91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Olyan Saab amit idén felszámolnak??
  • DummyBoy
    Ja igen, ez :)

Valahol asszem írtam már róla, csak nem emlékszem hol ... ha kérdésed van akkor szólj, nem nehéz csak oda kell figyelni, és mindent 10-szer ki kell próbálni különben megszopathatod vele magad mint én xD
  • Her Laca
    Várjál mán:) Családi flottánkban jelen pillanatban minden első kerekes:)
  • Lacusch69
    ERRE gondolsz?
  • DummyBoy
    Nekem úgy van az X-52-esem ... pill, megkeresem a linket ...

Kicsit el vagyok havazva, de majd ha lesz időm, akkor leírom, meg adom a linket ...

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=21199

http://forums.wwiionline.com/showthread.php?t=158248
  • Lacusch69
    Lacusch az autót csak szükséges rossznak tartja, az igazi járműnek két kereke van...
    A fronthajtáshoz annyit, hogy én is sokáig gyűlöltem (az első fronthajtásúm -kb. 17-18 éve- egy P205D volt, télen majdnem összetörtem, mert másképp csúszott, mint a Zsigám), de amióta a Saabom van, megszerettem. Amit nem adnék oda a sógi 520-as Bömcsijéért, hiába csak a felét éri...
  • PhantomAss
    lányok, egy kérdésem lenne:
    régebben láttam vhol képeket x52 upgrade-ről, a a hall jeladó mágnesei voltak összeragasztva, mert így pontosabb a joy vagy mi...
    nem közületek volt valaki?
    pls ha valaki tudja miről van szó dobjon meg egy linkkel
    köszi
  • Szepy2884
    Nem akartam offolni, de nem bírok magammal, mert engem senki sem tud űberelni! Tavasszal lesz 18 éves az autóm, amibe akkor került bele a 40.000-dik kilométer, amikor elvittem a rendszeres évi zöldkártyára és olajcserére tavaly ősszel. Egy tűzpiros benzines Peugeot 309-esről beszélek, amit csak azért viszek ki kicsit megfuttatni az országútra, hogy ne lustuljon el. Lacának már meséltem róla :))
  • Szepy2884
    Egy újabb "gyönyörű" szovjet hősköltemény, azaz "Hogyan védtük meg az orosz anyácskát a fasiszta hordától". Legalább is, ahogy azt Ivan Szergejevics Leszopov elképzelte
  • Bucser
    Dehogynem mit gondolsz?;)

Élvezem az irodai munka előnyeit:9

Ja és nincs autóm:) Biciklivel járok vagy gyalog vagy busszal:)
  • PhantomAss
    de, pl én
    és suzukim van, 8 éves :P
    :D
  • Her Laca
    Nem panaszkodom:) Nekem a január jószerivel mindig ráérős:)
  • TG Gida
    De ráértek.Itt senki nem dolgozik?
  • Hypo #23102
    erre

itt meg a gyozelmek listaja reszletesen
  • w77d
    honnan tölthető le a kampány??
  • Hypo #23100
    kicsit a japan autogyartas jut azokrol az eszembe :)))))))))) na most mar kussolok.

Van egy jo kis offline kampany Knoke konyve alapjan erdemes vegig repulni
  • w77d
    bezony XXXD
  • Hypo #23098
    csunya zerok:))
  • w77d
    USB van benne... nnna de vissza a topic témájához :)

Mostanság rászoktam a japcsik vadászására az amerikaiakkal :)
  • Her Laca
    De megint jóóóóól eltértünk az eredeti topik témától:)
  • Her Laca
    Nem bizony:) Okos ember 4 évesen veszi meg:)))
  • Hypo #23094
    persze nem vitatom, a tartossagan meg lehet majd vitatkozni ha megeri az 5 evet:)) persze tudom nyugati kulturakban ez nem szamit majd veszunk masikat de itt MO-on az ember nem 4 evre vesz autot...legalabb is a tobbseg.\\

Firewire es usb is van benne?:)))
  • w77d
    az egy nagyon is príma autó :) komolyan mondom minden tökéletes és minőségi benne, egyszerűen egy orgazmus járkálni vele :D mondjuk az új S6-ossal is szerettem mászkálni, az meg elegánsan volt nagyon sportos :)
  • Her Laca
    Naugyi:) Csak nem beszél az öreg hülyeséget:D MB az MB:)
  • Hypo #23091
    az az E mar nem az az E csak valami utanerzes inkabb:))
  • Her Laca
    Jelzem ,igen sok panasz van pont az 1-2 éves dizel Opelek motorjaira.
    Valamit eltákolhattak,pedig ez nem volt jellemző rájuk.
  • w77d
    Az új E osztály tette eddig rám a legjobb benyomást az új prémiumok közül:
    itt éppen egy kicsit meg is hajtom XXD
  • Hypo #23088
    az alenyeg hogy elvezed a tobbi nem szamit.....

mondjuk egyszer uljel be egy 1970 es cadillac cabrioba mas feeling:))) es meg megy is, kivancsi vagyok ezek az aluminium csodak megerik e mondjuk a 10 evet bar ez nem volt szempont a tervezesnel mert hat a lenyeg hogy fogyaszto vagy es vegyel minden 2 evben autot:))

na off inkabb repuljunk
  • Her Laca
    Egyetértek:))
  • Bucser
    Akkor majd az akku köré fogják építeni őket.
  • Bucser
    Csak realista vagyok:) Napi 150-200 hitelkérelmet átnyálazva bennem van az előítélet:)
  • w77d
    Vezettem már sokféle BMW-t és Mercit meg Lexust meg mindent, 1 éve melózok az Autó Magazinnál és sztem már több mint 100 új autót kipróbáltam XXD

Más világ a BMW, tény hogy nagyon jó, de nekem ez a verda is nagyon jó és élvezem....
  • Hypo #23083
    pedig egyszeru a keplet 92 ig autokat gyartotak most meg mobiltelefon kore epitenek autot....... kivancsian varom az uj autokat mondjuk ugy 6 ev mulva...ja vagy akkor mar ujat kell venni?:)
  • Her Laca
    De majd jön Lacusch kollega ,oszt megmondja gépjármű terén a tutit:)
  • Her Laca
    Na ezen ne nyissunk vitát:) Tied ,szereted ,valószínű 20-on évesen én is szeretném:)
    Annyit mondok,ülj be egy cupe 3 as BMV be ,nem is kell M3 as.
    Próbáld ki ,oszt majd azután nyilatkozz .:DD
  • Hypo #23080
    :))))))))) tudod hogy szivbol jott:))
  • w77d
    első kerekes.... csajos?? Max a Tigra a csajos autó, ez nem.....
  • w77d
    azt nem tagadom, hogy magát az autót apám vette, de én tartom el. Nem kevés pénz a kötelező+casco+benya+súlyadó stb sem.... Nekem is melóznom kell a fősuli mellett...
  • Her Laca
    Annyit mondok! M3. Na abba bele lehet szeretni:)De ez szigorúan magánvélemény:D Ez olyan csajos autó nekem:)
    Ez is első kerekes ugye?
  • w77d
    bazdmeg XXXD