91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #20595 Kri ellen én is dogoltam,95%-ban le is lőtt. De szerintem valami nem teljesen tiszta körülötte eléggé szakadozott a játék.
Persze ez a hiba lehetett véletlen is.
Ha jól emlékszem, az 1/2vszd.-ban van. -
Glo #20594 .. besz...rsz" a ...röhögéstől 

-
Wazzz.....gondolhattam volna 

-
Szepy2884 #20592 "Van a lobbyn egy srác, magyar. Úgy dogol ,hogy besz....rsz."
Köszönöm az elismerő szavakat, de azért ne essünk már túlzásokba.
-
Igen igen! Jó a meglátás. Sokat lehet nyerni egy jól trimmelt géppel, de tény hogy nagyon hamar el is tudja dobni a sebességet. -
nalyib #20590 Nem tudom ő mire gondolt, de a játékban valamiért fizikailag mást csinál a trim és mást a bot.
Pl trimmel sikerült már kihozni stabil 130-140 km/h-t is a messzerből, bottal meg, sok szerencsét:D Összességében úgy láttam, amit a trimmel csinálsz, attól soha nem dugózol be. (Hacsak nem a túl alacsony sebességtől.)
Ezért lehet játszani bothúzás+trim arányával a fordulókban, legalábbis úgy tűnt, beválik. -
Keresni fogom. -
Na eszembe jutott. Kri néven fut. Van vagy 16-17 éves:)
Szokott ücsörögni egyedül,várja a tudatlanokat dogolni.
Ha látod bátran próbálkozz. -
Nem vagyok egy túl büszke fajta. Tanulni belőle és szépen ellene fordítani. Ezt csinálom amióta komolyabban repülök. -
Világos!!! Akkor viszont nálad a pont. Észnél kell lenni a trimmnél, mert bizony néha el lehet vele kurrantani a dolgokat. -
Egész szép kis névsort össze tudnék állítani azokból aki még "gondot okoznának":DDD
A neve most nem ugrik be de ha látom ígérem bemutatlak neki:))
Csak nehogy elvegye a kedved mindenfajta IL2 -től.:D -
Nem ,nem arra gondolt.
""A Gép stabilitását lehet befolyásolni dogfight közben attól függően, hogy milyen sebességtartományban mennyire és merre trimmelsz.""
-
Ki az? Nekem mostanság csak S.P.Q.R. Cardinal okoz egy kis fejtörést. -
Szerintem a szint repülésre gondol, ahol csak mész egyenesen egy magasságon és szépen kitrimmeled a gépet, hogy ne emelje és ejtse az orrát. -
Galiba !
Van a lobbyn egy srác, magyar. Úgy dogol ,hogy besz....rsz.
Na a lényeg. Trimmet nem is ismeri. De pl csutka gázon kavar ,az elején rászúrja oszt sanyi. Féklapot nem használ. De garantálom 10 ből 20 szor lelő ,(engem is) . Ja van neki egy 3000 forintos joy a.
Szóval okoskodhatunk itt mi asszem :)) -
Ezt ha kifejtenéd bővebben.
Mert szerintem sok mindent lehet köszönni a trim-nek dog közben de,hogy a stabilitást?
Ezt most halál komolyan kérdezem.
Mert ugye a német ,de talán az összes vadászon is a magasságit trimmeled.
Na odáig rendben van ,hogy egy egy jól megválasztott pillanatban lerövidíti a fordulási sugarat ,de amennyit használ úgy sokat ronthat is a helyzeteden ,lásd sebességed elkopik. Tehát csínján kell bánni vele,persze ha jó időben használod úgy előnyödre válik,de a stabilítást még mindig nem értem. -
Tévedés. A trim értelme nem ez az IL-2-ben.
A Gép stabilitását lehet befolyásolni dogfight közben attól függően, hogy milyen sebességtartományban mennyire és merre trimmelsz. -
Hangkártya driver újrahúz??? -
Szepy2884 #20577 Wááá bakker hogy erre nem jöttem rá!!!!!!! 

van egy sejtésem, hogy amióta a joy-t telepítettem fel azóta nem működik. de ezt inkább csak magamban mondom, mert csak ötletelek... -
Isti95 #20576 Tegnap este Galibánál láttam mit is jelent légiharcolni. Hihetelen dolgokat csináltak ő meg a Dongósok, legalábbis nekem nagyon bejött. A felét sem tudnám utánnuk csinálni, hát van mit tanulnom. Én kipróbáltam a trimelést és abban jobb hogy nagy sebességnél is egyenesen megy a repülő és nem kell a joyal egyenesben tartani ezért jobban lehet célozni
-
Glo #20575 Próbáld meg a hangbeállításnál állítgatni. Van egy legördülő menü, Custom sound, Headphone stb stb.. Lehet a DirectX-ed nem csípi a progit. -
Glo #20574 Azért megyeget a harc anélkül is. Mi lenne ha még trimmelnék is.. 

(Valszeg mégtöbbször lőnének le
)
-
Kapcsold be Szepy Testvér a hangszórót az IL2-nél is... 

-
Én még mindig el vagyok képedve, hogy van aki nem trimmeli a gépet. Bár ahogy tegnap fogalmaztál, amit nem ismer az ember az nem is hiányzik. -
Glo #20571 Én a mai napig anélkül játszok. Bár már erősen fontolgatom, hogy átváltok freelook-ra, mert kikoptak a hotas-ban a potik, és nem annyit fordul a nézet amennyit szeretném, hanem hol 2-t hol 3-mat. És dog közben elég zavaró.
Ja, és trimm-et se használok
Viszont ha lesz freelook ráteszem a trimmet a hotas-ra. Gyűjtök a trackIR-re is. A számlaszámom ahova az adományokat várom: 117....
-
Szepy2884 #20570 nincs valakinek ötlete miért nincs hang az il2 alatt? amúgy minden máshol van hang. -
évekig játszottam IL-2-t TrackIR nélkül:) -
Figyu Laca! Ha akarsz róla beszlnni...........
remélem minden rendben?

-
Szepy2884 #20567 ja, Laca mielőtt félreértenéd, a második mondat nem rád értendő, csak az első, de az is csak smile-al. Okés? -
Szepy2884 #20566 az ilyenek linkelgetéséért jobb helyen hadbíróság jár! A sok
-
Lacusch69 #20565 Ez már perverz...
-
Lacusch69 #20564 Azt mondod, hogy nincs élet az Il-2-ben TrackIR nélkül?
Én 6-7 éve játszom nélküle... -
De ez a személyes kedvencem. -
És még ezt is:))
Revidiálnom kell nekem is az álláspontomat. Lehet a veres oldalon a helyem. Ezek után. -
A Dongók fórumán találtam.[URL=http://www.youtube.com/watch?v=i1j_LfpKb1o]"Novi góóód"[/URL]
Ezt meg kell osztanom veletek is.:)) -
Szepy2884 #20560 köszi -
A szerver cím: twilek.hu a jelszó:tspass -
Szepy2884 #20558 inkább jobb lenne ha megadnátok hova mit írjak hogy közvetlenül lépjek be asztalról. -
Szepy2884 #20557 a kényszer vitt rá elhiheted...
-
Gépet bővítettél?????????
Nem hiszem el. Biztos csak viccelsz. Tuti.
A honlapról beléphetsz.