91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Ezt Galiba kedvencei közt találtam
  • tothgyorgy
    Ha kevés angoltudásommal jól értettem, kéne neki a végleges 4.09m, meg az 1.7 aktivátor. Én nem raktam még föl. Most nem otthon vagyok, hanem dolgozom. Várom a profik tapasztalatait.
  • Ben007
    felraktam eztet-e beraktam a héját elindítom a játékot tölt majd kilép valaki ötlet?
  • acidrain
    Én kitöröltem
  • 42nd Intruder
    A telepítés leírásána a végénél van egy kép a mod mappáról és írja, hogy ami pirossa van azt töröljük. Ez okés akkor, vagy inkább hagyjam majd meg azokat a modokat is?
  • tothgyorgy
    Repülhető Re-2000
    Re-2000
  • Zpogi
    Szombaton is dolgozok este hatig,van már valami fejlemény a helyszínnel és az időponttal kapcsolatban?
  • acidrain
    Az UI 1.2 -őt nem mindegyik szerver szereti. Pl a BOB 1940-re nem lehet felmenni vele.
    Viszont a motorok, és a gépágyúk hangja sokkal jobb, mint az UI 1.1-ben.
    Ha valakit érdekel, akkor leírom, hogy hogyan tudja a hangokat "átültetni" az Unified installer 1.1 -be
  • Glo
    Vadászként beléd kell, hogy kössek. A vérebek a sebzett vad utánkeresésére kiképzett kutyák, a köznyelvi "vérebek" a harci dögök. De ettől függetlenül beszerezhet vérebet, a sebzett de menekülő BSA ügynökök felkutatására
  • lala42
    Ha leszedted a gamét, akkor írd ki 1 lemezre. Onnan telepítsd, majd akkor jó lesz. akkor nem fog kötekedni a daemonnal, sem az alcohollal.
    Vagy ha már mindenáron iso fájlból telepítetted, akkor a telepités után távolítsd el a virtuális meghajtóból a lemezképfájlt.
    De ha az ebay-ról megrendeled, akkor valami 2000 HUF-ba kerül. Én például Ukrajnából hozattam, mert az eredeti lemezem elkallódott, valahol és nem volt bizt. másolatom. Ugyan ráment egy fél napom, míg kiírtottam az ukrán nyelvezetet, de megérte.
  • Glo
    Esetleg szerezz valami régebbi DT verziót. Nekem sose írta ki. Én kimentettem egy biztonsági mentést DVD-re a patchek nélkül ISO fájlból az 1946-ról (és milyen jól tettem mert az eredeti dvd eltűnt közben ) onnan installálok ha valami gebasz van. Nekem sose nyöszörgött ilyen miatt, igaz nekem valami ősrégi DT-m van fent.
  • elbe1
    kösszi aztán ha még égysem jó akkor megszerzem eredetibe
  • tothgyorgy
    Próbáld uninstallni a demont, vagy tüntesd el hide-val.
  • elbe1
    igen használtam Demontoolst és bemásoltam oda az izo fájlt de igyse jó
  • tothgyorgy
    Demontoolst, alcoholt v hasonlót használsz? Ha igen, szedd le őket és prábáld meg újra. BSA ellen vérebek v géppuskák beszerzése ajánlott.
  • Glo
    Azt, hogy jön a BSA :)
  • elbe1
    heló nekem lenne egy olyan kérdésem hogy letöltöttem az il2 sturmovik 1946-ot és fel telepítettem meg krekeltem minden és amikor be akarok lépni ki írja hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel ez mit jelent????
  • Zpogi
    Hééé itt ne hagyjatok,én is jövök.Bár másnap dolgozom,de annyi baj legyen.
  • acidrain
    Szerintem csak a 4.09b1m-el működik
  • repvez
    De nem azt irták hogy nem kompatibilis a 4.09m patchel? vagy megy vele is gond nélkül ?
  • TG Gida
    Ha nem egy spit lenne a képen,le is tölteném.
  • lala42
    A bőség zavara fog megölni. Na meg az állandó kidobálás a szerókról, valamint a váltogatás a mod-ok között.
  • Glo
    Ehh.. akkor már 3 féle verzióval mennek majd a szerverek.. fain..
  • acidrain
    A nyitó képernyő
  • acidrain
    Kijött az AAA Unified installer 1.2 --->
    klikk
    A letöltéshez regisztrálni kell.
  • Glo
    Ne tolongjatok ennyire!

Lehet én hozom asszonypajtit is.
  • galimatika
    Kaptam pár ötletet a helyel kapcsolatban, de mivel nem ismerem őket ezért még utánna kell járnom egy kicsit, hogy mifélék ezek az ivók.
    Dióhélyban én úgy képzeltem, hogy a vidékről jövőket felkapkodjuk, egy a megállójukhoz közeli helyen és valahol ott keresünk az alkalomhoz megfelelő "intézményt"
    Azt is jó lenne konkretizálni, hogy kik is jönnek akkor pontosan.
    Glo, Laca, ???
  • Glo
    Ő már ott repül ahol csak fegyvertelen, lassú szállítógépek az ellenfelek, és mindig mögüle süt a nap! S!
  • Szepy2884
    R.I.P. öreg harcos. Már az örök vadászmezők felett száll...
  • acidrain
    Igazán nincs mit.
  • acidrain
    Virtual Red Bull air race IL 2
  • Her Laca
    Ó :(
    Ez szomorú.
  • Her Laca
    Nekem is. Mobil vagyok,max ha nem bírok már járni se hát a fiam fuvaroz:))
  • Glo
    Az idő nem kérdéses, szar lesz..

Ennek fényében ugrott a titkos földalatti szervezkedés, hogy Galibáékhoz csináljunk egy retro repülős bulit (pedig élőben is megnéztem volna abban a fülvédőben..)

Valami fedett hely kell. Én Tbányáról jövök vonattal aztán békávéval, szal nekem mindegy..
  • Lacusch69
    A Puma-fórumon írta tegnap Kurfürst, hogy elhunyt Günther Rall.
    Nyugodjék békében!
  • galimatika
    Sziasztok!!! Iszunk akkor a hétvégén? Ha igen, akkor elkellene kezdeni a részletek megbeszélését.
    A 17. volt kitűzve. Már csak a hely és az idő kérdéses.
    Valami ajánlat?
    Azokhoz kéne igazodnunk akik messziről jönnek.
  • Szepy2884
    nekem is bejelzett!
  • Szepy2884
    na végre egy profi! Akarom mondani miskolci
  • Her Laca
    Gidának sikerült. Még váltogatott is a modok meg a 4.09 között.
    Kérdezd meg tőle este.
  • Glo
    Akkor ebből reinstall lesz

Vagy megmondjátok, hogy az AAA modra hogy tudom felpakolni a 4.09m-et?