91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #8954 és nem sírok, csak jeleztem véleményem, hogy jobb lenne ha... -
Valka #8953 itt nem a pilóták tudásáról, hanem a valósághűségről van szó a repmodellek tekintetében -
Valka #8952 ami azt illeti vannak tények, amiket hitelesen dokumentáltak még anno. és még senkit sem hallottam agitálni azért, hogy milyen kiegyenlítettek az orosz és a német gépek repülési tulajdonságai ebben a játékban. persze nem akarom elmérgesíteni a helyzetet, mert nekem is messze ez a kedvencem -
Mindig is voltak siro-rivo sosem jo semi szobapilotak az IL2 kornyeken..nyavajogtak hogy igy az orosz gep meg ugy, meg biztos csalnak mindig! azert tudjak leloni..aztan atult valamelyik "ragalmazott" egy messzerbe es ugy is levakarta a virtualis egrol a nagyszajuakat.. -
A te velemenyed az valyon min alapul?!
Biztos megfontolt, merlegelt minden informaciot, es illetekes velemenyet meghalgatott osszeszedett velemeny...
-
Valka #8949 biztos marhára érdekelné őket. szerintem egyszerűen csak elfogultságból csinálták így -
Peldaul?! Ha ilyen "okos" vagy mar megbocsass ,akor ott az Oleg's Ready room aztan vezesd elo a tisztelt nagyerdemu fejlesztoknek! -
Vagy csak te erzed igy..azert erdekes hogy eletedben nem ultel meg egy messzerben se, de kerek perec ki mered jelenteni hogy valotlan a repmodellje holmi "hiteles első kézből származó információk"-ra hivatkozva! -
Valka #8946 nos, talán találhattak volna más megoldást is...
-
#8943 -
Valka #8944 ezen kívül vannak hiteles első kézből származó információk is a gépek tulajdonságairól és azoknak összehasonlításáról. ezek nemigen egyeznek a játékbeli viszonyokkal. -
Mar evekkel ezelott is leragtuk parszor ezt a csontot! Realitas?! Ok!..de akkor ugye tudod hogy akar tizszeres tulerovel kellene szembenezned esetenkent a tengelyhatalmak oldalan(leginkabb szinte mindig!)....es nem lenne kiegyenlitett a felallas...
A jatek keszito kompenzalnak hogy jatszhato legyen a jatek! Ezt el kell fogadni...de aki ezt nem kepes felerni esszel az sir-sííír es csak sííír allandoan...
-
Valka #8942 ha semmi baj, miért módosítják folyton? -
neuro #8941 szerintem semmi baj a repmodellekkel...
a "szakértők" persze folyton sírnak már a legelső IL-2 megjelenése óta -
ez a mai napig működik ugyanis ha console ézetbe váltassz egy multi missionben akkor irja a nézetet váltó ember koordintátit. Csak a bombázókat tudák igy megtalálni. Ez létezett. -
Valka #8939 az elkurvult rep.modellekről nem is beszélve. mer' azt értem én, hogy ez egy játék és ilyen, és kész, de azért jobb lenne ha jobban hajazna a valóságra. -
Valka #8938 egyre jobban sajnálom, hogy nincs méltó ellenfele ennek a játéknak. ha lenne, már biztos volna benne 6dof -
Valka #8937 igen, pl a mesza videóján is az látszik, hogy hiányos a szárny a törzsnél, ill. a célkereszt problémája is kijön valamelyiknél. lehet, hogy ezek olyan problémák, amiket ők maguk sem tudtak megoldani, vagy egyszerűen csak üzletpolitika. mer' hogy így jobban fogsz vágyni a BoB-ra. de tényleg, látta vki ezt a 6dof hatást az előzetes videókban? -
szep -
Lacusch69 #8935 Néha van olyan gyanúm, hogy megint használják... -
neuro #8934 Olegéknek az volt a baja, hogy 6dof-el kitudnád dugni a fejed a kabinból az "üvegen" keresztül, a célkereszt átlátszik a műszerfalon és bizonyos gépeknél észre lehet venni a modellezési hibákat a cockpitban.
A cheaterek egy másik programmal is szórakoztak, ami folyamatosan kiolvasta az online partnerek/ellenségek helyzetét, magasságát stb és ez VEF meg hasonló war-okban igazán "hasznos" volt (1 játékos az "AWACS", rávezette a többieket az ellenségre).
Ezeket ha jól emlékszem úgy a PF megjelenése után írtották ki (3.0 fölött). -
Nem emlekszem mar ra. -
Valka #8932 melyik verzió volt az amelyikkel működött? le lehet ezt az "addone-t : ) " tölteni valahonnan? -
Anno ha jol remlik Neuro beszelt errol hogy mit olvasott (majd jon o aztan tisztaba tesz dolgokat ha felrebeszelnek), hogy ennek ellenere nem igazan orultek a fejlesztok ennek a hekkelesnek, mert valami bugot kihasznalva sikerult a kodhoz hozzafernie...es volt ejnye-bejnye! (Talan meg egy patch is csak ezrt jott hogy a bugot kijavitsa semmi masert...)
Mar ha jol emlekszem. -
Kegetys beta teszter és asszem programozo. Jó pár funkciót külön bele tett a nyitva hagyott kódba. pl volt olyan hogy ki tudott szállnia gépből körbeszaladniaztán visszaszállni a karakterrel. -
valami olyan remlik hog azt mondtak erre hogy majd a BoB-ban lesz oszt csokolom. -
Valka #8928 ezt az alvó funkciós dolgot én is hallottam. ha ennyire "Egyszerű" ezt életre kelteni, vajon miért nem tették meg a programozók? vagy az majd tényleg csak az ultra final stb editionban lesz benne? -
Nem tudom milyen uton modon birta "eletre" Kegetys a 6DOF-ot! De azt rebesgettek hogy igen benne volt egy ido ota, de mint "alvo" funkcio. (persze lehet ez nem igaz..meg kell kerdezni Kegetys-t...vagy utanaolvasni forumokon mert lehet mas is feltette ezt a kerdest, es valasz is irodott valahol, valamikor ra!) -
Valka #8926 én is úgy tudom, hogy a BOB-ban lesz, de az eddigi videókból ez nem nagyon jött le... -
Valka #8925 úgy érted, hogy ez az egész működhetett volna, de a fejlesztők inkább kinyírták?! -
Kegetys becenevu srac mag"hackelte" az IL2-t anno...aztan a kov patchel gyorsan veget vetettek a kanaannak (mar ha joltudom). De majd BoB-ban vagy miben lesz tenyleges 6DOF. -
Valka #8923 http://www.youtube.com/watch?v=AFJB8LEWNyo&mode=related&search=
ezt hogyan lehet megcsinálni? nem mintha lenne trackir-em, de majd akarok egyet -
Valka #8922 és ha jól emlékszem, az eredeti FB-ben a 153-ast se lehetett lefullasztani -
Valka #8921 hogyan fullad le a hurri? én nem tudtam sehogy megölni : ) -
Lacusch69 #8920 "Injektor" a "feltöltő" helyett... -
Valka #8919 azér mindenesetre nem könnyíti meg a dolgukat. bár ha orosz lennék biztos nekem is kihívást jelentene egy ilyen "tragacs" vezetése, de így nem vonz a téma. nekem ott a FW -
Valka #8918 ja, hogy a polit...ok : ) -
Valka #8917 mármint nekem személyesen
-
Mert tudják használni. -
Valka #8915 hurricanet még nem sikerült lefullasztanom