91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • galimatika
    Hmm. Viszont az enyém volt a leg gyorsabb csempészhajó a galaxisban(csepel)
    és volt külön tárolóm a kakaómnak.
    A gömbmászóka nyomait meg még mindig a testemen viselem
  • Her Laca
    Ha nagyon vissza révedek eszembe jut A GÖMBMÁSZÓKA!! Megvan?:))
    Na az volt az űrhajónk:) Jó sokan utazhattunk vele.:)
  • galimatika
    Nekem volt egy Hajdu feliratos Millenium falcon-om de aztán becseréltem egy orion típusú X szárnyúra. Ti mivel repültetek?
  • Glo
    Ez még 6-7 évesen oké, mikor karton dobozokból építesz űrhajót..
    Nade az örök gyerekkor fogalma nem ezt takarja :)

Kínában az ilyet már vinnék sokkterápiára..
  • Her Laca
    A nejem már akkor vísított amikor ledekkel teleaggattam a fejem.
    Na azóta nem is próbálkozom semmi féle webkamerás fejkövető rendszerrel:)
  • galimatika
    Igen. Ezeket már én is meg mosolygom. Képzelem mit gondolhat magában az asszony, mikor hazaér, az embere meg ül egy farostlemez dobozban és bámul maga elé.
  • Glo
    Ha ezt még körbebástyázza monitorokkal, és vesz hozzá egy 5xxx-es ATI kártyát.. hát komám.. ez már fanatizmus..
  • galimatika
    Esetleg ha eleged van a főnöködből.
  • galimatika
    Estleg valakit érdekelhet
  • LeonSilver
    Mondjuk érdekes dolog ez ugyanis a 4850-es DCS alatt elég szépen muzsikált.
  • LeonSilver

A 4850 valóban nem egy eltalált kártya.A mostani előtt az volt a gépemben, most meg a fiaméban van.
  • galimatika
    Ezt kimondottan Lacának ajánlom.
  • galimatika
    Egyrészt ugye új, élvezhetőbb hangokat tartalmaz, de tudomásom szerint tartalmaz a programmal kapcsolatos javításokat is. A nálam hozzábbértők majd biztos leírják, hogy miféléket.
  • Her Laca
    Látom a tenger felett szépet produkál. Ott nekem sem volt baj vele,de erdős táj felett már vacakolt. Lehet ennyi a különbség a két kártya között. Én mindenesetre nem ajánlanám a 4850 est senkinek.
  • i robot
    Olvastam itt már egyszer-kétszer olyat hogy soundmod. Ez mit is csinál?
  • LeonSilver
    4* AA, 16* Aniso
    Shadows=2
    Specular=2
    SpecularLight=2
    DiffuseLight=2
    DynamicalLights=1
    MeshDetail=2
    VisibilityDistance=3

Sky=2
    Forest=2
    LandShading=3
    LandDetails=2

LandGeom=2
    TexLarge=1
    TexLandQual=3
    TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
    Water=2
    Effects=2
    ForceShaders1x=1

• Her Laca
    Ne mondj ilyet. Azért a 4870 es jobb kártya mint amit én vettem,lehet csak beállítási problémák vannak. Olvastam véleményeket és nagyon kusza az összkép. Van ahol azt írják,hogy az ATI jobb az Open G alatt ,van ahol azt ,hogy az NV. A bánat tudja ,nekem nem jött be . Például a lentebb leírt beállításokon, ha lőttem a talajt és már nagyon közel voltam,akkor erősen beszaggatott. GF al nem.
    Na mindegy ,nekem nem volt kedvem matekozni vele.
  • LeonSilver
    Hasít.Mindjárt nézek FPS-t.

Elég régóta a szakmában vagyok.Volt már mindenféle kártyám kezdve a VESA Local Busos Herculestől a Diamond Viper II-n át a mostani HD4870-ig.

Azt utolsó nV kártya egy Gigabyte 7900GS volt.A hangsúly az utolsó szón van ;)
    Nem mostanában kívánok nV kártyát a gépembe.Persze semmi sem lehetetlen de egyelőre maradok az ATi-nál :P
  • Her Laca
    Kíváncsi vagyok a véleményedre. Szigorúan IL2 alatt 1680x1050 bemn 4x es él simítással 4x es anizotrop bekapcsolással minden maxra tolva víz kettesen efektek kettesen ,neked mit produkál a 4870 es.
    Én egy 4850 el próbálkoztam ,de siralmas volt.
  • galimatika
    Szerintem a megoldás egy NVidia kártya. Lentebb olvashatod Laca veszőfutását az ATI-val.

• Her Laca
    Én belefutottam ebbe a hibába,két napja amikor ATI-t mertem a gépembe rakni.
    Meg nem mondom hogyan tüntettem el,de a beállításoknál össze vissza kapcsolgattam,meg a catalistban is. A lényeg ,hogy eltűnt és a víz is normális lett.
  • LeonSilver
    Srácok.Használ valaki Ati ( HD 4870 de lehet tökmindegy milyen ) kártyát a játékkal ( IL-2 1946 ) úgy, hogy a HardwareShaders 1-re van állítva?

Ha 0 akkor a víz szutyok ha meg 1 akkor a víz f@sza viszont a szárazföld ilyen lesz.

Van valami megoldás a Shaders kikapcsolásán kívül?
  • Szepy2884
    ja bocs tényleg :) Viszont válaszoltam ha minden igaz.
  • TitaniumRR #20932
    Hát bizony, bizony.

Aki játszott már a Birds of Prey-jel:

1) A föld textúra ténylegesen élménydúsan részletes még egészen földközeli repülés esetén is?
    2) Van-e benne Free Flight mód?
    3) Tényleg minden küldetés a levegőből indul? Van-e szabad felszállási és leszállási lehetőség a küldetések során, melyet te irányítasz, vagy sok minden scriptelve van?
  • lala42
    Chazz76 Lacusch69

Thx.
  • DonZorro
    Igen, válaszoltam is Szepy...
  • Chazz76
    Igazad van,tényleg van a képen,nem túl realisztikus.Bár szerintem több hátránya van,mint előnye,jókorát kitakar a kilátásból előre.
  • Lacusch69
    A barna korong a túlnyomásos kabin kiegyenlítője (ha igaz). Ami poénos, mert a páros számra végződő 109-esek nem voltak túlnyomásosak, csak a páratlanok.

Tükör: konfigold be a beállításoknál.

Egyébként Gallandék kísérleteztek a tükörrel, de végül lemondtak róla.
  • lala42
    Lacusch69 20852 hsz-ben a 2-es képen látszik.
    És az ülésfűtést?
    Valamint a 20861-ben a Messeren a dekken lébő barna kör?
  • Chazz76
    Ugyanazzal a gombbal tudod bekapcsolni a tükröt,mint az ülésfűtést...
    Messzán tudtommal soha nem volt visszapillantó(mármint a valóságban).
  • Szepy2884
    Zorro,

Privit küldtem neked a vidkarival kapcs. Olvastad?
  • lala42
    Ja és még kettő. A Messerben hol kapcsolják be a visszapillantót (egyáltalán multiban lehet-e), valamint itt a fórumon van e lehetőség a hsz. szerkesztésére, vagy elküldöm és csak új hsz.-t lehet írni?
    thx
  • lala42
    Úgy rakd újra a játékot, hogy a rendszerleiró adatbázisból is takarítsd ki az összes bejegyzést. Nem valami takaritó programmal, hanem kézzel. Kicsit hosszadalmas, de megéri. Ezután kell újrarakni.
  • lala42
    Valaki nem tudja, hogy a Bf dekjén a jobb oldalon mi akar lenni az a barna karika fehér szegélyben?
  • Fürtös
    Na ujraraktam az egészet,roppant örvendetes módon most töltöképernyö 95%nál lefagy:D
    ötlet?
    X1600 WinXP
    Ma reggel még tökéletesen ment...
  • lala42
    Igaz nem olvastam, de nálam jól muzsikál a vörös oldal :-)
  • Her Laca
    Olvass vissza:))
    gts250 :) Megvettem a 4850 est de szerintem úgy ahogy én használom nem muzsikát jól. Ki is cseréltem:) GF kell ide no:))
  • lala42
    Venni kell egyet. Nálam az egyik gépben egy 4830-as megy, a másikban egy 4890-es ATI. A 4830-as is szépen dolgozik az IL-2 vel, meg minden mással, kivéve az ArmA 2-t. Ahhoz kevés.
    Vedd meg a 4870-et, amit korábban mondtam. Ui. ha váltasz az 5000-es sorozatura, akkor is marad egy jobb karid.
  • Her Laca
    Nem tudom. Már majdnem két hete nem repkedtem ,mert vacakolt a videó kártyám . De lehet.
  • lala42
    Mit ne mondjak, :-)) nem volt az utolsó a gyerkőc ha ha