91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #21075 Vagy 102.VO-Gal-LIBA -
Köszi! -
Glo #21073 vagy lehetsz 102.VO__Galiba
Vagy közkiívánatra 102.VO_Gali-ba'
:)) -
Igen, ezt én is olvastam a fórumon. Mindenképp ragaszkodom a felhasználóhoz, hisz 102.VO_Galiba nincs még egy 
Az lesz amit Glo ajánlott. Törlöm, és felrakom újra. -
istikovacs76 #21071 Azaz, az a pálya volt az:) Ugye, hogy nem volt rossz pálya? -
Ha elfelejtetted,akkor két lehetőség van:
1.Regisztrálsz egy új néven.
2.Ha ragaszkodsz a régihez,akkor írni kell a lobby fórumba és elküldi a jelszót.
Ez a második lehetőség éppen nem jön be,ugyanis nem működik a fórum. -
Glo #21069 Telepítsd újra a Lobby-t. Akkor elfelejti. -
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi módon lehet törölni egy felhasználót a Hyper lobby-n Este nálam lépett fel az egyik cimbora és mikor vissza akartam lépni, akkor jöttem rá, hogy elfelejtettem a jelszavam. -
Lacusch69 #21067 Erre emlékszem, téli pálya volt. Néhány hülye elkezdett 0m-en forgolódni a Raták ellen, mi meg fentről csapkodtunk. Igaz, ez régen volt, talán tavaly. -
Glo #21066 Volt már olyan is, hogy télen, éjszaka, viharban!!!
Na barátom, ott a turbulenciában ratát lőni.. az volt a kihívás :)))
Mondjuk ez nem dogszerveren hanem valamelyik online war-ban volt. -
Szepy2884 #21065 Valamelyik serveren meg korom sötét éjszaka volt. Az volt a szerencse hogy téli map volt és fantasztikusan lehetett csapkodni az ellent, viszont ha elvétetted, akkor a horizont felett rögtön nyoma veszet. Ami a legjobb volt, hogy sokan A-20-ast hoztak mondván "dogolni lehetetlenség" és ha a gép a horizont fölé ért a lövésze mindíg elárulta merre van :)))
-
Glo #21064 Na az a szép.. A Ratát még nappal is alig látni, nemhogy éjjel :)
Ha meg már lő az rég rossz.. -
istikovacs76 #21063 A skies of valor szerveren volt egy olyan map, ahol sötétben/hajnalban indultál, és csak a nyomjelzőkből tudtad, ki hol harcol. De később, már pirkadt, és jobban lehetett látni. a géppark emil, és I-16/tb-3 volt. -
Glo #21062 Van valami változás a Bob szerón? Új pályák? Sajna hétvégén nem tudtam repülni, jobb dolgom volt ;)
Esetleg megoldhatnák, hogy random napszakokban induljanak a küldetések (Mondjuk éjszaka érdekesebb lenne a vadászat..), hajnaltól estig. Nagyon nagy élmény, mikor a hajnalpítban meglátod a kontaktot :) -
legyen úgy :)) -
Nálam pont az volt a lényeg, hogy minél gyorsabb legyen -
Inkább napfelkelte:) -
Glo #21058 Nekem 18-on olyan, mintha rángógörcs lenne a nyakamban.. esetleg hiper realisztikus beállításon a "Parkinson kór" opció be lenne pipálva.. -
Naplemente (HD4850)
-
Notepad. :) -
megvan konkrétan:
a DGen könyvtárban a HU_MessageRu fájl tartalmát írd felül a HU_MessageEn fálj tartalmával. Jó szórakozást!
-
Lacusch69 #21054 Nincs mit. :) -
Srácok.Nincs valami egyszerűsített küldetés szerkesztő a játékhoz?
Ami gyárilag van benne az egy kicsit izé.. -
nagyon jó lett, nekem 6-on volt, átírtam 18-ra, olyan lett mint az álom
köszönöm mégegyszer -
Köszönöm, kipróbálom -
Lacusch69 #21050 Azt hiszem, hogy ebben a szekcióban lehet állítani a hat switch sebességét (utolsó sor):
[HookView Config]
AzimutSpeed=0.1
TangageSpeed=0.1
LenSpeed=1.0
MinLen=1.0
DefaultLen=20.0
MaxLen=3000.0
Speed=18
-
Saitek Cyborg evo. Nem Force feeback-es csak sima mezei.:) -
Lacusch69 #21048 A hat switch-en lehet gyorsítani. Este megnézem, hogy hol. -
Gyorsíts rajta. Mijen a joy od? -
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy ki mit használ a fülkében való nézelődéshez?
Gondolkodom a Trackir4en, mivel most hatswitch-el el nézelődök, ami kissé lassú és szem elől tévesztettem az ellent 1 párszor, ami elég bosszantó dogolás közben.
-
ez a hibajelenség engem is a halálba kergetett már....
itt nézz körül
(regisztrálni kell)
-
Azt hol tudom beállítani, hogy a hadjárat ne oroszul legyen, hanem mondjuk magyar vagy angol? Nézegettem a Dgen mappáját, de hiába írtam át akármit is úgyan úgy orosz maradt... JAh a AAA fent van. Segítséget előre is köszi! -
2 DVD van benne, véletlenül került bele az a papírtok. -
Monoton #21042 Hali!
Egy elég hülye kérdésem lenne :)
Ez a verzió hány DVD-s? Ugyanis pár éve megvettem, majd egy idő után nem játszottam vele, kölcsönadtam. A minap elővettem újra és ugye benne volt egy telepítő lemez (Sturmovik:1946) és egy bónusz DVD. Plusz találtam benne egy üres papírtokot is. Na most arra nem emlékszem, hogy 2DVDs és véletlenül belekerült egy üres papírtok, vagy 3DVDs és valahol elkeveredett egy DVD.
Válasz köszi előre is. -
Nekem úgy van fent, hogy 1946, 4.09b, AAA Community Mod 1.1, patch.Nekem így megy. -
Szerintem kompatibilitasi problema, altalban egyik modpackre nem lehet csak ugy rapakolni egy masikat -
Lacusch69 #21039 Van vagy három... A Lybia N-E, az MTO, meg a Desert Online. -
nem tudja valaki hol lehet sivatagi mapot letölteni single-hez? -
Üdv! Kéne egy kis segítség! :(
Feltelepítettem az IL-2 1946-ot a következő módon:
- 1946
- 4.08m
- 4.09b
- AAA Community Mod 1.1
- AAA Community Mod pach
Ekkor a játék indult rendesen, majd egy modpack-et is feltelepítettem, ekkor már nem hajlandó elindúlni, csak modok nélkül. Valakinek van valami ötlete? Másoknak megy rendesen modpack-el is....
AC Installert is felraktam de azzal se megy... :(
, rá a 4.08m-et, majd a 4.09b-t. Ezután jött a AAA Community Mod -
Szerintem nagyon jó videó :)