91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #8995 Tagadtam valaha ??? :D -
beteg vagy 
-
kiskorúbézoltán #8993 Bazz , de égő ...
-
kiskorúbézoltán #8992 Kibontom mert így - látom - nem eszed ... :D
a, "jajj, jujj most miert? de jo lenne!...." -> álmodozás
b, "jajaj de szar nekuk ..." -> no comment
c, "jajj szar a messzer..." -> láma kézben tényleg az
d, "az orosz gepek meg olyan jok.." -> okosan repülve tényleg az
Tehát igazuk van ... :DDD -
mazopista
-
Az vagy még mindig
Mazohista->Mazochista
Bár itt ne menjünk át a Grétsy féle "Álljunk meg egy Szóra" című műsornál:D -
jah meg idezojelben is van..meg meg dolt is....mar nem tudom tenyleg hogy kellett volna jelolnom hogy idezek egy fiktiv siras-rivast....de mind1is... -
Keves felkialto jelet raktam mi?...[nem tudom mitol lessz akkor felkialtas es nem elvezes]
-
kiskorúbézoltán #8987 
Olvasd el újra mit írál a #8981-ben , mondjuk egy kaján vigyorral az arcodon ...
-
höhö..meg cöcöc...de nekem mi kozom a siros-rivos bagazshoz?!
-
kiskorúbézoltán #8985 mazohiták->mazohisták ... én meg írástudatlan ...
-
kiskorúbézoltán #8984 Na mit mondtam ?!
-
kiskorúbézoltán #8983 Dehát igazuk van nem ? Mazohiták , erre mennek el ...
-
kérsz zsepit??:) -
Ahh csak a szokasos dolgok :D "jajj, jujj most miert? de jo lenne!....jajaj de szar nekuk szar ...jajj szar a messzer...az orosz gepek meg olyan jok..jajaj hogy-hogy...csak na!" -
kiskorúbézoltán #8980 Odaát is ez megy ... Kijött valami új patch vagy mi történt ?
-
Lacusch69 #8979 http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9012735
Sanyót eléred itt. -
Tudtam en hogy csak a csipke tanga kepes csak ilyen lagyulasra birni egy ferfiembert! 
Te egybebizonygattad..es jogos a leborulas...
Nem nem...most nem en vagyok a soros
-
dede.. az asszony jó hatással van rám:D
Super Bowl egybe volt vagy külön?:D Külön. de te külön írtad:) és jól én meg meghajolok előtted:D
De azé csak kabbe
-
Egy kicsit off
Tudja valki merre van most a pumások foruma,mert az oldalukon serverhibát ir ki. -
Hat kb, roviden ez itt is elhangoztt. Csak nemilyen reszletesen. De egyebkent egyetertek Sanyo-val...o regi motoros, tudja mirol beszel...anno meg repultem ellene
("Eredmenyt nem mondok"..alltalaban MM-el jol levadasztak
)
-
Lacusch69 #8974 Kicsit beleszólnék: Tobak Tibi bácsinak elhiszem amit mond(ott), mert repült Messzerrel is meg a háború után orosz gépekkel is (legalábbis ez utóbbit feltételezem... :))
Szóval Ő azt írta, hogy keményen meghúzott fordulókban a Messzer nem pörgött ki ellentétes oldalra, mint a Jakok és a Héja... Namármost mi is van a játékban? "Ziehen, noch ziechen" mondta R.Rothenfelder, az oktatója... No, akkor ziehen, és már pörög is a Mesza a másik oldalra...
Egyébként pont ma tárgyaltuk ezt egy másik fórumon, és én elfogadom VO101.Sanyo véleményét:
"Szücsi vitorlázik, úgy általában igazat adok neki, sok olyan nyavajája van a játéknak, amelyek részben vagy egészben köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Oleg egy fórumon azt mondta, olyan repmodellt is tudna csinálni hogy maga alá tenne a nép, de ahhoz mindenkinek kellene egy szuperszámítógép otthonra. Könnyen bele lehet gondolni, az igazi gépek szimulátorai sem egyetlen pc-n futnak és több ember kell a működtetésükhez. Az Il-2 sorozat egy a kategóriájában kiemelkedő program, de arra is kell gondolni, hogy ki játszana az oroszoktól, ha rommá lőnénk az egész VVS-t? :) Gondoljon mindenki a keleti fronton elért hihetetlenül nagy számú lelövésre. Már akkor sírás van a fórumokon, ha a planesetbe bekerül a Fóka. Az orosz erre azt mondja, az übergép, ő addig nem repül amig nem kapnak La-5FN-t meg a többit (mert az nem űbergép). Olegnek nem volt könnyű dolga abban, hogy kiegyensúlyozott játékot készítsen. Oroszként persze hogy hazahúz a szíve, ezért nem is hibáztatom. Emlékeim szerint ő volt az egyik legelső fejlesztő, aki a community legtöbb nyavajáját, sírását, kívánságát figyelembe vette a patchek elkészítésénél, új gépek hozzáadásánál. Azt is tudni kell, hogy a patchek ingyen vannak, a programját meg lopja a fél világ.
A játékról pedig az a véleményem, amíg élvezet az időtöltés, nem fognak zavarni a hibái. A spit vs messzerhez visszatérve, az angliai csata idején nem csak Adolf Galland lőtt spitet az Emillel, hanem nagyon sok más német pilóta is. A játékban ha manőverező légiharcba keveredsz egy Emil nyergében, halott vagy. Ha géppárban vagy, esetleg lesz időd kihúzni a vezért a szarból, vagy fordítva.
Az Il-2 egy nagyon jó repülésszimulátor, amely nyomokban felhőszagot tartalmaz. ;) Egy kicsit hosszúra sikeredett, bocs."
-
Valka #8973 hát, émmá nem akarok tovább vitázni ezen, mindenki gondoljon amit akar, semmi kedvem itt veszekedni. ennyi... -
Valka #8972
-
-
neuro #8970 Mi is a baj ezzel a két típussal? -
Valka #8969
-

-
Egyebkent is mostanaban olyan mimoza lelkuletu lettel...mi van tancsaknem szerelmes vagy vazze?! 

-
Valka #8966 igen, repültem velük! : ) -
Te meg csak ne kerjel elnezest ertem..ilyen vagyok..ilyen voltam...nem hiszem hogy 29 evesen mar valtozni fogok! 
OFF:
Egyebkent meg hogy is van a "super bowl" ha mar ott tartunk?!...kulon vagy egybeirva?!
ON: -
Valka #8964 #8953 -
(Valakit kiutott a hsz-em, sorry..sg forum motor puva :D) -
"...két dolgot hoznék fel most 1: FW 190 2: La7"
Tehat ezzel a ket tipussal repultel az eletben is?! Vagy mire alapozod? Par iromanyra?! Amit mindenki ugy ertelmez ahogy azt akarja?! Vagy aranyokra?! De mihez kepet aranyositva?! Vagy mi az 1 vagy mi a nulla?! -
Valka #8961 az nem én voltam, már megbocsáss! és a repmodellek hitelességére csak két dolgot hoznék fel most 1: FW 190 2: La7 -
Mit bagatelizalok el?!
Szerintem ezt realista hozzaallasnak hivjak ami szemben all az alomvilagban elessel, es a bilibelogo kezzel. -
Tudod a valódi pilóták teljesítményének is csak egyik részét adta a repülő. A többi a tapasztalat.
Ha már repültél mondjuk 4-5 évet full realistic settings mellett elolvasod az orosz forrásokat is, akkor rá fogsz jönni, hogy sok dolog eltúlzott mindkét oldalon sok dolog meg rendben van. A multkor asszem pont te voltál aki még csak most kapcsolta be a realistic gunnery-t... kérdem én ha nem vagy Hard core szimes és nem vagy pilóta akkor honnan tudhatod milyen egyáltalán repülni?? Hallomásból?? vagy mert a Kurt Rieder Broáfmon szerző könyvei azt mondták, hogy német technika über álles??
Tengely oldalon repültem mindig is. G2 a kedvencem és jó kezekben legyözhetetlen (saját évadjában).. kivéve ha párban jön -1-2 fókja.
De soha nem a repülőgép határozza meg az eredményt hanem az aki repüli.
Seaweed stílusáért meg én kérek elnézést
-
Valka #8958 kicsit (eléggé) elbagatelizálod a dolgot -
Nem flame! Megtortent esetet abrazol a festmeny!
(Bill "Tiger" Lyons 1945 februar 9-en elert legigyozelmet abrazolja, ez az eset utan meg egy ME-262-est is megrongalt a pilota Mustangjaval!)
es mikor atadtak 2006 oktobereben Philadelphia-ban Bill Lyons-nak a festmenyt:
-
Nah de mi lenne "jobb ha"?! Jobban izlene ha a Messzer ugy emelkedne mint egy TOPOL-M raketa?! Vagy ugy gyorsulna mint egy puskagolyo?!..es nem lehetne levadaszni meg Tie-Fighterrel sem?!