91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
No mert én azt gondoltam,hogy nekem van elfekvőbe egy tűrhető vasam,a netem sem a leglassúbb .Mi lenne ha itthonról lehetne üzemeltetni egy ilyetén servert? Én sem értek hozzá,csak kérdezem. Ja és engem sem kiröhögni!!!!
-
Biztos hülyeséget kérdezek, de mivel nem túl nagy program és az adatok áramlása sem igényel valami égbe kiáltó sávszélességet, nem volna rá mód, hogy már egy üzemelö szerver szolgáltatóval beszélni és hozzájuk telepíteni? Gondolok itt tárhely, vagy seedszerver üzemeltetökre. Hátha van ezek közül olyan, aki esetleg még a szimulátort is szereti. A technikai megoldásokhoz nem értek, csak egy ötlet volt. Mindenképp gazdaságosabb volna, mint egy komplett szervert elhelyezni.
Ha baromságot kérdeztem, nem kiröhögni!
-
Windows parancssorban fut, memória talán 200-250 mega, proci szinte semmi. A linuxon futó vmware szerver valamiért nem futtatta hibátlanul a winxp-t (talán még emlékeztek a folytonos timeoutra), egy windows szerver pedig nem olcsó. Sima pc alapokra is nyugodtan lehet építeni, ezen a szinten nincs szükség drága szerverre.
A gép összerakásán kívül a szerverelhelyezés ami baromi drága (25 rongy per hónap), ez a nagy tétel, nem a masinát összerakni. -
Il-2 video készítése fraps segítségével: itt. Ha kérdésetek van, valamit kihagytam, kérdezzetek. A fly fórumot elég gyakran, ide napi 2-3 alkalommal nézek be, de azért figyelek. -
Lacusch69 #17391 "Donate" button, és mehet... -
Sanyó!
Milyen config kéne a szerverhez? -
Pénzügyi okokból sajnos el kellett adnom, de még nem adtam fel, hogy egy szép napon újra fog indulni.
A problémám az, hogy egyedül nem bírom az üzemeltetéssel járó költségeket és nem hiszem hogy itt bárki fizetős Il-2 szervert szeretne. :) Ha mondjuk hozzájárulásokból összejönne, az oké, de ennek még nem dolgoztam ki a részleteit. -
Lacusch69 #17388 Én Flammius kollégával értek egyet. Inkább játszom a két ronda fekete csíkkal, teljes látómezőben, mint kisebb látómezővel, nagyobb felbontással. (A játék eredetileg 1024x768-ra optimalizált.)
Így a 22-es wide monitorom 19-es 4:3 normál arányúnak felel meg.
-
Sanyo mi a helyzet a dedikált serverrel? -
Nem értek egyet. Nálam jelentös nagyításnak kellene lennie, de ez nem látható. Csak a 3 monitorra küldött jelböl látható, hogy támogatja az il-2 bizonyos formában a nagy felbontást. Igen, itt most lehetne mondani, hogy speciális eszköz játszik közre. Nos, ennek "csak" a monitorok kezelésében van szerepe. Az il-2 ebböl a szempontból nem foglalkozik a dologgal.
A config.ini file-n jól látható, hogy van megoldás erre a problémára:
[window]
width=3072
height=768
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=1
Use3Renders=1
-
Holnap reggelre kint lesz. -
Ja hol az Il-2+Fraps=Videó című cikk?:)Azt mondta ma felrakod:D -
A következő kabin az meglepi lessz de SZVSZ vagy a Gólya fülkéjét fejezi be vagy pedig a Hornisse kabinját gyártja :) -
Csak elrontottam a linket, na. -
Ki is tettem a hírek közé, köszönöm. -
Most értettem meg én is, de szerintem ez teljesen lényegtelen, mert egyrészt lehet hátra és előre zoomolni a pilótafülkében, és szabadon nézelődni is. -
Értem én mit mondasz :) sőt tisztában is vagyok vele. De amit alul felül levág a képből az szinte elhanyagolható,és kevésbé zavaró ,mint a két csík. legalábbis nekem. Legfeljebb többet nézelődöm,egy csöppet. -
hát én nem tudom , de én a cfg-ben átirom a felbontást és az aspect ratiot átirom 1-re és igy nincsen semmi se levágva és nincs seholsem fekete csik a kép nem torzul.Akkor hol itt a probléma.
1680x1050 es felbontáson nyomaton. -
Kiszedtem a rugót és tényleg sokkal jobb lett. Könnyebb irányítani jóval. -
Flammius #17376 Meg kell különböztetni az adott program által megjeleníthető látható felületet, és a monitor felületét. A két dolognak semmi köze egymáshoz. Ti most kisebb látható felületet néztek nagyítva, mert ez tulajdonképpen a vert- widescreen támogatás, tehát kevesebbet láttok, mint egy 13"-os 4:3-as képernyőn játszó ember. Az újabb játékprogramok legnagyobb része már hor+ támogatást ad, azaz fov (field of view, látómező) valós növelését hajtja végre, nagyítás nélkül, sajnos az il-2 nem ezek közé tartozik. Az il-2 csak alul-felül levág a látómezőből, és ezután nagyít, a kép torzításmentes, de a fov kisebb, mint 4:3-as arány mellett. Vannak olyan játékprogramok, melyek a vert- módot sem tudják, ezek a fix fov típusú játékok, ilyenek zömében a felülnézetes stratégiai játékok régebbi verziói. -
Én így használom,oszt semmi zavaró nincs benne. Sokkal jobban zavart amikor az a két batár fekete sáv ott virított. Ha elfogadom a gondolat menetedet akkor meg minek van akkora batár monitorom,aminek az egy harmada sötét? -
Igaz,de még mindig jobb ha alul meg felül hiányzik egy kis csík,mint ha oldalt van két fekete. -
Ricardo74 #17373 Nos ha még egy kicsit gondolkodsz (kb 1000-et akkor postai úton érdekel) személyesen túl messze van (130 km) és inkább e-mailen értekezzünk mert seggberúgás lesz itt a vége.
[email protected]
(új ár 9900 Ft) -
Flammius #17372 8500 forintra gondoltam. Szerintem elég vandálnak kell lenni a pöcök letöréséhez:) De ha félsz ettől, akár le is szerelhető, engem pl. csak idegesített, hogy ott van. Amúgy 3 állása van, egy csukott, egy 90 fokban nyílt, és egy 180 fokban nyílt. Utóbbi állásban olyan, mint ha ott sem lenne. A 90 fokosban pedig kényelmesen visszacsukható. Budapest/Zugló a lakhelyem, de a városon belüli személyes találkozó, vagy posta is megoldható. -
Flammius #17371 Pont ezt írtam, hogy vert- módot támogat, de jobban jár, ha marad a csíkoknál, mert ez ugye nem hor+ mód, és így veszíteni fog a látómezőből, nem is keveset. Amúgy widescreengamingforum.com-on minden játék támogatottsága részletesen le van írva, a beállítás módjával együtt.
-
Szerintem segít,a precízebb mozdulatoknál "csuklóból"lehet vele korrigálni.Annyi, hogy amikor az ember leveszi a rugót arra vigyázzon, hogy nehogy a rugó összeszorítsa a kábel köteget mert ha valamelyik tyúkbél megtörik az gáz^^(Ha szétszeded megérted miről beszélek) -
Hm...ezen már én is gondolkoztam,ugyanilyen joyom van.Célzásnál is jelent valami segítséget,ha nincs rugó,vagy pusztán csak kényelmi szempontból jobb hosszabb repüléseknél? -
Azt még tényleg nem olvastam, de miutn beírtam már visszakerestem. Viszont azzal sem lett nekem széles :|
A SaveAspect=0 megoldotta, köszi! -
nalyib #17367 Utánanéztem, nem lehet a két motort 2 gázkarra állítani...
link
Van egy félmegoldás, de akkor csak 5%-onként lehet mozgatni.
Más: üssetek agyon mint bughuszárt, de próbált már valaki 60%-os keverékkel benzint spórolni? (azt hiszem ez az a határ, ahol még nem csökkenti a fordulatot) -
Soha ne jelents ki olyasmit,aminek a valódiságáról nem győződtél meg.Ez nem csak a fórumon lehet hasznos.
A széles módhoz a conf.ini-t át kell írni így:
SaveAspect=0 és eltűnnek a csíkok. -
Nem. -
Tegnap előtt nézegettem én is ezt a joyt. Szerintem ez passzol küllemében a legjobban az Il2-höz. Nekem csak az a kis felső műanyag nem tetszik. (törd csak le
) Ugyhogy majd kíváncsian hallgatom mennyire is jó!
-
Il2 sturmovik Stab ,programmal be bírod állítani .Már írtam,de ezek szerint nem figyelsz!:) Nem lesz csík a széleken.
Itten van. -
Ricardo74 #17362 Mennyi lenne az ára és ha meg tudnánk egyezni hogy tudnánk az átvételt elintézni? Az egyetlen problémám a rakétakioldó fedelével lenne véleményed szerint bírni fogja letörés nélkül? -
nalyib #17361 Valakinek sikerült már 2 gázkarral 2 motort kezelni a játékban?
Gondolkozok ezen az aviatoron mert eléggé kétmotoros játékos vagyok, de a (hotas) beállításokat nézve nem lehet... -
Annyira 90%os a Bel Ami fülkéje, hogy elkészült!:) -
Flammius #17359 Az Il-2 nem támogatja a hor+ szélesvásznat, hanem csak a vert- -t, szerintem jobban jársz a csíkokkal. -
Nah megvettem a HDTV-met (Sharp, 26"-os), hát ezerszer jobb ezzel játszani. Megpróbáltam beállítani a megfelelő felbontásra, el is fogadja de fekete csík van oldalt. Nektek sikerült széles vásznura beállítani? -
Hmm...
Jóféle kis joy, megtetszett képek alapján. Van most egy cyborg evom, nem tudom hogy megérné-e lecserélnem... -
A sanyitek evós kollégáknak:Ha valaki nagyon unatkozik,kapja szét a botot(elég a kar részéről eltávolítani 3 csavart a fejen meg 2)és ki venni a rugót.Teljesen más dimenzió így repülni.Nekem így kényelmesebb, hogy nincs ami visszarángassa a kezemet középre,nem is olyan fárasztó sokáig 1 irányba tartani a joyt^^
TOmCSI:Kb mikor lesz kedved feltölteni a működő kampány generátoros változatot is?:)Egyébként jó a mod,gratula hozzá:)
Egyébként a héten megjelent az AAA-n az UI1.1 jól hangzik valaki már kipróbálta?Ja és egy srác készít egy Bel Ami(FW-189)fülkét is,olyan 90% van már kész,eszméletlen durván néz ki illetve láttam ott még egy Storch fülkét is nagyon félkész állapotban:)