91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Neoncsoves #22555 Okok, megpróbálom. köszönöm a válaszokat -
Lysandus #22554 Egy másik probléma a Saiteknél - legalábbis tapasztalatom szerint az X52-nél -, hogy csak EGY BIZONYOS USB csatlakozóra kötve érzékeli a botot. Tehát próbáld végig az összes USB-t, hátha az egyik jó lesz. -
Lacusch69 #22553 Nem biztos, hogy ugyanaz a probléma oka, de:
Az X52-esem pont ezt csinálja.
A játék indítása előtt ki kell húzni az USB-ből és vissza kell dugni.
A pedált is... -
Lysandus #22552 Asszongya:
"I is more stronger than Darth Weber"

-
Atesz91 #22551 Sikerült feltennem a skineket is de nem indul el, kis ideig tölt majd semmi. -
Neoncsoves #22550 Saitek Cyborg Evo-nak a stickjét valahogy működésre lehetne bírni ebben a játékban? ArmA2-ben kifogástalanul működik, itt meg beállításokban nem hajlandó reagálni csak a joystickon levő gombokra. Ha előredöntöm, nem reagál. Ha hátra, arra se. Ha forgatom, döntöm jobbra-balra, semmi. Magyarul az AXISokat nem tudom beállítani mert nem érzékeli... esetleg valahol található hozzá Game Profile? -
Richtofen #22549 KŐŐŐKKKEEEMÉÉÉÉNYYYY :D :D
-
De ha már itt tartunk ez az ami mindent visz!
Kész vagyok tőle:))) -
No no!!Vannak ottan értékek is. A hölgyek kimondottan dekoratívok:))
És pl sörözni nem is olyan rossz eme dallamokra:D -
Richtofen #22546 Na, akkor hadd tegyem hozzá a magamét a muzikális épülésünkhöz: Orosz Back Street Boys -
Lacusch69 #22545 Hmmm.. amikor utoljára kórházban voltam (kivizsgálás motorbaleset után) nem ilyen nővérkék voltak, hanem rút banyák...
(Saját felelősségre haza is jöttem) -
tejóédesatyaúristen!!
mi ez a sz@r? nem bírok majd aludni :)) -
ja, ma raktam újra a gémet pont ezért
zsír új peccs, de nemmegy :(
egyesével sem
de majd még a 4.1-et megpróbálom, most nem működik a torrent -
Lacusch69 #22542 Ja igen: tiszta, zsír új 4.09m kell!!! -
Lacusch69 #22541 Próbálgasd egyesével aktiválni a modokat, van több is, ami üti egymást. -
Richtofen #22540 Azt hiszem a FlyOnline-ról.
-
Atesz91 #22539 Te honnan szedted le, az tuti link lenne, amugy amit a képen láttok az már más helyről van mint amelyikről először töltöttem és az is hobás volt.
Ha felteszem a skinpatchet elindul a játék, mert jelenleg nem indul el, amikor rákattintokhomokóra lesz az egér úgy 2-3 mp-ig aztán semmi. -
Richtofen #22538 A 4.1 torrentje innen tölthető.
De elvileg a 4.0-ának önmagában is indulnia kéne.
-
Richtofen #22537 A CRC hiba egyértelműen hibás letöltésre utal. Töltsd le újra. -
mindent így csináltam
viszont 4.1 update-t nem találok
a verzió nálam 2.3.1.132
csak 95 %-ig megy
ha mindent deaktiválok akkor mxik az alap 4.09m
-
Atesz91 #22535 Bocs a hibár fájl kimaradt a képről, ittvan egy jobb:
-
Atesz91 #22534 A sima patch felment de nem indul a játék viszont a skin patch behalt megint, csináltam képet.
-
Richtofen #22533 Ha a 4.08m megy, akkor szerintem is letöltési probléma lehet. Más ötletem nincs. -
Richtofen #22532 Azt hiszem a 4.08m rámegy a dobozos 4.07m-re és 4.071m-re egyaránt. -
Richtofen #22531 Nem mindegy hogy telepíted, én is végigszívtam pár kört, végül így ment:
(figyelj, hogy milyen játék-könyvtárat adsz meg a HSF-x telepítőnek)
1. (lehetőleg mod-mentes) Il-2-t 4.09m-re patchelni (nem béta, hanem végleges).
2. Erre a HSFX 4.0. A fenn lévő modokat előtte törli elvileg, de jobb ha te törlöd, vagy tiszta játékra rakod. Próbáld is ki, a JSGME.exe-vel akiváld a history sfx modot, és indítsd el a játékot.
3. HSFX 4.1 update. Megint a JSGME.exe-vel aktiválni, ha nincs bekapcsolva a history sfx mod.
Ha van TrackIR vagy FreeTrack, akkor a 6DOF mod és a History SFX aktiválálási sorrendje fontos, de nem emlékszem mi volt. Ha nem megy a 6DOF, próbáld ellenekező sorrenben aktiválni őket. -
Gyerekek ez nagyon OFF lesz de megtaláltam a ZENÉT!
Atomik Harmonik.
Besza,behu:)) -
Atesz91 #22529 Flyonline-ról szedtem le, méretben sem voltk ülömbség, nemtudom mi baja van.
Leszedtem mégeygszer msot jött le megpróbálom újra. -
hát ez a HSFX nálam nem megy
akármit aktiválok, 95%-nál fagy
nemtek működik rendesen?
a stock 4.09m az a visszaállító ugye? azzal nincs gond -
Nem lehet, hogy hibásan töltődött le?
-
Atesz91 #22526 megvotl a 4.08m
rendesn működik is, viszont a 4.09m nem akar felröppenni. -
Lacusch69 #22525 A 4.071m-et nem kell? -
Richtofen #22524 A 4.08m-et is fel kell rakni előtte, megvolt? A Skineket a legvégén. -
Atesz91 #22523 Hello újra!
Leszedtem a 4.09m pathcet és askienekt is de egyiket se engedi feltenni.
Oylat ír ki hogy frissítsek valamit, illetve valamelyik skin a listában piros színű lesz, valószínűleg az lehet a baj. -
De lüke vagyok:)) Hiszen neked van már:)))) -
Csak nem vettél TR-t? -
Elvileg sehogy,mert ha mod nélküli(4.09) szerverre akarsz felmenni az nem támogatja a 6DOF-ot. -
waooooo
ez kell nekem
tnx -
Lacusch69 #22518 Igen.
Van benne egy mod aktivátor / deaktivátor (JSGME a neve, érdemes kitenni az asztalra), azt indítva 19 mod közül választhatsz.
Köztük van a "stock 4.09m" nevű is, ezt aktiválva / deaktiválva ki- és bekapcsolhatod a modot. -
és a HSFX-el lehet csatlakozni a sima 4.09-es szerverhez? -
Lacusch69 #22516 A HSFX-ben van 6DOF, de nem minden moddolt szerver megy ezzel, vannak még UP1.8-asok is. (Utóbbi nem enged fel HSFX moddal)