91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #20555 Na, kénytelen voltam gépet bővíteni (alaplap miatt) és újra is pakoltam a rendszert. Valaki légyszi adja már meg hogy hogyan lépek be a ricsi ts-re.
Előre is kösz. -
Hiába van az embernek joy-a, ha nincs trackIR:( Én spec ezért hagytam abba, mikor még el sem kezdtem... -
Újra működik Twilek TS szervere.Várunk minden szobapilótát aki még nem kapott permanens bant. -
Az az IL2 compare vagy valami hasonló. Menj fel a pumák oldalára amit mondtam és onnan le is tudod tölteni őket.
A joy -t meg megkérdezem, de ha jól emlékszem 3000 huf az ára. Estére megmondom. -
Isti95 #20551 Az a program érdekelne amiben összelehet hasonlítani a gépeket. Mondtad hogy a G2 jobb mint az F4. ezeket akarnám megnézni hogy miben jobb és rosszabb. A másik meg a joy amit mondtál hogy lehet hogy eladó. A vezeték nélküli saitek. Az is érdekelne ha nem túl drága. -
-
Privát üzenteben elküldtem az e-mail címemet. De ha nem személyes a kérdés akkor itt is nyugodtan felteheted. -
Lysandus #20548 Menürendszer? Küldetésrendszer? A küldit a szerver adja dogfigthban, online warokban meg megszerkeszti valaki a slotokból...
Ezzel arra akartam csak utalni, hogy a játék sava-borsát a multi adja. Single-ben az ember max. gyakorol vmit quick mission builderben nagy néha, oszt ennyi. -
Isti95 #20547 Köszönöm!!! Még csak azt, hogy itt sokan ismerik Galibát és nem tudjátok véletlenül az email címét, mert otthon kerestem de nincs otthon viszont kéne vele beszélnem. -
elevator trim néven találod a controls között -
Isti95 #20545 Galiba monddta, hogy trimmeljem a gépet mert akkor az szinte egyhelyben megfordul. De melyik az a trim ami a magasságit állítja? Tudnátok segíteni. Galibát nem érem el. -
Ha a kérdés felém irányul,már mint ,hogy miért nem tetszik,hát írhatnék oldalakat. De nem teszem. Nézd még az IL2 sem egy hú de nagy szimulátor ,de ez a förmedvény biztos nem az. Márpedig az ember felállít magának egy szintet és általában az alá nem akar menni.
A menürendszer meg felőlem a világ legjobbja is lehet azzal nem lehet repülni:)
De ha neked bejön akkor hajrá! A te dolgod és semmi esetre sem szeretnék az ízlésedbe beleszólni. Jó szórakozást hozzá,de mint mondtam itt nem sok információra számíthatsz. -
Van neki, de nem hiszem, hogy nagy élet lenne benne. -
simon7108 #20542 miért nekem teccik:Dtény,hogy nem olyan mint a PC-s IL-2 ok de attol még jo:)
de konzolra nemis lehetne ilyen szimulátort csinálni tul sok a gomb:D
de a Menurendszere meg a kuldetésrendszere nekem jobban teccik mint a PC-s IL-2 knek valahogy jobban kiigazodok rajta:) -
Gyakorlatilag csak a neve ugyanaz, de igazából semmi köze az IL2-höz.
Nyisson már valaki egy topic-ot annak a rettenetnek. -
Most esett le. ""KB 10 perc bombázás után""
Mennyi bomba fér arra a kütyüre? -
Ez egy rajz. Ebből aztán meg nem mondja senki pontosan melyik verzió. Szerintem. -
valaki megmondaná ez milyen szerkentyű?addig eljutottam hogy P-40 de a verzióra nem jöttem rá

-
Játszanak EEEEEEEEE? Csak evvel játszanak . Normális (persze szerintem) ember nem is igen játszik mással,max más szimulátorral. -
Ámen :) -
Negwar picit gonoszkodott:)) Ne is foglalkozz vele.:D
Sajnos ezen a fórumon nem hiszem ,hogy tudna válaszolni valaki is a feltett kérdésedre. Ahogy ismerem a tisztelt tagságot ,aszt hiszem nem tévedek túl sokat ha azt állítom ,hogy ezek akkor fognak az általad említett förmedvénnyel játszani amikor anyósuknak ló legel a sírján. De lehet akkor se. Nézz utána hátha van külön topikja . -
Persze mert tripla csavart orsóból kell oldani a bombát a templom torony mellöl és akkor győzöl. Ja és utána jön a fő ellenség, ha eljutsz odáig akkor írj... -
Mi az hogy! -
simon7108 #20532 na megszereztem az IL-2 Sturmovik:Birds Of Prey-t:)de elakadtam benne:(
most a Batle of Stalingrad 2. kuldetésében vagyok asszem IL-10 el kell menni vagy (IL-2:D)na mind1 nem az a lényeg hanem hogy nemtom mit kell csinálni mert bombázom a foldon lévo tankokat de nem lesz semmi csak Mission Failed:(persze nem rogton hanem kb 10 perc bombázás után...pls akinek esetleg megvan és tudja mit kell irja le vagy kuldjon PM et!
elore is thx! -
Sziasztok, gondolkozom az 1946 beszerzésén. Van még értelme régebben sokat il-2 ztem single. Játszák még a játékot sokan multiban? Lehet hülye a kérdés akkor elnézést, mert ha még van közössége a játéknak akkor befektetek én is egy példányra Steamen! Köszi előre is. -
Reval #20530 Nálam ilyenkor Tir USB ki-be, és minden megjavul.
Hátha! -
sindelnet #20529 Igen,közben olvastam a rof fórumon.. -
szeva Zsolti, rég láttalak
köszi a hsz-eket, de kb 4éve van trackirem, szóval kipróbáltam mindent amit lehet..most törlök minden gombkiosztást a játékban és megnézem mi lesz
egyébként az új account jó gondolat :) -
Lehet újat csinálni. -
sindelnet #20526 A ROF Demo alatt nem működik a TrackIr-je.
Phantomass,nem lehet a 72 órát újrakezdeni,ha egy újratelepítés után másik emaillel csinálsz új accountot? -
Ki-be kapcsolás F9, center F12. Ez hogyan lehet nálad demo, vagy milyen demo-ról beszélsz?
-
Freetrack-el tolom(mármint az IL-2-t),de kipróbáltam a demót is,és tökéletesen működik ugyanazokkal a beállításokkal,mint az IL-2.A center nincs beállítva,sose volt rá szükségem,nem mászik el. -
Nem lehet hogy a TrackIR center gombját valami már használja a játékban? Nekem megy simán, az "í" gombon van a center, még soha nem volt gond vele. -
jah...így könnyű :O))) -
Titkot árulok el:)) Nincs TR em:) -
nálatok megy a trackir rendesen? nekem holnap lejár a demó és nemtom belőni, nincs center..egyszerűen nem tudok játszani vele -
Lacusch69 #20519 A "kezelőfelületért" viszont tökön kéne rugdosni őket. Meg a töltési időkért... -
Én azt látom pár óra játék után,hogy ezeket a fűrészeket nem egy nehéz kordában tartani. Az hogy figyelni kell a motorra ,olajnyomásra rendkívül tetszik. A fények a kabinban ,a városok ,a táj mind mind nagyon jó. Asszem megrendelem. A lövésnél kell odafigyelni de már sikerült jó párszor lefűrészelnem szárnyakat. Mindenesetre tényleg jó lett. -
Lacusch69 #20517 Elsőre felszálltam full realban. Én lepődtem meg a legjobban... -
Skacok!
Feltettem ezt a Rise of Flight demot.
Hát szép ,meg jó nagyon. Mondjuk minden ai-t lelőttem elsőre aki szembe jött. Persze nem mélyedtem bele csak a levegőből indulva,de jó volt azt elmondhatom.
valaki megmondaná ez milyen szerkentyű?addig eljutottam hogy P-40 de a verzióra nem jöttem rá