91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #19555 Szerintem inkább az egyszerűsített modellezésnek köszönhető. Volt olyan verziója a játéknak amiben ha hozzá se nyúltál a rudderhez akkor is nyílegyenesen repült a gép mindig. -
magor77 #19554 Aha félig értem tehát magas motorfordulat kis állásszőg. A másik a mi szöget ütött a burámba repültem egy párszor vitorlával, ez (Gobé), meg motoros ez (Fox) és egy kicsit meglepett hogy a golyó a játékban nem pont úgy viselkedik mint az eredetiben kellene. Tehát élőben még nem tapasztaltam hogy bal fordulóba a bal pedált kellene használni.Mig a játékban rendszeresen a bal vagy jobb fordulóban ugyan azon oldalra kell belépnem amerre a fordulót hajtom végre. Vagy ez a sebességnek köszönhető hogy fordulóban nem adja le az orrát? -
Én nem foglalkoztam semmi más patch-el. csak a 4.08 ra van szükséged és az AAA community installer-re. Innen le is szedheted.Ami pedig a prop. állásszöget illeti, én ha már használni kell akkor mindíg annyi százalékra rakom amennyin a gáz van, tehát 60%-os teljesítménynél 60-50%-os proppitch. Ha nő a sebesség akkor 40%. -
magor77 #19552 Kösz valamit rosszul csinálok mert nem jelenik meg indításkor a 4.08 felirat csak a 4.04m. Hál istennek ízig vérig magyar ember vagyok elvből nem ülők bele akármilyen kávédarálóba.De ha mégis azt csak is büntetésből,mikor nagyon elbénázok valamit már a magam mércje szerint mert hozzátok még nagyon amatőr vagyok. Jut is eszembe csak azért kérdem mert a pilóta bácsikát is kérdeztem az állásszőget illetőleg erre azt mondta( egyszer kézire rakta felbőgött a motor ezért visszakapcsoltam) és ennyi. :) tehát van e valami szisztéma vagy váltószám vagy valami kialakult rendszer,hogy hogyan érdemes használni vagy hallgassam a motort. És rájövök magamtól
Na próba
Szebb Jövőt! -
Na! Mindíg tanul az ember valamit. Látszik nem sokat repülök a fókával, pedig nem lenne rossz ha azt is tudnám használni. Mindig irígykedve nézem, hogy Lacáék milyen hatékonyan operálnak vele. 

-
jaja ha meg nagyon bajban vagy a hűtőt is becsukhatod+100% prop pitch+110%gáz+wep és ha kiírja hogy túlmelegszik a motor még mindig van egy-két perced mielőtt megsül, azalatt kereketoldhatsz, ha kb azonos energiaszintről indulsz senki sem fog utolérni -
Richtofen #19549 Igen, az Antonokon legtöbben kikapcsolják az automatát és 100%-on hagyják, így ki lehet csiholni + 20-30 km/h-t végsebességben. A motor nem tud túlpörögni így sem, csak jobban melegszik. A hűtőn nyitása meg szerintem nem sokat ront a légelleneálláson (ennél a gépnél), szóval nyitva lehet hagyni.
Én leginkább automatán használom, és csak szükség esetén piszkálom a pitchet és nyitok hűtőt (pl emelkedéshez, vagy harc közben ha baj van). -
Lacusch69 #19548 Tévedés. A csillagmotoros Fókáknál nagyon is érdemes a prop.pitch-et használni... -
Van Il2 dugóhúzó is :) -
Első körben felrakod a 4.08-at simán a játékra, utánna mehet a az AAA.
Ami meg az állásszöget illeti nagyon is nagy értelme van, de csak a szövetséges gépeknél, mert a BF109 és FW190-nél automata a propeller állásszög állítás. Miért? repül valaki itt Spitfire-el
-
magor77 #19545 Köszönöm megprobálóm felrakni! A kérdésem hogy nem kell e valamit még előtte felrakni vagy így ahogy van felrakhatom a játékra, és a 4.08 működik? Ja kérdés van e értelme a prop állásszöget manuálisan tekergetni vagy bízzam az automatikában?
Üdv mindenkinek eredményes vadászatot! -
Richtofen #19544 OFF:
Ha valaki nem igazán érti mitől drágák a modern repülőgépek:
Super Hornet 3 perc alatt -
Ha igazán naprakész szeretnél lenni, akkor patch 4.08 + AAA community installer. Rengeteg Mod, és sok javítás. Továbbá szervereken is tudsz repülni vele.
-
Szeretem az ilyen történeteket :) -
magor77 #19541 Üdv pilóták
segítségre volna szűkségem valami Cam2Pant keresnék. Vagy freelook vagy valami használható kamerán keresztül működő programot.Továbbá a kérdésem a következő megvan az il-2 sturmovik series ami V4.04m patch ezzel szeretnék egy kicsit naprakész lenni.És némi érdekesség volt szerencsém a párom révén megismerkedni egy II-v háborus pilótával valami szegről végről rokon. Főleg héján repült Keményjuhásznak hívták a többiek.Szóval mutattam neki a játékot és majdnem sírva fakadt átvette és repkedett egy kicsit.Jó volt nézni egy veteránt és főleg jó volt vele beszélgetni. No csak ennyi a segítséget előre is köszönöm.Mindenkinek boldog eredményes szárnyalást. -
Richtofen #19540 Az F9 váltogat SNAP és PAN mód között. Billentyűvel nézegetés esetén (pl hat switch) a snap módban amikor elengeded a gombot akkor visszaugrik a kamera centerbe, pan módban pedig ott marad ahová néztél, és külön billentyűvel ugrik centerbe (alapból nincs beállítva rá bill.)
Ez a két mód a minmapen-en is létezik (ha a nehézségi beállítások engedik). Amikor megnyitod a térképet vagy a gépre centerel vagy ott marad ahol legutób bezártad. -
No no:) pl a messer jobban emelkedik mint a spit.
Nos tehát ha mögötte vagy és nem meredeken akrsz emelkedni utána hanem szépen fokozatosan,akkor le lehet dolgozni a hátrányt. Ha vissza csap ,csinálsz egy dobott orsót úgy ,hogy mindig mögé érkezzél vissza,ha ez kb háromszor sikerül ,el is vesztette az energia fölényét. -
Egyet értek. UFF! Erről beszélek. Az amit én csináltam tegnap ( sebesség nélkül rárontani egy magasabban lévő Spit-re) az nem túl kifizetődő. -
Nincsenek nagyok. Mindenkit lelőnek legalábbis az Il2 ben biztosan:)
Nagyon egyszerű amúgy a dolog. Nem kell kitalálni újat,hiszen az életben már kitaláltak minden taktikát ezekre a gépekre.
Csak azt kell csinálni a gépekkel amit annó a német pilóták.
42 ig gyorsabbak a német gépek,jobban is emelkednek,és jobban zuhannak.
Na ha ezt a három dolgot megfelelően kihasználja az ember ,sok meglepetés nem érheti. Persze a megfelelő lő készség is kell a sikerhez. Gyakorolni kell,vagy ős tehetségnek lenni. -
Amit a német ászokról csak tudni akarsz. -
....hát tanulni mindíg van mit. Reggel négyig elemezgettem a tegnapi repülésünket és találtam pár gyenge pontot a taktikámon és persze ellestem pár fogást a nagyoktól
-
Már próbáltam, semmi eredmény. Sajnos. -
Mondom neki ne nullán jöjjön,mert hát könnyen lelövöm.
Értetlenkedett,aztán feljött ezerre. Mondjuk én 2 ezren voltam.
De megtudtam ,hogy 16 éves,és elláttam atyai jó tanácsokkal.
Lehet tanul majd belőle. -
DDDD -
Látom laca Old-Taxi-nak szereztél egy rossz napot
-
Ja és dugd be a joy-t. -
Nyomkodd végig az F-eket. Asszem az F9 de nem biztos valamit megváltoztat.
Valaha régen nekem is volt hasonló problémám,de már nem emlékszem. -
:)
én nem írtam hogy rakd fel, csak kérdeztem hogy nincs-e fent véletlenül...
de akkor mégse az volt a baj

töröld le persze.. -
OHHHH!!! Most látom csak! Gyönyörűek!!! Ez volt az. Bele borzongtam mikor láttam őket. Az index fórumon azt írják, hogy az elhunyt Dongós Németh Gábor ny.á. alezredes (a Dongó század volt századparancsoka) temetésén, a fiumei úti temető fölött tettek tiszteletrepülést a gépek (1 Gripen és 1 Mig-29). -
Pedig direkt azért raktam fel, mert írtad :D akkor letörlöm, mielőtt késő lenne ;) -
Nagyon jó!!!!

valami hasonlóra gondoltam. Szerintem az is csak egy wav fájl amit le lehet cserélni. De melyik, és hol?
-
sztem a mega codec pack-et sürgősen töröld és ha rám hallgatsz soha többé nem rakod fel
és ha szerencséd van még talán a játék is megjavul
ha más játékokkal is voltak problémáid (hang, irányítás, mittudomain)akkor szinte biztos az kavar be
felejtsd el azt a sz@rt, hasznélj kmplayert az mindent lejátszik
remélem megjavul a játék -
Na, itt van -
Richtofen #19522 "Figyelem! Az ívelőlapok nyitva!"
"Figyelem! Az ívelőlapok nyitva!"
"Ívelőlapok zárva. Köszönjük, hogy a Bayerische Flugzeugwerke AG gépén harcolt." -
Ha érdekel titeket, találtam képet.
Gyönyörködés ON!:D
-
Mifelénk tavaly gyakorlatoztak állandóan. Néha kicsit már untam is a hangjukat, amikor egész nap itt repkedtek :D -
Richtofen #19519 Én csak a hangjukat hallottam, de megdobbant a szívem ;)
Mire az ablakhoz értem már eltűntek.
Tervezett gyakorlat volt. -
Nem tudtok véletlenül valami okosságot arra, hogy a Messzerben hogyan tudnám lecserélni a fékszárnyak nyitását jelző kellemetlen hangot valami kedvesebb kis csilingelésre, csippantásra, vagy az ég tudja mire? Esetleg egy bájos női hangra
-
Délben egy Grippen és egy Mig húzott el alacsonyan 300m-en a házunk felett csepelen. Gyönyörűek voltak!!!
Mit kerestek ezek itt?
-
XP home edition, mega codec pack is fent van.
Nem az egér a hibás, mert meg tudom mozdítani, csak utána visszaugrik ugyanabba pozícióba, ahol eredetileg volt.
Ebben a pozícióban áll a ,,fejünk".