91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez már bizony igaz. Ha nem fordulózok vele, akkor már nem olyan nagy legény...
-
Lacusch69 #13872 Igen, csak engem egy kicsit irritál, hogy "Experte" módban játszom, az ellenfél meg "Novice"-ben. És a két teljesítményt összemérik...
Persze a Shitek ellen is ellenszer: nem állok le velük fordulózni. -
Szerintem meg van! Akár milyen jó vagy is, egy spittel szemben elég esélytelen a küzdelem! Vagyis nem esélytelen, de mindenképpen egyenlőtlen...
-
tothgyorgy #13870 Nincs semmi baj a spitekkel. Fogjátok fel úgy mintha nehézségi szintet választanátok 1 fps.ben. Belépőszint kezdőknek.
-
ÚÚÚTÁLOM A SPITIKET... 

-
hetti #13868 Ezzel is az a baj hogy csak animácio de nagyon jol sikerült animácio az tuti. Az il2-ben látott manövereket talán még egy csotány sem élné tul nemhogy egy ember (A repcsiröl nem is beszélve)
-
hetti #13867 Azt tudom hogy az oroszok mindent vittek magukkal de hogy bmw mocikat gyártottak volna bárhol is még nem hallottam -
Lacusch69 #13866 Nem láttam a Shitfire-nek azokat a manővereit, amelyekkel bohócot csinálnak belőlünk "Oleg Csodálatos Világában", közeli dogfight esetén ... -
Éredemes megnézni egyszer!
http://www.youtube.com/watch?v=2Cx6V0QAVEU&feature=related -
madmanic #13864 :) -
Éppen most akartam linkelni én is ;) -
madmanic #13862 Nosztalgiabuli Puma módra -
Szepy2884 #13861 Ja, az más :) Akkor sok sikert... és kitartást! -
madmanic #13860 teljesen kezdő a srác, (felszállásnál tart) azért ajánlottam neki az orosz gépeket..
-
Szepy2884 #13859 Cseh film??? Le a kalappal!
Ha már cseh filmeknél tartunk:
http://www.youtube.com/watch?v=8wpcHlDWHNU&feature=related -
Szepy2884 #13858 Lehet hogy vevő volnék rá... Bár beszélni angol, de feliratosban azért jobb vóna. -
Szepy2884 #13857 Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Attól függ mit akar a tanult kolléga buzerálni. Német gépeknél ált. valóban nem kell üzemanyag keveréket kavargatni, legalábbis a vadászoknál, de pl: Fókánál Auto prop pitch-el csak az repül aki nem tudja hogy mire való. De tény, hogy nem bonyolúlt: mindjárt a felszállásnál manual 100% és úgy hagyod leszállásig.
Ettől függetlenül német gépel az igazi kihívás a repülés az összes többi lásd Üüüber Shitek, LA-5FN, La-7 csajoknak és buziknak
-
madmanic #13856 prop pitch - propeller állászög - ne buzeráld
mixture blabla - üzemanyag keverék - ne buzeráld
toggle chocks - féktuskó elvétel
-
VO101 tvr #13855 Nem. A szovjetek mikor elfoglalták Németország keleti részét, gyakorlatilag minden értékes gyárat leszereltek és Szovjetunióba telepítettek. Így került ki zsákmányként a BMW csillagmotor teljes gyártósora is. Mikorra a gyártást újra tudták indítani a háború után, addigra gyakorlatilag a dugattyús motoros gépek elavultak, a LA-7 is, a FW is, a BMW csillagmotor is. Nem volt már rá szükségük. Ekkor adták el a kínaiaknak, mert ott még elment. -
madmanic #13854 increase engine power - gázadás
decrease engine power - gázelvézel
controlsban állítsd be amire gondolod
-
irt.de nem jatek forumba.
a jatekba meik a gaz kar?nem tudok repulni :( -
hogyhogy nem írt még senki a lezuhant L 39-esről?
-
Lysandus #13851 Egyébként maga a videó qrva jó! :-))))) -
hetti #13850 Megvan ez a film divix-ben angol nyelven. Nem rossz de a vége érdekes lett. Ha valakinek kell s van tárhelye hozzá annak feltudom tölteni (1 este alatt) 
TVR: Azt mondod hogy az AS-82-t BMW motorrol koppintották eredeti szerszámokkal?? -
Kferro #13849 Ezt a cseh filmet eddig kétszer sikerült TV-ben elcsípnem, pár éve egy szlovák adón, múlt karácsonykor meg az egyik lengyel csatornán. Nagyon jó film, repülős filmek közül majdnem Memphis Belle szintű.
Korábban említettem is az indexes fórumon. -
Szepy2884 #13848 Na, ha vki emléxik még, múltkor belinkeltem egy videót, hogy megtudjam melyik filmből van. Ment is a brainstorming 1000-el, aminek az lett a vége, hogy közmegegyezéssel csak is a Pearl Harbor az.
Nos, végre kiderült hogy mégsem XDDD
Ha vki kiváncs a részletekre, akkor a kisfilm végen kiírják.
http://www.youtube.com/watch?v=he5InDxf2qs&feature=related
...hogy hogy erről nem tudtunk??? -
Lacusch69 #13847 Úgy emlékszem, hogy az F-104G már egál volt a MiG-21-essel (baleseti statisztikában) -
madmanic #13846 ja, hogy már volt válasz..
-
madmanic #13845 anyahajóról indulva ki kell venni a tuskót a kerék alól (chocks)
-
Rue East #13844 mondjuk az F-104 azis maradt "élete" végéig, de a Marauder úgy kinőtte a gyermekbetegségeit, h a legkisebb veszteségi arányú típus lett és amugy nekem nagyon hiányzik az Il-2-ből, de ez megint már egy isméert lemez lenne... -
Lacusch69 #13843 Végül is nem véletlenül hívták "özvegycsinálónak". Mint később a Starfightert. -
Lacusch69 #13842 Vedd el a féktuskót. (Alapból nincs konfigurálva, neked kell "Toggle Chocks" néven) -
hogyan indul el a gep?
100% megy a motor de semmi...vki segitsen mar.. :( -
RedRiot #13840 Mármint a B-26 történetet. :) -
RedRiot #13839 :O Na ezt nevezem jenki lazaságnak! :)) -
Richtofen #13838 Így van.
Méghogy veszélyes kiengedett futóval repülni veszélyes :DDDDDDDDDDDDD
Emberek senki nem kezdte az IL-2-t a fel/leszállás résszel??? -
nalyib #13837 Kiengedett futóval repülni muszáj!
Ellenőrizniük kell, hogy ilyenkor is veszélytelenül repül, tehát mondjuk le tud szállni...és nem csak 10-ből 8-szor. -
Rue East #13836 pedig volt rá példa, a B-26 Marauder-nek nem is volt prototípusa, egyből a sorozatgyártással kezdték, meg is lett az eredménye :) -
Kferro #13835 Még a mai gépek első repülésénél is az a gyakorlat, hogy nem húzzák be a futókat. Hogy ez most a stabilitás, vagy egy esetleges meghibásodás elkerülése végett van, nem tudom. -
RedRiot #13834 Hmm, érdekes kérdés. Én úgy emlékszem egy az Me-244(?)"Amerika Bomber" fejlesztéséről szóló igen részletes írásban olvastam, hogy az első repülésnél nem húzták be a futót.
Szerintem (bár ez lehet hogy csak az én hülyeségem) kellett végezni teszteket kiengedett futóval is. Leszállási tulajdonságok, a gép viselkedése nagyon alacsony sebességű repülésnél. Ne sorozatgyártáskor derülnön ki, hogy még az ötmillió repült órás veteránok is összebarnítják a gatyájukat, ha az új Me-XXX-el 10km/h-tól erősebb keresztirányú szélben kell leszállniuk. :)