91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-

Szegény ember kazettás bombája. Azért a 2. vh-ban (is) voltak bőven érdekes elképzelések. -
Szepy2884 #21794 Egyszerű. Addig ismétlik meg a műveletet, míg nem sikerül
-
Jó, de hogy mondta volna el, hogy melyik géppisztoly nem megy utána:
hhhrrrghrrrrr öööö Iván testvér... hrrrghrhrrr .. a második sorban a.. a.. a hhhh. (EKG sípol......) -
Szepy2884 #21792 Az oroszoknál ez sosem okozott volna problémát... -
ArrÓl nem is beszélve, hogy ki áll eléje megnézni hogy abbul a 8db géppityuból hány nem megy egy sorozat esetén....
-
Szepy2884 #21790 Pontosan erről van szó! Igen is, nagyon is sok fantázia van ebben az ötletben, de a gyakorlat teljesen más mint az elmélet. Csak gondoljunk bele az üzemeltetésbe és a karbantartásba és máris látszik az ötlet hosszútávon való életképtelensége. Pl: újratárazás egyenként(!), esetleges elakadások- üzemi hibák feltárása, kiküszöbölése stb. Arról nem is beszélve, hogy milyen bonyolult mechanizmus lehetett összerakni és egyszerre elsütni az összes fegyvert. Értelmetlenség időt energiát pazarolni rá, ha sokkal egyszerűbb egy bombát felcsatolni töredék idő alatt. -
Lehet azért,hogy a napalm többet ér. -
tothgyorgy #21788 A szétszórődásra meg elég sok idő van, mert a gép relatív lassú, és a fegyverek csaknem függőlegesen lőnek. Lövés közben manőverezni nem lehet, mert a géptörzs elfodulásával a lövések félremennek. -
Ja bocsesz, rosszul olvastam az angol leírást, úgy értelmeztem h hátrafele lőtt, valamiért. Ha előre lő akkor már van értelme.
Érdekes módon én még nem hallottam és nem is lett elterjedve, valamilyen oknál kifolyólag, valószínű mert valami 8mp alatt a psh nak kiürül a tár, nomeg azért olyan nagy terítése nem lehetett, ha megfigyeled maga a bombavető ajtaja is sokat akadályoz ebben és nagyobb magasságból azért csak pontatlan lesz + egy légitámadás esetén egy menetoszlop első dolga h fedezéket keresen vagy/és szétszóródjon, és így már nagy eredményt nem tud elérni a Tu-2 es pilótája
-
Valaki, aki már alaposabban letesztelte offline is írna róla valami értékelést? :) -
tothgyorgy #21785 Ahogy elmézem, itt pps-ek vannak egymáshoz rögzítve. A tűzerő tehát kicsi. A tűzsürüség ugyan nagy, de csak akkor, ha minden fegyver hibátlanúl működik. Valszeg ezt nem sikerült elérni, és ezért nem alkalmazták. -
Glo #21784 Szőnyegbombázásból szőnyeglövészet.
Mondjuk ha egy ilyennel berepültek a lövészárok fölé, ott aki nem ért be a bunkerba annak reszeltek. De nem csak a menetoszlopot, egy teherautókból álló szállító konvojt is hamar miszlikbe apríthatott egy pontos rárepülés után.. -
Két dologban tévedsz szerintem:ez egy előrefele tüzelő fegyverzet,ahogy a képekből ki lehet venni,így azért már tudsz célozni is.A másik,hogyha mondjuk egy négygépes raj csap le a nyílt úton vagy mezőn,hova szaladsz?Plussz valószínűleg volt valamennyi széttartás is a csöveknek,így elég jó területet le tudott fedni. -
Szerintem csak röhelyes, mert gyakorlatilag, ha egy ellenséges gép a menetoszlop közelébe kerül az első dolog, hogy mindeki fedezékbe menekül, és azért egy hátrafele célzatlanul tüzelő géppuskatömegnek pszichológiai hatáson kívül egyébb hatása nem lesz
@Szepy,a tegnapi napért elnézést, csak az asszonynak beszélgethetnékje támadt (konfliktus lépett fel az il2fb.exe és az asszony között) és amiatt léptem ki, remélem amint megoldom majd jövök -
Huh,bazz...először röhögtem egy nagyot,mikor megláttam,de aztán jobban belegondolva,mit tudott volna művelni egy gyalogsági menetoszloppal elkomorodtam cseppet. -
orosz gyöngyszem a vh2-ből
fire hedgehog
englishrussia.com -
Szepy2884 #21779 A repülőgép nagy nehezen leszáll, a pilóta alig bírja megállítani a
gépet a pálya végétől egy méterre, és miután letörölte az izzadságot
a homlokáról, így szól:
- Ez meleg volt, ez a leszállópálya alig ötszáz méter hosszú!
- És három kilométer széles - néz ki a másodpilóta az ablakon. -
Van :)
Este leszel? -
Szepy2884 #21777 Épp most jöttem vissza. Még a cipőmet se vettem még le. Mikrofonod van-e már? -
Hát igen, aki egész nap az ejtőernyőn lóg harcolás helyett annak van ideje megfigyelni a felségjelzéseket.
Bezzeg annak a pilótának nem pofáztak aki a múltkor német felségjelzésű spittel harcolt a Bob szerveren... -
A sok gyökérrel ne is foglalkozz.
Minket már kitiltottak néhányszor onnan Gidával. Állandóan a felség jelzéseket lesik a szerencsétlenek,nem mintha nem lenne mindegy hogy magyar kereszt van e a gépeden ,vagy német például. Ja meg a Finn mapon ,ahogy mondod. Küld el őket melegebb éghajlatra. -
Kipróbáltam a Spit vs. 109 Mod szervert.Sok különbség nincs az UI1-1-hez képest.A Szlovénia térkép fölött repültem néha egy kicsit akadt futása,lehet hogy a 2gb RAM már kezd neki kevés lenni.USA/Pepper nevű csávó nagyon ugrik a német jelzésekre egyébként,mindíg figyelmeztetéseket ír a jelzésekkel kapcsolatban.Finn pályán a német jelzéseket egyenesen tiltani szokták pedig ott is repült a Luftwaffe. -
Szepy mester, hová maradtál el??
Mikor lenne egy kis időm rekpedni sehol se találom híredet -
lala42 #21772 Köszi
-
Van, Re2000 név alatt -
Igazán nincs mit. -
Ha aktiválni akarod a kékkel jelölt MOD-okat, a kötőjelet vedd ki a könyvtár neve elől. -
Attiska #21768 Ebben a modban van repülhető Héja? A leírásában nem találtam. -
lala42 #21767 A kékekkel jelöltek maradjanak úgy, ahogy vannak? -
Kösz!Erre sose jöttem volna rá
-
lemaradt a kép
-
A MODS könyvtárban a zölddel kijelöltek között megcseréled a kötőjelet
a könyvtár neve előtt, és akkor benn lesznek az új fülkék.
A pirossal kijelölteket töröld.
-
Lacusch69 #21763 Én letöltöttem egy másik példányban is, az nem kért lemezt.
Az a poén, hogy ugyanonnan, ahonnan az előzőt.
Igaz, az első letöltés Linuxban történt, onnan másoltam át egy Winfos vinyóra.
A második közvetlenül Winfosban történt. -
4.08-ra ui 1-1-et,arra ui 1-2-t telepítettem és megy is de a fülkék a régiek.Mármint olyanok mint a sima 4.08-ban,ez hogy lehet mégsem jól telepíttem valamit?Az ui 1-1 nél új fülkék voltak már.Vagy az ui 1-2 sérült letöltés volt(mikor lefutott az installere kb. 4 hiányzó fájlt jelzett ilyen dos-os fekete ablakban-és azt írta nyomjak egy billentyűt-utána ment az ui 1-2 csak mondom a régi fülkékkel)Mi a franc lehet már megint a gond? -
OFF:
Kitolták a srácok a fészerből a madarat.(aztán levágták a malacot)
-
Ok látom már hogy a mod enabler jelzi ha ütközés van a modok közt.Na akkor most kipróbálom a szervereket is... -
14 mod van a JSGME-ben,ezek akkor nem kompatibilisek egymással?Melyikeket szabad akkor aktiválni,honnan lehet tudni melyik melyikkel kompatibilis? -
elvileg van benne valami ami nincs meg ha direkt teszed a 4.08 -at a 4.06 ra -
Szépen csillog a napfény a deklin.Remélem a játék ugyanolyan jó lesz mint ahogy kinéz. -
A 4.071 kell a 4.08 elé?Arról a patchről még nem is hallottam.A modaktiválást hogy is kell csinálni a végén?