91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • galimatika
    Két év egy londoni korház konyhályán és te is bármit lefordítassz. Gondoltam itt illendőbb a magyar.
  • Her Laca
    Meggyőztél:)
    No meg Maggi hozzászólása a dongók fórumán. :D Na nem mintha a te véleményed kevesebbet nyomna a latba:DD
  • Lacusch69
    Ha van, használod... :)
  • Her Laca
    Leesett az állam oszt úgy is maradt.
    A puma fórumon találtam ,de ezt nektek is látni kell.
  • Glo
    Galiba, az aláírásodat Te fordítottad le angolról magyarra, vagy a google mindent lefordító programja? :D
  • Her Laca
    Én ezt tudom,de őszintén mond meg hányszor használod az oldalkormányt a célzáshoz.
    Mert én nem nagyon,bár lehet pont a legyező efektus miatt. Pedállal lehet nem ennyire zavaró. No majd ha Galiba vesz egyet ,kipróbálom.
  • Lacusch69
    Finomabb a legyező irányú mozgás kontrollálása. Ergo a célzás is, ebben a tartományban.
    De azért eltelik egy kis idő, amíg a bot csavargatásáról átszokik az ember a pedálra.
    +1 jó tanács: az X52 botját nem érdemes reteszelni ha megvan a pedál, mert automatikusan tekerni akarja az ember...
  • Zpogi
    Köszönöm,kipróbálom.
  • Her Laca
    Van valami speed fan progi azzal tudod orvosolni asszem.
  • Her Laca
    Én se:))
  • Her Laca
    Galiba!
    Ha sokat repülsz,és gyakorolsz akkor van egy szint amit nagyon gyorsan sőt látványosan elérsz. Aztán úgy fogod érezni,hogy megállt a fejlődésed,és próbálsz mindenféle kütyüvel segíteni ezen.
    Pedig nem ,csak nagyon apró dolgokban leszel jobb ,de az néha sokkal többet ér mint amit eddig elértél.
    Persze lehet pedálod,(mert élményt többet ad),de hidd el attól nem fogsz jobb lenni.
  • Glo
    Nem tudom, én ezt hallottam, de sose próbáltam ki élőben.
  • Glo
    Kártya tuning fórumokon sztem többet tudnak segíteni.. Én sose húztam a karit..
  • Zpogi
    Hali!
    Lenne egy kérdésem videokarival kapcsolatban,hátha valaki találkozott már ilyn problémával?
    Natehát a következő a gondom:nemtudom állítani a kártya ventillátorának a sebességét,mindig vissza ugrik defaultra,se riva"fos"tunerrel se ntune-val.Defaulton meg túlmelegszik.
    Ja a típusa:Gigabyte 9800GTX,oprendszer:vista.
    Előre is köszi.
  • Her Laca
    Nem tudom,de szerintem nem sok köze lehet a célzáshoz.
    Dog ban igen ,de célzáshoz?
  • galimatika
    Igen! valami ilyesmiben reménykedem én is. Ez az egy amit képtelen vagyok megszokni. Nekem elég természeetellenes az, hogy csavarom és döntöm is a botot.
  • Glo
    Állítólag a célzás finomsága nagyon sokat javul.
  • galimatika
    Szuper!!! Egy egészen más IL2-vel játszok azóta. Már a pedálon töröm a fejem. Csak azt nem tudom, hogy változik e az irányíthatóság finomsága a joy-hoz képest.
  • Sanyo
    Ez van: Hoffman Simped Vario Pro USB. Hogy muzsikál az X52? :)
  • Glo
    Kérdezd meg a Dongó fórumon. Sokan használnak nálunk pedált.. Maggi, Vari, Tibe..
  • galimatika
    jut eszembe! Próbált már valaki pedált az IL2-höz?
  • Glo
    Ezentúl nem csak azt látod majd, hogy hány csapszeg van a gépen, hanem azt is, hogy a csavarok meg vannak-e húzva rendesen
  • galimatika
    Egyértelmű. Nem csak a gépen, de az oldalt álló sátrakon is jól látszik a különbség.
  • LeonSilver
    Nem.Ettől nem fogod előbb látni.Annyi, hogy a viszonylag messzebb lévő tárgyaknak jobb lesz a texturája.Szerintem ez ilyen fps játékokban domborul ki igazán a házak meg mittomén mik között.
    A két képen látszik a különbség.

Kikapcsol anizo:

Bekapcsolt ( 8*-os, ennyit enged a RoF )

• Glo
    Kezdek félni ettől.. most már előbb fogom látni, ha jön az ellen.. következésképp előbb fogom tudni, hogy meghalok
  • LeonSilver
    ATi kártyán itt található.
    nVidián is valahol a driverben van ilyen.

Mindjárt csinálok kikapcsolt meg 16-os szűrővel képet és melátod a különbséget.
  • galimatika
    Ez jól hangzik! Hol tudom én azt megnézni, hogy mekkora értéken van?
  • Glo
    Szóval ha ezt felviszem maximumra akkor nagyobb lesz a látótávolság (messzebbről kiszúrható a kontakt)?
  • Her Laca
    köszönöm:)
  • LeonSilver
    Az anizotropikus szűrés az, hogy ha pl. egy játékban messzebb vagy egy objektumtól (teszem azt egy autótól) akkor annak a textúrája is gyengébb minőségű, és ahogy közeledsz egyre jobb lesz. Röviden: a textúrázott objektum és a játékos közti távolság fordítottan arányos a textúra részletességével.A driverben minél magasabbra van véve ez az érték annál messzebbi objektumok textúrái lesznek jobb minőségűek.
  • Glo
    Sőt, vannak akik külön repülésirányításra vannak berendezkedve..

Ülnek, és rádióznak meg lesik a radart egész nap..

Hogy ebben mi a jó.. Ők meg valszeg azt nem értik, hogy miért jó nekünk "ősrégi" gépekkel egymást hentelni..
  • Her Laca
    Tudja valaki hogy az anizotrópikus szűrés mit is csinál?
  • galimatika
    Meglephettek vele karácsonyra. Ha nem akkor marad a párom 13.havi fizuja. Mondjuk nem lesz feldobva az ötlettől.
  • DonZorro
    És nem is olcsók ha megnézed...
  • galimatika
    Amit viszont én nem tudtam, az az, hogy a Saitek gyárt klaviatúrákat is. Rohadt jól néznek ki. És egy csomó van aminek világítanak a gombjaik. Az viszont nem rossz. Állandóan fel-le kapcsolgatom a kisvillanyt mikor beírok valamit a chat-be.
    lehet nem csak pedál lessz az idei tervezetben
  • Her Laca
    Rengetegen. Szerintem többen mint IL2 vel.
  • galimatika
    Ez már nekem sok. Egy pedált még az idén biztosan veszek, de ezek szerintem fölöslegesek.
    Mondjuk az FSX-ben lévő gépek műszerezettsége jóval bonyolultabb mint az IL2-ben és nagy segítség lehet egy-két ilyen cucc, de ki repül FSX-el?
    Nem is értem
  • Glo
    Na, ezek is mennek majd be a préseltlemez cuccba
  • Glo
    Nekünk volt ilyen rakéta formájú mászókánk.. az tökéletesen megfelelt :)
  • Her Laca
    Nem is tudtam,hogy ilyenek vannak már.