91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #81766 természetesen igazad van és nem is vitatom pusztán azt akartam érzékeltetni, hogy bennem zsigeri ellenszenv van minden iránt ami orosz.
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy felszínes fekete/fehér szemlélet ami teljességgel szubjektív és talán alaptalan is, de bennem akkor is már csak így marad :D Lehet, talán neveltetésemből is fakad.
A franciákkal kapcsolatban érzek még hasonlókat... nem tudom ti hogy vagytok ezzel :D -
pontijonny #81765 Nézd Galland bátyó ezt ,hogy oldotta meg:))
-
LV 426 #81764 Úgy ahogy mondod. Ez után a mutatvány után gyors megittam még egy sört, csak hogy lehiggadjak és egyből 10 felszállásból 7 győzelmet sikerült kihozni.
(Na meg ötször törtem rommá a gépet még a földön)
Mindenesetre ital, vagy nem ital, van mit gyakorolnom......
-
pontijonny #81763 Szepy :) A kudarcokat mindenki eltitkolta ahogy csak tehette. Szerinted Sztálingrád esetét Németországban napi szinten taglalták az újságokban és a rádióban? De rengeteg példa van mindenhonnan ,szóval ez nem Orosz sajátosság:) -
pontijonny #81762 Ráadásul az az egy támadásod volt onnantól csak védekezésre futotta ami érthető is csak semmi értelme:)
Ergo valóban jól kibaxtál magaddal:)
No de majd a következő ,mert okos ember a más kárán ugye:)) -
pontijonny #81761 
A videó jó.
Viszont ha megengedsz pár észrevételt.
1.Mi az oka ,hogy szintben közeledsz az ellen felé?
2.Mi az oka,hogy a legalacsonyabbat támadod ?
Aranyszabály,hogy harc előtt felmérjük a "terepet" helyezkedünk ,előnyös pozíciót veszünk fel,még ha az több időbe is teli,nem hajt a tatár .Ha meg így alakul akkor a legmagasabbat támadni ,és onnan energia vesztés nélkül tudsz tovasuhanni.
Ha már 2 vagy csak 1 ezressel felettük vagy akkor azt csinálsz velük amit akarsz.
De fogadjunk tudod mindezt:) csak az a sör.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.17. 17:47:24 -
LV 426 #81760 Ha már videó, akkor itt van egy, aminek lehetne a címe az is hogy "hogyan baxunk ki magunkkal légiharc közben".
Sikerült 4 spitet felhergelnem és mivel az ugyananyi sörtől kemény voltam, eszembe sem jutott menekülni, inkább a dicső halál.
-
Szepy2884 #81759 érthető ha szkeptikusan viszonyulunk a szovjet propagandához ami a kudarcokat eltitkolta a sikert pedig feltupírozta.
Én részemről akkor sem hiszek az orosznak ha kérdez. Pláne ha még szovjet is a szentem
-
Hát zajcev '91-ben halt meg és vele készült egy rövig interjú is, tehát nagy valószinűség szerint ő létezett, igaz azt , hogy az ellene hivott német létezett e vagy más néven arról megoszlanak a vélemények. -
pontijonny #81757 Mér ne léteztek volna. Minden ország szeretett előtérbe tenni sikeres harcosokat .Lelkesítőleg hatott a népre.Német oldalról mért nem kérdőjelezünk meg sikeres pilótákat ,harckocsizókat stb? Ráadásul azért lövész az jóval több volt ,és a sokból akadtak kiemelkedőek. Eleve ez a harcmodor egész más,mondhatni "különleges" tulajdonságokat kíván meg ,és akik rendelkeztek ezzel azoknak azért volt cél bőven. -
Lysandus #81756 Kérdés, hogy egyáltalán léteztek-e valójában... -
Ebből a filmből mikor lesz nézhető formátum ? és akkor Zajcev kevesebb lelővés számmal nagyobb hirnevet kapot mint ez a hölgyemény.. -
Értem én hogy villanymotor de mitől forog??? :D -
ott van a videó nevében -
Ez mi a F....omon játszik??? :O -
rabbiddgog #81751 akkor a 2400mhz-es bukó -
pontijonny #81750 Simo Häyhä a fehér halál . Na ő volt aztán a topp. Na őróla szívesen néznék egy filmet.
Ja és távcső nélkül .Oroszok kb úgy viszonyultak hozzá mint Hartmanhoz. De szerintem jobban fostak tőle. -
Sidewinder #81749 Film készült a történelem legeredményesebb mesterlövész nőjéről, Ljudmilla Pavlicsenkoról. Pavlicsenkonak 309 elismert áldozata van,köztük német mesterlövészek is. A film címe: Csata Szevasztopolért. A nemzetközi forgalmazás jogait megvette az oroszoktól a 20th Century Fox.
-
Lacusch69 #81748 A jó öreg Hessler ezredes... 
OFF
Most találtam, tényleg fantasztikus:
-
pontijonny #81747 És az örök érvényű igazság.
-
pontijonny #81746 -
pontijonny #81745 -
pontijonny #81744 -
pontijonny #81743 -
Yserac #81742 1.009-ben elméletileg, bár szkeptikus vagyok óriási változások jönnek. Ennek előszele volt, hogy egy gombnyomásra lehet unlockolni minden részegységet multiban. Miért erőre lépés? Mert a community akarata érvényesül részlegesen. Mint ahogy az évszakok esetén is. De ez mind eltörpül az eljövendő FM DM mellet. -
Én is vagyok még, csak eltávot kértem magamtól. Elkapott valami nyavalya, olyan lázas voltam, azt hittem eldobom a kanalat.
Ha kikeveredek belőle akkor irány a csatorna, és lesz videó is, megígérem. ;)
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2015.02.17. 00:15:24 -
lala42 #81740 Én még szoktam reppenni, csak nem csinálok vidit. Nincs nekem ahhoz türelmem.
Most is felnézek majd az ATAG-ra. Van valami StormosWaros szeró is.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.02.16. 22:09:21 -
pontijonny #81739 Amúgy senki sem vitézkedik már a régiek közül? Kéne már valami jóféle videó amit élvezettel nézhetnék ,egy kis csihi puhi légi harc.
De ha az "ifjabb " titánok csinálnak felvételeket az se zavarna . -
lala42 #81738 A CL9, de a ram sebeség nem sokat jelent. csak a tesztprogikban.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.02.16. 21:33:24 -
pontijonny #81737 Legyen úgy:) De nekem kétségeim vannak még,stt! Tudod ki a fő kerékkötő. Ez az amerikai srác szerintem aki a 3*7 főnöke ha jól tudom.
Ez hülye a szimekhez úgy ahogy van.
Mondjuk én lexarom ,mert ez nem ér annyit amit elkérnek érte ,de ahogy hallom lassan már a mozi jegy mellé is BOST fognak adni. -
sakkay #81736 Mondtam mondtam
, meg azt is ha netán mégsem csinálnák meg a kiadásra, akkor befejeztem..na most majd 3 hónapja nem repülöm, mivel eddig nem csinálták meg. A taktikájuk úgy látom az, hogy nincs más hátra, mint előre!
-
pontijonny #81735 nana:)) Neked fizettek 
Amúgy milyen most? Még mindig xar?
Nem is értem mit vergődtök ezzel,ott a Clod azt csinálják szépen , szerintem abból többet fognak kihozni mint ebből a retekből.
Most nem mindegy ,hogy a tenger felett írtod a spitet meg a hurkányt vagy a hómező fölött a jakot meg a lavort?
Bár szerintem egy spit ellen nagyobb a kihívás.Mert ha csak nagyon nem qrták el (pedig de) akkor ezek az orosz vasak ha jól csinálod a dolgod megkarcolni sem tudnak. -
Valka78 #81734 Melyik RAM jobb?
2400Mhz CL11 vagy 1866Mhz CL9. Nagyjából egy árban. A lap 2133Mhz- tud. -
sakkay #81733
Amint észreveszik!!!
-
artivizsla #81732 "...mint fizető béta teszter..."
Kíváncsian várom, hogy a páholyból mikor javítanak ki, "fizetett béta teszter"-re ? :))
-
Valka78 #81731 Működik a lap. A RAM-mal nem volt kompatibilis. -
sakkay #81730 Majd 1 évvel a megjelenés előtt vettem meg, rengeteget repültem vele, mint fizető béta teszter
. Végig abban bíztam, hogy a messzer anomáliát javítják. Kiadás óta nem játszom vele, és addig nem is fogok, míg meg nem javítják. Most annyit ígértek, hogy egy csomó javítás jön az 1.9-el, meglátjuk...a vak is azt mondta.
-
Valka78 #81729 '46-al kell repülni, ott nincs ilyen
-
Indi69 #81728 DCS off. Üdv. Az normális, hogy a BF 109 olyan 550-600 km/h környékén fordulóban enyhén emelve elveszti az egyik félszárnyát? Aztán ég a gép, de vígan repül tovább. zuhanásból venném ki. Nem tépem, nagyon finoman húzom a botot -
Ez friss hír? Mert egyszer már bejelentették, még a BOS előtt.