91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Szerintem nem kéne Sirályt baxtatni. Kizártnak tartom, hogy kalózkodna.
  • i robot
    Jó reggelt! A Hyperlobby-n hogyan lehet szervert, vagy játékot létrehozni?
  • Szepy2884
    LOL most már ország világ láthatja, hogy nem vagytok 100-asok
  • Szepy2884
    Ezen tényleg belehet Hangja is majdnem mint az igazié!
  • Her Laca
    be sza,be hu
  • Her Laca
    Nem nem:) Csak magas a homloka! Okos emberek ismérve:D Már nekem is elkopott,úgy látszik megjött nekem is az eszem.
  • Her Laca
    Nem kell ahhoz semmiféle crack. Nem értem .
  • Zpogi
    Ezt a dumát majd a szoftver-kommandónak add elő,miután rád rúgtát az ajtódat és a fejeden térdelve próbálnak megbilincselni...
  • Siraly72
    szevasztok!
    nemtalálom az eredeti 1946 dvd-met tudnátök segíteni van -e valami crack a 4.9m-hez?
    az albibol való költözködéskor nemtudom melyik dobozba tettem
  • acidrain
    Jó képek lettek!
    Kb olyan sok hajad van, mint nekem
  • galimatika
    Személyes kedvence a lányomnak....[IMG][/IMG]
  • galimatika
    Még ezt a lányomról és rólam......[IMG][/IMG]
  • galimatika
    Ők oktatják gyermekeinket
  • galimatika
    [IMG][/IMG]
  • galimatika
    [IMG][/IMG]
  • galimatika
    [IMG][/IMG]
  • Falcon87
    m-m. Nem ezt a gond, a játék eredeti, lemez a helyén, minden baba, kivéve azt, hogy nem indul el. Nem értem. Mod nincs fent.
    A problémáddal kapcsolódóan: Tölts le videokártya drivert az ati.com-ról, működnie kell.

Nem sikerült, amit a szavazzással akartam, most jön a "b" terv.
  • Szepy2884
    http://tinypic.com/

aztán linkeld be őket ide is :)
  • Szepy2884
    OFF

A legutóbbi csapatépítőt én is nagyon élveztem. különösen a levezető buli volt nagy, amikor volt karaoki és az egyik kollégám dülöngélve felrohant a színpadra, majd kicsavarta a mikrofont az épp éneklő csajok kezéből és beleordította, hogy "jó a buli csak sok a köcsög!!!"

• acidrain
    Az én taktikám:

Felszállok (eddig fasza), emelkedek, tájékozódom (már ha sikerül), elérem a repülési magasságot, kontakt keresés (néha kontaktlencse is kellene hozzá, mert a szemem kigúvad), +látom az ellent, lecsapok, lelövöm, örülök mint állat, eddigre már mögöttem van a következő (de én annyira örülök, hogy észre sem veszem), ezután lelőnek, ha esetleg mégsem, akkor biztos kifogy az üzemanyag, mielőtt visszaérnék a bázisra.
  • galimatika
    Nem tud valaki egy tuti oldalt, ahova gyorsan és egyszerűen felrakhatnám a képeket?
  • galimatika
    Már töltögetem töltögetem. Amit előre elárulhatok, hogy messze nekem van a legkevesebb eszem ránézésre.
  • acidrain
    lássuk! lássuk!
    Retro party! király!
  • majonur
    nem, hanem csinaltam 1 uj telepitest egy 10. il 2 konyvtarba.
    tehat akkor
    1. telepit
    2. patch
    3. crack (ez esetben fairlight)

koszi, probalom
  • galimatika
    Végre túl vagyok a céges, "csapatépítő" tréningen. Ez egy retro party volt aminek én voltam a házigazdája és még számomra is hozott meglepő fordulatokat.
    A kolléganőim egytől-egyig elragadóak voltak és igen-igen belevaló módon adták magukat.
    Hogy értsétek a dolgot megosztok pár képet a buliról.
  • Glo
    Ez valamilyen videókártya driver probléma lesz. Próbáld meg az il2setup-ban átállítani a videó drivert DirectX-re.
  • lala42
    Ja és a 4.09-et mod-os változatra raktad e?

Valaki nem tudja, hogy az atioglxx.dll hibával miért dob ki a játék? Eredeti a game.
  • lala42
    Az egy olyan exe fájl, amit ha használsz, akkor nem kéri a lemezt.
  • majonur
    szia!

Sajna nekem se megy a 4.09 patch utan.
    Mi az a fix.exe?
    en nem talalom.
  • Her Laca
    Tudod mit csinál jól? Ahogy Sepy mondta annó ,nem túrja a levegőt.
    Megtartja a sebességét ,nem csinál túlhúzott manővereket. Míg az ellenfelek igen.
  • Her Laca
    Igen:) Mondtam hogy jól repül,de továbbra is fent tartom a véleményem.
    A fóka nem dogra való,egy az egyben nagyon sok géppel szemben hátrányba van.Egyszerűen az irányítása ilyen ,ha elkopik a sebessége nagyon nehéz vele. 3-4 száznál még jól is manőverezhető,flaps használata kötelező,és ami jó nehezen ragad be. Csapatban tökéletes egy gép,mi több a kedvencem. Tegnap egy felszállással leabáltam egy négyfős összerádiózott századot a BOB on. De fent tartom,hogy ha beül mögé egy jó pilóta akkor sanyi.
    Palásttal csak a gyakorlatlan arcokat lehet lerázni, a tapasztaltabbak vagy lekövetik,vagy egyszerűen felhúzzák megtartva a sebességét és újra lecsapnak. A videóbol is látszik ,hogy az ellenfelek rendre mellé lőnek ,ez mutatja,hogy még nincsenek a helyzet magaslatán.
    Az egész játékban a legfontosabbnak tartom a pontos gyors célzást ,lövést. Az első lövésed találjon és akkor már nem lehet nagy baj.
  • blash
    Masik videoban mar nem tempest ellen repul:

• Glo
    Uraim, az a helyzet, hogy a héten nem fogok repülni. A tegnapelőtti és tegnap esti repüléstől annyira beállt a vállam, hogy azt hittem éjjel lerohad. Sajna magasan van a joy, és úgy tűnik nem előnyös ez a kéztartás hosszú távon. Most pihentetem csöppet, a héten úgyis van más dolgom amit eddig halogattam :)

Jó leszállást mindenkinek!
  • LeonSilver
    Minden segítséget megköszönünk! ;)
  • LeonSilver
    Ja.Reggel amikor szavaztam el is dobtam az agyamat.
  • lala42
    Ha fix.exe van,akkor előbb a 4.09, utána a fix.exe
  • Ben007
    mondjad mondjad!
  • Falcon87
    Ha akarjátok, megpróbálhatok egy igen merészet az ügyetek érdekében...
  • lala42
    Könyörgöm! Akasszuk fel!
  • lala42
    Ja és tovább nézve ezt
    Details for IP Address: 94.21.11.229
    General Information

Hostname: 94-21-11-229.pool.digikabel.hu
    ISP: Egyesult Magyar Kabeltelevizio Ltd
    Organization: Kispest Fiber
    Proxy: None detected
    Type: Cable/DSL