91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #17635 hát nekem tetszik:) de a többi verzió 'pörgős' dinamikája nekem amúgy sem volt hiteles... -
Ez most jó vagy rossz?:)
Richthofen:Ismerve az orosz népet ne várj túl bonyolult megoldást
-
Nem találom a csatorna szervert.
-
Cicakaka #17632 Ezaz!! Sikerült, nagyon szépen köszönöm Balumann, elkerülte figyelmem az a hozzászólás, nem néztem jól körül. :) Hamachi-t hátra soroltam és még a kapcsolatot is letiltottam (törölni nem töröltem mert még szükségem lesz rá) és így enged szerverre! Köszönöm! -
nalyib #17631 Fent van a 4.00m.
Sajnos az FB óta létező csodálatos taxi-modell pont itt tűnik el.
3.04-ben még ott volt; a fordulat-változás borította/ringatta a gépet, a füves kifutó pedig dobálta és ringatta annyira, hogy emiatt is el lehetett rontani a felszállást. Továbbá, nem lehetett összevissza csúszkálni meg farolgatni, mert felborult tőle a gép.
A levegőben: a gépek nehézkesek, így az a 4.08-ben ban jellemző pörgős, gyors közelharc, amit háborús videokon (vagy légibemutatókon) véletlenül sem láttunk, elég lehetetlenné válik. Kisebb sebességnél több, mint egy másodperc is eltelhet, míg a gép érdemben reagál a kormányra.
Még a rudazattal szerelt Fóka sem tűnik túl fürgének. -
Cicakaka #17630 Ja már mondták páran hogy ezeket kéne még állítani, csak 1 baj van összes menüpont összes részét végig nyomtam 3x és sehol nincs róluk szó. -
Az az ip csak a router és a gép közötti ip -t jelenti a router portforwardjánál :D (tehát azt lehet beállítani, hogy az adott portot a routerre kötött gépek közül melyikre tiltsa/továbbítsa.
192.168.*.*
Amúgy megint csak #17612 -et ajánlom. Én is eljátszottam mindent, engedélyeztem a portokat, és nem lett jó, ekkor átállítottam a kapcsolatok sorrendjét (hamachi hátrébb), aztán ki is léptem a hamachiból és jó lett. Ez nem csak hamachira igaz nyilván, ha valami más kapcsolat is van, és a sorrendnél az van előrébb, akkor azon próbál a játék kapcsolatot létesíteni vszínűleg - mégha nem is aktív. -
Idéztem tőled!
Nehogy elvitassuk eme remek gondolatodat:) -
Sztem is...
-
"Mind a TCP-t és UDP-t is be kell állítani..."
Ez lesz a megoldás asszem -
A Windows tűzfalon is át kell engedni a 21000-es portot! Mind a TCP-t és UDP-t is be kell állítani... -
Cicakaka #17624 Értem, de ezt mégis hol kéne és hogyan? :) Minden játék szerverének ip-jét nem adhatom meg, biztos hogy más a megoldás. Másoknak ennyi is elég amit csináltam ezért nem értem. -
nalyib #17623 "beírtam és engedélyeztem saját ip-mnél"
szerintem minden IP-re engedélyezni kéne, vagy legalábbis azokra, amikhez csatlakozni akarsz. -
Srácok!!!!!!!!!
Válaszoljatok már Cicakakának ,már ha tudjátok a megoldást.
Én nem tudom ,mit kéne csinálni,de hátha valaki. -
Cicakaka #17621 Hali! Lenne egy nagyon gondom. Router-es vagyok és nem tudok csatlakozni a szerverekre Timeout-ot ír ki. Átraktam modem-re magam akkor jó volt.
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Corega/BarSD/eJamming_Station.htm
Ez alapján megcsináltam hogy 21000-es port-ot (il2 portja elvileg) beírtam és engedélyeztem saját ip-mnél. Más játékoknál tudok úgy hostolni hogy látják a szerverem, de itt nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre. Tehát engedélyeztem a port-ot ami elvileg a megoldás de mégsem lett jó, nem tud valaki valamit erről?
A linkből is kiderül de leírom hogy Corega BAR-SD router-em van. -
nalyib #17620 ....hihetetlen a megoldás. Az az rts.dll legyen a játék mappában, ami az éppen használt cd-n van. A lemez-ellenőrzésért ez a file felel.
Ha nem ugyanaz, akkor sosem fogsz rájönni, miért fagy le. -
nalyib #17619 Feltettem most az AEP-et gyári 1.22-re, ellenőrzi a cédét, aztán nem indul el a program...volt valakinek ilyen?
Peccselhetném tovább, de így egyelőre a verziót sem tudom:)
ha esetleg van valakinek no-cd exe-je FB/APE-hez (elvileg PF-ig végig ugyanaz a file), azt is megköszönöm. -
Richtofen #17618 Bocs, a második mondatomra: most látom, ugyanazt javasoltad. -
Richtofen #17617 Szerintem nem hülyeség amit mondasz, csak K nagy munka lenne.
Talán még egyszerűbb lenne a 4.09 repmodelljét megpiszkálni, hogy közelebb álljon a korábbiakhoz, de ze sem piskóta feladat.
Van egy távlati tervem, miszerint belemélyedek a repmodellbe, és megnézem hogy működik. Esetleg jó lenne a különböző patchek modelljeit összehasonlítani. Ez azonban időt igényel, és nem biztos, hogy elég lesz hozzá a tudásom (nem biztos hogy a korábbi verziókat vissza tudom fejteni).
Minden esetre érdekes lenne látni, hogy Olegovics hogyan "javítgatta" a szimet a profit érdekében... :) -
Cicakaka #17616 Hali! Lenne egy nagyon gondom. Router-es vagyok és nem tudok csatlakozni a szerverekre Timeout-ot ír ki. Átraktam modem-re magam akkor jó volt.
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Corega/BarSD/eJamming_Station.htm
Ez alapján megcsináltam hogy 21000-es port-ot (il2 portja elvileg) beírtam és engedélyeztem saját ip-mnél. Más játékoknál tudok úgy hostolni hogy látják a szerverem, de itt nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre. Tehát engedélyeztem a port-ot ami elvileg a megoldás de mégsem lett jó, nem tud valaki valamit erről?
A linkből is kiderül de leírom hogy Corega BAR-SD router-em van.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Lehet hülyeséget mondok szóval nem kinevetni.
Nem lehet valahogy manuálisan kézzel átírni a 4.8-9 rep.modellre vonatkozó értéiket a 4.0értékeire?Tehát a repmodell az a 4.0é lenne de lehetne moddolni(természetesen olyan modokat amit nem kutyulnak bele a repmodellbe)
Azok a gépek amik nincsenek benne a 4.09ben és nem lehet "régi"modellt adni nekik azokat lehetne bojkottálni-vagy meghagyni a default értékeiket-.
Nagy hülyeség?
-
nalyib #17614 Csak ma este tudom a 4.0-t kipróbálni, bár nem hiszem hogy csalódnom kell majd.
Hogy a flyonline-on az fusson, abszolút támogatnám...akár némi pénzben is. Így tényleg volna értelme külön szervernek, és ez sok külföldit is érdekelhetne (már ha titeket ez nem zavar), akik esetleg szintén támogatják az egyetlen "őspró"-szervert:) -
crt=2-vel sem?(UI1.1)
Az most jött ki benne van minden"normális" mod,és amellett nem lehet csalni:)
Vagy mehetne 4.0-ás patchal is a szerver az úgy fun lenne^^:) -
Én a saját esetem alapján tudok egy tippet adni. Ellenőrizd, hogy a hálózati kapcsolatok sorrendjénél (vezérlőpult -> hálózati kapcsolatok -> speciális (felül) -> Spec beállítások) az internet kapcsolatod van-e legfelül. Nálam ez alapból probléma volt, mert én Hamachit is rendszeresen használok, és az nem mindig működik rendesen ha nincs legfelül... De az il-2 akkor sem csatlakozik onlinera, ha be van lépve a hamachi :-) -
Mod nélkül sem enged be sehova? Egyetlen dolog maradt a végére, ami régen általános hiba volt, de a lobby már meg tudja kerülni. Hátha nálad ez a gond: il2setupot indítsd el, azon belül network fül. Ott mit látsz? A legjobb lenne, a az il2 könyvtáron belül levő conf.ini fájlt bemásolnád ide vagy elküldenéd nekem. Email: sanyo kukacom infostyle pont hu. :) -
Nekem sehogy sem csatlakozik a BoB szerverhez a game.Már kikapcsolt tűzfallal is sokszor próbáltam, az elérési út jó a Lobbyban,offline módban pedig jól megy.A 4.08 a Spit vs. 109-en szintén kifogástalanul megy.Kb 1 hónapja megvan a csatorna mod és mégsem tudom használni szerveren. -
A modokat nem szívesen engedem, de mivel Nektek készül, rajtatok múlik. Amint körvonalazódik a jövő, tartunk majd egy szavazást a flyhun, hogy ki mit szeretne. -
Lacusch69 #17608 Megy szépen, Lebóval voltunk fent. Stabil 16-17-es ping, összesen egy pici akadás volt egyszer (kb.15perc alatt), a stat is rendesen működik. -
Hali!
Tiszteletreméltó dolognak tartom,hogy valaki időt,pénzt,energiát fektet egy ilyen dologba,hogy legyen magyar szerver,sokan vártak már erre.Szerintem össze fog itt jönni annyi "adakozó",hogy hosszú ideig életbentartsuk.
Más:ezzek a beállítésok csak időlegesek a tesztelés miatt,vagy ez a fő irányvonal a késsőbbiekben is? -
jó megvan köszy szépen!!! :) -
Nem vagy hülye. :)
start/beállítások/vezérlőpult/windows tűzfal, azon belül pedig kivételek, vagy valami hasonló. -
bocsy most lehet hülyének nézel de ennyire nem vagyok penge!azt hogy tudom beállitani? -
Tűzfalon át van engedve a 21000-es port? -
nem routeren keresztül csatlakozok!
ez a hiba üzenet amugy:connection attempt to remote host fieled.Reason timeout. -
A szerver működik és a stat is működik, teszteljétek. :) Este 10-ig biztosan menni fog, ha nem jön közbe műszaki vagy egyéb hiba. -
Ha routeren keresztül megy a net a gépedbe, akkor ott engedélyezd a 21000-es portot a gépen helyi hálós IP címéhez rendelve. Ha leírod, hogy pontosan milyen típusú routered van, konkrétan meg tudom mondani, hogy mit és hova kell beírni. -
Sziasztok!
Nem tudom hogy volt e már ilyenről szó de az lenne a gondom hogy Hyperlobbyt használok de hiába hostolok azaz hiába nyitok új missiot nem tud eggyik haver rám csatlakozni meg énse ő rá! mi lehet a gond?? -
uhh ki próbált már hordózóról fullos tankos f4u-val, 2000 lb-s bombával felszállni? :D
nagyon fun XD rázkódik, a dugóhúzó határán van, pár centire a víztől.
Nekem csak landing fokozatú ívelőlapokkal sikerült így felszállni, take off-al placcs.
És még van olyan konfig is, hogy 2000lb +2 x 1000lb, azzal már érdekes lehet földről is felszállni. -
Richtofen #17597 Ha nincs meg szólj és elküldöm valahogy, ha kell. -
Richtofen #17596 Igen, ez egy kiszivárgott verzió, amiről utólag azt mondták, hogy csak belső bétának szánták. El is tűnt hamar minden hivatalos helyről. Pár héttel korábban belinkeltem egy "fvanciah" oldalt ahol le lehet tölteni.