91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #21395 Szerintem nem kéne Sirályt baxtatni. Kizártnak tartom, hogy kalózkodna. -
Jó reggelt! A Hyperlobby-n hogyan lehet szervert, vagy játékot létrehozni? -
Szepy2884 #21393 LOL most már ország világ láthatja, hogy nem vagytok 100-asok
-
Szepy2884 #21392 Ezen tényleg belehet
Hangja is majdnem mint az igazié!
-
be sza,be hu -
Nem nem:) Csak magas a homloka! Okos emberek ismérve:D Már nekem is elkopott,úgy látszik megjött nekem is az eszem. -
Nem kell ahhoz semmiféle crack. Nem értem . -
Ezt a dumát majd a szoftver-kommandónak add elő,miután rád rúgtát az ajtódat és a fejeden térdelve próbálnak megbilincselni... 
-
Siraly72 #21387 szevasztok!
nemtalálom az eredeti 1946 dvd-met tudnátök segíteni van -e valami crack a 4.9m-hez?
az albibol való költözködéskor nemtudom melyik dobozba tettem -
Jó képek lettek!
Kb olyan sok hajad van, mint nekem
-
Személyes kedvence a lányomnak....[IMG] [/IMG]
-
Még ezt a lányomról és rólam......[IMG] [/IMG]
-
Ők oktatják gyermekeinket
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
m-m. Nem ezt a gond, a játék eredeti, lemez a helyén, minden baba, kivéve azt, hogy nem indul el. Nem értem. Mod nincs fent.
A problémáddal kapcsolódóan: Tölts le videokártya drivert az ati.com-ról, működnie kell.
Nem sikerült, amit a szavazzással akartam, most jön a "b" terv. -
Szepy2884 #21378 http://tinypic.com/
aztán linkeld be őket ide is :) -
Szepy2884 #21377 OFF
A legutóbbi csapatépítőt én is nagyon élveztem. különösen a levezető buli volt nagy, amikor volt karaoki és az egyik kollégám dülöngélve felrohant a színpadra, majd kicsavarta a mikrofont az épp éneklő csajok kezéből és beleordította, hogy "jó a buli csak sok a köcsög!!!"

-
Az én taktikám:
Felszállok (eddig fasza), emelkedek, tájékozódom (már ha sikerül), elérem a repülési magasságot, kontakt keresés (néha kontaktlencse is kellene hozzá, mert a szemem kigúvad), +látom az ellent, lecsapok, lelövöm, örülök mint állat, eddigre már mögöttem van a következő (de én annyira örülök, hogy észre sem veszem), ezután lelőnek, ha esetleg mégsem, akkor biztos kifogy az üzemanyag, mielőtt visszaérnék a bázisra.
-
Nem tud valaki egy tuti oldalt, ahova gyorsan és egyszerűen felrakhatnám a képeket? -
Már töltögetem töltögetem. Amit előre elárulhatok, hogy messze nekem van a legkevesebb eszem ránézésre. -
lássuk! lássuk!
Retro party! király!
-
majonur #21372 nem, hanem csinaltam 1 uj telepitest egy 10. il 2 konyvtarba.
tehat akkor
1. telepit
2. patch
3. crack (ez esetben fairlight)
koszi, probalom
-
Végre túl vagyok a céges, "csapatépítő" tréningen. Ez egy retro party volt aminek én voltam a házigazdája és még számomra is hozott meglepő fordulatokat.
A kolléganőim egytől-egyig elragadóak voltak és igen-igen belevaló módon adták magukat.
Hogy értsétek a dolgot megosztok pár képet a buliról. -
Glo #21370 Ez valamilyen videókártya driver probléma lesz. Próbáld meg az il2setup-ban átállítani a videó drivert DirectX-re. -
lala42 #21369 Ja és a 4.09-et mod-os változatra raktad e?
Valaki nem tudja, hogy az atioglxx.dll hibával miért dob ki a játék? Eredeti a game. -
lala42 #21368 Az egy olyan exe fájl, amit ha használsz, akkor nem kéri a lemezt. -
majonur #21367 szia!
Sajna nekem se megy a 4.09 patch utan.
Mi az a fix.exe?
en nem talalom. -
Tudod mit csinál jól? Ahogy Sepy mondta annó ,nem túrja a levegőt.
Megtartja a sebességét ,nem csinál túlhúzott manővereket. Míg az ellenfelek igen. -
Igen:) Mondtam hogy jól repül,de továbbra is fent tartom a véleményem.
A fóka nem dogra való,egy az egyben nagyon sok géppel szemben hátrányba van.Egyszerűen az irányítása ilyen ,ha elkopik a sebessége nagyon nehéz vele. 3-4 száznál még jól is manőverezhető,flaps használata kötelező,és ami jó nehezen ragad be. Csapatban tökéletes egy gép,mi több a kedvencem. Tegnap egy felszállással leabáltam egy négyfős összerádiózott századot a BOB on. De fent tartom,hogy ha beül mögé egy jó pilóta akkor sanyi.
Palásttal csak a gyakorlatlan arcokat lehet lerázni, a tapasztaltabbak vagy lekövetik,vagy egyszerűen felhúzzák megtartva a sebességét és újra lecsapnak. A videóbol is látszik ,hogy az ellenfelek rendre mellé lőnek ,ez mutatja,hogy még nincsenek a helyzet magaslatán.
Az egész játékban a legfontosabbnak tartom a pontos gyors célzást ,lövést. Az első lövésed találjon és akkor már nem lehet nagy baj.
-
blash #21364 Masik videoban mar nem tempest ellen repul:
-
Glo #21363 Uraim, az a helyzet, hogy a héten nem fogok repülni. A tegnapelőtti és tegnap esti repüléstől annyira beállt a vállam, hogy azt hittem éjjel lerohad. Sajna magasan van a joy, és úgy tűnik nem előnyös ez a kéztartás hosszú távon. Most pihentetem csöppet, a héten úgyis van más dolgom amit eddig halogattam :)
Jó leszállást mindenkinek! -
Minden segítséget megköszönünk! ;) -
Ja.Reggel amikor szavaztam el is dobtam az agyamat. -
lala42 #21360 Ha fix.exe van,akkor előbb a 4.09, utána a fix.exe -
mondjad mondjad! -
Ha akarjátok, megpróbálhatok egy igen merészet az ügyetek érdekében... -
lala42 #21357 Könyörgöm! Akasszuk fel! 

-
lala42 #21356 Ja és tovább nézve ezt
Details for IP Address: 94.21.11.229
General Information
Hostname: 94-21-11-229.pool.digikabel.hu