST! TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com utána valamelyik üres szoba Flight1 Mindenki a kedvenc gépével kezdene, vagy amivel akar :-) aztán a többit megbeszéljük TS_en.
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Google+ ON is! -
sakkay #78687
0.50...1.1-és sorolhatnám...ja és ezek nem bugok, a vidi a jó törésmodellt mutatja. Kösziiii...amúgy szeretem a dcs-t, de ezek pont hasonló találkozások. Nincsen sem elég jól, sem elég pontosan kidolgozva, főleg a robbanások utáni fizikai történések.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.09. 17:21:12 -
sakkay #78686
Mint mondottam volt, ez gyakorlatilag "csuszka" állítás kérdése. Az, hogy nem egyből robbannak és tűnnek el, és az a tény
, hogy a testek érzékelik egymást és reagálnak egymásra, az a fontos jelenleg-már ami a motor képességeit jelenti. (Mennyivel egyszerűbb minden, hogy ha a testek a levegőben találkoznak és a sebesség különbség nagyobb mint 10, akkor egy mindent megsemmisítő robbanásban eltűnnek a téridőből.) A BOS esetében ez nem így van, csak belövés' kérdése mikor mi történik..
Aki ezt nem érti, vagy érti de szeret örömködni nyugodtan rakja csak be a vidiket, én majd jól elmagyarázom őket!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.09. 17:15:29 -
már értem miért volt a vörös báró olyan sikeres...:) -
Ja! Nem trükk. Én lövöldöztem le a szárnyait :D -
LoL-RoF :D :D
-
lehet hogy keményfejű vagyok, de ugyanazt tudom csak mondani mint az egy héttel ezelőtti veideónál :
nekem ez még most sem élethű.. egy az egyben mintha a ROF-ot látnám -
Az a nyir is acelbol van! Orosz acelbol! az meg tudjuk mindenel erosebb! Nah meg konyebb! Meg repul is! Ha kell!
-
Hiába! Az orosz nyír az mindig is erősebb a vasnál:) Vannak dolgok amik nem változnak:) változhatnak na:) -
Lysandus #78679 Ez már a híres új, méltán csodált, messze földön megénekelt ütközési modell? :-DDD -
Fejlett és soha nem látott törésmodell tanúi lehetünk eme remek játékban:))Igaz e Sakkay?
-
Amaymon #78677 Ha már fallizmus, azt a PE-k is szoktak, levegőben szaporodnak nem tudtátok? :D
Ezt a ganét 5:25-től nézzétek én úgy linkeltem, de a fórum kiszedi. :)
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.08. 22:49:05 -
sakkay #78676 Ok, megvan..