91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    IL 2 Steam
  • fischi
    Mi az a Steam??

Egy linket nem tudnál inkább küldeni?? Mert elsőre nem látom át az oldalt...
  • Husimoto
    Én nem régiben Steamon vettem meg az 1946-t összesen 2400 Ft körüli pénzt fizettem érte. A többi kérdésedre az Ász piloták jobban fognak tudni válaszolni.

Üdv!
  • fischi
    Üdvözlet uraim!

Mint kezdő játékos lenne több kérdésem hozzátok!

Hol a rákban lehet megvenni a legális Il-2 1946- ot- gondolom ez az evolució csúcsa az Il- 2 szériában??
    Mivel én nem tudtam megszerezni- kaptam egy crackelt 4.07 verziójú példányt- amire nem megy fel sem a 4.08 patch- a 4.09 elindul 5%- nál és kilép.
    Megoldás??

Másik, miért van az hogy pl. kipróbáltam egy Messzer 110- est asszem 75- vagy 50 mm- es ágyúval az orrán, de a ráknak sem akart pl 300 km/h- nál jobban menni??
    Melyik patch adja azt a jó kis eredeti hangot a DB motoroknak?? És melyikben van a repülhető ME- 410- es??
    Egyenlőre ennyi lenne.

Válaszokat előre is kösz!!!
  • Szepy2884
    Tudósok kimutatták, hogy milyen hatással van a Spitek szárnyára az MK108-as
  • Zpogi
    Hali,köszönöm a tanácsot,de nekem egyik mappa sem létezik.Hozzáteszem nem az AAA modra telepítettem,hanem az 1.7 ultrapack-ra.
  • acidrain
    Hali!

Menj bele az i18n könyvtárba, abba ami a játék fő könyvtárában van, keresd meg ezt a file-t---->"hud_msg.properties"
    Csinálj róla 1 másolatot, és rakd be a MODS/XTD/i18n könyvtárba.
    Ha ilyen könyvtárt nem találsz, akkor a MODS/STD/i18n -be rakd.
    Ezután nevezd át a filet erre---->"hud_msg_ru.properties"

Ha így sem jó akkor, a főkönyvtár/i18n ből másold át a "hud_msg.properties"-t ,és a "netmessages.properties"-t a Files/i18n-be, és a fileokat nevezd át "hud_msg_ru.properties", és
    "netmessages_ru.properties" re.

Ha ezután sem jó akkor passzolom a kérdést
  • Her Laca
    Különben fogalmam sincs mi lehet a probléma.
    De magas volt a labda ,nem bírtam kihagyni:))
  • Lacusch69
    Hopsza... rosszijszkih...
  • Lacusch69
    Ja gavarjú nyimnóga po russzki...
    Tű nye ucsíl po russzki?
    Kak tü csitájes szaabscsényija rosszijszkix pilotov?
  • Her Laca
    Tanulj meg oroszul.
    Még jól is jöhet a jövőre nézve:))
  • Zpogi
    Sziasztok.
    Van egy kis gondom.Sikerült megoldanom a 4.09m patch feltelepítését reinstall nélkül,de a chat-ben megjelenő üzenetek oroszul vannak.Csak a chat-ben levők.
  • Lacusch69
    Maaarhaaa...
  • acidrain
    Húú de ráértek a srácok!
    Tényleg jó
  • Szepy2884
    Bocs de ekkora elmebetegséget rég nem láttam
  • szekelyland
    Nekem is rohadt nehezen megy, 3x próbáltam mig beengedett, utána töbször kidobott
  • Siraly72
    nekem megy
  • Zpogi
    Tárgytalan.
  • Zpogi
    Nektek sem megy a Lobby?
  • szekelyland
    Mi Szepyvel exklúzive fókát nyomunk, ritkán megyünk 5000 fölé, általában elég szoros géppárban és mindig szem előtt tartsuk egymást, fedezzük egymást, amikor jól megy az együttmüködés/kommunikáció, akkor gyakran küldünk egy bevetésen 3-3 spitet gyep alá. Ja persze tilos túlhúzott forduló, sebesség mindig 450 fölött, ha baj van akkor orrt lenyomni, futás és ha lehet akor az üldözőt a csapattárs ágyúja elé csalni, ha leborít akkor továbbmegyünk v emelkedünk, az a9 manuál prop pitch-el eléggé jól emelkedik.
    Fókán a lényeg a csapatmunka, nem magányos farkasnak való (csak üres dogszerveren...) volt eset hogy egymás üldözőjét egyszerre lelőttük amit szólóban nem nagyon lehetne
  • tothgyorgy
    Laca rádióz : ezt is meglőttem, ennek is leesett a szárnya, megfüstöltem, pk-t kapott, kiugrott.
  • galimatika
    Laca akármivel tud repülni. Meggyőződésem, hogy spirituális és okkult erők bújnak meg sikeressége mögött
    Egyébként fókával bemondásra lövi a gépeket. Nincs hiba, nincsenek túlélők
  • tothgyorgy
    Ha megérzed megszereted. Én sem vagyok a mestere, de ha jó napom van akkor azért potyog valami, nem csak én. Laca jól repül vele. Ha teheti fókával megy. Persze Laca egy vasalódeszkával is tud repülni.
  • galimatika
    Ritka az amikor érzem a fókát. Általában csak billegek vele mint szarka a dögön.
  • tothgyorgy
    Én általában 4-6 km magasan cirkálok. Ez még mindig elég ha le kell lépni, de lefelé jobban látni. Sajnos még így sem látok mindent amit kéne. A fóka még ide is lassan ér föl. Ha már jól repüli vki a messzát, érdemes kipróbálni a fókát. Jobban kell figyelni, kevésbé emelkedik és fordul, de brutál fegyverzete van.
  • galimatika
    És ami fontos, hogy 7000m-en még nem húzol kondenzt. Ritka, hogy ezen a magasságon meglepjék az embert. Aki alattad van az áldozat, aki fölötted azt meg kiszúrod a kondenz miatt. Általában akkor lövik le az embert amikor kevés ideje van repölni és ezért nem emelkedik, hanem beugrik a sűrűjébe úgy 2000-2500m-en.
  • galimatika
    Togyo hibátlanul megfogalmazta a BF109-el való tökéletes hadviselést.
    Kedvenc magasságom, 6500-7000 m között van. Ezen a magasságon nehezen lehet észrevenni már a gépeket. Van magasság lecsapni és meglépni is, ha szorul a hurok.
  • Lacusch69
    A hangsúly a repülhető Héján van...
  • tothgyorgy
    A titok: ne forgolódj ! Abban a vörös gépek sokkal jobbak és pillanatok alatt a hátadba kerülnek. Emelkedj magasra és csapj le. Aztán megint emelkedj. Ha az ellen elkezd fordulni, ne fordulj utána, hanem húzd föl. Ha valaki a hátadba kerül, orrát le, gáz 110, radiátor zár. Sebesség > 700. Időnként hátranézel követnek-e. Ha nem, akkor gáz< 105, radiátor nyit, és visszaemelkedsz.
  • galimatika
    Esi zenei kalandozásom eredménye. Eztet akartam írni
  • galimatika
    Esti zenei kalandozásom ez a borító.
    Ajánlom tőlük a " Don't fear the reaper" című számot.
    ON:
  • Fürtös
    tyüüü ez de összevissza lett:D

• Fürtös
    ez velem is megesett spit vs 109 en
    '46 os map Ausztria olaszország.
    Én aztán tényleg nem tudok repülni legalábbis az itteni öregek között.
    Legalábbis messzerrel nem ha fordulóharcra kerül a sor akkor nekem végem:D
    Viszont Rengeteget repülök 2 barátommal privát szerveren D9,A9,Me-262,vel AI-k ellen.
    Na ezen a mapon ha teljesen kizoomolsz akkor az északkeleti sarokban van egy reptér 2 viharmadárral:D

Kb 15 perc alatt 3 gépet löttem darabokra +2 sérülten elmenekült.Elég sokat járok arra a szerverre és tudják,hogy nem sok vizet szoktam zavarni:D Ott is ment a kérdezösködés erösen:D
    El is gondolkoztam rajta,hogy maradnom kellene a bombázóknál mert az tökéletesen megy:D
    Sajnos a D9 nagyon ritkán van játékban a szervereken.
  • lala42
    Nekem is megvan ez a modváltó, de sajna nem műxik a leírás alapján.
  • galimatika
    A BoB 1940 szerveren történt. Én voltam egyedül kék + három vörös.
  • lala42
    Hali!
    Valaki űzi már a hivatalos 4.09-el? Van-e valamilyen tapasztalat vele?
  • Lacusch69
    Zizi6785 kolléga linkelte az Indexen:

LINK
  • tothgyorgy
    nem az erőlködéstől. (bocsi kimaradt a nem)
  • tothgyorgy
    Helyes. Lőd csak őket. Mondanám vannak elegen, de sajna az utóbbi időkben ez nem igaz. Már én is több alkalommal bevörösödtem, és az erölködéstől. Meg kell mondanom a vörös gépek teljesen egyenértéküek a kékekkel. Pedig nincs is nagy gyakorlatom a vezetésükben. Egész más taktikát igényelnek.
  • acidrain
    Melyik szerveren volt?