91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Én használom a lobbyt,akkor is meg kell adni a tűzfalnak az IP címet?Igaz már azt is beírtam de ugy sem sikerült csatlakozni.A netkapcsolattal amúgy nemigen lehet gond, 4 Mbit/s szélessávú adsl.A spit vs. 109 pl. mindíg gond nélkül megy.A Bob hoz akkor sem sikerült csatlakozni mikor 2 játékost jelzett.Egyszer sikerült csatlakozni akkor is a ping jel egyből felment vörösbe és kidobott.Talán az internetbeállításokkal kéne valamit variálni?
  • Lacusch69
    Egyszer láttam olyat a WarCloudson(?), hogy TomcatVIP kolléga saját magával repült géppárban.
    Azt hiszem, Richthofennek is volt már hasonló tapasztalata, de hogy saját magát le tudja lőni valaki...

Apropó, tegnap Folkstone térségében elkaptam egy Shitfire-t, de nem zuhant le. Amikor kiléptél, kaptam egy "enemy aircraft: destroyed"-et.
    Te lehettél?
  • Scottt
    Valaki nem tudja melyik módban van az, hogy légvédelem nem lövi le az ejtőernyőseket-->Elég sok fps-t megtakaríthatunk vele^^
  • PhantomAss
    tegnap furcsa dolog történt:
    röpködtem a cz ah ded. szerveren, erre megpillantom saját magamat egy ugyanolyan fókában (ha közel megyek kiírja a nevet)
    és utána le is lőttem magam!
    hogy ez mi volt arról fogalmam sincs
  • Her Laca
    Itt pontosan megnézheted ,mennyien is vannak
    Lista
  • Her Laca
    Semmi más nem kell.Sőtt az se elég a 4.09 béta patch is.
    Lehet a net kapcsolatod bibis ,vagy amikor nem enged be éppen tele van a server. Sokan nem a lobbyn keresztül jönnek be ,és nem látod mennyien is vannak bent .
  • Ricardo74
    mert elérte a felhasználható gépmennyiséget, ilyenkor csak más géppel tudsz repülni. Valamiért korlátozza egy adott géptipus számát egy mappon belül.
  • i robot
    Jó reggelt!
    Szerintetek az miért van hogy a bob server nem enged repülni Ju-88-al?
    Tegnap is próbáltam, de ahogy indítom a motort már jön is az üzenet hogy nem vagyok jogosult használni a gépet. Minden egyébb megy.
  • Willenbrock
    Újabban Timeoutot ír ki hosszú gondolkodás után-ez mit jelent?
  • Willenbrock
    Egyszer beengedett aztán jött a piros csík majd remote users hast left game.A spit vs. 109 a 4.08-al bezzeg gond nélkül megy!
  • Willenbrock
    Vagy a Tomcsi modon kívül is kell valami még hozzá?
  • Willenbrock
    Esetleg az a baj hogy beraktam a cockpit modokat a 109-esekhez?Azért nem engedne be?
  • Willenbrock
    Nem tudja valaki elmagyarázni hogy adjam meg a portszámot,milyen portnév kell stb?Nem megy a szerver.
  • Willenbrock
    Mégsem megy a BoB szerver nálam,mi lehet a gond?Van ez a portszám ami egy számsor pontokkal van elválasztva a végén kettőspont után 21010.A pontzott számsor a port számához nem írható be,win nem engedi.Röviden:Mit kéne beírnom a port nevéhez és számához mert a 2010-et hiába írtam a számhoz úgy sem megy.
  • Her Laca
    Na ja! Tomcsi is azt mondta,hogy az lesz a megoldás. Csinálnak egy mapot ,ami csak egyféle mod al fog működni.
  • Her Laca
    Ugyan :) Ne csinálj belőle problémát. A lényeg ,hogy a végén észrevetted,bár villogtam,meg billegtem veszettül:D
  • Willenbrock
    Most meg tele a szerver,de ha sikerül belépnem Bubi1980 néven szoktam játszani.Bf 109-el szoktam lenni a bombázó kíséretbe beszállnék én is majd.Quick mission builderrel játszottam 109E-1 el Spitek ellen-hát a Spit AI-vel erősebbnek tűnik.Felmentek 7-8000 méterig az E-1 ott csak támolygott pedig a valóságban kb egyforma volt a csúcsmagasságuk és az E-1 70 lóval volt erősebb is.A géppuskák tényleg alig sebeznek.Bf 109-esekhez érdemes még cockpit modokat is telepíteni,ittvan pár.
  • Willenbrock
    Kösz a segítséget,meg is találtam a tűzfal beállításnál hol kell a portszámot megadni-oda csak ezt a 21010-et kell beírni vagy az előtte levő számokat is?És a port nevéhez mit kell írni?Nekem adsl telefonkábeles-modemes netem van a TCP-t vagy UDP-t kell akkor jelölni?
  • Scottt
    Annak van valami feature list-je mert nincs kedvem 54 oldalt átbogarászni:)
  • Richtofen
    Hát ez az. Ha engedélyezve van a mod akkor bárkinek bármilyen változata lehet (sajna ebben a játékban az ellenőrzés csak annyit jelent, hogy a szerver sfs fájljai megegyeznek e a kliensekével).

Az csak az egyik gond, hogy nem egyforma állapotúra vannak modolva a kliensek, de cheater modok is ugyanugy lehetnek, legfeljebb ráfogják, hogy rosszul van modolva a játék.

Amit járható útnak látok: az AAA oldalról letölthető egy 'unified installer' nevű csomag, ami a legnépszerűbb (garantáltan cheatmentes) modok gyüjteménye. Még nem próbáltam, mert hamarosan jön egy új változat, azt meg akarom várni. Szóval ha egy ilyen egységes csomaggal megy a host, és bekapcsolják a checkruntime=2-t, akkor én is játszanék. Akkor garantált, hogy mindenkinek egyforma kliense lesz (jelenlegi tudásunk szerint a crt2 működik, vagy csak nagyon kevesen tudják kijátszani).
  • asztaja
    Üdv mindenkinek!
    A csatorna MOD-on felbuzdulva írok, hátha valakinek újdonság: A 352nd Virtual Fighter Group dolgozik egy hasonló projekten. Mindenesetre nagyon profinak tűnik, ahogy a fórumukon található képek alapján meg lehet ítélni. Sajnos linket nem tudok beszúrni (új regisztráció miatt) de így talán könnyebben megtaláljátok: http://352ndfg.com/IL2/

• Ricardo74
    Laca bocsi én voltam akire annyira morogtál :) a Calais-i partnál ma ("egy Me jön a hátam mögött és lő rám mint az állat"), de hogy kerültém elém fogalmam sincs. Előtte még egy spitet lőttem és csak egy csíkot láttam a repülőből hátulról,nem volt olyan szög, hogy ráláttam volna a gépedre. Na de nem magyarázkodok a gyakorlatlanság volt az ok.
  • Scottt
    Ez benne van a pakliban^^
  • Her Laca
    Na urak megvan az első negatív tapasztalatom a MOD -al. Pontosabban a csatornás serverrel. Nos pár napja ,egyre sűrűbben találkozom sérthetetlen gépekkel. Az még hagyján,hogyA3 as fókával nem tudok lelőni egy hurit,(Gida szerint mert nincs felrakva neki az A3-om) de azt már nem veszi be a bögyöm,hogy E1 el vagy E4 el hiába lövöm az ellent meg se karcolom. Még füstöt se húz,és az sem igaz,hogy nem lát hiszen harcol velem. Volt hogy direkt belementem a ficakba,,de semmi. Tomcsi azt mondja mostanában találkozott ő is hasonlókkal,valószinűnek tartja ,hogy megbuherálják az sfs-t. Na csak érdekességként írtam le.
  • Atesz91
    Köszönöm, sikerült.
  • Trucker39
    Nos, megtaláltam. 21010 portot kell kiengedni.

Ime: BoB 1940
  • Willenbrock
    Csak a 109E-1 fülketeteje az más mint az igazin.Ez csak azért is zavaró kissé mivel kívülről jól megcsinálták a tetőt is,de a belső nézet már maradt az E-4 esé.De most az a legnagyobb gondom hogy miért nem tudok csatlakozni a szerverhez?Trucker írta hogy valószínűleg valahol a port számot kell átírni-ilyet még nem csináltam hogy kell?A spit vs. 109-hez mindíg simán csatlakozott.
  • Scottt
    Nem lesz, egy teljesen új 3d-s modell elkészítése a kabinhoz(ja jól értelmeztem amit írtál teljes külső-belső problémákat találtál:)) nem 5 perc szal ne reménykedj:/

Más: Ez a K-14es messzer atom erős:) Csak ijeszgetésből elküldtem egy össztüzes sorozatot 2db mk108-as talált,egy a pilótafülke és az oldalkormány közé a másik pedig a jobb szárny végét tépte-szaggatta fel.A csórikám ki is ugrott:) P-47es alanyt vettem kezelése direkt strapabíró gépet akartam lelőni erre 2ből leesett:)
  • Willenbrock
    Tudja akkor valaki milyen portot kellene engedélyeznem-és hogyan?
  • Trucker39
    A HL-s kérdésedre a választ már a reggeli hozzászólásomban is megtalálhattad. A mostani gondodra pedig szerintem az lesz a megoldás, mint nálam is. Nálam a HUB nem akarta kiengedni. Mint kiderült, csak a 21000 port volt beállitva. A BOB szervernek a portja más. Most igy fejből nem tudom ( a notimon nincs Il-2) a többiek biztosan tudják majd a portot. Nos, azt a portot kellene engedélyezned a tüzfalon és akkor menni fog.
  • Willenbrock
    Megadtam a HL-nak az új elérési utat de a BoB szerver nem enged csatlakozni.Remote host connection lost stb.Tűzfalon tiltottam az Il2fb.exe blokkolását,a netem 4Mbit/s.A spit vs.109 szokott jól menni.Mi lehet a gond?
  • Willenbrock
    Kösz a segítséget,és a 109E-1 kabintető másnak is olyan belülről mint az E-4 nek?Talán erre is fognak csinálni valakik javítást.Láttam egyszer a FS-hoz olyan kiegészítőt ahol a 109E-3-as eredeti kabintetővel volt szépen kidolgozva,talán az IL-ben is lehetne ilyet az E-1-eshez.
  • Richtofen
    1. egyszerű de egyszeri: A ctrl-shift et nyomva tartva nyomd meg a HL-ben a connect gombot, akkor bekéri az útvonalat.

2. 2 perces és végleges: keresd vissza kb egy hete írtam a registry piszkálásról
  • Richtofen
    A játék gyökér könyvtárában a conf.ini fileban keresd meg a [game] szekciót, és ott írd át 3dgunners=0. Asszem ez kell neked.
  • Atesz91
    Hello, lehet hogy volt már ez a kéréds valamikor, de azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet kikapcsolni azt, hogy játékban halyókon/ágyúknál az emberek ne látszódjanak, nincs valami jó gépem ezért szeretném, hogy minnél jobban menjen rajta az 1946, válaszotokat előre is köszönöm.
  • Willenbrock
    Felraktam a csatorna modot,a fő kérdésem most az hogy a Lobbynak most hogy kell megadni az új elérési utat mivel az 1946-tal akar csatlakozni.És csak neten elérhetőek az új mapok,single vagy hadjáratok offline nincsenek?Repültem egyet az E1-essel szép a fülke de sajnos belülről ugyanolyan a tetőkeret mint az E-4 ben.Van erre már valami javítás?
  • Willenbrock
    Köszi a leírást majd megpróbálkozok vele.Helyem az van a vinyón 320 GB-os.
    De azért az is érdekelne hogyan működika mod switcher.
  • Csanjedi
    ok akor inkáb nem irok. tx
  • nalyib
    Állandó magasság mellett szerintem Általában nem lehet bombázni...

Egy gép vagy vízszintesben van, vagy a magasságát tartja (kivéve az "ideális sebességeket"), és majdnem biztos vagyok benne, hogy megemelt orral nem lehet rendesen használni a célzót.

Csak: ne foglalkozz az értékekkel, ha gondot okoz. Állítsd be nagyjából, aztán úgy tologasd a sebességet, hogy együtt mozogjon a cél és a célkereszt.
  • Richtofen
    Ne haragudj, tényleg fizikai fájdalmat okoz elolvasni amit írsz.