91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Olyan Saab amit idén felszámolnak?? -
Ja igen, ez :)
Valahol asszem írtam már róla, csak nem emlékszem hol ... ha kérdésed van akkor szólj, nem nehéz csak oda kell figyelni, és mindent 10-szer ki kell próbálni különben megszopathatod vele magad mint én xD -
Várjál mán:) Családi flottánkban jelen pillanatban minden első kerekes:)
-
Lacusch69 #23112 ERRE gondolsz? -
Nekem úgy van az X-52-esem ... pill, megkeresem a linket ...
Kicsit el vagyok havazva, de majd ha lesz időm, akkor leírom, meg adom a linket ...
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=21199
http://forums.wwiionline.com/showthread.php?t=158248 -
Lacusch69 #23110 Lacusch az autót csak szükséges rossznak tartja, az igazi járműnek két kereke van... 
A fronthajtáshoz annyit, hogy én is sokáig gyűlöltem (az első fronthajtásúm -kb. 17-18 éve- egy P205D volt, télen majdnem összetörtem, mert másképp csúszott, mint a Zsigám), de amióta a Saabom van, megszerettem. Amit nem adnék oda a sógi 520-as Bömcsijéért, hiába csak a felét éri...
-
lányok, egy kérdésem lenne:
régebben láttam vhol képeket x52 upgrade-ről, a a hall jeladó mágnesei voltak összeragasztva, mert így pontosabb a joy vagy mi...
nem közületek volt valaki?
pls ha valaki tudja miről van szó dobjon meg egy linkkel
köszi
-
Szepy2884 #23108 Nem akartam offolni, de nem bírok magammal, mert engem senki sem tud űberelni!
Tavasszal lesz 18 éves az autóm, amibe akkor került bele a 40.000-dik kilométer, amikor elvittem a rendszeres évi zöldkártyára és olajcserére tavaly ősszel. Egy tűzpiros benzines Peugeot 309-esről beszélek, amit csak azért viszek ki kicsit megfuttatni az országútra, hogy ne lustuljon el. Lacának már meséltem róla :))
-
Szepy2884 #23107 Egy újabb "gyönyörű" szovjet hősköltemény, azaz "Hogyan védtük meg az orosz anyácskát a fasiszta hordától". Legalább is, ahogy azt Ivan Szergejevics Leszopov elképzelte
-
Dehogynem mit gondolsz?;)
Élvezem az irodai munka előnyeit:9
Ja és nincs autóm:) Biciklivel járok vagy gyalog vagy busszal:) -
de, pl én
és suzukim van, 8 éves :P
:D -
Nem panaszkodom:) Nekem a január jószerivel mindig ráérős:) -
De ráértek.Itt senki nem dolgozik?
-
erre
itt meg a gyozelmek listaja reszletesen -
honnan tölthető le a kampány?? -
kicsit a japan autogyartas jut azokrol az eszembe :)))))))))) na most mar kussolok.
Van egy jo kis offline kampany Knoke konyve alapjan erdemes vegig repulni -
bezony XXXD -
csunya zerok:)) -
USB van benne... nnna de vissza a topic témájához :)
Mostanság rászoktam a japcsik vadászására az amerikaiakkal :) -
De megint jóóóóól eltértünk az eredeti topik témától:) -
Nem bizony:) Okos ember 4 évesen veszi meg:))) -
persze nem vitatom, a tartossagan meg lehet majd vitatkozni ha megeri az 5 evet:)) persze tudom nyugati kulturakban ez nem szamit majd veszunk masikat de itt MO-on az ember nem 4 evre vesz autot...legalabb is a tobbseg.\\
Firewire es usb is van benne?:))) -
az egy nagyon is príma autó :) komolyan mondom minden tökéletes és minőségi benne, egyszerűen egy orgazmus járkálni vele :D mondjuk az új S6-ossal is szerettem mászkálni, az meg elegánsan volt nagyon sportos :) -
Naugyi:) Csak nem beszél az öreg hülyeséget:D MB az MB:) -
az az E mar nem az az E csak valami utanerzes inkabb:)) -
Jelzem ,igen sok panasz van pont az 1-2 éves dizel Opelek motorjaira.
Valamit eltákolhattak,pedig ez nem volt jellemző rájuk. -
Az új E osztály tette eddig rám a legjobb benyomást az új prémiumok közül:
itt éppen egy kicsit meg is hajtom XXD -
az alenyeg hogy elvezed a tobbi nem szamit.....
mondjuk egyszer uljel be egy 1970 es cadillac cabrioba mas feeling:))) es meg megy is, kivancsi vagyok ezek az aluminium csodak megerik e mondjuk a 10 evet bar ez nem volt szempont a tervezesnel mert hat a lenyeg hogy fogyaszto vagy es vegyel minden 2 evben autot:))
na off inkabb repuljunk -
Egyetértek:))
-
Akkor majd az akku köré fogják építeni őket. -
Csak realista vagyok:) Napi 150-200 hitelkérelmet átnyálazva bennem van az előítélet:) -
Vezettem már sokféle BMW-t és Mercit meg Lexust meg mindent, 1 éve melózok az Autó Magazinnál és sztem már több mint 100 új autót kipróbáltam XXD
Más világ a BMW, tény hogy nagyon jó, de nekem ez a verda is nagyon jó és élvezem.... -
pedig egyszeru a keplet 92 ig autokat gyartotak most meg mobiltelefon kore epitenek autot....... kivancsian varom az uj autokat mondjuk ugy 6 ev mulva...ja vagy akkor mar ujat kell venni?:) -
De majd jön Lacusch kollega ,oszt megmondja gépjármű terén a tutit:) -
Na ezen ne nyissunk vitát:) Tied ,szereted ,valószínű 20-on évesen én is szeretném:)
Annyit mondok,ülj be egy cupe 3 as BMV be ,nem is kell M3 as.
Próbáld ki ,oszt majd azután nyilatkozz .:DD -
:))))))))) tudod hogy szivbol jott:)) -
első kerekes.... csajos?? Max a Tigra a csajos autó, ez nem..... -
azt nem tagadom, hogy magát az autót apám vette, de én tartom el. Nem kevés pénz a kötelező+casco+benya+súlyadó stb sem.... Nekem is melóznom kell a fősuli mellett... -
Annyit mondok! M3. Na abba bele lehet szeretni:)De ez szigorúan magánvélemény:D Ez olyan csajos autó nekem:)
Ez is első kerekes ugye? -
bazdmeg XXXD