91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Én egymagosban 3700+ vagy 4000+-os Athlon64-et vennék, ez a kettő volt a legjobb (az 1MB cache elég sokat dobott rajtuk). A korai, hasonló árú kétmagosokat is leverték...
    Két- vagy többmagosnál inkább Intelt válassz, nekem most egy C2D 8400+ van a gépemben, hát elég kemény...
  • Sanyo
    Nézz meg egy Celeron vs Athlon 64 tesztet, fényévekkel nyer az utóbbi és kb. egy árban vannak.

Ha megmondod mennyi a keret, akkor az árlisták alapján összeválogatunk neked egy olcsó de jó gépet. Egyébként meg azt veszel, amit jónak látsz. :)
  • Her Laca
    Mert ugyanazért a pénzért egy 2X jobb procit kapsz azé!!!
  • Atesz91
    Celeron-nal nem is indul a 46? Mert ha indul és rendesen megy nemértem, hogy mért legyen Athlon.
  • Szepy2884
    Kérlek Zorro ugye ezzel nem azt akarod mondani hogy szombaton felvonultál.
  • Atesz91
    Én az ilyenekhez nemértek mért jobb az amit te írtál?
  • Lacusch69
    A Cerkákat felejtsd el, inkább egy Athlon 64-eset keress bele (ne Sempront!), pl. A64 3700+.
  • Lacusch69
    Storm of War: Battle of Britain.

Az Il-2 folytatása (jelentősen átalakítva) lesz, a Jóisten sem tudja, hogy mióta ígérgeti Oleg...
  • Atesz91
    Keresgéltem egy kicsit és kinéztem magamnak egy direkt game-re csinált gépet. http://hardwaredepo.hu/?p=productsMore&iProduct=160&sName=hd-gamer-lowcost-(p4-cel.-2,8-ghz--512-mb--80-gb--dvd--hang--lan--ati-hd-2400-pro-256mb-vga) Bocsi hogy így irtam ide nézzétek meg a linket szerintetek ezzel már lehet 46-on normálisan menni?
  • Atesz91
    Mi az a BoB még nem hallottam róla.
  • Lacusch69
    Őszintén szólva: én két és fél éve online-ozok, de ameddig itt fel nem merült az "XFire", addig azt sem tudtam, hogy mi az...
  • PhantomAss
    köszi :O)
  • DonZorro
    Csak egy nagyon picike OFF:

Britney
  • proway
    Akkor a többség nem használja az XFire-t?
  • Lacusch69
    Phan kollega: válasz ment!
  • Lysandus
    Nagyon RAM-függő a játék. Ugyanolyan configom volt mint neked, de ha közelről akartam tüzet nyitni egy rácsapás végén mindig ugyanaz lett a vége: összeütköztem a céllal. A procira is érzékeny a game, de annyira nem. Viszont lassú processzorral nem tudsz hostolni. Nálam a régi gépemen rendszeresen előfordult hostolásnál, hogy mindenkinél szépen futott a játék jó pingekkel, kivéve nálam. A gyenge procim miatt diavetítés lett belőle.

A jó hír, hogy valóban nem olyan nagy a gépigénye. AMD 3000+ Athlon egymagos procival 1 giga RAM-mal és egy HIS Excalibur 9600 XT Turbo videokártyával simán elmegy. Ez egy kb. két éves config, és nem is fogok addig gépet cserélni, amíg ki nem jön a BoB (olegék több éve készülő új II. vh-ás repszimje).
  • nalyib
    Próbáltam 128 megás kártyán 1GHz-en, de 640*480-ban sem ment rendesen. Egy töküres térkép, két géppel.

A minimum konfig kb azt jelenti, hogy elindul majd a játék, de olyat még nem láttam egy játéknál sem, hogy játszani is lehessen vele...az ajánlott konfig alatt általában nem nagyon érdemes szenvedni.
  • Atesz91
    A kérést visszavonom hülye vagyok tényleg bnene van minden. Viszont azt írják, hogy 64MB-os 3D kártya?! 1GHz proci ha ze igaz akkor csak RAM kéne bele mindegy új gép lesz az a biztos.
  • Atesz91
    Nekem az AEP van meg ezen kívül az is letöltés:) Ha jól tudom ugye a 46-ban benne van minden amit eddig kiadtak? Hülye kérdés, de ha igen akkor mit kezdjek a megvett PF, FB-vel?
  • Nohab
    Na azt már én sem tudom.
  • Solyom2
    Gratulálok.

Nekem még nincs med a 46 csak a PF és a FB.Semmi más.
  • Rue East
    igen, így van, de én konkrétumokra gondoltam :)
  • Nohab
    Szerintem a küldetések utáni pontokból kell összegyűjteni egy bizonyos mennyiséget.
  • Atesz91
    holnap megyünk vásárolni és meglesz a 46 a gép pedig nyáron cserélve lesz végre
  • Lacusch69
    A tanult szakmám rádió-televízió műszerész, de 18éve lakatos vagyok.
    Kérdezz bátran, legfeljebb nem tudok rá válaszolni... :)
  • PhantomAss
    lacus te műszerész vagy ugyi?
    lenne néhány kérdésem priviben...
  • Her Laca
    Hát igen. Végül is 3000huf nem pénz érte. Ez hat napi cigaretta,vagy mittudomén mennyi kóla ára. Ennyit biztos adnak a szüleid,és garantálom hosszú évekre megoldódik a játékproblémád. Hovatovább speciel én nem is játszom mással,és mindig találok kihívást benne. Mindig van aki jobb és le kéne győzni,mindenki máshogy repül,és más taktikát kell alkalmazni ellene.
    Sokat kell agyalni. Persze van akit a büdös életben nem fogok leharcolni az égről:) de próbálkozni azért lehet:D Pl ez az Ultima gyerek ,hovatovább már a mumusom:D
  • DonZorro
    Ne tőccséé lee...

Vedd meg! Ez a játék azok közé tartozik, amiket érdemes megvenni! Olyan szép a polcon...
  • Her Laca
    Igaza van tanult kollegának! Csak szopatod magad.
    Vagy vedd meg a 46 ot,vagy töltsd le(ezért megköveznek) ,de ne küszködjél itt ezekkel a kiegészítőkkel.
    A gépedről ,meg annyit. Kapcsolgathatsz bármit,azzal ami neked van max annyit érsz el,hogy elmegy az egésztől a kedved. Mármint online.
  • Szepy2884
    De hogy témánál maradjak...

http://www.youtube.com/watch?v=TBD9Juqx7PI&feature=related
  • Szepy2884
    Most már tudom mit kérjek karácsonyra!! :))))

http://www.youtube.com/watch?v=17Cmel8rvjU&feature=related
  • nalyib
    én még a vírusirtót is kilőttem il2 előtt, az is bőven kevés volt... hallatszott h összevissza másolgat a vinyón hogy a szerencsétlen térképet 3-4 perc alatt benyomja valahogy..
  • madmanic
    csak szopatod magad..

menj el az elő tescoig 3 k a 46..
  • Atesz91
    ma este próbáltam merged install-t sajna nem volt időm végig csinálni addig jutottam el hogy AEP fentvan leszedtem 2.01-es patch-et telepítem amikor indítom v2.0-át ír ki ez jó vagy rossz? mert ha jó akkor leszedem a 2.04-et és folytatom a merged-et
  • Atesz91
    a videobeállításokon lehet változtani, a RAM-ot is lehet nem terhelni, pl. msn vagy bármilyen más progi azokatk i lehet kapcsolni így több ereje marad a game-re
  • Her Laca
    Elmondom én mi kell ahhoz,hogy tökéletesen fusson.
    Kb 2GH-es proci,2GB ram,gyors vinyó,és egy középkategóriás videókártya,de szerintem nincs az a videókari amit ne röcögtetne meg komoly felbontásban. PL Leningrád felett 2000-ren rázumolva a városra:)
  • nalyib
    Attól függ milyen bonyolult a térkép, egy normális online szerveren lehet hogy nem simán, hanem sehogy nem menne...

512-vel szenvedtem jó ideig a 46-tal (elvileg alapjaiban nem különbözik a PF-től, legfeljebb a több objektum miatt), és online egyszerűen nem lehet számítani rá. Pl. ha valaki rád lő, első dolog hogy megáll hangokat betölteni és a végére 90%, hogy halott vagy..stb.

Aztán sokat szenvedtem a RAM-beállításokkal és kicsit használhatóbb lett, de azért a jó nem olyan.
  • Atesz91
    Elkezdtem nézelődni neten, már van is pár ötletem, hogy mit lehetne összevenni. Sztem nyár végére már 46-tal fogok gémelni, szerintem, de a remény hal meg utoljára. Viszont van egy másik kérdésem. Az igaz hogy a PF minimum-a RAM-nál 512-es? Merth a igen akkor elírták mert nekem simán megy a cucc.
  • Rue East
    nem tudja valaki, h mi szerint van az előléptetés az offline kampányban?
  • Lacusch69
    Most még béta. Majd két hét múlva...