91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • ottar
    Megugye a boldog emlékű EAW...:-)))
    Kedvem támadt előkeresni.. :-))))
  • Seaweed
    Viszont nekem a PF-tol mar most borsodzik a hatam...bar lehet errol a CFS2 tehet..abban nagyon megutaltam azt a terseget!
    Most is vannak ugye mar mappok benne az adott tersegbol, de szo szerint rosszul vagyok, ha turkisz kek viz felett kell repulnom! (Rohadt M$..az emberbe beleoltjak(tottak belem) a gyuloletet)

<i>"Viszont a BoB...hmm..igen az tetszik! Ott nincs az embernek kedve a hideg jeges tengerbe esni, a szelfutta(Dover) partoknak nekicsapodni, fogsagba esni a csigazabalok foldjen...nem eleg hogy osellensegek! Meg a fritzeket is hagytak besetalni! Hat mitmondjak erre kerdem en!?.......... Arthuur!! Hol a TEAAAAAM! 10 perc mulva felszallaaas!!!! ...es en meg nem ittam meg a delutani TEAAAAM!!! Arthuuuuuuuur!!!!!!!!"</i>

• Seaweed
    Akkor mas most postazhatjak a penzt az uj gepre
  • neuro
    Jól spekulálsz... az FB-hez képest háromszor olyan részletesek lesznek a gépek. Új grafikus motor, új AI, új FM, új DM stb. stb.
  • Seaweed
    Ahogy en elneztem BoB-ban uj 3D modelleket is kapnak a mar meglevo gepek (pl Emil). Igy mar erthetobb, hogy az kesobb jelenik meg.
    Bar lehet, hogy csak en spekulalok rosszul
  • [NST]Cifu
    Én meg azt hittem, hogy a BoB lesz a következő... :)
  • Vlala #1545
    Igazad lehet... sűrűbb formáció, rejoin, lehúzom magam a híd alá, a balfékek meg elröppennek fölötte. Ez nem buli, hol van itt a csapatszellem? :-)
    SPB-vel híd alatt -> szegény I-16-os pilótáim... Az IL2-es faroklövészem sem szokta szeretni a híd alatti kiruccanásaimat :-) Egyszer átváltok már lövész módba, és hídelhagyás után gyorsan szétlövöm :-D
  • Seaweed
    Csatlakozom. Ezt a stilust ne mtudom elviselni.
  • Seaweed
    2.2 nem lesz az sok egy kicsit? 2.02 talan?
  • neuro
    Battle of Britain 2005
    Pacific Fighters 2004 október
  • Ren
    Azt tudja valaki, hogy kb mikor jelenik meg a Battle of Britain meg a Pacific Fighters?
  • Sir IvanHoe
    Finomhangolasok lesznek benne. Par gep serules modellet finomitjak meg ilyenek.
  • antijedi
    jah :P
  • Bucser
    Rá is fér ahogy hallom:)
  • antijedi
    nem de ott egy patch anyit fog ujitanimint máshol 5 :P
  • Bucser
    GYün?? Oszt minek?? nemrég jött ki a 2.1..... Bezzeg a Lock On nem ilyen lelkes... Ott mán kigyütt az Új patch?
  • [NST]Cifu
  • Sir IvanHoe
    Inkabb arrol beszeljunk hogy honap gyun a 2.2 patch!
  • antijedi
    egy: nem kéne ilyen stilusban válaszolgatni...
    kettő: kurvára nincsen sok pénzem és nekem is alig van meg valami eredetibe és azokat is ajándékba kaptam, de legalább nem ezzel akarok nagyfiu lenni hogy "húdejó a törött bazz"
    három: pancser meg te vagy hogy ellentmondásba kerülsz saját magadal, és csak közhelyeket ismételgetsz..., erre mongyák azt hogy LOOSER ...
    erről enyit és legyen már vége az offtopicnak...
  • BC
    és akkoris szeretem ezt a gémet...
  • BC
    könnyebben szarok rád bazz. aki abból él hogy neki sok pénze van és hü de nagy fiu vagyok, mindent megveszek, te pancser vagy, azzal nem érdemes szóba állni, bye all...
  • antijedi
    "miét kell hogy eredeti legyen? ugyanolyan jól megy törve is :)"
    erről enyit..., erre mondják hogy ne csinálj segget a szádból :)
  • BC
    (arra viszont büszke vagyok, hogy 3 játékot eredetiben megszereztem ingyen , tudással. de az már nem eza játék, a ToCA RD 2 részlegen olvashattok róla...)
  • antijedi
    ez meg a másik fele :)
    "becsületes ember még nem jutott sajnos ebben a világban semmire" ez meg csak a szokásos közhely, amit állandoan emlegetni nem sok értelme van... :)
  • BC
    ehehe. mert en marha büszke vagyok ra. persze, lehet ugy vetted észre , de annyira nem. nem szívessen gémelek másoltakkal, mert ha ... akko lehet fizetni +. és nem vagyok rá büszke azt ne mond, csak éppenséggel a reális esélyeket irtam le, ahhoz hogy egy játékot megvegyél. nem arra vagyok büszke, hogy másolt szarban van meg, észlény...
  • Bucser
    Becsületes ember is sokra viheti... Az hogy ravasz vagy nem mindig jelenti az, hogy nem vagy becsületes...
  • antijedi
    figy ez mind ok de legalább ne legyél rá ilyen kibaszotul büszke...
  • BC
    vagy maradok utolsó senki, akinek pénze alig van hogy egyen, és nem hogy internet kapcsolata legyen, még gagyi számítógépre se tellik. van amit meg lehet keresni becs. munkával, abból megy az internet is, meg minden. de a játékokért sokszor pofátlanul sokat kérnek
  • BC
    persze szerintem is eredeti a legjobb, de ha nincs más, akkor másolunk és crackelünk és kész. jó, oké, sokat dolgoztak vele, ..., de ha nem tudnád, becsületes ember még nem jutott sajnos ebben a világban semmire. igyexem minél becsületesebben élni, de 100% ig senki nem lehet az, ha meg akar maradni ezen a fos földön. ennyi
  • neuro
    2.2 ??
  • Sir IvanHoe
    Tud mar valaki 2.2 patchez cracket?
  • Seaweed
    Azert megy tonkre a motor mert kis magassagon besul.
    Ezeket a tellejesitmeny novelo ezkozoket nagymagassagra terveztek.
    (Kis tipus ismeret, pl konyvekbol es maris tisztabb a kep!)
  • neuro
    Bucser Privát ment...
  • Nemcso
    Egy AI sincs annyira megzökkenve agyilag, hogy kövesse parancsnokát a híd alá !

Komolyra fordítva, szvsz ki van csukva, hogy kövessenek.
  • antijedi
    ott a pont..., ugyan én sem vagyok nagyon eleresztve eredeti progikbol de legalább nem dicsekedek vele...
  • cifuatwork
    Az MW50/GM1 teljesítményfokozó eszközök, amik egyes altipusokba bekerültek, egyesekbe nem. Bizonyos BF-109-esekben van MW50, másokban nincs. Mit nem lehet ezen érteni???
  • Vlala #1515
    Off lesz picit:
    "Nincs pénzem, de akarok"
    Három lehetőséged van:
    1. Írsz egyet,
    2. lopsz egyet. Netről, CD-ről, image-ből, satöbbiről, tökmindegy, szoftverlopásnak nevezik.
    3. Vársz. A játékok ára 3-4 hónap után már az eredeti ár felét sem éri el. Nekem sincs sok pénzem, nem kell egyből hurrogni... Legtöbbször EVM játékokat veszek, de ha már van, akkor legyen EREEDETI! A sok programmer nem azért dolgozik (és nem kevés munka van egy ilyen játékkal) hogy egy 80Ft-os CD-re lemásoljuk a játékot, leszedünk hozzá egy cracket, és dicsekedünk vele, hogy milyen jó játékaink vannak, hovatovább PÉNZÉRT átmásoljuk ismerőseinknek.
    Akiben egy kis érzés van, eredeti játékokat használ. Akiben nincs, az úgysem olvassa el az offomat...
    ---> End of off...

Azon ügyelek, hogy hogy lehetne átvinni egy komplett köteléket a híd alatt. Szerintetek van erre lehetőség? (Meg lehet valahogy értetni a wingmannal, hogy mindenhová kövesssen? Pl. tighten formation - átrepülök akkor jön utánam?
    Szép látvány lenne...
    ui.:
    a wingmanek wingtip smokeját nem lehet valahogy bekapcsolni? Tök jól nézne ki egy légibemutató :-)))
  • antijedi
    ezt most mért nekem? :)
    vááá ember unalmában ir valami hülyeséget éjjel erre mindenki beléköt :P
    nem én irtam hogy AS hanem valaki más és arra reagáltam..., én töredelmesen bevalom hogy gőzöm nem votl miaza as :P
  • antijedi
    pfffff :P
  • Isegrim
    Az AS motorok (DB 605 AS) abban különböztek a normál DB 605A motoroktól, hogy jóval nagyobb teljesítményű kompresszorral voltak szerelve (a nagytesó 44 literes DB 603G motorról örökölve), ami sokkal jobb magassági teljesítményt eredeményezett.

Az AS tkp a az 605A motor speciális változatát (németül sonder) jelöli. Hasonló nagy kompresszor van a G-6/ASon kívűl a G-10be és a K-4ben is, de ezek a továbbfejlesztett DB 605D motort használják, nagyobb teljesítménnyel.