91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    He?
    Nincs neked veletlen egy virustenyeszeted?
  • Prowler001
    Hali!
    Leszedtem a Forgotten Battlest. Köll hozzá a eredeti játék, vagy meyg magában?
    Felraktam azt felment hiba nélkül, csak miko elindítom összeakad valahogy a NBA2004-gyel, azt indítja, azt elszáll hiba üzenettell....
  • Seaweed
    Hat ez az...ha mar enyire magamnak gyartanam le, akkor szereznek egy komplett, mondjuki Mig-21 kart es abbol csinalnamcsinaltatnam meg.
  • Bucser
    hátszerintem jó lakatossal meg lehetne csináltatni... Lakatosmunka kérdése az egész.. Tudsz szerezni egy Bluprintet a karról?? HA igen akkor a ki kell öntetni a formát kifúratni a kábelezésnek + a hat switcheknek és a helyet és a triggereknek a dolgot... Viszont tuti nem lesz tökéletes mert lehet több cucc van a 29-es vagy 27-es karján mint az F-16-én...
  • Seaweed
    Hat nekem 8 lenne, ha gagyinak itelt 16-os gazkarlenne, de 29-es vagy 27-es botja lenne masik oldalt a kezemben!
  • Bucser
    DC++
  • Nowotny
    "AEP-t én netről szereztem.-.." meg tudnád adni a címet, mert sehol net találom a googlén?
  • Bucser
    Szal a kérdésre válaszolva ltyögni fog de meg tudod húzni pár csavarral meg egy kis utánállítással...
  • Bucser
    Akkor legotech vagy Saitek..
  • Bucser
    Te figy minden topicban az oldaladat reklámozod.. nem hinném, hogy az SG-s adminok ennek örülni fognak mellesleg felettéb idegesítő:)
  • Nowotny
    Nekem olyan is jó lenne, ami kb. 1 évet kibír, rendszeres használattal :)), és nem kerül többe mint 10 ropi.
  • Bucser
    Lötyögni fog ez igaz, de a poti nem fog ugrálni. nem lesz érzékelési interferencia a lötyögés miatt.. a fórumon azt írták, hogy egyértelműen pénzkidobás valamelyik HArdveres mod és a Hall sensorok egyidejű használata... Szóval ha hozzászoksz a súlyához és jól fogod nem lesz gond a lötyögés sem, hiszen magadtól is középen tartanád a botot nem?? tehát nem bízod rá magad arra, hogy a rugó húzza középre:)
  • Bucser
    A cserélhető fejet meg meg lehetne csinálni... Keleti gépeknél is igazán csak egyhajtóműveseknél lehetett volna használni. Az igazi probléma az volt hogy nem volt megvalósítható a 29-es vagy a Su 27-es 2 karú gázának megoldása sajnos:( És igen anyagilag hatalmas bukta volt... a fejlesztés kb 3 millió dollárba került és osszesen kb 2-3000-et adtak el ahogy tudom.. ráadásul volt vele jó pár probléma is..
  • JUICE
    Az új IL2 - Forgotten Battles ACE patch elérhető itt:JUICE - Az igazi hand-made gamer oldal!
  • Seaweed
    De ettol meg kikopik..es vegen tokre lotyogni fog nem?
  • Bucser
    Egyébként új Gimbal (Ilyen az Uber és az Uber II vagy az Evenstrain Mod) azért kellett, mert kicsit kilazul a a gimbal és oldalirányú mozgásba kezd.. Emiatt egy idő után a potik tönkremennek... Az említett modok drágák.. Fejenként 200 dollár minimum.. De ha a Hall sensors-t beteszed így a potik nem mennek szét mivel nincsennek... és így nem is kell a 3 hardveres mod...
  • Bucser
    Jaja:( Sajna... Most már mindegy... Megvan így minnél tovább akarom használni és zért boldoít a tudat, hogy eltörni azt nem fog:)
  • Nowotny
    Na, már ezt is tudom (Trim) :D, hát ez a MAGNETO hát nem tom. Ha majd rájön valaki akkor szóljon pls. :)
  • Seaweed
    Vedd le, leaal a motor.. probald ki.
  • Seaweed
    Megneztem ezt a Cougar mod-ot...hat nekem meg mindig az a bajom hogy ez egy F-16-os joy...
    Es enyi erovel inkabb az olcsobb X45..
    Igazabol az a ma mar tudjuk hogy "mese" igeret erdekelt volna miszerint elkepzelheto lett volna mas bottal vagy upgradekent mas bot a joyhoz..
    Nah ez orosz tipusu bottal erdekelt volna.. de igy hogy Cougar egy nagy bukta volt TM-nek es minden fejleszets visszavont..es torolte a lehetoseget ennek..
    Igy nem erdekel..
    (Bar ezekkel a potikkal mar biztos jo...meg ha fel van csapagyazva....de meg mindig durva hogy egy kifogastalan joyhoz igy kell 150-200 ezer ft...tehat marad sokkal inkabb x45...ha kell evente veszek ujat..akkor is olcsobban jovok ki)
  • Bucser
    Nem mágneses gyújtószerkezet a bombában??? közelségi gyújtó.... hogy ne becsapódáskor hanem előte robbanjon.. Mint pl a torpedókban volt...
  • Seaweed
    Pontosan en sem tudom, azsem gyujtassal van valami koze.
  • Bucser
    Nekem az egyik az antenna knob (bár lehet meg kéne cserélnem) a másik meg a Manual Range. Mind a kettőnek van jól érezhető középállása... viszont vállban kicsit erősödnöm kell még mert olyan másfél 2 órányi játék után elfárad a kezem... (az aluminium felépítés miatt kemény a rugó és maga a kar is nehéz...)
  • Nowotny
    Oks, menek kipróbálom a Trim-eket, ja és lehetne egy kérdésem?
    Tudatlanságomból és tapasztalatlanságom okán, nagy egyetlen kérdésem: mit szolgál az a MAGNETO?
  • Seaweed
    En nem azzal, gazkaron levo tvisterrel, gomb ami tekerheto es van egy jolerezheto kozepallasa..nagyon finoman lehet vele trimmelni. Masik ilyenen meg a propp pitch van ;)
  • TBalazs
    Mert nem volt realisztikus :)) (legalábbis a vadászgépek többségében, ha jól tévedek He-111-ben van.)
  • Bucser
    Én is inkább azt használom:) Pláne mivel rá lehet konfigolni az egyik tengelyre:) egyikre flaps másikra prop pitch aztán shift+prop pitch és ott is a vertical trimm:) Egyébként meg a nyolc irány HAT-el trimmelek:)
  • Seaweed
    En soha nem hasznaltam level stabilizatort.. tellejesen jol megvoltam a trimmel ;)
  • Bucser
    Hát attól függ mennyire vagy megszállott:) És mennyire vagy hajlandó hosszútávra beruházni...
  • Nowotny
    Huh, akkor majd ha lesz pénzem, kérek tanácsot, hogy milyen joyt érdemes venni :D.
    Addig is: én a Forgotten B.-el játszok, és az a problémám, hogy feltettem egy 1.21-es patchet, és abban nincs Level stabilizátor :(, miért kellett nekik kiszedni belőlle? :((
  • Bucser
    Nem tudom sajna:( Én a Cougarhoz láttam... Meg tudom adni a linket ahol kapható.. tulajdonképpen összeállítja és kalibrálja a készítő a settet aztán elküldi lecsavarozom a Cougar hátulját beszerelem és utána megy... Az ára viszont borsos.. Annyi mint maga az X 45-ös magában...
    És kérdezd meg E-mailben az illetőt..
    CubPilot honlapja
  • Seaweed
    Nah mar toltom is az uj pocsot..de azert notival beszallok a vilagmeretu torrent buliba hogy masoknais legyen jo..most van feles savszelem hozza ;))
  • Kata
    Köszönöm szépen! Ezt az írásod lementem, mert kinek nincs esze, legyen notesze...
    A skinek még hagyján, először játszani is tudjak majd vele! Szép lesz, ha még a le- és felszállás sem fog menni.
  • Seaweed
    X45-hoz letezik ilyen upgrade?
  • Bucser
    2.01 feltétlenül kell hisz majd 100 mega.. ez csak 19,6 mega... bár elvileg ez a leaked 2.02-ben is benne volt... amit a 2.04-ben is írnak..
  • Seaweed
    Ugynezem egyenlore neked enyi kell (mivel nincs meg AEP 2.0 =>2.04 patch)
    FB felrakod ra AEP, aztan erre 2.00 => 2.01 poccs erre a 2.01 => 2.04 poccs es naprakesz vagy,....
    aztan ellatogatsz il2skins.comra es elveszel egy honapig mire kivalogatod a neked tetszo skineket :)))
  • Kata
    okés, Daemonom van. Szóval akkor csak ez a 2.04-es patch kell, amit alább írtál? Ez tartalmazza a korábbi javításokat is?
  • Bucser
    HOTAS-hoz láttam HALL sensort és egy idő után lehet be is ruházok rá, ugyanis a potik kezdik feladni a küzdelmet:( Egyre pontatlanabb és az állandó kalibrációt már unom... Elvileg azt az elkövetkező 15 évben nem kell cserélnem... A pedálban is ez van szal egy idő után semmi potméter gondom nem lesz:)
  • Seaweed
    patch legfrisebb (olyat tolts le)
    NRG a Nero Burning ROM-al tutod felirni, vagy Daemontools-al bemountolni
  • Kata
    aham, értem. Köszi a képzavarom helyesbítését. Akkor Holnap betárazok egy FB-t. Azt az AEP-t megkaptam korábban már, csak .nrg kiterjesztésű, nem tudom mit kezdjek majd vele. Patch-ekből elég a legfrissebbet feltenni, vagy időrendi sorrendben majd az összeset rá kell nyomni?