91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DonZorro
    Ez már bizony igaz. Ha nem fordulózok vele, akkor már nem olyan nagy legény...
  • Lacusch69
    Igen, csak engem egy kicsit irritál, hogy "Experte" módban játszom, az ellenfél meg "Novice"-ben. És a két teljesítményt összemérik...

Persze a Shitek ellen is ellenszer: nem állok le velük fordulózni.
  • DonZorro
    Szerintem meg van! Akár milyen jó vagy is, egy spittel szemben elég esélytelen a küzdelem! Vagyis nem esélytelen, de mindenképpen egyenlőtlen...
  • tothgyorgy
    Nincs semmi baj a spitekkel. Fogjátok fel úgy mintha nehézségi szintet választanátok 1 fps.ben. Belépőszint kezdőknek.
  • DonZorro
    ÚÚÚTÁLOM A SPITIKET...
  • hetti
    Ezzel is az a baj hogy csak animácio de nagyon jol sikerült animácio az tuti. Az il2-ben látott manövereket talán még egy csotány sem élné tul nemhogy egy ember (A repcsiröl nem is beszélve)
  • hetti
    Azt tudom hogy az oroszok mindent vittek magukkal de hogy bmw mocikat gyártottak volna bárhol is még nem hallottam
  • Lacusch69
    Nem láttam a Shitfire-nek azokat a manővereit, amelyekkel bohócot csinálnak belőlünk "Oleg Csodálatos Világában", közeli dogfight esetén ...
  • i robot
    Éredemes megnézni egyszer!
    http://www.youtube.com/watch?v=2Cx6V0QAVEU&feature=related
  • madmanic
    :)
  • LeonSilver
    Éppen most akartam linkelni én is ;)
  • madmanic
    Nosztalgiabuli Puma módra
  • Szepy2884
    Ja, az más :) Akkor sok sikert... és kitartást!
  • madmanic
    teljesen kezdő a srác, (felszállásnál tart) azért ajánlottam neki az orosz gépeket..

• Szepy2884
    Cseh film??? Le a kalappal!

Ha már cseh filmeknél tartunk:

http://www.youtube.com/watch?v=8wpcHlDWHNU&feature=related
  • Szepy2884
    Lehet hogy vevő volnék rá... Bár beszélni angol, de feliratosban azért jobb vóna.
  • Szepy2884
    Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Attól függ mit akar a tanult kolléga buzerálni. Német gépeknél ált. valóban nem kell üzemanyag keveréket kavargatni, legalábbis a vadászoknál, de pl: Fókánál Auto prop pitch-el csak az repül aki nem tudja hogy mire való. De tény, hogy nem bonyolúlt: mindjárt a felszállásnál manual 100% és úgy hagyod leszállásig.

Ettől függetlenül német gépel az igazi kihívás a repülés az összes többi lásd Üüüber Shitek, LA-5FN, La-7 csajoknak és buziknak
  • madmanic
    prop pitch - propeller állászög - ne buzeráld

mixture blabla - üzemanyag keverék - ne buzeráld

toggle chocks - féktuskó elvétel

• VO101 tvr
    Nem. A szovjetek mikor elfoglalták Németország keleti részét, gyakorlatilag minden értékes gyárat leszereltek és Szovjetunióba telepítettek. Így került ki zsákmányként a BMW csillagmotor teljes gyártósora is. Mikorra a gyártást újra tudták indítani a háború után, addigra gyakorlatilag a dugattyús motoros gépek elavultak, a LA-7 is, a FW is, a BMW csillagmotor is. Nem volt már rá szükségük. Ekkor adták el a kínaiaknak, mert ott még elment.
  • madmanic
    increase engine power - gázadás
    decrease engine power - gázelvézel

controlsban állítsd be amire gondolod
  • Zinaj
    irt.de nem jatek forumba.
    a jatekba meik a gaz kar?nem tudok repulni :(
  • PhantomAss
    hogyhogy nem írt még senki a lezuhant L 39-esről?
  • Lysandus
    Egyébként maga a videó qrva jó! :-)))))
  • hetti
    Megvan ez a film divix-ben angol nyelven. Nem rossz de a vége érdekes lett. Ha valakinek kell s van tárhelye hozzá annak feltudom tölteni (1 este alatt)

TVR: Azt mondod hogy az AS-82-t BMW motorrol koppintották eredeti szerszámokkal??
  • Kferro
    Ezt a cseh filmet eddig kétszer sikerült TV-ben elcsípnem, pár éve egy szlovák adón, múlt karácsonykor meg az egyik lengyel csatornán. Nagyon jó film, repülős filmek közül majdnem Memphis Belle szintű.
    Korábban említettem is az indexes fórumon.
  • Szepy2884
    Na, ha vki emléxik még, múltkor belinkeltem egy videót, hogy megtudjam melyik filmből van. Ment is a brainstorming 1000-el, aminek az lett a vége, hogy közmegegyezéssel csak is a Pearl Harbor az.

Nos, végre kiderült hogy mégsem XDDD

Ha vki kiváncs a részletekre, akkor a kisfilm végen kiírják.

http://www.youtube.com/watch?v=he5InDxf2qs&feature=related

...hogy hogy erről nem tudtunk???
  • Lacusch69
    Úgy emlékszem, hogy az F-104G már egál volt a MiG-21-essel (baleseti statisztikában)
  • madmanic
    ja, hogy már volt válasz..
  • madmanic
    anyahajóról indulva ki kell venni a tuskót a kerék alól (chocks)

• Rue East
    mondjuk az F-104 azis maradt "élete" végéig, de a Marauder úgy kinőtte a gyermekbetegségeit, h a legkisebb veszteségi arányú típus lett és amugy nekem nagyon hiányzik az Il-2-ből, de ez megint már egy isméert lemez lenne...
  • Lacusch69
    Végül is nem véletlenül hívták "özvegycsinálónak". Mint később a Starfightert.
  • Lacusch69
    Vedd el a féktuskót. (Alapból nincs konfigurálva, neked kell "Toggle Chocks" néven)
  • Zinaj
    hogyan indul el a gep?
    100% megy a motor de semmi...vki segitsen mar.. :(
  • RedRiot
    Mármint a B-26 történetet. :)
  • RedRiot
    :O Na ezt nevezem jenki lazaságnak! :))
  • Richtofen
    Így van.

Méghogy veszélyes kiengedett futóval repülni veszélyes :DDDDDDDDDDDDD

Emberek senki nem kezdte az IL-2-t a fel/leszállás résszel???
  • nalyib
    Kiengedett futóval repülni muszáj!
    Ellenőrizniük kell, hogy ilyenkor is veszélytelenül repül, tehát mondjuk le tud szállni...és nem csak 10-ből 8-szor.
  • Rue East
    pedig volt rá példa, a B-26 Marauder-nek nem is volt prototípusa, egyből a sorozatgyártással kezdték, meg is lett az eredménye :)
  • Kferro
    Még a mai gépek első repülésénél is az a gyakorlat, hogy nem húzzák be a futókat. Hogy ez most a stabilitás, vagy egy esetleges meghibásodás elkerülése végett van, nem tudom.
  • RedRiot
    Hmm, érdekes kérdés. Én úgy emlékszem egy az Me-244(?)"Amerika Bomber" fejlesztéséről szóló igen részletes írásban olvastam, hogy az első repülésnél nem húzták be a futót.

Szerintem (bár ez lehet hogy csak az én hülyeségem) kellett végezni teszteket kiengedett futóval is. Leszállási tulajdonságok, a gép viselkedése nagyon alacsony sebességű repülésnél. Ne sorozatgyártáskor derülnön ki, hogy még az ötmillió repült órás veteránok is összebarnítják a gatyájukat, ha az új Me-XXX-el 10km/h-tól erősebb keresztirányú szélben kell leszállniuk. :)