91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • tothgyorgy
    Én is a féklapról olvastam. De ha külön sziréna volt akkor azt külön kellett bekapcsolni v 1 bizonyos sebesség elérésekor magától indult ? Az hogy állandóan bekkapcsolva repültek volna az valószinütlen.
  • Her Laca
    Látod ,látod!!! A sok olvasás nem tesz jót:)
  • Lacusch69
    Na bakker... Én is úgy tudtam korábban, hogy volt sziréna a Stukákon, aztán olvastam valahol, hogy a zuhanófék hangja hallatszott szirénaként, azért írtam...
    Most olvashatok át egy rakás papíralapú irodalmat...
  • Bucser
    A korábbi stuka vitához, hogy hol volt a szirénát hajtó propeller.

• DonZorro
    Itt a STUKA hang...
  • DonZorro
    Ez is csak lent parkolt...
  • DonZorro
    B17 fly-by...
  • DonZorro
    Egy szép FÓKA hang...
  • DonZorro
    Ezt meg azért, mert nem volt a repnapon...
  • DonZorro
    Stuka Siren...
  • DonZorro
    Bocsi Szepy, IGAZAD van!

Ott volt a sziréna...
  • DonZorro
    Pedig Szepy Bácsi, tudomásom szerint a motor alatt lévő nyílásban volt a sziréna. Lehet hogy nem igaz, de majd utánna nézek ha lesz időm...
  • Szepy2884
    És tényleg :)

"A gépet ívelő, féklap és a szárny aljából merőlegesen kinyitható zuhanófék lassította, hogy a kb. 500km/órás sebességet ne haladja meg.
    Lélektani dresszírozást végzett a bal futóra szerelt, fa légcsavarral hajtott sziréna, ami az oly annyira jellegzetes hangját adta az őszinte bombázási szándéknak."

forrás: http://forum.rcmodell.hu/index.php?topic=7636.0
  • Szepy2884
    Ha jól tévedek akkor a futóműszár-ra építették a szirénát, aminek volt egy kis propellere is. És talán épp az adta a hangot amikor felgyorsult a zuhanásban.
  • DonZorro
    Ebből is következhet, hogy nem a féklap adta a hangot.
    Amúgy meg tudtam...
  • DonZorro
    Nézd meg, hogy a D5-ösön nincs is sziréna, pedig féklap van...
  • Her Laca
    Stornó:) Nem működik:(
  • Rue East
    most néztem a Stuka könyveb, van amelyiken nem is láttam, csak a magát a szirénát, az áramvonalazó dudorjában
  • Her Laca
    Eztet ismeritek é?:)
    ??????
  • Scottt
    Tudod aza csúúúnyyaaa *ci facita kereszt?
  • Rue East
    a futószár burkolatának belépő élén volt egy kis propeller az hajtotta jericho(?)-szirénát
  • Her Laca
    Itten ezt írják.
    Az 1935-ben kifejlesztett speciális zuhanóbombázó a spanyol polgárháborúban "debütált". Lengyelországban, Franciaországban ill. a Németalföldön félelmetes hírnevet szerzett nagypontosságú, a beépített sziréna miatt lélektanilag is rémisztő bombatámadásaival
    stuka
  • Her Laca
    A Discóveriből tudod?
  • DonZorro
    Pedig ha jól tudom, nem a fékek adták a hangot, hanem a motor alján lévő sziréna...
  • Lacusch69
    Ez most nem vili..

Van egy néhány fehér kereszt a Stukán, meg a vezérsíkon p-f-z trikolor...
    Sziréna nincs rajta, a zuhanóféknek volt sivító hangja...
    Zuhanóbombázó, mint az SBD...
    Sirályszárnyú, mint a Corsair...

Egyszerűen nem értem...

Várj, megvan! Nem lehetett behúzni a futóművét, és ezzel olyan volt, mint egy ragadozó madár támadáskor kinyújtott lábakkal...
    Na ezért volt gonosz a sok ártatlan galamb(lelkű) szemében!
  • Szepy2884
    Olyan nem vót a Discóverin ergo nincsis :)
  • Her Laca
    És mi a vélemény a Eurofighter-ről?
  • Gundark
    Na várjál segitek. Milyen jel van az oldalán? Volt e rajta sziréna hogy megijessze a lentieket zuhanás közben? Mert az hogy bombáz az egy dolog. De ijesztegessen mán :) És a diszkóverinek mindig igaza van. Pl ott a Mustang. Olcsóbb mint a raptor. Igy jobb is. A Raptor meg csak száguldozik. És még egy nyamvadt géppuska sincs rajta. Az 51esen meg mindjárt 6! :))
  • Her Laca
    Csak:)
  • Lacusch69
    Bárcsak tudnám, hogy miért gonoszabb, mint egy SBD vagy egy Corsair...
  • Rue East
    pedig ott meg mondták:
    "azért valjuk be, a Stuka egy gonosz gép" :D
  • madmanic
    azon betegre röhögtem magam
  • Szepy2884
    A p-51 a legjobb! A Discóveri is megmondhassa
  • TG Gida
    Jaja!A terveit az ufók hozták a delta kvadránsból:)
  • Lacusch69
    Olyasmi a repülők között, mint Csáknorrisz az emberek között?
  • Negwar
    Nem az a jó öreg orosz 3x20 mm Berezin B-20 ágyú. Csak ennyire jó hogy felveszi a versenyt a mai rakétákkal is. :D
  • Sanyix
    akkor nyilván a fegyverei sem csak vasdarabokat lőnek ki, hanem valami proton-plazma ágyú lehet (ezt mondjuk tapasztaltam miután úgy vitte le 1 találat a 262-es szárnyát, mint ahogy a 4 x mk108-nak kellett volna a la-7esét).
  • Negwar
    A helikopter képes egy helyben megfordulni, hasznos tulajdonság. A La-7 meg hajlítja a teret tehát erre neki nincs is szüksége...
  • Sanyix
    helikoptert is? XD
  • DonZorro