91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hmm. Viszont az enyém volt a leg gyorsabb csempészhajó a galaxisban(csepel)
és volt külön tárolóm a kakaómnak.
A gömbmászóka nyomait meg még mindig a testemen viselem
-
Ha nagyon vissza révedek eszembe jut A GÖMBMÁSZÓKA!! Megvan?:))
Na az volt az űrhajónk:) Jó sokan utazhattunk vele.:) -
Nekem volt egy Hajdu feliratos Millenium falcon-om de aztán becseréltem egy orion típusú X szárnyúra. Ti mivel repültetek?
-
Glo #20952 Ez még 6-7 évesen oké, mikor karton dobozokból építesz űrhajót..
Nade az örök gyerekkor fogalma nem ezt takarja :)
Kínában az ilyet már vinnék sokkterápiára.. -
A nejem már akkor vísított amikor ledekkel teleaggattam a fejem.
Na azóta nem is próbálkozom semmi féle webkamerás fejkövető rendszerrel:)
-
Igen. Ezeket már én is meg mosolygom. Képzelem mit gondolhat magában az asszony, mikor hazaér, az embere meg ül egy farostlemez dobozban és bámul maga elé. 
-
Glo #20949 Ha ezt még körbebástyázza monitorokkal, és vesz hozzá egy 5xxx-es ATI kártyát.. hát komám.. ez már fanatizmus.. -
Esetleg ha eleged van a főnöködből. -
Estleg valakit érdekelhet -
Mondjuk érdekes dolog ez ugyanis a 4850-es DCS alatt elég szépen muzsikált. -
A 4850 valóban nem egy eltalált kártya.A mostani előtt az volt a gépemben, most meg a fiaméban van. -
Ezt kimondottan Lacának ajánlom. -
Egyrészt ugye új, élvezhetőbb hangokat tartalmaz, de tudomásom szerint tartalmaz a programmal kapcsolatos javításokat is. A nálam hozzábbértők majd biztos leírják, hogy miféléket. -
Látom a tenger felett szépet produkál. Ott nekem sem volt baj vele,de erdős táj felett már vacakolt. Lehet ennyi a különbség a két kártya között. Én mindenesetre nem ajánlanám a 4850 est senkinek. -
Olvastam itt már egyszer-kétszer olyat hogy soundmod. Ez mit is csinál? -
4* AA, 16* Aniso
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=2
ForceShaders1x=1
-
Ne mondj ilyet. Azért a 4870 es jobb kártya mint amit én vettem,lehet csak beállítási problémák vannak. Olvastam véleményeket és nagyon kusza az összkép. Van ahol azt írják,hogy az ATI jobb az Open G alatt ,van ahol azt ,hogy az NV. A bánat tudja ,nekem nem jött be . Például a lentebb leírt beállításokon, ha lőttem a talajt és már nagyon közel voltam,akkor erősen beszaggatott. GF al nem.
Na mindegy ,nekem nem volt kedvem matekozni vele. -
Hasít.Mindjárt nézek FPS-t.
Elég régóta a szakmában vagyok.Volt már mindenféle kártyám kezdve a VESA Local Busos Herculestől a Diamond Viper II-n át a mostani HD4870-ig.
Azt utolsó nV kártya egy Gigabyte 7900GS volt.A hangsúly az utolsó szón van ;)
Nem mostanában kívánok nV kártyát a gépembe.Persze semmi sem lehetetlen de egyelőre maradok az ATi-nál :P -
Kíváncsi vagyok a véleményedre. Szigorúan IL2 alatt 1680x1050 bemn 4x es él simítással 4x es anizotrop bekapcsolással minden maxra tolva víz kettesen efektek kettesen ,neked mit produkál a 4870 es.
Én egy 4850 el próbálkoztam ,de siralmas volt. -
Szerintem a megoldás egy NVidia kártya. Lentebb olvashatod Laca veszőfutását az ATI-val.
-
Én belefutottam ebbe a hibába,két napja amikor ATI-t mertem a gépembe rakni.
Meg nem mondom hogyan tüntettem el,de a beállításoknál össze vissza kapcsolgattam,meg a catalistban is. A lényeg ,hogy eltűnt és a víz is normális lett.
-
Srácok.Használ valaki Ati ( HD 4870 de lehet tökmindegy milyen ) kártyát a játékkal ( IL-2 1946 ) úgy, hogy a HardwareShaders 1-re van állítva?
Ha 0 akkor a víz szutyok ha meg 1 akkor a víz f@sza viszont a szárazföld ilyen lesz.
Van valami megoldás a Shaders kikapcsolásán kívül? -
Szepy2884 #20933 ja bocs tényleg :) Viszont válaszoltam ha minden igaz. -
Hát bizony, bizony.
Aki játszott már a Birds of Prey-jel:
1) A föld textúra ténylegesen élménydúsan részletes még egészen földközeli repülés esetén is?
2) Van-e benne Free Flight mód?
3) Tényleg minden küldetés a levegőből indul? Van-e szabad felszállási és leszállási lehetőség a küldetések során, melyet te irányítasz, vagy sok minden scriptelve van?
-
lala42 #20931 Chazz76 Lacusch69
Thx. -
Igen, válaszoltam is Szepy...
-
Igazad van,tényleg van a képen,nem túl realisztikus.Bár szerintem több hátránya van,mint előnye,jókorát kitakar a kilátásból előre. -
Lacusch69 #20928 A barna korong a túlnyomásos kabin kiegyenlítője (ha igaz). Ami poénos, mert a páros számra végződő 109-esek nem voltak túlnyomásosak, csak a páratlanok.
Tükör: konfigold be a beállításoknál.
Egyébként Gallandék kísérleteztek a tükörrel, de végül lemondtak róla. -
lala42 #20927 Lacusch69 20852 hsz-ben a 2-es képen látszik.
És az ülésfűtést?
Valamint a 20861-ben a Messeren a dekken lébő barna kör?
-
Ugyanazzal a gombbal tudod bekapcsolni a tükröt,mint az ülésfűtést...
Messzán tudtommal soha nem volt visszapillantó(mármint a valóságban). -
Szepy2884 #20925 Zorro,
Privit küldtem neked a vidkarival kapcs. Olvastad? -
lala42 #20924 Ja és még kettő. A Messerben hol kapcsolják be a visszapillantót (egyáltalán multiban lehet-e), valamint itt a fórumon van e lehetőség a hsz. szerkesztésére, vagy elküldöm és csak új hsz.-t lehet írni?
thx -
lala42 #20923 Úgy rakd újra a játékot, hogy a rendszerleiró adatbázisból is takarítsd ki az összes bejegyzést. Nem valami takaritó programmal, hanem kézzel. Kicsit hosszadalmas, de megéri. Ezután kell újrarakni. -
lala42 #20922 Valaki nem tudja, hogy a Bf dekjén a jobb oldalon mi akar lenni az a barna karika fehér szegélyben? -
Fürtös #20921 Na ujraraktam az egészet,roppant örvendetes módon most töltöképernyö 95%nál lefagy:D
ötlet?
X1600 WinXP
Ma reggel még tökéletesen ment... -
lala42 #20920 Igaz nem olvastam, de nálam jól muzsikál a vörös oldal :-) -
Olvass vissza:))
gts250 :) Megvettem a 4850 est de szerintem úgy ahogy én használom nem muzsikát jól. Ki is cseréltem:) GF kell ide no:)) -
lala42 #20918 Venni kell egyet. Nálam az egyik gépben egy 4830-as megy, a másikban egy 4890-es ATI. A 4830-as is szépen dolgozik az IL-2 vel, meg minden mással, kivéve az ArmA 2-t. Ahhoz kevés.
Vedd meg a 4870-et, amit korábban mondtam. Ui. ha váltasz az 5000-es sorozatura, akkor is marad egy jobb karid. -
Nem tudom. Már majdnem két hete nem repkedtem ,mert vacakolt a videó kártyám . De lehet. -
lala42 #20916 Mit ne mondjak, :-)) nem volt az utolsó a gyerkőc ha ha