91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    koszonom, de az igazsag az hogy nem akarom elvesziteni a spit vs me109 szervert de meg azt nem tudom hogy mindenkinel igy van?.....de ha azt mondod hadjam beken ezt a szervert akkor rad hallgatok.Valahogy ugy gondoltam el hogy kedvenc szerveretek.Lehet tevedek,dehat ez a szerver sokat van emlitve a forumon
  • Her Laca
    Mondom ,hogy a 1.11 miatt. Menj a BOB 1940 re vagy a Wings Over Europe ra vagy az UK DEd 3 ra.
  • bettly
    pentium4. intel dual core1800mhz[3600mhz] ram-2gb; vga-256mb,Gforce 8400 .......hely szarasig van!Offline-n soha nem fagyott le.......ja a windowsom szinte 2 eves, nos mindent leirtam tudja fene mi lehet!Tegnap valaki emlitett egy 1.11 patch-ot ,hogy neki is fagyott le mig nem rakta fel ezt.EZ nem tudom hogy mi az.Alegbiztosabb szerintem egy par napot jatszodni fogok sima 4.09-en mod nelkul,s majd meglatom hogy fagy-e meg le
  • Szepy2884
    A kis rohadék akik áll a tűzben lőtt le. de én rázuhantam. Nem kifejezetten bosszúból.
    Eredmény: neki semmi baja, a mellette álló ütegnek sincs baja, de a kép jobb sarkában a teherautók legalább felrobbantak a becsapódástól.
  • Her Laca
    Én deaktiváltam,és jó lett. Látszik minden.
  • Szepy2884
    "Úgy olvastam-ha jól értem-hogy installálás előtt mindíg inaktiválni kell egyébként a modokat."

Jól értetted én meg elfelejtettem. Akkor vettem észre, hogy nem inaktiváltam, amikor már feltelepítettem. Valszeg ez volt a baj. Szóval azt mondod, hogy vissza rakod a 1.11 és minden ok, nem ütik egymást?
  • Willenbrock
    LaGG-3-ast én is kipróbáltam,egy gyönyörű helyzetet kihagytam vele mert a célzónézetet állítgattam éppen mikor bekerült egy 109-es a célkeresztbe.Utána a harc közben zuhanórepülésben üldöztem egyet de elkezdtem nyomkodni a propellerszögállítót mivel kezdett nagyon túlgyorsulni az LaGG,a lelkes nyomogatás közben meg leszedett a társa.Amúgy még az IAR-t is sikerült vele követni a fordulóban,sőt fordulóban még el is találtam,füstölt,benzincsíkott húzott,de sajnos túl alacsonyra kerültünk és hirtelen átesett a gép.LaGG nem szeret földközelben fordulni,átpördül könnyen-amúgy tetszik ez a gép régóta a kedvenceim közt van,szép a formája.
  • TG Gida
    OFF
    Keresek egy könyvet:McGOWAN – HANDS : Ne sirass, törzsőrmester!
    Ha esetleg valakinek megvan elektronikus formában, megoszthatná velem.
    ON
  • Willenbrock
    Rendszerkövetelmény megvan nálad egyébként?
  • Willenbrock
    Lejjebb írtam hogy én is így jártam.Én visszainstalláltam az 1.11-et és ezután már mind a kettő látszik a switcherben is.Úgy olvastam-ha jól értem-hogy installálás előtt mindíg inaktiválni kell egyébként a modokat.
  • Szepy2884
    Jól látom, hogy a 1.12 telepítéskor lepusztította az 1.11-et? Hogy és miért? Most bakker nem tudok rámenni a "régebbi" szerókra, mert még nem frissítettek! De akkor a switcher-nek is mi értelme ha nem tudok váltogatni a verziók között
  • bettly
    szoval ez evel jar .Koszonom
  • 55manfred
    Hali ! Tud valaki erről a nightfighter modról?
    Miben van ez, mert a 4.09 -ben ilyet nem láttam. Különben meg hsfx 4.1 használok.
    http://www.youtube.com/watch?v=Zg76JI8mbzk
  • Her Laca
    Az az 1.11 miatt van.Nekem is volt egyszer .
  • bettly
    ketszer lefagyott a gepem a spit vs me109 szerveren [1i-2;4.08;4.09; up2.0] meg mi hianyzik? vagy szokott igy lenni?
  • Her Laca
    Kérlek szépen:)) ,hogy mennyire hatásos.
    Tegnap repkedtünk egy kicsit belterjesen. Nos Togyo századtárs 3-szór is lelőtt. És kb pont az alant látható képzést nyújtottam neki (egyrészt mert lusta vagyok,meg másrészt is). És látod megtanult Fókával harcolni!!!
    Csak csöndesen jegyzem meg ,hogy eme teljesítményéhez nagyjából semmi közöm sincs:) Pusztán önszorgalom. Na ez itten a kulcsa a dolognak!!!
    Togyó az isten
  • Glo
    Meg is jegyeztem magamban, hogy ez egy tipikus Laca-féle harcászati útmutató :D
  • Glo
    Értettem én, na
  • Her Laca

Ezeket elfelejtettem hozzátenni:)
  • Glo
    Mintha randi guru lennél, és az első tanácsod arra, hogy hogyan vigyél ágyba meg egy nőt (jajj de szépen fogalmaztam) az lenne, hogy "Tépd le a bugyiját oszt' adj neki" :D
    Csak addig el is kell jutni :)

Megyek is haza, rálépek a hadiösvényre :D
  • Her Laca
    "Inkább arra tanítsátok őket, hogy hogyan lehet lelőni az ellenfelet és túlélni az attrocitásokat :)""

Ezt a tanácsot adtam a századunk tanulni vágyó srácainak,remélem itt is megfelelő lesz.

"Akkor gyorsan leírom mit kell tudni.
    Tehát a lényeg ,hogy az ellenséges gépet bekalibrálod a célkereszted egy bizonyos pontjára ,oszt jó hosszú sorozatokkal piszkálod ,amíg az darabjaira hullik ,avagy valamely funkciója amely összefügg a repüléssel meg nem szűnik. Röviden ennyit kell tudni asszem"
  • PhantomAss
    ott a pont :)
    csak egy kis élcelődés....
  • Glo
    Kitudja.. ezekben a modokban már mindenre gondoltak

Viszont a hátsó lövészem tudta, mert meg se mukkant a géppuska..

Tényleg, azt még berakhatnák, hogy a hátsó géppuskás is rádiózzon má nekem, hogy "Vadász a 6 órában alacsonyan", és akkor tudnám h kicsit fel kell húznom a gépet, mert nem tudja ólommal kibélelni Szergejt. Plusz nem lepődnék meg ha tűz alá vesznek hirtelen :D
  • Chazz76
    Lehet dezertálni akart a Nagy Honvédő Seregből,csak ezt Güntherék nem tudták lent a géppityu mögött
  • Glo
    Látom okosítjátok a fiatalokat, hogy hogyan lehet beszopatni a saját csapattársakat, ha ellopják a killt :D

Inkább arra tanítsátok őket, hogy hogyan lehet lelőni az ellenfelet és túlélni az attrocitásokat :)

Múltkor mentem MDF szerón, 110-essel csapdostam vígan az AI pe2-eseket, mire jött 2x2 AI Yak, és elkezdtek darálni a semmiből.. 2-t leszedtem, mire az egyik valahogy keresztbelőtt, és ellőtte a motort vastagfüstre. Borítottam hazairányra, persze amint 400 alá ment a sebességem kigyulladt a motor. Már láttam a repteret, mikor finalra fordultam elkezdett vadul lőni a légvédelem. Kerék nélkül hasratettem a gépet. A maradék AI Yak "elkísért" hazáig :D
    Aztán a légvédelem leszedte..
  • Glo
    Az ukded3-nak nincs statja?

Phantom: Amelyik rendes ember meg nem délelőtt dolgozik, az délután vagy este (és akkor többet is keres) :)
  • Lacusch69
    Megjegyzem: nem ma történt, hanem valamelyik hétvégén, és a postot ebédidőben írtam, most meg egy teára jöttem be.
    Egyéb lényegre törő megállapítás? :)
  • PhantomAss
    persze:
    minden rendes ember dolgozik délelőtt :D
  • Lacusch69
    Humán Il-2 ellen, 0m, A6M2-21 Zero, rövid sorozat, Il-2 jobb vízszintes vezérsík leválik, Il-2 becsapódik, szerver üzenet: XY crashed!
    Valami logikus magyarázat?
  • Rue East
    átnyálaztam a fórumukat és elvileg a jelenlegi állás ez: http://www.warbirdsofprey.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6467

az 1.12-re meg azt mondták, hogy "probably before the weekend"

monduk jó lenne ha nem hetenként jönne ki mindig valmai új, már átestek a ló túloldalára
  • Her Laca
    Most mi van? Ezt az 1.12 est nem lehet telepíteni?Pedig a BOB csak evvel megy ,viszont a spit vs BF meg az 1.11 el. Kezdem unni .
  • Willenbrock
    Na már sikerült csatlakozni,az volt a baj hogy a zuti 1.2 felülírta az 1.11-et és úgy látszik a szerver még nem állt át 1.12-re.Azt hittem a kettő külön települ és nem kavarnak be egymásnak.Az 1.11-el előbb csatlakoztam,tehát működik.4.09,UP2.0 és tuti 1.11 patch-nekem így megy.De most eltűntek a warbirds szerverek,lehet hogy karbantartás van.
  • Rue East
    na azt nem tudom hogyan csináltad, hogy tegnap voltál fent, mert tegnap előtt, fent voltam és közben írta (gondolom) egy admin, hogy csak azt szabad aktiválni mostantól és restartolta a servert, crt=2 beállítással
  • Rue East
    ma voltam fent, most raktam újra a rendszert windows 7-re, il2+4.09+UP2.0+UP2.0m a modok közül csak! warbirdsofpreyt szabad
  • Willenbrock
    Az UP 2.0-ra a zuti 1.1 és 1.12 patcheket telepítettem rá.Ezek után kb. 20 féle dolgot lehet aktiválni a JSGME-ben,tegnapig a tougher bridge,train és az 1.1 volt aktiválva és beengedett mindíg.Most telepítettem a Zuti 1.2-t és most sem az 1.1 sem az 1.12-vel nem engedett be.De most akkor kipróbálom ezt a warbird patchet is.
  • Rue East
    a spit vs 109 mod serverre, ha feltelepítetted az UP2.0 javítást akkor a JSGME-ben csak a warbirdsofprey nevű mondot kell (lehet) aktiválnod
  • Willenbrock
    Van zuti 1.1 és 1.11 is?Vagy ugyanazt jelenti mindkettő?Mert a mod aktivátor 1.1 nek mutatja azt amivel tegnap is beléptem,ugyanakkor 1.11 et kér a szerver.Vagy az a gond hogy rátelepítettem már az 1.12-t is?De a mod aktivátorban ki lehet az 1.1-et is választani úgyhogy nem értem miért nem enged be?
  • Willenbrock
    Nem tudom miért nem enged be a Spit vs 109 mod szerverre most.Az 1.1 van aktiválva,de feltettem az 1.12-t is hátha már az kell de azzal sem engedett be.Most melyik patchel megy ez a szerver?Jó lenne ha ezt is kiírnák a szerver oldalára,de csak annyit írnak hogy 4.09 meg UP2.0-vagy én vagyok vak?
  • bettly
    lessz valaki olyan szives,hogy segitsen ki az 1.11 patch-el elore is koszonom
  • bettly
    mi az a 1.11 patch? mit segit es hol kaphato? spit vs me109 mod v1.11-ben jatszom , van mikor akadozik de ketszer egeszen lefagyott a gep. Mit tehetek?