91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Kis helyesbítés. a 4.09bm patch nem kell, mert benne van az AAA patch-ban.
    Szerintem a dolog nálad ott "zuhant le", mikor az 1.0 patch telepítésével kezdted. Ha visszanézed, amit írtam ezzel a témával kapcsolatosan, sehol nem szerepel benne olyan, hogy az AAA 1.0 patch-t javasoltam volna kezdésböl feltelepíteni.
  • zev
    aszem 4.09ig volt jó

az 8-9 db file megvan abból raktam fel, ami az oldalon volt, amit adtatok

mindjárt leszedem újra a site-ról a patch-t és meglátjuk
    akkor telepítek újra
  • Richtofen
    AZ AAA 1.0 nem kell rá

Az AAA UI 1.1 és annak az 1.1.1 patche kell csak
  • Richtofen
    Minden lépésben nézd meg hogy működik e a játék.
  • Richtofen
    Nem tudom mit csinálsz rosszul, de ez nem bonyolult.

Felrakod a játékot a hivatalos patchekkel 4.09b1m-ig.

Utána rá az All Aircraft Arcade 1.1-es mod csomagját (AAA Unified Installer 1.1, ez egy közel 2 gigabyte méretű csomag, 250-megás darabokban tölthető le)

Ehhez van egy 1.1.1-es patch (AAA Unified Installer patch 1.1.1, ez kb 50 mebagbyte)

• zev
    Most lett orosz nyelvű

Pedig ezt az általatok megadott magyar oldalról szettem
  • zev
    Kicsit el voltam havazva, de most telepítem újra a progit

Eddig eljutottam oda, h. a 4.08 és 4.09m fent van
    és még jelenleg angol

most települ a AAA community
    van két patch
    AAA_Unified_v1_1_Patch_v1_0.exe
    AAA_Unified_1_1_Patch_1[1].1.1.exe

byte-ra azonosak, mi a különbség? érdemes felrakni?
  • Willenbrock
    lehet abba kéne hagynom a játékot-ma megint 2X leszedtek, 0 eredményt értem el.
  • TG Gida
    Szombaton indultam volna Moszkvába,de lefújták. :( Mekkora cumi.
  • Richtofen
    Több orosz fejlesztésű játéknál láttam mostanában ezt a stratégiát. Nem értem teljesen, de valószínüleg benne van, hogy a világ egésze úgyse tud játszani az orosz nyelvű változattal, hiába is terjed el a feltört változat. Utána meg kidobják a Steam-es verziót, ha már bejött az ára.
  • Willenbrock
    A Spit vs. 109MOD szerver jó.Az AAA moddal lehet rajta játszani,ugyanolyan realisztikus beállítások vannak mint a 4.08-ason.Most ugyan kajak mérges vagyok mert 2X is leszedtek spittel földközelben.Ráborítottam egy oszlopot támadó tempestre,el is találtam egy fordulóban,erre egy spit elkap hátulról.Később ugyanez a pilóta 2X is leszedett...kb ugyanez volt a szitu de kilőttem előtte 2 légvédelmi kocsit meg 6 teherautót azért.3X is engem sikerült meglepniük de sikeres lerázás után leszálltam.Csak némileg vígasztal hogy egy olyan kanadai szedett le akinek 28 győzelme van a hónapban,vesztesége meg szinte alig-legalább nem egy zöldfülű.
  • Willenbrock
    Attól "tartok" a végén még egyszerre jön ki a BoB-nal,haj de nagy szimulátorbőség lesz akkor itt
  • Her Laca
    Hát akkor várhatunk rá asszem még egy pár hónapot.

• Sanyo
    Miután kifogytak a dobozos változatok tőlünk keletre, utána indítják csak be a digitális terjesztést. Valahol olvasta, hogy a steam nagy favorit a kiadónál, de semmi hivatalos infó nincs.
  • TG Gida
    Pontosan írd be az útvonalat,kis és nagy betűk is számítanak.
    pl.: C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\il2fb.exe
  • TG Gida
    Már csak egyet.
  • Valka
    újratelepítettem a windowst és most hiába írom be a hyperlobbynak az il2 elérési útját nem akarja észrevenni. viszont nagy előszeretettel fötör a mappáim között. vajon 'mér jó az, ha az egész könyvtárfámat feltérképezi és így minden fájlom és azok elérési útjai ismertek lesznek annak, akinek ezt elküldi? hogyan lehet úgy megtaláltatni vele a játékot, hogy közben ne kotorásszon a többi cuccom között?
  • Her Laca
    Meg lehet rendelni valahol? Van róla információd? Stb:)
  • Sanyo
    A holnapi május 7-én. :)
  • Szepy2884
    "Megjelenés május 7-én,"

Aham, és addig még hány évet kell még aludni??
  • Sanyo
    Tavaly új nevet kapott és azóta sokkal szebb lett. Megjelenés május 7-én, egyelőre csak Oroszország és a korábbi tagállamok területén.
  • Willenbrock
    Ez a ROF csak a fejlesztés elején más volt a címe.
  • ZsozS
    Sziasztok!
    Eladó egy TrackIR 3-as, ha valakit érdekel a dolog privátban megbeszéljük a dolgot!
  • Scottt
    Ha már ROF enyhe Epic Fail, hogy a legnagyobb tüzérségi zárótűz közepén csiripelnek a madarak
  • Szepy2884
    Igen, és ezzel mi lesz?
  • Scottt
    Van 1(beta?!)klikkelhető fülke valamelyik SBD-hez lehet baszkurálni mindent ami levan modellezve a játékban[ilyen semi-rampstart szerűen gyújtás,keverék,prop pitch,I flaps,futó]a 3D-hez meg rakd fel a trackiros modot^^
  • Willenbrock
    Új 3d fülkék kellenének már az Il-2-be szerintem,olyanok mint az FSX-hez való Bf 109 fülke pl.Meg "klikkelhető" belső részletes indítással.
  • Her Laca
    Megjegyzem Gida mondta a minap,hogy a modderek készítenek első vh-s gépeket az Il 2 höz. Kíváncsi leszek.
  • Her Laca
    Olyan régen játszunk már az Il2 vel,hogy lassan nincs mit fórumozni róla:)
  • Willenbrock
    Persze csak megmutattam milyen jó oldalt találtam a Dr I-esről.
  • VO101 tvr
    Jó ez az I. vh-s téma, érdekes és aktuális is lett, de ez még mindig az IL-2 fórum?
  • Gundark 1 1
    Igen de azt is tegyük hozzá hogy bár a Dr1 legenda lett, nem szerették túlzottan a pilóták. Persze a "nagyok" (Voss, Richthofen, stb) ki bírták belőle hozni azt amivel jobb volt mint az akkori szövetséges gépek. Nem szerették hogy "lassú" és sok irányban "rossz a kilátás". No meg szeretjük elfelejteni hogy tulajdonképpen a Triplane ihlette. A legenda szerint maga Manfréd (is) erőltette egy német 3 fedelű gyártását...Akár igy akár úgy, ez lett a "német első világháborús gép". Akár a Teve az angoloknál vagy a Nieuportok a franciáknál. Az hogy volt több gép is, Rumplerek DVIIesek, SPADok, már borítsa jótékony homály :)
  • Willenbrock
    Itt rengeteg fotó és rajz van a Fokker Dr.I-ről és híres pilótáikról.
  • Willenbrock
    Werner Voss aki félelmetesen repülte a Dr-et.
  • Willenbrock
    Kurt Wolf ezzel zuhant le.
  • Willenbrock
    DR I-es fülke.
  • Willenbrock
    A báró felszálláshoz készül.
  • Szepy2884
    avagy Hannibal Letter repülőleckét vet két kannnibál affér között...

Ez is durva de ezvan link
  • Sanyix
    Vagy csak valamennyire tűzállónak akarták csinálni.
  • Her Laca
    És ebben az az érdekes ,hogy egy korrekt csontit öltöztettek be .