91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Scottt
    Vissza rakta az Eredeti Il-2 Sturmovikot(nem FB)messzert vagy 3x sikerült átesésig húzni^^Nem egyszerű
  • Chazz76
    nekem az éticsiga jutott erről eszembe,vajon miért?
  • Solt
    Látod magad előtt, ahogy csúsztatják a járólapon, és még nedv csíkot is húz maga után? :D :D Én látom a szituációt... sírok! :D :D :D
  • Lacusch69
    Nagyon OFF, és 18+, de Laca kedvéért...

"Feleség hazaér a tornáról és tusolás előtt még meztelenül megmutatja a férjének,hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakőre, hogy a vákuumtól nem tud felállni.
    Feszegetik,erőltetik, nem jön fel. Szomszéd átjön, feszítik tovább, orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőről. Nincs mese, kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj:
    -Mit képzel, mit csinál?
    -Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszednem."

• Cicakaka
    Van egy ismerősöm aki ilyennel játszik single-be és ő neki is ilyen van azt mondta neki bejön. Én meg nem akarok egy nagy durranást, kormány-om van faja force feedback-es jó minőségi darab mert azt nagyjából komolyan is használom, ez meg csak nagyon tetszik de lehet hamar ráunok ezért nem akarok egy 15 ezer forintos ff-es joy-t venni amit lehet 1 hét múlva nem is használnék.
  • Solt
    Annál jobb, de amúgy... :S

Én a helyedben legközelebb vásárlás előtt érdeklődnék... lényegesen kevesebb rossz hír érne így a vásárlás után! :D
  • Cicakaka
    Akkor sikerült kidobnom a pénzt az ablakon? Billentyűnél csak jobb nem?
  • Sanyix
    én kimondom:

rakás szar!

3 hónap után az y tengely +/- max között ugrált összevissza
  • Lacusch69
    Nekem volt... Vagy jót vagy semmit, ezért inkább hallgatok...
  • Cicakaka
    Hello! Most rendeltem egy Genius F-23U-t nem egy nagy durranás a joy, de biztos élvezetesebb és precízebb mint egy billentyűzet, tudtok valami véleményt mondani?? Köszi!
  • Lacusch69
    Szól a legenda egy 100+ győzelmes oroszról is, csak nem volt szimpatikus Jóska bátyónak, és eltűnt egy gulág mélyén... (Igaz, ezt Zicherman Pista cáfolja)
  • TG Gida
    Pokriskin,Recskalov,Kozsedub azért mégiscsak ott voltak nagyon.
  • Richtofen
    Köszi előre is. Ha esetleg van egyéb béta patched ami aztán nem maradt meg a köztudatban (alap sturmó, fb, aep is), az is érdekelne.
  • i robot
    Mert a magyar való oda!
  • Her Laca
    Miért nem?
  • L Viper #17500
    Mi ???

FAQ 22. pont:

22. Van "magyarítás" a játékhoz?

Írd át "locale=hu"-ra a megfelelő sort a conf.ini fájlban:

[rts]
    ;ProcessAffinityMask=1
    mouseUse=2
    joyUse=1
    trackIRUse=0
    DisableIME=0
    locale=hu
  • sztoncsi
    Sziasztok!

Beszereztem az IL2 1946-ot.

A faq ban olvastam, hogy lehet magyarosítani, ha átírom azXY-mapot HU-ra.

Megtettem, de nem történt semmi...

Van más megoldás a magyarosításra?
  • i robot
    Én még mindíg azt mondom: orosz az égre nem való!
  • Chazz76
    Valóban,ez talán még a kissebbik rossz,így legalább megmaradt a becsületünk,hogy nem lettünk árulók,hanem becsületesen küzdöttünk az utolsó percig és töltényig.
    Amig volt esély a német győzelemre,addig VALAMIÉRT küzdöttünk,utána már csak VALAMI ELLEN.De ezt akkor csak kevesen tudták,a pilóták biztos nem mérlegeltek;megtették amit meg lehetett az akkori körülmények között.Tisztelet nekik,védték a hazát,ahogy erejükből tellett
  • sindelnet
    Hétvégén utánanézek,elvileg megvan vhol,de lehet,h addig vki elküldi...
  • Willenbrock
    "Mi" biztos hogy nem ezt akartuk.Mi nem akartunk sem lebensraumot sem szláv rabszolgaságot sem semmi olyan egyebet amiért Németország harcolt a háborúban.(Szálasiékat kivéve)A magyar politika-maga mögött tudva az egész nép támogatását ebben-megpróbálta azt amit adott körülmények között meg kellett próbálnia.Tehát helyre akarták állítani amit nekünk Trianonban elcsesztek-Magyarország gazdasági és az 1000-éves történelem során kialakult kultúrális-földrajzi egységét.Ha ezt sikerült volna a németek nélkül is elérnünk akkor ma biztos nem itt tartanánk.(vagy ha Németország és mi győzünk,vagy ha a németeknél nincs Hitler és nem támadnak a ruszkikra stb,stb)De ezek már ugye történelmietlen feltételezések.Sajnos lemondtunk önállóságunk egy részéről abban a reményben hogy a háború végén is megtarthatjuk azt ami 1000 év óta a magyar koronáé volt.Ha a Szovjetúnió felé nyitottunk volna már a 30-as években akkor kiátkozott volna minket egész Európa,a németek meg úgy bántak volna el velünk már a háború előtt mint pl.Csehszlovákiával.Aztán a szovjet jutalom ezért cserébe kb ugyanaz lett volna ami végül így is lett:"baráti" megszállás-kismagyarország és kommunista bábrezsim.
  • Chazz76
    Nem akarok offolni,Laca elmondta,utolsó pillanatig ellenük h
    arcoltunk,így nem várhattunk kedvező elbírálást.
    Sőt hadat üzentünk nekik,így nincs miért keseregnünk,mi akartuk,így jártunk sajnos
  • SgtChris
    Miért jártak jobban? Megkapták a nyakukba ugyanúgy a kommunizmust, mint mi, hiába a területszerzés, nem tudtak vele mit kezdeni. Caeuchescu, Securitate...pl. Ez nagy nyereség tényleg.
  • SgtChris
    Ezt kifejthetnéd bővebben ogy érted...Mondjuk nem itt, hanem a II. VH topicban.
  • Chazz76
    Talán jobb elbírálást kaptunk volna a háború után,mint a románok,akik sokkal több kárt okoztak Sztálinnak,mégis jobban jártak,hiába,az áruláshoz érteni kell...
    Mondjuk durva lett volna,ha egymást lövik a magyar pilóták a két oldalon,most kikkel nyomnánk?Mármint a játékban.
  • Her Laca
    Ezt hogy érted?
    Mi a kár??? Nem értem.
    Nekünk volt országunk,ha jól tudom mi üzentünk hadat az oroszoknak ,az amiknak,meg úgy mindenkinek kb (most mindegy is miért). A mi pilótáink voltak az utolsó szövetséges haderő talán akik kitartottak a németek mellett. De tudod széllel szemben nehéz:( Azt hiszem semmit nem lehet a szemükre vetni,ők bizonyítottak becsületből,helytállásból,bátorságból.
  • Chazz76
    Meg azokat se feledjük,akik a ruszkikkal harcoltak;nem Sztálinért,hanem az országukért.
    Kár,hogy nekünk nem volt ilyen egységünk,lehet nem itt tartanánk...
  • Her Laca
    Mert elavult vacak gépeikkel védték az országukat,és amikor nem volt már mit védeni nem megadták magukat,hanem tovább harcoltak,előbb a Franciáknál,majd mentek az angolokhoz. És ha jól tudom az Angliai csatában a lengyel századok voltak a legeredményesebbek. Távol az otthonuktól (sokan ,nagyon sokan meg se élték a háború végét) harcoltak ,és hittek abban hogy győznek . Fogalmuk sem volt mi van a családjukkal,szeretteikkel de harcoltak . Na tömören ezért.
  • Chazz76
    Miért?
  • Her Laca
    És még valami!
    Én ugyan német oldalon repülök,de (a magyarokon kívül,ami természetes)
    nekem a lengyel pilóták testesítik meg a hősök fogalmát.
  • Willenbrock
    A Teamspeaket hogy kell használni pl. a spit vs. szerveren?Hallhatom más pilóták párbeszédét és közbe is lehet szólni?Még nem próbáltam ki soha.
  • SgtChris
    A szövetséges oldalon bizonyos számú bevetés után hazamehettek a pilóták, míg a németeknél és mondjuk a magyaroknál ez nem adatott meg. Másrészt a német légierő taktikáját élesben kipróbálhatta a spanyol polgárháborúban, így a felhalmozott tapasztalat nagy volt, és az újításoktól sem zárkóztak el.
  • Her Laca
    Jól látod. A nagy német ászok folyamatosan repültek,meg kellene nézni mennyi bevetést hajtottak végre. A háború vége felé bizony ők is megfogyatkoztak,csak a szerencsések maradtak életben.A frissen kiképzett német pilóták már közel sem képviseltek olyan minőséget ,és ez meg is mutatkozott a számadatokban. Tán egy két bevetést ha túléltek. Persze közrejátszott az is,hogy akkora már nagyon komoly túlerővel szemben kellett helytállniuk. Ott már a mennyiségen volt a hangsúly.
  • PhantomAss
    sajna nekem nincs
    talán sindel úr reagál a kérdésedre, de sztem neki sincs meg
  • Her Laca
    Drága Gidám:) Na nem mintha nem beszélhetnénk ezt meg élőszóban, de mivel kezdődő grafomániám van ,hát leírom amit gondolok.
    Nos az a véleményem,hogy itt is (mármint a játékban) inkább a humán faktor a mérvadóbb. :D
  • Willenbrock
    Nekem egy kicsit még mindíg rejtély az hogy a Luftwaffe pilóták hogy lehettek ennyivel erdményesebb a szöviknél ha a gépeik nem voltak jobbak.Hisz az angoloknak is volt nagyon sok tapasztalt pilótájuk(Sailor Malan,Bader stb)akik az 1940-es csatában rendszeresen ugyanolyan sikereket tudtak majdnem elérni mint a németek.1945-re mégis csak német oldalon látunk olyan vadászpilótákat akik 100 körüli győzelmeket értek el.Talán azért lehet ez mert a németek kevesebben voltak és ugyanaz a pilóta sokkal több bevetést repült így több lehetősége volt a győzelmekre.Mert a szövi gépek is voltak olyan jók és 1941 körül kezdték átvenni a Möldersi taktikákat is,a kiképzésük színvonala a háború vége felé pedig jobb volt a németekénél így csak az 1 főre jutó bevetések száma adhat magyarázatot szerintem.Nem hinném hogy az angol pilóták ennyivel ügyetlenebbek lettek volna.
  • Chazz76
    Ez igen,erről is kevesen tudnak szerintem,kösz.
    Mondjuk egy szovjet He-111,az komoly lehetett,vajon mit kezdett vele a sok kolhozparaszt?
  • SgtChris
    Ennek megfelelően nem is a te hsz.-dre válaszoltam, hanem Nalyib-éra, a #17458-ra. :-) Nem akartam belekapcsolódni a párbeszédetekbe és tovább táplálni a tüzet, amit közösen szítottatok. :-P
  • Her Laca
    Mondjuk az első száz az tuti német:DD
  • Her Laca
    Nos a világ legeredményesebb pilótája aki nem német az Finn. Na ezt jól megaszontam:) Tehát a németeken kivül.
    Ő lenne az.
    Na ezt most könyvből másolom.A finn légierő 209 gépet vesztett harci cselekmény közben,míg pilótái 1567 igazolt légi győzelmet arattak.
    Vagyis egyetlen lelőtt finn gépre 7.5 megsemmesített ellenséges gép jutott.