91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #21555 Ezt Galiba kedvencei közt találtam
-
tothgyorgy #21554 Ha kevés angoltudásommal jól értettem, kéne neki a végleges 4.09m, meg az 1.7 aktivátor. Én nem raktam még föl. Most nem otthon vagyok, hanem dolgozom. Várom a profik tapasztalatait.
-
felraktam eztet-e beraktam a héját elindítom a játékot tölt majd kilép valaki ötlet? -
Én kitöröltem -
A telepítés leírásána a végénél van egy kép a mod mappáról és írja, hogy ami pirossa van azt töröljük. Ez okés akkor, vagy inkább hagyjam majd meg azokat a modokat is? -
tothgyorgy #21550 Repülhető Re-2000
Re-2000 -
Szombaton is dolgozok este hatig,van már valami fejlemény a helyszínnel és az időponttal kapcsolatban? -
Az UI 1.2 -őt nem mindegyik szerver szereti. Pl a BOB 1940-re nem lehet felmenni vele.
Viszont a motorok, és a gépágyúk hangja sokkal jobb, mint az UI 1.1-ben.
Ha valakit érdekel, akkor leírom, hogy hogyan tudja a hangokat "átültetni" az Unified installer 1.1 -be -
Glo #21547 Vadászként beléd kell, hogy kössek. A vérebek a sebzett vad utánkeresésére kiképzett kutyák, a köznyelvi "vérebek" a harci dögök. De ettől függetlenül beszerezhet vérebet, a sebzett de menekülő BSA ügynökök felkutatására 

-
lala42 #21546 Ha leszedted a gamét, akkor írd ki 1 lemezre. Onnan telepítsd, majd akkor jó lesz. akkor nem fog kötekedni a daemonnal, sem az alcohollal.
Vagy ha már mindenáron iso fájlból telepítetted, akkor a telepités után távolítsd el a virtuális meghajtóból a lemezképfájlt.
De ha az ebay-ról megrendeled, akkor valami 2000 HUF-ba kerül. Én például Ukrajnából hozattam, mert az eredeti lemezem elkallódott, valahol és nem volt bizt. másolatom. Ugyan ráment egy fél napom, míg kiírtottam az ukrán nyelvezetet, de megérte. -
Glo #21545 Esetleg szerezz valami régebbi DT verziót. Nekem sose írta ki. Én kimentettem egy biztonsági mentést DVD-re a patchek nélkül ISO fájlból az 1946-ról (és milyen jól tettem mert az eredeti dvd eltűnt közben
) onnan installálok ha valami gebasz van. Nekem sose nyöszörgött ilyen miatt, igaz nekem valami ősrégi DT-m van fent.
-
elbe1 #21544 kösszi aztán ha még égysem jó akkor megszerzem eredetibe -
tothgyorgy #21543 Próbáld uninstallni a demont, vagy tüntesd el hide-val. -
elbe1 #21542 igen használtam Demontoolst és bemásoltam oda az izo fájlt de igyse jó -
tothgyorgy #21541 Demontoolst, alcoholt v hasonlót használsz? Ha igen, szedd le őket és prábáld meg újra. BSA ellen vérebek v géppuskák beszerzése ajánlott.
-
Glo #21540 Azt, hogy jön a BSA :) -
elbe1 #21539 heló nekem lenne egy olyan kérdésem hogy letöltöttem az il2 sturmovik 1946-ot és fel telepítettem meg krekeltem minden és amikor be akarok lépni ki írja hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel ez mit jelent???? -
Hééé itt ne hagyjatok,én is jövök.Bár másnap dolgozom,de annyi baj legyen. -
Szerintem csak a 4.09b1m-el működik -
De nem azt irták hogy nem kompatibilis a 4.09m patchel? vagy megy vele is gond nélkül ? -
Ha nem egy spit lenne a képen,le is tölteném. -
lala42 #21534 A bőség zavara fog megölni. Na meg az állandó kidobálás a szerókról, valamint a váltogatás a mod-ok között. -
Glo #21533 Ehh.. akkor már 3 féle verzióval mennek majd a szerverek.. fain.. -
A nyitó képernyő
-
Kijött az AAA Unified installer 1.2 --->
klikk
A letöltéshez regisztrálni kell.
-
Glo #21530 Ne tolongjatok ennyire!
Lehet én hozom asszonypajtit is. -
Kaptam pár ötletet a helyel kapcsolatban, de mivel nem ismerem őket ezért még utánna kell járnom egy kicsit, hogy mifélék ezek az ivók.
Dióhélyban én úgy képzeltem, hogy a vidékről jövőket felkapkodjuk, egy a megállójukhoz közeli helyen és valahol ott keresünk az alkalomhoz megfelelő "intézményt"
Azt is jó lenne konkretizálni, hogy kik is jönnek akkor pontosan.
Glo, Laca, ??? -
Glo #21528 Ő már ott repül ahol csak fegyvertelen, lassú szállítógépek az ellenfelek, és mindig mögüle süt a nap! S! -
Szepy2884 #21527 R.I.P. öreg harcos. Már az örök vadászmezők felett száll... -
Igazán nincs mit. -
Virtual Red Bull air race IL 2 -
Ó :(
Ez szomorú. -
Nekem is. Mobil vagyok,max ha nem bírok már járni se hát a fiam fuvaroz:)) -
Glo #21522 Az idő nem kérdéses, szar lesz..
Ennek fényében ugrott a titkos földalatti szervezkedés, hogy Galibáékhoz csináljunk egy retro repülős bulit (pedig élőben is megnéztem volna abban a fülvédőben..)
Valami fedett hely kell. Én Tbányáról jövök vonattal aztán békávéval, szal nekem mindegy.. -
Lacusch69 #21521 A Puma-fórumon írta tegnap Kurfürst, hogy elhunyt Günther Rall.
Nyugodjék békében! -
Sziasztok!!! Iszunk akkor a hétvégén? Ha igen, akkor elkellene kezdeni a részletek megbeszélését.
A 17. volt kitűzve. Már csak a hely és az idő kérdéses.
Valami ajánlat?
Azokhoz kéne igazodnunk akik messziről jönnek. -
Szepy2884 #21519 nekem is bejelzett! -
Szepy2884 #21518 na végre egy profi! Akarom mondani miskolci
-
Gidának sikerült. Még váltogatott is a modok meg a 4.09 között.
Kérdezd meg tőle este. -
Glo #21516 Akkor ebből reinstall lesz 
Vagy megmondjátok, hogy az AAA modra hogy tudom felpakolni a 4.09m-et?