91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #22115 Szívesen meghallgatnám twilek véleményét is. Talán vele kellett volna megbeszélnem, de sajnos nem ismerem az e-mail címét -mea culpa- ezért hálás lennék ha valaki megosztaná velem. De van egy érzésem hogy józanabb annál hogy ilyesmiken görcsöljön, elvégre serverek hirdetik és szólítanak fel a PRIVÁT TS-ük használatára a jobb játékélmény érdekében (lásd pl. az ominózus WC servert). -
Glo #22114 Vagy légyszi linkeld be, hogy melyik Zuti moddal nyomjátok, mert nekem pl már van 4 féle zuti modom a gépen.. -
Glo #22113 Ata, melyik UI moddal megy a szeró? Most a Zaelu gyerek hosztol, de nem tudok belépni sehogyse. Feltettem az UI1.8-at (aminek a nyitóképernyőjén egy fóka meg egy spit keresztezi egymást), és nincs meg a kombó amivel fel tudok menni..
Csináljatok légyszi egy egységeset, mert meghülyülök a sok modverziótól
Help!!
-
Jó hogy nem majd te mondod meg hogy miért indult az a TS server Szepy. A másik meg hogy neked áll feljebb, nem véletlenül van az a jelszó, legalább az egy kicsit megszűri azon személyek számát akik némileg zavaróak lehetnek a TS-en.(lásd nemrégiben banoltak listáját)
Már elnézést, de engem rohadtúl idegesít amikor csak így nyilvánosan dobálóznak egy privát server adataival. -
OFF: Nincs ubuntus gép a közelemben, de kb. ez kell neked. -
Nahat en mirol maradtam le...
Sanyo, hol a rakban kell angol ubuntunal (debian) magyar betuket tenni.. ????

-
Szepy2884 #22109 Ja, bocs most nézem, hogy még csak a bétával megy. Egy ideje nem repültem rajta... Na de majd a magyar mapon!!! 

-
Richtofen #22108 Ki van kapcsolva a CheckRunTime, ezért elviekben moddal és mod nélkül is megy (4.09 bétáig biztos, az új 4.09m véglegessel nem próbáltam) -
Szepy2884 #22107 Én sima 4.09-el modok nélkül használom. -
Lysandus #22106 Mi kell most a WC-hez? Melyik verzióval megy? -
Pont az ilyenek miatt nem kap senki server admin jogokat. -
istikovacs76 #22104 Sziasztok !
Az ultrapack 1.8-al kapcsolatban kérdésem lenne. A 4.08m-re kell rakni a 4.09m-et, és utána az ultrapack 1.8-at? Lehet benne ugyanúgy modokat váltani benne mint az aaa-s cucokkal? -
Szepy2884 #22103 Olvasd el a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=22098]#22098[/URL]-as hozzászólás második felét is
. Egyébként ez a ts eredetileg az il2-es közösség kiszolgálásra hivatott létrejönni. Ennek ellenére tele van olyan szobákkal és olyan emberekkel, akiknek közük nincs az il2-höz. Ezzel nem is lenne baj, de ugyan kitudná felmérni hogy miféle és milyen szándékú emberek látogatják??? De ha ez téged annyira nyugtalanít, akkor írattass alá velük adatvédelmi nyilatkozatot.
-
Nálad mit jelent a privát? -
Lacusch69 #22101 Hopsza, most látom: Ta-152???
-
Lacusch69 #22100 Csak 7000? Majd adok nekik fentről a K4-gyel...
-
Richtofen #22099 Köszi szépen! -
Szepy2884 #22098 Hát az igazat megvallva, ezt privátban akartam, de így legalább az is feljöhet aki szeretett volna, csak nem volt protekciója. Viszont a szobák kódját ne kérje tőlem senki, mert abban már nem vagyok kompetens. -
Szepy2884 #22097 Server add:twilek.hu
Server pass:tspass -
Fürtös #22096 2*mk108 wing cannon +2*20mm esélyük sem lesz:D
Messzerek fedeznek Fókák bontják az alakzatot:D
Végre egy olyan gép amivel repülni is tudok. -
Richtofen #22095 Ha priviben (vagy nem priviben) tudnátok egy TS hozzáférést küldeni, megköszönném.
Esetleg szeretne valaki hostolni a héten gyakorló küldetést? Az alap mission letölthető. -
Richtofen #22094 "(Hogy lőni tudok-e még azt nem tudom)"
Jómagam is berozsdásodtam az elmúlt hónapokban, de megteszem amit megkövetel a haza. :) -
Richtofen #22093 Az eddigi WC-s tapasztalatokra alapozva véres verejtékes küzdelmet, hogy ki tud előbb 7000-re emelkedni
.
És jó lesz Mk108-at csomagolni azok ellen a dögök ellen... :) -
Szepy2884 #22092 Pontosan! Ülőkészültség a twilek-féle TS-en! Aki magyar velünk tart!!! -
istikovacs76 #22091 Melyik WC-n? A mod-osan? Tehát nov.29.-én? -
Glo #22090 Melyik TS-re gyűljünk? szokásos twilek? -
Fürtös #22089 Uraim azt hiszem ezen illene részt vennünk!
Lesz A9 ugyhogy csúnyán fognak hullani:D
Kezdjük meg a szervezést!
Én 100% jövök. -
Szepy2884 #22088 Ata ügye tudod, hogy mit jelent ez.
-
nalyib #22087 Ha minden igaz pont hazaérek a yo-yo meccsre 
(Hogy lőni tudok-e még azt nem tudom
)
-
Sziasztok. Olvasom, hogy az Il-2-ben lévő FF erővel gondja van néhányatoknak, erre már elég régen készült megoldás a pumaszállásról le is tölthető (benne vannak az eredeti file-ok is):
Blade's Force Feedback Effects for IL-2
Itt a redme.txt:
Blade's Force Feedback Effects for IL-2 V.1.0 6/27/02 Light and medium effects
To Install:
Backup your original "Forcefeedback" folder in your IL-2 directory, and replace with either the files in the "Light Force Feedback" folder or the "Medium Force Feedback" folder.
Description:
There are only 4 effects that have been modified for IL-2.
Machinegun:
From what I can tell, the machinegun effect is used for all guns smaller than 30mm. I think there is an exception with some applications of the MK108, due to its low recoil (lower muzzle velocity). I lowered this effect's strength, and re-worked it to operate on the X axis, so it doesn't conflict with the Cannon effect when firing all guns simultaneously.
Autocannon:
Changed the wave from a triangular wave to a sawtooth wave, which gives more of a punch. Lowered the velocity a bit to closely match the average velocity of the larger guns.
Shake:
Changed the wave from a single triangular wave to dual sine waves. One is large and light, which goes side to side, the other is fast and goes back and forth. The result is an unpredictable buffet, which shakes primarily from front to back, but varies slightly from other angles. It feels closer to my own experience with an aircraft stall.
Punch:
This effect seems to be used when your aircraft takes a hit, when you begin your takeoff roll, and when your gear touches the ground. The problem is many, like myself, do not like the effect in the beginning of the takeoff roll. I toned the effect down somewhat, but there is a compromise.
The light and medium effects only adjusts the strength of both the Shake and Punch. Microsoft users seem to prefer the medium effects, while Logitech users were satisfied with the light effects. I made two so each person can decide which one they prefer, and either can be used on any stick.
Many thanks to Maddox Games and UBI for bringing us IL-2.
Questions and comments are always welcome.
blade124(@)attbi(dot)com[/courier]
Üdv.
Tom. -
Richtofen #22085 Bocs, nem 7-kor hanem 8-kor azt hiszem (19:00 GMT) -
Richtofen #22084 Vasárnap este 7-kor szervezett bombázóküldetés a War Clouds-on.
Ja, Magyarország felett. Melegítsétek a Messereket, olajozzátok a gépágyúkat! :) -
Kferro #22083 Istenem, de rossz videó. Miért kell faszinak a kamerát (egeret) állandóan mozgatni???
Számomra egyszerűen élvezhetetlen... -
Javaslom elolvasni ( ha megtudod szerezni ) J.D.Mihajlik A sólyom család című művét!Ebben van némi infó arról, hogy miket ittak meg az orosz pilóták.
Egyébként pedig nagyon jó könyv! -
ez a 22075hsz-nek szólt
-
XD -
Az nem úgy van ám!!
Mert Olegnek a nagytatája személyesen mesélte el, hogy a nagy háborúban hová rejtette a vodkásüveget a G-kosztüm zsebében, mielőtt beült volna a Ratába és 8000 m-ről boom and zoom-al egyszerre 4 messzert lőtt le, lőtávolon túlról, majd helyben kanyarodva 6G mellett egy jót húzott a vodkásüvegből....
Tehát már 39-ben volt g-kosztüm a ruszkiknak. Ez ennyire világos....
-
Magyar volt a szentem, tudom, mert igen változatosan szidta a felmenőimet. :)
-
Ilyesmiről Neghwar tudna mesélni.Csak ő Kecskeméten egy guruló Jaguar mögé settenkedett,aztán csodálkozott,hogy ordítoznak vele az angol műszakiak.:) -
:)