91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    http://blip.tv/file/1174752
  • Her Laca
    Igen az elv roppant egyszerű. Magam is így gondolom.
    Mondjuk egy kis odafigyeléssel akár profi kinézető valamit is össze lehet hozni. Mondom itt van egy cég ,és nincs olyan réz ,aluminium,stb amit náluk meg ne kaphatna az ember. És valami nevetséges áron,még le is szabják méretre,meg hegesztik ha kéri az ember.Most rajzolom éppen milyen is legyen ,a pedál formáját a CH ról veszem jó vastag recézett aluból.
    Még azon törpölök,hogy egy tengelyen legyen és a pedál forduljon,vak két tengelyen csuklósan megoldva. A második egyszerűbben kivitelezhető azt hiszem.
  • Glo
    Mérmint az alsó. A felsőt sajna nem jeleníti meg :/
  • Glo
    Na ez az igazi Tesco gazdaságos pedál
  • DummyBoy
    Én egy régi Genius kormány pedáljait használtam :)

Csak zavart, hogy túl közel vannak, ezért átépítettem ... sajna 64 bites oprendszer alatt nem megy a Gameport, úgyhogy most átalakítót várok hozzá, de ha lesz egy kis kedvem, akkor megcsinálom véglegesre, akkor úgy fog mködni mint az igazi xD

De itt a legegyszerűbb joyos Rudder :

http://www.flightsim.com/main/howto/ez-rudr.htm

(Itt van azért egy pár leírás a howto-k között ...)

• LeonSilver
    Srácok.Keresek valami ilyesmit, hogy -modpackplus- de sehol sem lelem ( AAA-n kerestem ).Valaki esetleg megmondaná, hogy merre található?

Állítólag így kell rakosgatni a cuccot, hogy :

Install:
    -408
    -409
    -AAA+Patch
    -modpackplus
    -AC installer

dankesün
  • galimatika
    Igaz! Előbb-utóbb úgyis legyilkol, viszont akkor már úgy halok meg, hogy van egy pedálom. Majd azzal temetnek
  • Glo
    Egy trackIR-ért nem sok, de a kezdő béremhez képest igen :)

A Freetrack-es cuccost meg ingyé odaadja a haverom, ő is öccázé csinálta :)
  • Her Laca
    Ja neked van:DDD De nem baj a kettő több mint az egy:)
  • Her Laca
    Vedd meg:))) Előbb utóbb asszony legyilkol:))
  • Her Laca
    Recézett aluminium 3-4mm es lemezből lesz a doboz meg a pedál.
    Rém egyszerű,most hogy így megnéztem,hiszen a joy tekerőjére aplikálom rá a szerkezetet. Csak be kell dugnom , és működni fog.
  • galimatika
    Dongó fórumon írta valaki, talán Vari, hogy van egy eladó TrackIR-je. 3-as ha jól emlékszem, viszont már 6Dof-os. 20 pénz. Nem sok érte.
  • Glo
    Anno nálunk a srácok asszem 10 körüli összegből megépítették úgy, hogy elmentek a boltba, vettek potit, kábelt, dobozt, alumíniumot, aztán egy hétévége alatt összeberhelték. Egész pofás darabok lettek.
  • Glo
    Elvileg ma kapok egy freelook cuccost. Mivel barátnőm hozza Sopronból ezért a hétvégén tuti nem próbálom még ki, majd vasárnap este :)
    Feltéve, ha sikerül a tranzakció, és tényleg el tudja hozni.

Tud a Freelook 6DOF-ot? Mondjuk egyenlőre az is szokatlan lesz h nem HOTAS-on forgatom a fejem :) Láttam a Youtube-on videókat, de ott már elég spéci kamerákkal dolgoztak: 6 infra led a webkamerán, az infraszűrő réteget leszedték, a sapkán csak tükröző foltok vannak.. nekem meg a laptopban van a kamera, szétszedni tuti nem fogom :)
  • Her Laca
    Na én lehoztam a joy-t a padlásról. Egyszerű lesz. Eldöntöttem megépítem azt a pedált. Mit lehet tudni:) lehet sikerül csinálni fillérekből egy használható darabot. Annyi a szépséghibája,már ha ezt annak lehet venni hogy egy jó húsz huszonöt centis dobozba kell beépíteni. Bár ez talán jó is ,mert mint olvastam jobb ha magasabban van ,legalábbis Maggi azt írta.
  • galimatika
    Én meg a pedál építés!!! Az izzócsere is komoly kihívás számomra. Annyira hülye vagyok a műszaki dolgokhoz amennyire csak lehet.
    Tipikus példája vagyok a technikailag elbutított fogyasztónak.
  • LeonSilver
    Én is megnéztem ill. kipróbáltam.Többet nemfogom ...
    Konzolos szar.
  • ranGer2
    OFF!

Fú srácok. kis off de muszáj mert tegnap este valami olyasmit tapasztaltam amitől még aludni is nagyon nehezemre esett.. :D

Kipróbáltam ezt a Heroes over Europe-t egy kis könnyed szórakozás reményében.
    Kár volt ezt így több év IL-2 után..
    Install után nézegettem a beállításokat, hmm van simulation, meg arcade mód.. na erre külön kiváncsi voltam, aztán mikor tudatosult bennem, hogy a simulation mód kb annyit tesz, hogy te irányíthatod a függőleges vezérsíkot, már kezdett kisülni az agyam... :D aztán egy kis repkedés után ami annyira unrealisztikus volt mintha egy müanyagdarabot terelgetnék a levegőben, konstatáltam h sz@r arcade-ban is meg simulationban is. a Mélypont akkor kezdődött mikor ez az ace kill baromságos célzófeature is bejött, hogy csak akkor találod el, hogyha pont a gép törzsére célzol, de akkor mondjuk 1 golyóból pukkan, mint a többi ellen :P na ennek a próbálgatása közben... Pont összeütköztem a messerrel. Amit ekkor láttam azt csak másodpercekkel később sikerült felfognom... A két gép mint valami makett összeakadt a levegőben, és tolt hátrafelé a messer, aztán pörögtünk a levegőben.. összeakadva... és tolt visszafelé tovább.. aztán szétakadtunk, én meg lepottyantam.. hosszú csend... hátam mögött nézett haver, hogy most akkor mivan? sokkot kaptam? aztán felocsúdva... UNINSTALL MOST AZONNAL :D

A Hawx ot még nagy nehezen lenyeltem, mondjuk ott se volt szó átesésről meg hasonlókról, de ez valami katasztrófa.. és akkor még a "mágneses térről" nem is beszéltem. Ha közel repültem a földhöz, csak úgy fogta magát, és lerántott 3x 4x akkora gravitációval a földbe.

Véletlenül se próbáljátok ki, garantált fájdalom!

ON!

• Her Laca
    Pedál !!!! Régen lehetett kapni azt az állítható görkorcsolyát amit cipőre kellett felcsatolni. Az pont úgy (majdnem ) néz ki mint a messer pedálja.
  • LeonSilver
    Itt 27800,- btto a Saitek.Ugyan itt 25500,- az x52 pro ;)

• Her Laca
    Van itt a közelünkbe egy telephely. Bármilyen profilt ,táblát ami aluminiumból van meg lehet kapni,fillérekért. Sokat mondok ha 10 ezerből nem lehet összerakni egy jó kis pedált.
  • Her Laca
    Mért nem csinálsz egyet?
    Rém egyszerű. Ha van egy nem használt egyszerű joy od . Maga a szerkezet nem egy bonyolult,egy aluminiumból egy nap alatt összerakja az ember.
    Max a lábtartó rész igényel egy csöpp fantáziát,de szerintem az sem egy ördöngösség.
    És még közben jól is szórakozik az ember:)
    Van itt nekem a padláson egy saitek valami,mindjárt meg is nézem mit lehet összeeszkábálni belőle.Végül is az elektronika a lényeg meg a poti,ha az jó akkor nem lehet baj.
  • galimatika
    Uh, tényleg. Még nem hatott a kávé
    Szelektív a látásom koffein nélkül
  • galimatika
    Jut eszembe! beállítottam ezt az anizotropikus szűrést és további látványos változáson ment keresztül az IL2-m. Radikálisan érezhető a különbség. gyárilag 2x-re volt állítva. most 16x-an fut és bámulatosan kiélesedtek a távoli objektumok. (Nvidia9800GTX)
  • Her Laca
    Nettóba:))) 31 az a 25:))
  • galimatika
    Itt 25 körül írják.
  • galimatika
    ...és elégedett vagy vele? Szerintem én először egy ocsóbbal kezdek. Nekem a Saitek is tettszik, bár a CH kétségtelenül masszívabbnak tűnik, de ha ez is olyan mint az X52, akkor nem lesz gond.
  • Her Laca
    Banyek:) Melyik MM be jársz? Én 35 alatt nem láttam.
  • Lacusch69
    Saiteket 20k-ért vettem a MM-ban.
  • Her Laca
    De lehet itthon is kapni ,múltkor láttam ,valami pilóta bóltban.
  • Rue East
    pedálba jobb a CH, de drágább is, Magyarban nem is forgalmazzák tudtommal
  • Her Laca
    Melyiket ajánlod?
    A CH pedálja nekem meggyőzőbbnek tűnik,mint a saitek é de igazság szerint fogalmam sincs jobb e az egyik a másiknál.
  • Sanyo
    Sokkal finomabb a pedállal lépni, mint kitekerni a joy nyakát. Az ember önkéntelenül is csavarja a botot forduló közben, a pedált meg csak finoman lépni kell, belerúgni ha felszálláskor ki akar törni, stb. :) Egy álom.
  • Her Laca
    Na látod:) Minden problémára van megoldás,ha más nem hát az idő megoldja:D
  • LeonSilver
    Felraktam ezt az AAA izét és most teljesen tökéletes a HardwareShaders !
  • Szepy2884
    Hát ja bírja az biztos. Én példáúl szórakoztam offline kampányokkal a p40-el és mindíg meglepődtem ha lyukat vettem észre a szárnyán, mert hogy nem éreztem meg az biztos.
  • acidrain
    Hát srácok gondotam gyakorolok egy kicsit, beállítottam magam ellen 4 P40-et csak úgy kezdésnek a QMB-ben.
    Ráfordulok egy egyikre olyan 3000-ről, mögé megyek, ott virít a célkereszt közepén, a G2-es összes csövéből tűz, de csak egy rövid sorozat.
    A jobb szárnyból láng csap ki, rettentő fekete füst kíséretében. Elhúzok mellette, a szárnyon öklömnyi lyukak. Nah, gondolom magamban ennek annyi, megyek a többi után. Erre a nyavajás még 5 perc után is vígan repked, mintha misem történt volna.
    Miből van az a gép?
  • LeonSilver
    Hát nem sok magánélete lehet az biztos.
    Én régebben "csak" Italeriket raktam / festettem de az sem volt sétagalopp.Pedig ott minden készen van ( nagyjából ).
  • Lysandus
    Emlékeim szerint végtelen türelem és aprólékosság kell hozzá. Fel is hagytam a modellezéssel.
  • galimatika
    Baszki!!!! De hogy a gyíkban tudnak ilyen részletességgel összerakni modelleket. Az első fél percben azt hittem igazi.