91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101 tvr
    A 109-es pilótája a legelemibb hibát követte el amit csak tehetett. Egy alapképzésen átesett virtuális 109-es pilóta is tudja, hogy akkora energiafölényből vagy egy high yo-yo-val marad kedvező pozícióban vagy kiemelkedik, komótosan egy "kávészünet" és újabb rácsapás.
  • Willenbrock
    Van egy videó itt Robin Olds P-38-as győzelmeiről.Elég viccesen adja elő a G-force hatást,mikor kifordult a 109-es elől.
  • Richtofen
    1.2 dog a Lobbyn most! :) Igaz hogy externalssal nyomják a srácok, de jó kis csihipuhi. Ha valaki még itt vann gyertek ;)
  • TG Gida
    Azért csak gyere!
  • Richtofen
    Szaraxik a headsetemen a mikrofon, nem fogok tudni TS-re menni. HL-en most nem látok még ismerős nevet, később megnézem.
  • Lacusch69
    Na, azért a WarClouds sem túl rossz iskola...
  • Lacusch69
    Talán... (kicsit korai/késői az időpont)
  • Richtofen
    Én sem vagyok benne jó, de felkészültem, hogy a war-on edzett század-pilóták lealázzanak
  • Willenbrock
    Nekem megvan az alap IL-2 meg az 1.2 Patch is hozzá.Én dogfightben benne lennék bár nem vagyok még túl jó benne.
  • nalyib
    Engem biztos nem mert nem leszek itthon, de egyébként sincs meg az ősilkettő:)
  • Richtofen
    Nos, senki mást nem érdekel a dolog ma este?
  • Richtofen
    Rendben. 7-körül érek csak haza.

Remélem leszünk páran :)

• TG Gida
    Jah...Javasolnám,hogy TS-en gyűljünk össze a dog szervezésére.Esetleg lehetne ezen is:92.43.201.25:8767 password:tspass.
    Itt elég sokan vannak,többek közt jómagam is.19:00 után biztos vagyok.
  • TG Gida
    110-es nem ér.Abban van oldalkormány trimm.
  • nalyib
    a 110-es:PPP
  • TG Gida
    Én is benne vagyok.
  • TG Gida
    Melyik messzer tudott két órát repülni?
  • Richtofen
    Örülök ha mást is érdekel régi verziós dog :)

Én kezdésnek javasolnán az IL-2 1.2-es verziót (ez az utolsó patch hozzá).

Nincs sok rutinom az FMB-ben, de szívesen összedobok egy egyszerű dog mapet. Vagy netről keressünk egyet. Vagy ha nektek van jó mapetek akkor hajrá.

Érdekel valakit földrombolás is vagy elég lesz a légiharc?
    Német oldalon bombázókból csak Stuka B2-van, meg 109-es Jabo-k. Az oroszoknál pedig IL-2 variánsok.

Engem realistic beállítással érdekelne a játék; itt még így is benne van a saját gép ikonja a térképen és a speedbar. Esetleg ikonok, bár nem tudom ebben a verzióban lehet e finomhangolni a távolságokat és az ikon típusát.
  • bucsher
    igeeeeeeeeennn :)))
  • nalyib
    A realisztikus 109-nél az lenne, hogy 2 óra játék után alig tudsz ráállni arra a lábadra, amivel végig be kellett lépni... kell ez neked?:DD
  • bucsher
    ja jó, billentyűzetről is rá lehet segíteni, de ez hogy úgy mondjam nem túl realisztikus.
  • Lacusch69
    Nekem is fent figyel a gépemen az ős-Sturmovik 1.1
  • Lacusch69
    De igen, X52-nél meg lehet oldani az oldalkormány trimmelését. Egyetlen probléma, hogy amint belépsz valamelyik oldalba, a manőver után semlegesbe áll.
  • bucsher
    ja igen, igazad van.
    mondjuk én fóka A8/A9-nél még nem találtam tartósan stabil sebesség/gázkar állást, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is :)
  • nalyib
    Annyi azért van, hogy a gépeket általában utazóteljesítményhez állították.

A Bf109 pl szépen egyenesben marad, csúszás és borulás nélkül, valahol 40-50% gáz környékén. A magasságit meg a sebességhez kell trimmelni.
  • highlander15
    Kösz!
  • bucsher
    próbáld használni az elevator trim funkciót a szintben repüléshez.
    elfordulás ellen vadászoknál nincs ellenszer.
  • highlander15
    Vezérlőpultban bekalibráltam(keresztet középre raktam),és lock on-ban és hawx-ban jó.
  • Gab920926
    nem lehet hogy nincs normálisan kalibrálva a joyod???
    én 5 percre is ott hagyhatom nem zuhan le!! :D
  • highlander15
    Most kezdtem egyébként(pénteken kaptam joystickot),eddig nagyon tetszik,csak ez picit zavaró volt.
  • Gab920926
    willenbrock!
    Teamspeakon megtalálsz a 12.DD szobályi között
    vagy hyperlobbyn airforce war 1 szobáiban! 1/2_Gabesz illetve 1/2_Xander-t keresd!
    am 4.08 as patch!
    álltalába mi is messerrel repülünk waron!!!
  • highlander15
    Én is erre gondoltam,de hogy alig tudom egyenesben tartani a könnyebb gépeket,mert folyton forogni/emelkedni akarnak.
  • nalyib
    Egész pontosan az, hogy a repülőgép nem személyvonat, de még csak nem is busz:) Mondjuk már az is elkanyarodik néha, ha elengeded a kormányt.
  • highlander15
    És ha számít valamit a Pacific fighters és az Ace expansion is fent van.
  • highlander15
    Szoktak valakinél olyat csinálni a repülőgépek hogy maguktól elfordulnak,emelkednek(autopilot nélkül)?Nálam elkezdte ezt csinálni,mi a hiba oka?
  • Willenbrock
    Én mennék majd később estefelé.Hol,hogyan lehet csatlakozni,milyen verzió kell?Csak vadásszal repülök(Bf 109)
    Egyúttal megkérdezem nincs-e kedve valakinek Wings Over Vietnammal multiban dogfightolni?Válalnám a "rossz" szerepét,lennék Mig-21-essel.
  • Gab920926
    Sziasztok!
    Nincs kedve valakinek nagyobb csapatban repülni???
    vagy akár Századba belépni!
    most kevesen vagyunk a században igaz más zázaddal is szoktunk repülni de örülnénk ha többen lennénk!
    esti warozások.... :)
    aki szívesen jön az írjon!
  • istikovacs76
    Nekem ez a video nem igazán jött be. Valaki egyszer felett ide egy linket, szintén a youtuberól, ahol egy fw-190es garázdálkodott. Na, az jó video volt, és szépen is repült a srác vele.
    Talán lengyel lehetett, de nem emlékszem pontosan.
  • szekelyland
    én érdekelt vagyok, megvan az összes verzió, épp mondd hogy hol és mikor kell csatlakozni
  • Scottt
    Jelzem,jelenleg csak a 4.0-van fennt viszont karnyújtásnyi távolságra van az Il-2 sima ha valamivel akkor azzal kéne játszani:)