91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VO101 tvr #18595 A 109-es pilótája a legelemibb hibát követte el amit csak tehetett. Egy alapképzésen átesett virtuális 109-es pilóta is tudja, hogy akkora energiafölényből vagy egy high yo-yo-val marad kedvező pozícióban vagy kiemelkedik, komótosan egy "kávészünet" és újabb rácsapás. -
Van egy videó itt Robin Olds P-38-as győzelmeiről.Elég viccesen adja elő a G-force hatást,mikor kifordult a 109-es elől. -
Richtofen #18593 1.2 dog a Lobbyn most! :) Igaz hogy externalssal nyomják a srácok, de jó kis csihipuhi. Ha valaki még itt vann gyertek ;) -
Azért csak gyere! -
Richtofen #18591 Szaraxik a headsetemen a mikrofon, nem fogok tudni TS-re menni. HL-en most nem látok még ismerős nevet, később megnézem. -
Lacusch69 #18590 Na, azért a WarClouds sem túl rossz iskola... -
Lacusch69 #18589 Talán... (kicsit korai/késői az időpont) -
Richtofen #18588 Én sem vagyok benne jó, de felkészültem, hogy a war-on edzett század-pilóták lealázzanak 
-
Nekem megvan az alap IL-2 meg az 1.2 Patch is hozzá.Én dogfightben benne lennék bár nem vagyok még túl jó benne. -
nalyib #18586 Engem biztos nem mert nem leszek itthon, de egyébként sincs meg az ősilkettő:) -
Richtofen #18585 Nos, senki mást nem érdekel a dolog ma este? -
Richtofen #18584 Rendben. 7-körül érek csak haza.
Remélem leszünk páran :)
-
Jah...Javasolnám,hogy TS-en gyűljünk össze a dog szervezésére.Esetleg lehetne ezen is:92.43.201.25:8767 password:tspass.
Itt elég sokan vannak,többek közt jómagam is.19:00 után biztos vagyok. -
110-es nem ér.Abban van oldalkormány trimm. -
nalyib #18581 a 110-es:PPP
-
Én is benne vagyok. -
Melyik messzer tudott két órát repülni? -
Richtofen #18578 Örülök ha mást is érdekel régi verziós dog :)
Én kezdésnek javasolnán az IL-2 1.2-es verziót (ez az utolsó patch hozzá).
Nincs sok rutinom az FMB-ben, de szívesen összedobok egy egyszerű dog mapet. Vagy netről keressünk egyet. Vagy ha nektek van jó mapetek akkor hajrá.
Érdekel valakit földrombolás is vagy elég lesz a légiharc?
Német oldalon bombázókból csak Stuka B2-van, meg 109-es Jabo-k. Az oroszoknál pedig IL-2 variánsok.
Engem realistic beállítással érdekelne a játék; itt még így is benne van a saját gép ikonja a térképen és a speedbar. Esetleg ikonok, bár nem tudom ebben a verzióban lehet e finomhangolni a távolságokat és az ikon típusát. -
bucsher #18577 igeeeeeeeeennn :))) -
nalyib #18576 A realisztikus 109-nél az lenne, hogy 2 óra játék után alig tudsz ráállni arra a lábadra, amivel végig be kellett lépni... kell ez neked?:DD -
bucsher #18575 ja jó, billentyűzetről is rá lehet segíteni, de ez hogy úgy mondjam nem túl realisztikus. -
Lacusch69 #18574 Nekem is fent figyel a gépemen az ős-Sturmovik 1.1 -
Lacusch69 #18573 De igen, X52-nél meg lehet oldani az oldalkormány trimmelését. Egyetlen probléma, hogy amint belépsz valamelyik oldalba, a manőver után semlegesbe áll. -
bucsher #18572 ja igen, igazad van.
mondjuk én fóka A8/A9-nél még nem találtam tartósan stabil sebesség/gázkar állást, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is :) -
nalyib #18571 Annyi azért van, hogy a gépeket általában utazóteljesítményhez állították.
A Bf109 pl szépen egyenesben marad, csúszás és borulás nélkül, valahol 40-50% gáz környékén. A magasságit meg a sebességhez kell trimmelni. -
Kösz! -
bucsher #18569 próbáld használni az elevator trim funkciót a szintben repüléshez.
elfordulás ellen vadászoknál nincs ellenszer. -
Vezérlőpultban bekalibráltam(keresztet középre raktam),és lock on-ban és hawx-ban jó. -
nem lehet hogy nincs normálisan kalibrálva a joyod???
én 5 percre is ott hagyhatom nem zuhan le!! :D -
Most kezdtem egyébként(pénteken kaptam joystickot),eddig nagyon tetszik,csak ez picit zavaró volt. -
willenbrock!
Teamspeakon megtalálsz a 12.DD szobályi között
vagy hyperlobbyn airforce war 1 szobáiban! 1/2_Gabesz illetve 1/2_Xander-t keresd!
am 4.08 as patch!
álltalába mi is messerrel repülünk waron!!!
-
Én is erre gondoltam,de hogy alig tudom egyenesben tartani a könnyebb gépeket,mert folyton forogni/emelkedni akarnak. -
nalyib #18563 Egész pontosan az, hogy a repülőgép nem személyvonat, de még csak nem is busz:) Mondjuk már az is elkanyarodik néha, ha elengeded a kormányt. -
És ha számít valamit a Pacific fighters és az Ace expansion is fent van. -
Szoktak valakinél olyat csinálni a repülőgépek hogy maguktól elfordulnak,emelkednek(autopilot nélkül)?Nálam elkezdte ezt csinálni,mi a hiba oka? -
Én mennék majd később estefelé.Hol,hogyan lehet csatlakozni,milyen verzió kell?Csak vadásszal repülök(Bf 109)
Egyúttal megkérdezem nincs-e kedve valakinek Wings Over Vietnammal multiban dogfightolni?Válalnám a "rossz" szerepét,lennék Mig-21-essel. -
Sziasztok!
Nincs kedve valakinek nagyobb csapatban repülni???
vagy akár Századba belépni!
most kevesen vagyunk a században igaz más zázaddal is szoktunk repülni de örülnénk ha többen lennénk!
esti warozások.... :)
aki szívesen jön az írjon! -
istikovacs76 #18558 Nekem ez a video nem igazán jött be. Valaki egyszer felett ide egy linket, szintén a youtuberól, ahol egy fw-190es garázdálkodott. Na, az jó video volt, és szépen is repült a srác vele.
Talán lengyel lehetett, de nem emlékszem pontosan. -
én érdekelt vagyok, megvan az összes verzió, épp mondd hogy hol és mikor kell csatlakozni -
Jelzem,jelenleg csak a 4.0-van fennt viszont karnyújtásnyi távolságra van az Il-2 sima ha valamivel akkor azzal kéne játszani:)