91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
valami miatt nem ment el a mail. Próbálom újra. -
Uhh. Sajnos ilyen mélységekben nem ismerem a dolgokat. Én tényleg csak felhasználószinten használom a gépet. A cracket viszont átküldtem a címedre. Amit én használok az nekem és másoknak mindíg működött. -
Üdv!
Augusztus 20. án volt utoljára .southerncrosswar!és az lenne a kérdésem hogy valaki tud-e erről valamit?ha valaki warozott már itt esetleg írhatna hogy Lobbyn a hozzá tartozó slotot hol találom meg mert ilyen slot nincs lobbyn! -
tutika14 #20192 szedtem mindenféle crackot és nem múkodik :(
Nálad mivolt a crack? a rts.dll nevű fájlt cserélte le? -
Tényleg! Gyere dogoljunk egy kicsit. Mi még nem is találkoztunk pedig egy századba tartozunk. -
tutika14 #20190 én? :O -
Szepy2884 #20189 jaj hagyad má' inkább arról beszélj miért nem repülsz? -
Látjátok Srácok, Ő pl meg sem érdemli a játékot, még ha az ingyé is van meg neki... 
-
tutika14 #20187 ááá ne törőgyte azzal van másik és megvan oldva :D
Remélem elindul a game ha Galimatika küld crackot és jó lenne onlinebe játszani :) -
Szepy2884 #20186 Lehet, hogy tohonya, de jó tanács. Sose írd ki teljesen torzítatlanul az email címedet, ha nem akarsz kéretlen leveleket vagy bot-okat meg miegymást.
Találkozzunk a virtuális égen! (de légyszi majd légy a vörös oldalon )
-
tutika14 #20185 ha elindul majd partyzunk egyet :) -
tutika14 #20184 [email protected]
vagy Xfire: tutika94
Köszi hogy segítesz :) -
tutika14 #20183 És szerinted hol kezdtem el keresni? :) -
Vlala #20182 A Kolibri könyvek sorozat "Különleges repülőgépek" darabjában benne volt a repülő tank, amely az A-40 nevet kapta. (ez itt a rekllám helye, he-he. :) )
Néhány adat:
- Antonov még 1940-ben kapta a feladatot, hogy emeljen a levegőbe egy T-60-ast. A tank 5,7 tonna súlyú.
- Csak egy példány épült.
- Magára a tankra erősítették a 18 m fesztávú, 12 méter hosszú sárkányt, amely magában 2 tonnát nyomott
- TB-3-assal vontatták.
- 1942-ben abbamaradtak a kísérletek.
Most ha nekem valaki azt mondja, hogy ez a kütyü a lánctalpaira szállt le kb. 100 km/h sebességgel, röhögni kezdek. Akkor inkább húzzák be a kéziféket, és használják csúszótalpként az alját :) -
SirArcheer #20181 -
SirArcheer #20180 -
Nem kell mindjárt felkapni! Gyere repülni online jó célpont leszel!
-
Még te mondod,hogy tohonya?!Nem hallottad még a "google a barátod" kifejezést? -
Jézusom mit tettél :D:D:D:D Szerintem többet be se nézz ide:D Ezért mit fogsz kapni... -
Írd meg az e-mail címed és kapsz egy cracket. Ja és nem tohonyák, csak már nagyon öregek 
-
tutika14 #20175 ekkora tohonya szarháziakat már tényleg :O szerinted rögtön ide jöttem hogy kérdezősködjek? annyit kértem hogy tud e valaki jó cracket erre rögtön nemkem ugranak és elkedzdenek sértegetni meg fikázni :O hát kösz mindent -
ÉRDEKEL!!!!!!!!!!!!!!
Majd megbeszéljük. -
OFF. Van egy easy glider tipusú vitorlázóm, 180cm-es szárnyakkal, egy km hatósugarú rádióval, megkímélt állapotban. Rég nem használom és csak a helyet foglalja. Csere is érdekel. Bármit fedobhattok érte. (labdabicskakistalicska) ON -
Nem baj Galiba:)) Mostanság leginkább te lősz le ,de már kezdem megszokni:) -
Lacának! Komolyan mondom már nem tudom, hogy hova ássam magam szégyenemben 

"Mentségemre" szolgáljon, hogy miután kiléptem a Spit's vs 109's-ről és kidühöngtem magam a figyelmetlenségem miatt, a 102-ek hírnevét öregbítendő, hat felszállásból tizennégy spitit vakartam le arról a tetves afrikai égboltról. Ja, persze kia nélkül
-
Béke földlakó Testvéreim!
Vége a szabadságnak így megint itt vagyok, hogy táncolhassak az idegeiteken
No de félre a tréfával. Remélem mindenki jól van és kinyaralta magát.
-
Talán hátra van fordítva,hogy meredek landoláskor nehogy a földbe fúródjon,bár ezeknek a korai harckocsiknak elég rövid csöveik voltak,passz. -
SirArcheer #20168 Én nem kételkedem Chazz76 elvtárs. 
De a retusáló az ágyúcsövet is leszedte.
Ben007:
Attól függ milyen szerveren akarsz játszani.
Van 4.08 szerver is. Van egy version switcher program ami segít kiválasztani a szükséges verziót. Ott van ahol az Il2.exe. -
Te kételkedni mersz az élenjáró szovjet ipar és tudomány
teljesítőképességében???
Ezért ezt kapod te reakciós
-
ha netezni akarok felrakjam a 4.09 pöccsöt is? -
Egy kínai tank megtámadott egy békésen szántogató traktort a traktor viszonozta a tüzet és elrepült
-
SirArcheer #20164 Ez az izé tényleg repült, vagy csak retusáltak egyet Sztálinnak? -
Emlékszem még gyerekkoromban volt a búvár zsebkönyvek sorozatban a "győzelem fegyvereiben" láttam először. De valahogy kimaradt az hogy "annyira nem volt sikeres konstrukció" :) A könyv után olyan érzésem volt hogy ezek a KT-40esek felhőkben szálltak a fasiszták feje felett :) -
Szepy2884 #20162 Ne döngöljük már be szegény kollégát a földbe! Ha neki nem éri meg a 2500-at, akkor nem éri meg. Ő tudja.
Erre a repülő tank izére meg én sem tudok mit lépni. -
-
Kész, én erre nem tudok mit lépni.
-
Sem a PE-2-t sem az AEP-et nem vettem meg.
AEP-et azért mert nem forgalmazták akkor még itthon PE-2-t meg azért mert mire megvettem volna jött a 46. -
Egyébként ha még a gémkopivörldig se tudtál eljutni, akkor nem lehet nagy a problémamegoldó képességed.Nem rögtön az sg-n kell kérdezni! -
:) -
Lacusch69 #20156 Nem-nem... hatszor kellet megvenni, mert kellett az AEP is és később a Pe-2 Peshka is...
Az viszont biztos, hogy a DVD meghajtóm nagy valószínűséggel Il-2 mérgezésben pusztult el. Sokkal többet látta ezeket a lemezeket, mint az összes többit együttvéve... (beleértve a Morrowindet és az Obliviont is)