91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Persze. Magdi Anyus néven voltam. Mint mondottam itt mindenki meghal:)) -
Felejtsd el ,hogy jó ,avagy rossz pilóta. Nem számít.Legalábbis az ilyen henteléseknél. Itt mindenkit lelőnek,hiszen egy rakáson van mindenki.
Semmi taktika ,semmi géppár,stb. De jól nyomta mindenki ,meg jól is szórakoztunk. Gida meg csíter ezt mindannyian tudjuk :))Nekem meg szerencsém van. -
Ja szerintem is jó gyakorlás volt,téged szedett le valaki? -
Hát ebben mindíg lehet fejlődni. -
Ez kérlek egyszerű gyilkolászás volt.
Ilyenkor lövünk mindenre:) ,persze igyekszünk egymásnak segíteni is. Jó kis gyakorlás az ilyen. -
Hmm.. van még mit tanulni.
-
Engem egyszer sikerült leszednie,jó pilótának számít? -
Jó kis harcok voltak de mindenki elég alacsonyan repült,hirtelen nem esett le mi az a lökös,valaki tényleg szalamandrával repült. -
Ne add fel Dumbo!Ne add fel! -
Richtofen #23506 "Megválaszoltam a kérdésem a soundmod szétvágja a 4.09m-et.
Tud valaki ajánlani olyan hangcsomagot ami működik vele?"
Milyen Soundmod-ot próbálsz? Az önnáló soundmod ma már "nem trendy" :)
Nagy modpakkok vannak forgalomban. Az
UltraPack 2.0-át javaslom, de most valamiért nem megy az oldal. Ezz egy úgy ahogy egységes csomag, amiben rengeteg földi jó van (a soundmod, 6DOF, sok új gép, új mapek, és rengetek érdekes, és mégtöbb vacak mod). -
carloelsa #23505 Jó az oldalán a Fly Boy felirat mi? (én készítettem) :D -
Ez kérdés akart lenni. -
TS nélkül is lehetne menni,a mikrofonom valamiért nem működik. -
jelszó? -
ne pls azzonal megyek ts re. -
Na én mentem repülni:)
Asszem segítségben nem volt hiány ,de most Drebilt kell lőnöm. -
Inditottam egy dogot a lobbyn sima 409 lehet jönni a nevemre kattintva aztán join! -
ricsi -
kérlek dobj adatokat mert nem tudom melyik oldalról beszélsz. -
Solt #23496 Még jó, hogy mind korban, mind távolságban messze vagyunk a Tajgetosztól... -
gyere fel ts re és elmondom szóban. A honlapunkról fel lehet lépni csak a klienst töltsd le hozzá. -
Ha valakinek van skypja az vegyen fel mert nem nagyon tudom kezelni a hyperlobbyt,de nagyon szeretnék veletek játszani multiba.
Skypom:adiking,adikakk mind kettőt vegyétek fel. -
Ja és értelem szerűen a chet be ha beírtad a emailt ,utána enter majd a jelszót és megint enter.
Ezek után ha a pipákat betetted már nem kell ezzel foglalkoznod.
Többet erről sajnos nem tudok mondani. -
nem természetesen mindenkit szivesen látok -
Tudsz te csak akarni köll:) Alant leírtam a menetét. -
A hyper lobbyba nem tudok regisztrálni valaki tudna mondani másik olyan programot ahol megtalállak titeket.
-
Beírod a neved ,alá a jelszavad .Pipákat beteszed
Connect.
Alul a chet ablakon kér egy emailt.Beírod.
Majd a jelszavadat amit megadtál . Ja az IL2 Forgotten battlest kell bejelölni. -
Ezt rárakod, és szinte mindenhova bemehetsz egy minimális állítgatással. Igen, és szűz 4.09-re kell rakni (és véletlenül sem a 4.09 béta verzióra). -
bettly #23487 ez az ultra pack2.0 valami 3,25 gb,tenyleg igy van? vagy valami hulyeseget veszek le megint. Ezt a sima 4.09 re kell tenni? -
bettly #23486 meg egyszer koszonom -
nem tudok regisztrálni a hyperlobby-ra. -
Rákeresel és sikerülni fog. Küzdj... -
Mehetek én is ?
-
Persze! Majd lesz egy JSGME.exe ikon az asztalon, ott ki tudod majd választani a "stock 4.09m"-et. -
én szívesen multiznék veletek csak nem tudom honan szedjem le a 4.9es patchet. -
bettly #23480 ok leszedem.De jatszhatok e meg sima 4.09-en? -
Megválaszoltam a kérdésem a soundmod szétvágja a 4.09m-et.
Tud valaki ajánlani olyan hangcsomagot ami működik vele? -
Mi van kollega?:)) Toborzol?:DD -
Én azt javaslom, mindenképp szedd le, mert lényegesen sokat javít a játékélményen. :)
@Drebil: repkedési ajánlatod csak Bettlynek szól?
-
bettly #23476 bocs elirtam aneved