91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jó, ez alap. Na de milyen és mekkora? Az a nem mindegy :D -
Reszemrol lo**szt az osszes politikus se***be!
-
Azt azért gondolom nem minden ingatlan adóztatna meg. Egyébként mivel önkormányzati választásról van szó, és max póógármájsztró lehet, elsősorban a Pöstiekről lehet szó. Namost én azt mondom, hogy az olyan szintű ingatlanok után, mint ami van annak az ostoba, balfasz szíjjártónak, hát legyen is adó.
Egyébként meg Bokros vs. Tarlós.... egyik kutyaütőbb, mint a másik. Tarlós is egy mérhetetlenül nagy tapló paraszt. -
artivizsla #78752 Nem kampányolni akarok, de egy olyan országban, ahol az ingatlanok 90 %-a van magántulajdonban, avval kampányolni, hogy a megválasztása esetén bevezetné az ingatlanadót, ...inkább nem is kommentálnom, hogy ne sértsek meg senkit. -
Amaymon #78751
-
Sztem úgy vannak vele a baloldali szavazók, hogy mindegy ki az, és mit mond, csak nehogy jobbos legyen.
-
artivizsla #78749 Most nézem, hogy ahhoz képest, hogy Bokros Lajos ismét bejelentett korábban, hogy bevezetné az ingatlanadót, jelenleg ~33 %-on áll.
-

Fasza lett Savi, gratula hozzá!
Azt hiszem a mai elfoglaltság adott, megjött a kedvem :)
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.12. 20:14:44 -
artivizsla #78747 Akkor hátradőlhetek, nekem X52 Pro. Már csak meg kell várni, míg Laca megborotválkozik és előkerül, majd ő segíteni fog. -
A joy része működik, csak a pedál, meg a gázkar nem akar összejönni. Pedig igazából sose volt ilyen gondom a játékokkal. -
G940. :)
Nekem összejön. :))) -
artivizsla #78744 Mivel ugyan beharangozták a 4.13-as patch-et, de még sem adták ki, számomra ez jelentette a nem hivatalos végét a játéknak a fejlesztők részéről de ettől függetlenül még szórakoztató darab szerintem, ha nem túl sok ideje van az embernek szimmel repülni. -
artivizsla #78743 Milyen joy ?
Kérdezz nyugodtan, legalább itt legyen sikerélményed, ha már otthon nem jön össze. :))) -
sakkay #78742
Ez nagyon tetszett!
-
Saját készítésű videó, néha még sikerül rácsapni a műmenyétre :)
-
Már nem is merek kérdezni.
Most meg a joy tengelyek bekalibrálása nem megy. Bent vagyok a menüben, de sehogy se tudom a gázkarra meg a pedálra tenni a tengelyeket. -
Eddig DBW vonalon toltam, bár most nincs fent. Gondoltam kipróbálom a hivatalost, ha esetleg a tájra lenne valami javítás. -
artivizsla #78738 Igen, a 4.12.2 az utolsó patch. Dolgoztak a 4.13-an, de nem jött ki.
Én hagynám a helyedben a sima 4.12.2-őt, elmennék a DBW / HSFX / UP3RC4 felé, mert több kiegészítő van hozzájuk.
-
Ha már 1946 a téma, nekem is lenne kérdésem.
4.12_2 az aktuális legújabb javítás?
A tájat, lehet valahogy szebbé tenni ebben, mint pl a DBW-ben? Létezik olyan táj mod, ami kifejezetten az 1946-ra készült?
-
-
Köszi szépen! :)))
Miután feltelepítettem a patcheket, már nekem is bejött ez a felbontás. :)))
Már megint túl gyors voltam. (a kérdezésben) Az asszony is mindig erre panaszkodik. :)))) -
artivizsla #78734 Erre gondolsz ?
-
Tudna valaki segíteni egy kicsit? Feltettem az il2 1946-ot a gépemre, és annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e ezt 1650x1080-ban futtatni? -
artivizsla #78732 Nem az a baj, hogy árulják, hanem, hogy van rá igény is annyiért, amennyiért már egy kisebb hízót is kapni lehet.
Ami viszont jó, hogy az alma termés rekord lett az idén, így 100 Ft-ért vettem tegnap kilóját télire az olyan almának - idared, golden, starking, jonagold - ami a tenyerembe alig fér bele és az eladásra szánt portékát csak a család tagjai szedhetik, hogy a kínálatba a földre esett példányok még véletlenül sem kerülhetnek bele ( mert az ütődött nem áll el és akkor a kuncsaft jövőre nem jön vissza jövőre! ). Ami nekem is új infó volt a gazdától, miszerint az alma védelme messze a szőlő felett áll, pedig a hiedelem szerint a szőlő érzékenyebb mindenre.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.12. 16:25:40 -
http://www.flugmuseum-messerschmitt.de/Feature-Area/Me109_IS_BACK/index.html
Azért ennek a DB motornak van egy brutal hangja! :) -
Micsoda pusztulas volt a haboru vegen! Nem vagyok egy nagy messzer fan, de kepzeljetek csak el micsoda ertek lenne ma, ha minden tipusbol legalabb egy megmaradt volna az utokornak! Netan repkepes magyar gyartasu is lenne legalabb egy!
-
Frenky #78729 Jó reggelt! Akkor aki jön DCS WORLD_el az a VAT"Skyline" IP: 37.25.112.243 SK Aerobatic Public - szerverre csatizzon, elég jó és nincs ezer játékos :-)
A TS marad VA amit beírtam, csinálok egy MAGYAROK szobát! TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com -
Nem lett, már egy pár éve divat a szivárvány minden színében pompázó gumicsizma, masnikkal meg virágokkal díszítve. És a legszebb, hogy míg 6-7 ezerből lehet venni egy jó gumicsizmát addig ezek a színes hulladékok négyszer drágábbak és még az anyaguk is rosszabb. -
Amaymon #78727 "Innentől pár oldalon át magyar vonatkozású képek."
Hah BoS-ban hasonló magyar skineket kaptak a meszák. :) -
De. -
Mert, csak nem divat lett a gumicsizma? (Nem ismerem a trendeket) -
artivizsla #78724 Messzerek minden mennyiségben :
Kávé mellé.
1. oldal.
Messzerek Győrben.
Innentől pár oldalon át magyar vonatkozású képek.
Inentől pedig veszprémi Messzerek.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.12. 05:26:06 -
artivizsla #78723 Igen. 6-ra megyek melózni, előtte felteszem. Most akartam, de látom, hogy még fent van a csapat.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.11. 22:25:53 -
Óóóóó, hát én ezen már annyit röhögtem baszki!
Egyébként is kell egyfajta defektus, hogy valaki gumicsizmában járjon akkor is, ha nem muszáj!
Persze ha megfognád és kibasznád egy tehenészetbe, hogy ha már van gumicsimmmád, akkor dolgozz - na az nem tetszene nekik.
Komolyan nem normálisak. -
zmok #78721 Holnap reggel lesz "kávé mellé"?
-
zmok #78720 OFF
http://www.youtube.com/watch?v=BECDNGH0cOo
Kár,hogy az első négymotoros nem a FW200 Condor lett.
ON
-
artivizsla #78719 Lányommal ma este elmentünk bevásárolni. ( mondjuk előtte 3 nyugtatót vettem be, mert hát kamasz a lelkem...) és elkeveredtünk parasztfalvára is ( Premier Outlet ). Az egyik kirakatban láttam egy gumicsizmát, ami csak egy kicsit fényesebb, mint ami nekem van itthon és 36.000 Ft-ról volt leárazva 25.000 Ft-ra. Velem van a baj, ha én ezen nem kicsit akadtam ki ?
Más.
Lány mondja a fiúnak :
- Te Béla, levennéd a melltartóm ?
- Persze.
- Te Béla, levennéd a bugyim ?
- Persze.
- Te Béla, ha még egyszer meglátlak, hogy az én fehérneműimet hordod, felrúglak !!
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.11. 21:38:40 -
Lysandus #78718 Ezt úgy hívnák, hogy Il-2. Abban a maga korában volt árkád mód, meg HC is. Csak hát bazi sok munka kell hozzá. Kevés munkával az nem megy... -
Jelenleg nincs olyan repülőszimulátor,fejlesztés alatt sem,ami akkora szám lenne,mint anno az il-2. Az IL sikere szerintem a következőknek volt köszönhető: Páratlan grafika, fizika, ballisztika egész háborút felölelő időszak számos géptípussal, sok térképpel, évszakokkal. Történelmi offline kampányok és online warok. Elég jól skálázható volt a grafika, a közepes gépeken is elment,míg a maximumot a csúcsgépekkel lehetett kihozni. Emellett eléggé kész volt a játék kiadásakor, nem volt szükség túl nagy javításokra. Mindez nincs így összeszedve jelenleg egy szimulátorban sem. A CLOD elég jól beérett mostanra, ahogy látom, de az csak az angliai csatát tartalmazza. Még így is messze a legjobb a gyér kínálatból. -
narancsbokor #78716 én abba bízok hogy csak nem egy kezdő csapatról van szó, a rof-ot is jól összerakták, a fizikája PÁRATLAN.
meg azért ebbe van pénz ha jó gamet csinálnak veszik az emberek, a il2-ből is azt hiszem 1 milliót adtak el.
csak jól összehozzák, még ha lesz is pár hibája engem nem nagyon fog érdekelni, majd megszokom, az il2-ben is van bőven hiányosság, de egyáltalán nem érdekelt, évekig lekötött, mert VOLT HANGULATA.
meglátjuk, én azért drukkolok nekik hogy összehozzák, még ha ez az üzletpolitika nem nagyon tetszik akkor is