91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    "Amilyen jó a videó, olyan xar a zeneválasztás"
    SZEPI!!!!!!!!!!!!!! Ne merd szidni egyik kedvenc zenekarom ,egyik legjobb zenedarabját!!!!! Mert irgum burgum,oszt mindenhova utánad megyek lelövöldözni:)
  • Sanyix
    Húha énis hasonlót csináltam a b29-ekkel pár hónapja, mikor próbáltam kitesztelni hogy mikor nem találnak el a buzi lövészeik. Persze így is centikre repkedtek a lövedékek.
    ez is segíthet
  • Dns5000
    koszi
  • panther112
    Ok, köszi.
  • Lacusch69
    EZT Sanyo csinálta korábban, nézd meg...
  • Lacusch69
    Ma már nem tudom kipróbálni, de holnap délután asszony gépére feltelepítem a régi ST290-est, és megnézem a profilozás ilyenféle lehetőségeit.
  • Dns5000
    ahol kimaradt :P
    tud valaki egy oldalt ahol videokból lehet energy fightot tanulni?
  • panther112
    Elindult az il2 alaplapi vga-val is, viszont uúgy, szaggatva lehet nézelődni. Az új profilt egy egér.dat nevű file-ba mentettem. Ha a profile now-ra megyek a szerkesztőben ezt a hibaüzenetet kapom:

Egér.dat does not contain a profile for this device.
    The device has not been profiled.

Tehát gondolom semmi hatása nincs annka, hogy mit állítgattam a szerkesztőben.
  • Dns5000
    tud valaki egy oldalt videokból lehet energy fightot tanulni?
  • panther112
    Köszi a sok segítséget, csak sikerült a végére, remélem a rendszer újrarakás segít majd. (de nincs hozzá kedvem:) )
  • Lacusch69
    Igen, ahogy mondod. X52-nél azért kell a miniegeret átállítani, mert másképp nem jön elő a POV mouse funkciója.
  • panther112
    Megpróbáltam egy másik gépen, minden rendben települt (most már legalább tudom milyen a normális lefolyása), lehet, hogy újrarakom win-t a hátha az segít.

"A miniegérnél mindkét opciót axis ra teszed majd a POV hat1 et mausra állítod. Ott a sebességet is lehet állítani."

Ez gondolom az x52-re volt leírás. Aviator-on nincs miniegér, ezért ennek megfelelő fület sem találtam az SST-ben, gondolom ezt a lépést egyszerűen át kell ugranom. POV Hat-et viszont mouse-ra állíttotam, és meg is jelent az érzékenységet állító csúszka. Más teendőm ugye akkor nincs is, a 8 irányú billentővel folyamatos egér-szerű mozgatás lesz ingame? Sajnos ezen a gépen nem tudom megnézni működés közben, mert nincs benne, csak alaplapi vga, nem indul az il2...
  • Lacusch69
    Valószínűleg. Feltelepítettem az ST290-esem számára az SST-t, és a c:\Program Files\Saitekbe telepít.
  • panther112
    c:/WINDOWS/temp/saitek.... ba kezdi a telepítést. Lehet, hogy ezzel van a gond?
  • panther112
    3-as. Azért is bosszantó, mert tegnap Newview-val már ment minden tökéletesen. Attól függetlenül nem szívesen csinálnám vissza, és nem csak az idő miatt.
  • nalyib
    Nekem pont ilyen gond van a Saitek Cyborgommal, bár annyira már nem is hiányzik. Milyen service pack van fent?
  • panther112
    Nem értem mi lehet a gond. Saitek weblapról driver, ill. uonnan SST van telepítve. Most is végigment a telepítés, kéri az SST felrakása után egyenként a MAgic device-okat, azok is rendben települnek. Majd újraindítást kér, újraindítom, most már nem jelentkezik be az eszközillesztő, de sehol semmi változás, egyszerűen nem látom nyomát sehol. Egyedül a Játékvezérlők-ben van nyoma (Saitek Aviator Stick) ha a tulajdonságokat megnyitom, akkor tudom tesztelni, deadzone-t kalibrálni, ill. van egy about fül, ami a saitek weblapjára mutat az SST-ért. Semmi egyéb nyoma nincs. XP 32bit az oprendszer, ennek megfelelően töltöttem le a driver-t, SST-t is.

Még anniy, hogy az about fül alatt a Current Versions pont alatt ez van:
    Driver Version:6.0.4.1
    Software not present (gondolom itt kéne az SST-nek szerepelnie)

Ezt meg tudnátok nézni, hogy jó esetben hogyan kell kinéznie?

köszi
  • PhantomAss
    nem vistád van? mert az alatt nincs ikon
  • Lacusch69
    Saitek SST
  • panther112
    És mi a progamcsoport enve?
  • Lacusch69
    Nekem ott van a Start menü programjai között.
  • panther112
    Igen, tudom, hogy ott kéne lennie, de sajnos nincs. megnéztem rendesen a tálcán futó programok listájában is, és ott sincs. Még annyi, hogy látszódik a telepített programok listáján, avgy sem? Ja és van egy logitech G5 egér is telepítve, lehet h ez zavarja Amúgy a telepítés végigmegy, szépen bill, egér... ott nem láttam ilyen összeakadást.
  • Neuman
    Bakker azt nem is néztem!
    Így nem kell !
  • Lacusch69
    Mennyi a mostani verziószámod?
  • Lacusch69
    A tálcán, jobbra lent az óra mellett van egy fekete joystick ikon, jobb klikk, profile editor.
  • nalyib
    Jó most nem értem miért kell a szar német fémeket a jó orosz fához hasonlítgatni...;Ð
  • panther112
    Ezeket a menüket nem tudom behozni sehogy, csak a játékvezérlőkből a linken látható jobb felsőt, de azzal állítani nem tudok semmit. Az ott is ajánlott SST-t is letöltöttem, telepítettem, semmi hibaüzenet, újraindítás is megtörtént, de még mindig nincsenek ilyen menük:( Már háromszor újratelepítttem a drivert, ill. ezt az SST-t, de továbbra sincs sehol szoftveres felület, ahonnan beállíthatnám.
  • Neuman
    Patcet hol találok az FB-hez?
  • panther112
    Közben rájöttem, hogy ezt a joy (aviator) kezelőprogramjában kéne beállítanom. Ilyet pedig nem találok. AV8R with XP 32 Drivers illetve XP 32 Software for AV8R került telepítésre, gondolom ezen felül kéne akkor még valami.
  • Sanyix
    262-es szárnyát is elviszi egy 20-as, pedig asszem az nem is fából meg ilyesmikből készült, hanem valami fémből.
  • PhantomAss
    tennap mentem egy szerveren me262-vel, kb4000-en 500-zal, egyszercsak hopp repül a jobb szárnyam
    nézem mi a fene lehetett ez, hát egy spit egyetlen lövéssel leszedta a szárnyam
    de semmi nyomjelző, kopogás, csak repült a szárny
    biztos valami mentalista vezette
  • nalyib
    Az nem uncsi hogy a 109 szárnyát általában .50-essel is elég Egyszer eltalálni?... azonnal haza kell menned, de van, hogy a levegőben sem lehet tartani.

Miért lenne az unalmas, ha a 30-as hatna annyira a szövetséges gépre, mint a szövi 20mm a 109-re?......most abba már bele se menjünk, hogy míg az mk108-assal művészet célozni (senki ne mondja hogy könnyű), a tempest 4x hispano-ja olyan mint a lézer...nem én találtam ki, de én is próbáltam.
  • panther112
    "A miniegérnél mindkét opciót axis ra teszed majd a POV hat1 et mausra állítod. Ott a sebességet is lehet állítani."

Ezt hol kell állítanom, nem taáltam semmilyen miniegeret.
  • Sanyix
    Ez a véres valóság volt. Ha szimulátor maradjon úgy. Most jobb hogy egyes vörös gépek szinte mindent lefordulnak, legyorsulnak? Mellesleg tapasztaltam, hogy német gépre úgy hat a yak 20mm-se, hogy puff 1 a szárnyba, szárny repül le. Ellenben ott a videom hogy viselkedik a 30mm egy fából készült cuccon(egy karcolás sem esik rajtuk, még egy pici lyuk se lesz rajta). Azért ez nem éppen kiegyenlítés :D
  • kiskorúbézoltán #14759
    Hmm, szerintem nem realisztikus fegyver beállításokkal készült a videó, ha pedig igazam van - és jól emlékszem - ebben az esetben a fegyverek ereje kétszeresére van növelve. Nem emlékszem, hogy bármelyik verzióban ilyen pusztító lett volna a 20 ill. 30 mm-es gá., ill az tűnt fel, hogy nyílegyenesen repülnek a lövedékek ami a fricc fegyverekre - a játékban - nagyon nem jellemző.
    Ha valamelyik messzermájer azt mondja erre, hogy márpedig volt ilyen is akkor megkövetem magam, annyira azért nem vagyok ász a témában.
  • Szepy2884
    "Valaki EZT küldje már el Olegnek..."

Most kivételesen kiállok Oleg mellett. Volt rá példa hogy a 20-as 30-as romboló ereje olyan volt mint amilyen a nagykönyben meg volt írva. Csak aztán ment a rinya 1000-rel :(

Íme egy videó a régiszép időkből: Amilyen jó a videó, olyan xar a zeneválasztás
  • madmanic
    ha ezt reálban beteszik a játékba elég uncsi lesz..
  • Lacusch69
    Igen, erről van szó.

Más.

Valaki EZT küldje már el Olegnek...
  • panther112
    Értem, végülis akkor még kényelmesebben elérem uazt, mint ezzela külső programmal + válthatoka módok között is.
  • Lacusch69
    Aviatorra nem tudom, X52-re azért, mert 3-féle mód van (illetve a pinkie-val 6-féle), így bármikor tudok váltani játék közben a gyári beállítás, és két féle, fix sebességű (közepes és gyors) egérszerű beállítást.
    Meg nem kell külön kapcsolgatni a joyhoz kötött nézőpont-változtatást, és a régi gombok konfigurálásán sem kellett változtatni.