91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jah már megvan, a change seat position-al kell váltani a canopy nyitása után :-) -
Nah úgy 40 próbálkozás után sikeresen leszálltam F4U -val is, tehát az orra nem volt eléggé felemelve. Ezt a repülőt sosem fogom megszeretni, még szárazföldre is alig tudok vele landolni. 160-al landoltam, orrát felhúztam, teljesen vízszintesen, erre egyből eldöl oldalra és leesik a szárnya. Hihetetlen, szinte minden más géppel simán le tudok szállni, Seafire-el már akármikor leszállok hajóra.
Áhá, tehát erre jó a canopy, én mondjuk nem vettem észre hogy túlságosan feljebb ült volna :| -
az f4u-nál az airbrake a kerék... és csak akkor jön ki a kampó ha a kerék van kint. Szóval az airbrake mód felülírja. 140-160-al kell leérni, én ha ennyivel megyek, már annyira fel van emelve az orra, hogy a kampó tuti beakad. És a rálátás miatt érdemes meredekebben rázuhanni, és a végén felhúzni az orrát.
Feljebb ülni meg az open/close canopy-val lehet, amikor kinyitja a kabint, és így feljebb tud ülni. Csak az anyahajós gépek tudják ezt, azok se mind. De az f4 igen, és az összes f. -
nalyib #16552 Csak az anyahajós gépek egy részén van, és csak kinyitott fülkével, "hátsó" nézetben (tehát ne a revibe bámulj) használható.
Be kell rá állítani valamit, alapból nincs billentyűre osztva. -
Az ülést egyébként mivel lehet állítani? -
Fürtös #16550 Na ezt az ülést állitást én már ezerszer probáltam és nem müködik,lehet hogy csak bizonyos tipusokon van? -
Értem, tehát akkor lehet, hogy nem ér le eléggé a hátsó része, hogy be tudjon akadni. Jó tudni, hogy van ülés állítás is :S Köszönöm a tippeket. -
Ahogy leérsz ,egy pillanatra húzd orra a gépet. -
nemtom, sztem nem benned van a hiba, csak gyakorolni kell
külső nézetből közelítsd meg a hajót, leszállás előtt nézd meg, hogy a kampó lent van-e
én csutkán farokra is szoktam trimmelni, és kb 170-180-as sebességgel leszálni, minél kevesebb annál jobb, csak ugye annál nehezebb irányítani is..
ja meg van ülésállítás is, jobban kiemelkedsz a pilótafülkéből, és jobb a kilátás
a játékban van egy training opció, ott részletesen elmagyarázzák a leszállást ff4u-val, esetleg nézd meg előtte -
Lenne ismét egy furcsa kérdésem (már megint én :P). A hajóra való leszállást gyakorlom, ehhez csináltam is egy pályát, hajókkal. Namost, némelyik géppel szinte semmi gondom nincs a leszállással (pontosabban többnyire sikerül), és ha nem akkor tudom is mit rontok el. Na de van egy gép, amivel egyszerűen nem sikerül leszállnom a hajóra, névszerint az F4U.
Tegnap is próbáltam, 1x sikerült megállnom, bár akkor sem tökéletesen, viszont ma akárhogy próbáltam egyszerűen nem tudok megállni. Kerék kinntvolt, HOOK kinntvolt, de egyszerűen hiába érkezek le a hajóra, nem fogja meg a hook a "kötelet" (nem tudom hogy hívják :|). Arra rájöttem, hogy a gépen van az air brake is, amit ha kinyitok, akkor a hookot becsuka. Ha kiengedem a kereket akkor utána valamikor kiengedi, valamikor nem, biztosan csak akkor engedi le, ha a kerék kiengedése előtt nyomom rá és nem használok air brake-t. De sajnos hiába engedi is ki, valamiért nem hajlandó megfogni akkor sem. Akivel gyakoroltam, őt szinte mindig elkapta, olyan is volt, hogy továbbpattant, de elapta és visszahúzta. Én is pattantam tovább a géppel, viszont 1x szó szerint végig gurultam a hajón, úgy hogy külső nézetből ellenőriztem, a hook kinnt volt, úgy zuhantam bele a vízbe utána (kb. 210 -el értem a hajóra).
Ez valami bug, és az air brake-t nem lehet használni egyáltalán, vagy bennem van a hiba és én nem értek valamit ennél a gépnél? -
Bocs!He-219 van. -
Pedig volt már róla mozgókép is biza. Nem is kevés... -
Lacusch69 #16543 Végül is egy képregény összejönne az eddigi screenshotokból...
-
Tudtommal még nincs ilyen mod,de jó lenne. -
Fürtös #16541 Estét!
Ha valamelyik alakulatnak szüksége lenne bombázo pilótára akkor értesitsetek!
-
Szevasztok!
ezek az addonok léteznek?
P-61 Black Widow
He-219 Uhu
üdv! -
A Pumák fórumán Papi ,egy nagyon találó mondatot írt le a BOB -al kapcsolatban.
"Nem számgép kell hozzá, hanem diavetítő, amennyi képet láttunk mostanában, a soha megnemjelenő mozgó verzióval szemben."
Nagyot nevettem:)))) -
Ricardo74 #16538 én is BUÉK mindenkinek és köszönöm az infót, akkor majd később is érdeklődöm. Amennyiben sikerül néhány zenés videot csinálnom a botladozásainkból elérhetővé teszem, ha valakit érdekel. -
Készülget egy ntrk -> avi tutorialom, talán lesz időm befejezni mostanában. -
Javítva, köszönöm.
-
Na akkor ráérek jövő év végén venni egy LEGKORSZERŰBB gépet:)))
Amúgy BUÉK!!! -
Lacusch69 #16534 Ebben az esetben klikk IDE.
Ez egy free trial progi (a felső részre tesz egy pici feliratot), de lementi a videofájlt.
Ez így baromi nagy lesz, amit a "Virtualdub"-bal tudsz átkonvertálni más fájlformátumba (természetesen minőségvesztéssel). Letölthető INNEN.
Egyébként ebben nem vagyok nagy májer, én Sanyo kollégát javaslom "kiképzőnek" (ha véletlenül van szabadideje...). -
szerintem az nem beaufighter, hanem blenheim
BUÉK
jó spitlövöldözést jövőre
-
WOW!
-
Ez úgy jegyzi meg a felvett küldiket, hogy feljegyez adatokat, és nem videót csinál belőle. Azért tudod utólag is más irányba mozgatni a kamerát. Csak felvevővel tudsz kimenteni videót belőle. -
Új BoB képek -
Ricardo74 #16529 Lacusch: pontosan úgy ahogy mondod(
vagyis írod).
azt a formátumot amiben menti(ntrk?) nem ismeri fel egyetlen lejátszó sem a környékemen, ezenkívül műrepülni is szoktunk és meg szeretném mutatni 1-2 havernak, de nekik nincs il2.
Kérlek segítsetek!!! -
Szerintem úgy érti, hogy elmenti a küldetést, átviszi egy másik gépre, és ott játsza tovább. -
Lacusch69 #16527 Ez így most nem túl világos...
Azt szeretnéd, hogy a mentett tracket (filmet) meg lehessen nézni valamelyik médialejátszóval, illetve lemezre kiírva hordozható legyen? -
Ricardo74 #16526 Sziasztok! Nemrég játszom az il2-vel, ezért segítségre lenne szükségem.
Az elmentett küldetéseket milyen progival tudnám egy olyan formátumba konvertálni, hogy akár egy lemezre is írható legyen?
Örülnék ha valaki tudna segíteni
köszi
-
ismerem a modokat, a hangok tényleg sokat dobnak rajta
a bob2-őt is ismerem, de az annyira nem jött be -
Solt #16524 Áruló! :D -
köszike szépen megnézem :D -
Nehézségnek beállítottad, hogy "no external views", azaz ne legyenek külső nézetek. -
Tudod mikor :D Haveromnál jó volt én is ugyanazt töltöttem le :) rohadjon meg nem tom mi a baja:D -
Solt #16520 Töltsd vissza oda, ahonnan letöltötted, és vedd meg! :D 2000.-Ft Akkor jó lesz! :D -
na hy fiúk!letöltöttem az il 2 sturmovik 1946-ot és az lenne a gondom hogy belépek egy küldetésbe és külső kameranézetbe szeretném rakni megnyomom az F2-őt de nem csinál semmi pedig megnéztem a beállításokba és ott is az F2-re van beállítva!átálitottam vmi másik gombra de azzal se csinált semmit!jah és nem csak külső hanem semijnen kamerába nem akarja átrakni ha valaki tudja az irjon már!előre is köszönöm! -
A modokkal sokat javult azért a játékélmény.Én azóta repkedek vele újra, mióta ki lehet cserélni a hangokat. -
Van még azért a BoB2:Wings of Victory.Az már egy kicsit realisztikusabb mint az IL-2.Legalábbis ha a szélhatás stb minden realisztikusra van állítva úgy alig lehet leszállni a gépekkel,földközelben kis sebességnél úgy rázkódnak.Az Il-2 ben meg ez gyerekjáték.És a BoB-ban a propellerkezelés és motorindítás is lépésenként végezhető nem csak annyi hogy nyomok egy i-t. -
Próbálgattam kicsit a demót. Mostmár kialakult némi segédfogalmam, hogy mi az a trim, vagy a flaps, meg hogy hogy érdemes forgolódni a levegőben. Easy módban már van sikerélményem, realisticben többnyire felsülök. Igaz az is benne van, hogy baromi nehéz a nyíl gombokat pöcögtetve repkedni. :/