91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Logitech Wingman Extreme 3D-t semmi esetre se vegyél, 3 hónap intenzív használat után bizonytalanná vált az oldalkormány, a gázkar sem működött tökéletesen. Cseréltem X45-re, azt 2 év után X52-re (ennek 3 éve lassan :). Elégedett Saitek user vagyok, bár az tény, hogy minden csak nem olcsó.

Ha nem játszol túl sokat, szerintem nem érdemes túl komoly joyt venned. Popeye tulajdonol egy Saitek Cyborg Evo wireless-t, annak is vannak nyűgjei, de alapvetően nincs gond vele.
  • Valka
    kerestem, de nem találtam. nem tod az eredeti címét? vagy megvan magyarul? esetleg angolul?
  • Lysandus
    Tehát ne az il-2, hanem a Forgotten Battles szobába lépj be!
  • Lysandus
    A peccselés független a Lobbytól. Ha sikerül feljutnod, akkor a majd látod, hogy vannak különböző szerverek, egyesek nem a legfrisebb peccsel futnak. A te verziódnak és a szerver verziójának kell megegyeznie, de a Hyperlobbit ez nem befolyásolja. Időről időre (kb évente) frissítik magát a Lobby is, ilyenkor mindig le kell tölteni az aktuális klienst. Installálni és felülírni a régit (magyarul: a régi könytárba telepíted). Hallottam már olyanról, hogy a Hyperlobby újabb verziójának tepelítése a régire problémát okoz, de általában (90%) nem.

Amikor elindítod a lobbit, akkor felugrik maga a kezdő képernyő. Jobb oldalon vannak a szobák (il-2, FB, Falcon, stb.) Neked a 46-al az FB, Forgotten Battles szobát kell bejelölnöd. Azt hiszem itt kell beírni a választott callsign-t is, és a jelszót. Utánna klikk a connect-ra, kérni fogja az exe elérhetőségét, ezt vagy megadod neki vagy rákerestetsz. Ha jól emlékszem az első belépéskor meg kell erősítened a jelszót. Ezt úgy tudod megtenni, hogy beírod a közös chatbe és nyomsz egy entert. Ezt az üzenetet természetesen más nem fogja látni.
  • Thrillus
    Ezt megcsináltam, de nem ír egy szervert se.
  • Her Laca
    Van egy olyan opció ,hogy connect select game. Na ott jelőld be a forgotten battlest. Utána a neved és a jelszód alatt van egy gomb a connect. Na rákatt majd valszeg kijön egy ablek ahol meg adod a il2 exe -jének a hejét ,de rá is keres. Na ennyi asszem.
  • Thrillus
    Kell-e több pachet feltenni vagy elég a 4.08-as is vhogy?
  • Thrillus
    Köszi a segítséget!
    De még nem jo. Felraktam ezt a hyperlobbyt, reggeltem, csak nem tudom használni a progit. Ez olyasmi mint az xfire? És hogy tudom pachelni a játékot akkor? Sry a láma kérdésekért.
    Köszi minden!
  • Her Laca
    http://hyperfighter.sk/ Hyperlobby
    Töltsd le telepítsd,majd jelőld ki a forgotten battlest,ezután erősítsd meg a jelszavadat majd adj egy email címet és voala.
  • Thrillus
    Sziasztok!
    Szeretném kiprobálni a játékot interneten.Xfire-rel találtam néhány szervert, de nem tudtam csatlakozni. Leszedtem ezt a 4.08-as pach-et de így se megy.Kérlek segítsetek!
    Előre is köszönöm!
  • Her Laca
    Valahol meg is van ,de a neten is fellelhető. Keresgesd ,aranyos rajzokkal van illusztrálva.
  • Valka
    nekem is logitech wingman force 3D-m volt és hát szar. most saitek cyborg evo van, de szerintem lesz az még x52-is egyszer : )
  • Valka
    erről tud valaki valamit? vagy hasonlót? Hannes Trautloft ezredes légi lövészeti útmutatója
  • Her Laca
    Már mér ne lehetne. De itt egy link nézelödj http://www.saitek.com/row/prod/pcgc.asp
  • yooyoo
    Köszi a segítséget.
    Ha joysticket használunk akkor lehet billentyűzetet is használni?
    És mindegyik Saitek-en van gázkar vagy valamilyen gázadási lehetőség?
  • Seaweed
    Soot az ujabb Saitek software-ekben jol korrigalhato mar a kopas, igy "lotyogesbol" adodo zonakat gyonyoruen ki lehet zarni!!!
  • Her Laca
    Hát ha nem használod minden nap akkor jó,de ha nyúzod akkor nagyon hamar megkotlik:) De legyen szerencséd vele és ne legyen igazam.:)
  • CrazyCharlie
    Én még nem vettem észre ilyesmit
  • CrazyCharlie
    Remélem nincs igazad!
  • Her Laca
    Hát ha sűrűn használod akkor a potik elkopnak ,vagy mi. Nekem is volt ,de hamar (3 hónap) múlva túl is adtam rajta. Félrehúz ,ilyesmik. Kalibrálni kell állandóan. Saitek-nél ez nem fordúl elő,és aránylag jók az áraik.
  • CrazyCharlie
    Hogy érted, hogy pontatlanná válik?
  • Her Laca
    Csak és kizárólag Saitek ,valamelyik verzióját. Amit a pénztárcád megenged. Logitec az hamar pontatlanná válik. Szerintem.
  • CrazyCharlie
    Nekem Logitech Attack 3-as van. 4000Ft-ért szereztem és meg vagyok vele elégedve.(eddig)
  • yooyoo
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy milyen joysticket ajánlotok az alacsonyabb árkategóriából?
  • Sanyo
    A fülkében jelzett sebesség az "IAS", vagyis az Indicated Airspeed - műszer szerinti sebesség. No cockpit módban a speedbar (bal alsó sarok) pedig a "TAS" - True Airspeed, vagyis a valós föld feletti sebességet jelzi.

olvasnivaló:
    indicated airspeed
    true airspeed
    http://www.caa.hu/jogszabalyok/jogszabuj/legijarmuvek/9.htm
    Il-2 IAS/TAS táblázat
  • Valka
    : ) természetesen igyekeztem egyenes vonalban repülni, állandó magasságon.
  • hooah
    A pillanatnyi sebesség sok mindentől fűgg ilyen pl: a manőverezegetés,magasság nyerése-csökkenése.
  • Valka
    amit a sebesség mérő kijelez az a tényleges sebesség? csak mert a leírásban a 109 g2 7000m-en 666-km/h-val megy, de még 500-at se tudtam kihozni belőle (full tank és lőszer, szél turbulencia és ilyesmik kikapcsolva). (450-460). volt már szó róla régebben, de mintha nem lett volna biztos. ezen a gépen csak a magassági kormányt lehet trimmelni?
  • Lacusch69
    Lehet, nem nézem a sorozatot (soha nem is szerettem), de az Nvidia kezelőfelületén ez a kifejezés van...
  • Sanyo
    Nekem is 6600GT-m van, Gigabyte gyártmány. Vagy a játékban makkant meg valami, vagy a kártyáddal/egyéb hardvereddel lehet gond. Tégy úgy ahogy Seaweed mondta, így elég jól kiszűrhető hogy hol a gond.
  • Seaweed
    (en megprobalnek egy betett vinyora gyorsan feltenni egy test uj windows-t, arra legujabb drivereket mindenbol (VGA-tol az alaplapig, hang miegyeb), aztan feltenni ra 1946 (semmi mast!) es teszt....ha jelentkezik a hiba lehet hogy tenlyeg doglodik valamelyik hardware elem! (nem is biztos hogy VGA...lehet alaplap, memorai, de meg tap is....de lehet tobb is...de lehet egyik sem ha nem jelentkezik a hiba enne la tesztnel...ekkor software baj van es elegge egyertelmu mit kell csinalni..)
  • Falconer
    Alkalmasnak kell lennie. Meg mindig vmi driver gubanc vagy hasonlo. Vszeg vmi az IL2ben van elcseszve alapbol.
  • Falconer
    Ez olyan startrekes hangzott :D
  • horthy
    Felvettem a legujabb drivert ! Semmi változás ! Érdekes a Medieval Total War II-nél semmi baj meg a Cold Fear nál , Silent Hunter III-nál sincs gond !
    93.71-et felvette öcsém !!
    Nem tudom hogy nem-e a Videokártya nem alkalmas ehez a progihoz GeForce 6600 GT ??? Mármint a IL2 1946-hoz .
  • Lacusch69
    sry, lassulási :)
  • Lacusch69
    A 7800GT maglasullási küszöbe 115'C. Én még nem láttam 60 fok felett...
  • Sanyo
    Rajta van a dvd-n. :) Magyar változatról nincs infóm.
  • sirmóka
    Sziasztok!Tud valaki segíteni abban hogyan juthatnék IL2 1946 kézikönyvhöz?Esetleg letölteni valahonnan?Köszi
  • Sanyo
    A videokártya hőmérsékletet az Everest nevű tesztprogival is meg lehet nézni, innen letölthető az időkorlátos változat.

Mekkora hőmérséklet számít normálisnak? :) Elvileg 100 fokig üzembiztosnak kellene lennie a mai modern kártyáknak, de én nem hagynám hogy idáig eljusson. A 6600GT-m 66 fokos volt játék közben, a gyári hűtést lecseréltem egy Zalman rézvirágra, már ritkán megy 50 fok fölé.

Hasonló tüneteket produkált a Radeon 9800próm mielőtt megdöglött. Nem tuningoltam, rendesen volt hűtve, semmi túlfesz, egyszerűen elfáradt.
  • Valka
    legalább is az én gainwardos cuccomon rajt van....