91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sziasztok!
Az 1946-hoz léteznek MOD-ok, vagy kiegészítők, amelyeket érdemes feltenni, kipróbálni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:
Papa01 -
RedRiot #19634 Hát ez elég nevetséges valóban. Úgy látszik a valósághű szimulátorok továbbra is csak PC-n fognak megjelenni.
Nekem a grafika sem tetszik annyira, ezek a szénné effektelt, kontrasztos, szemkifolyatós dolgok nem bejövősek valahogy. Halivúdi az összhatás. -
Richtofen #19633 Csak azért, hogy újra megtörjem a csendet:
[URL=http://flyonline.hu/il-2/il2bopgameplay.html]IL-2 BOP "nehézségi szintek"[/URL]
Megnéztem a videókat, de a "simulation mode" és "realistic mode" is egyaránt nevetséges a videók alapján. A külseje szép, de azon túl nagyon ratyi lesz ez a program. -
Nekem evo force volt, ami néha szarakodott. Gyakran volt olyan, hogy csak az IL2 második indítására működött rendesen.
-
Az evo újabb,azt hiszem. Goldot már nem is lehet kapni ,ha jól emlékszem. -
istikovacs76 #19630 Sziasztok !
Most olyannal fárasztanálak titeket, hogy a cyborg evo, és a cyborg 3d gold között van érdemi különbség?
Gondolom a goldon több gomb van, de használatbeli van? -
Bakker ez már ilyen olcsó? Én meg azt hittem, hogy használtan 18-ért adni bomba üzlet akárkinek.
-
Az egyik haverom eladja az X52-t potom egy 10-ért. Picit kopott, picit használt, de nagyon jól működik még mindíg... Valakit ha érdekel, keressen meg... -
Richtofen #19627 Ne csináljátok ezt! 
Ha ennyit áradoztok nekem is el kell kezdenem pénzt herdálni...
:) -
Rue East #19626 óóó
már most se akarom lecserélni, csak elsőre, mikor kicsomagoltam nem dobtam hanyatt magam :)
most a pedálon gondolkozom :) -
.....hát a hozzászólások egyértelműek. Ha ennyi pluszt ad mint amit mondtok, akkor megér 20K-t meg némi ajtócsapkodást otthon. -
Lacusch69 #19624 Ha hozzászoksz, nem akarod majd lecserélni... -
Rue East #19623 bocsánat, azt elfelejtettem írni
x52 -
Joy-t, vagy pedált? -
Rue East #19621 most vettem a Wox-nál
18 ezer valamennyi volt összesen, életem legsimább és leggyorsabb netes vásárlásán vagyok túl !!!, első fogásra nem győzött meg, elég műanyag, de ki még nem próbáltam komolyan, egyelőre még beállítgatom ahogy időm engedi
-
Elhiszem. Már régóta szemezgetek vele de 30-40 pénzt nem vagyok hajlandó adni érte. 20 -at igen. De azt néztem ,hogy az Aqua-ba is rendelni kell.
Mindegy ,bennük megbízok,úgyhogy pár nap ide vagy oda mindegy. Jövő hétre vagy utána biztosan megjön. -
Lacusch69 #19619 Ha megszokod, nagyon megdobja az élményt a pedál. De kell pár nap, amíg rendesen menni fog. -
Aqua-ba:)))
Én nagyon régóta ,csak náluk veszek mindent,nagyon meg vagyok elégedve velük. A garanciát is korrektül intézik,bár talán csak egyszer volt ilyetén problémám. -
Most nézem a pedáljuk is kb 20 körül van. Még az Aqua-ba is. Megyek veszek egyet. -
Richtofen #19616 Igen, webáruházakban occsó, de cseszheti az ember ha valami baja van, halálba szopatnak a szervízekkel. Hova mehetsz asztalt borogatni? :) -
"Olvastam vissza, és néztem, hogy az x52-nél van ami hotas. "
Hotas az hotas. Nincs olyan hogy van ami hotas az X52 ben.
Magyarul egy nagyjából teljes repülésvezérlő rendszer.
Tehát kb azt jelenti,hogy nem kell a kezed levenned a kezelő szervekről,mert minden funkciót rá bírsz kalibrálni. Mit tudom én hány gomb ,tekerentyű,ezt szorozd hárommal. A részleteket majd elmondják a többiek,ehhez most egy kicsit lista vagyok:) -
Richtofen #19614 A Cyborg a szimplán a legfaszább bot a 10k-s kategóriában, szerintem sokunknak van/vagy volt ilyenje.
Az X52-nél nem "van ami hotas", hanem az X52 az Hotas (Hands on Throttle and Stick), azaz külön gázkarból és botból áll. -
Nézd meg Istikovács kollega linkjét!
Húsz alatt vannak ,eszem megáll. -
Nekem volt és én elégedett voltam vele. Pénzügyi megszorítások és asszonyi kényszer miatt adtam el. -
Örülök! Már hiányoztál.
Akkor írok a srácnak, hogy kell a joy. -
istikovacs76 #19610 Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, a saitek cyborg joyt, azt milyennek találjátok?
Olvastam vissza, és néztem, hogy az x52-nél van ami hotas. Az mit jelent?
Egyébként itt néztem, az x52-est.
http://www.argep.hu/product_362853.html -
Na hazagyüttem:) Azonnal elmenni ,megnézni ,megvenni. Javaslom. -
Vaterán találtam most egyet. 20K villámáron. -
Lacusch69 #19607 X45
http://www.vatera.hu/saitek_x45_digital_joystick_150628581.html -
Richtofen #19606 Honnan akarsz X52-t venni? Én is gondolkodom rajta, de a kézenfekfő helyeken pofátlanul drága a régi is, a webáruházakban meg ilyen tételben nem bízom feltétel nélkül. -
bucsher #19605 sokat fogsz javulni, ha ráérzel. -
Lacusch69 #19604 Én eleinte sokkal eredménytelenebb voltam az X52-vel, mint a korábbi Microsoft Sidewinderekkel.
Oka: sokkal nagyobb úton mozog a joy a megszokottakhoz képest. -
Aki benne volt az mind csinált durva dolgokat. Vérmélséklet kérdése kinek mi üti ki a biztosítékot.Szerintem zárjuk le. OFF Ennek már rég semmi köze az IL"-höz. talán csak a datálása.
Ami most jobban érdekel és köze is van a topic-hoz az az, hogy fog e hozni valami javulást a repülésben, ha veszek egy X52-t, vagy vagy várjam meg míg kinyiffan a Logitech extrem 3D pro. Megvan két éve, de még szuperál. -
Lacusch69 #19602 Ez oda-vissza alapon ment... -
RedRiot #19601 OFF:
Azért a sárgáknak is volt egy-két dobása, ami túlmegy a cserkészcsíny kategórián: a nankingi mészárlás, vagy a 731-es különleges egység tevékenysége. Az utóbbi biológai hadviseléssel és emberkisérletekkel foglalkozott. De úgy, hogy abba talán Mengele doki is beleőrült volna, ha látta volna.
Unit 731
Nanking massacre
ON
-
Nem a háborús bűnökről volt szó,hanem arról,hogy a sajátjaikat irtották néha.Sztálin nem néha,csak néha nem.Nála ez nem volt öncélú,hiszen mindenkiben ellenséget látott.Így az ő szemszögéből igenis célszerű volt mindenkit eltenni láb alól,még ha ezzel teljesen le is fejezte a hadseregét.A kivégzési,deportálási hullámok mindig tőle indultak,de voltak azért megbízható segédei is. -
Richtofen #19599 Egy forrás ami említi (angolul)
Sem az írót nem ismerem, sem a Wikipedia nem 100%-ig megbízható, de mi az?
Eszerint '42-től léteztek külön büntetettekből álló egységek, akiket ilyen feladatokra alkalmaztak; sem ernyőt nem kaptak, sem páncélozva nem volt a fülkéjük. Egyet tehettek, védték az életüket, ezzel együtt a gép épségét.
-
Olvass figyelmesebben. ÖNCÉLÚSÁG. Az hogy az a bizonyos cél (Lebensraum) mennyire etikus és milyen ferde morális hátteret kreálnak hozzá, azt most nem firtatom mivel tudjuk, hogy minden ember egyenlő és mindenféle faji alapon való megkülönböztetés marhaság. Ha utálod a zsidókat fasiszta vagy és faji alapon ragadsz ki egy népcsoportot erre a célra. Ha utálod a fasisztákat, mert esetleg zsidó vagy, te sem teszel egyebet mint ők, csak éppen nem faji, hanem ideológiai alapon szelektálsz. A véleményem az, hogy ez egy veszélyes téma, mert megossza az embereket és csak vita forrása lehet.
Szerintem zárjuk le azzal, hogy örüljünk, hogy az ilyen történetek, csak a történelem könyv hasábjairól riogatják az embert.Nem vagyok sem fasiszta sem kommunista, sem semmiféle idológia követője. Vallásos ember lévén abban hiszek, hogy ha egyenesen élsz nem lehet olyan nagy hibákat elkövetni és talán még valami hasznodat is látják a többiek. -
Hát,az akkori szovjet viszonyokat ismerve elképzelhető.Azért nem hiszem el teljesen ezt a verziót,mert nekem mi lett volna az első ilyen helyzetben?Ahogy ellenséges terület felé érünk,dobom a tetőt,aztán viszlát.Viszont lehet az ilyen elemek nem kaptak ernyőt,ezt megakadályozandó,ez rájuk vallana.
"Legfőbb érték az ember"(A Szovjetunió alkotmánya)ha-ha -
kiskorúbézoltán #19596 OFF
"...
A vörösöknél mocskosabb emberfajta nem nagyon volt abban az időben."
Mocskosabb nem de ugyanolyan mocskos azért volt, ugye? Csak pár csontocska kell ahhoz a koponyához...
ON