91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77PXDrebil
    Megnéztem a filmecskét a harpoon korai verziója viz célok elleni irányitott bomba vagy mi..
  • DonZorro
    Irányított rakéta fegyver???

Betegek ezek??? Mi lett ebből a fasza játékból??? Star Wars??? Lassan már csak X-Wing-ekkel repülünk vagy AIM120-akat lövöldözünk majd az ellenfélre...
  • 77PXDrebil
    Don Zorro teeeljesssen kiakadt!

De lehet is!:D Én most számoltam össze hány 2GB nál nagyobb MOD ot töltöttem már le és le is döbbentem rendesen!

Csak abban reménykedek, hogy nem vesztem el a fonalat teljesen!
    Szerintem keményen szelektálni kell és mindig legyen egy elkülönitett tiszta alap verzió amit bármikor elérsz!

Ja és remélem az új irányított rakéta fegyver csak vicc!
  • DonZorro
    Elegem van már ezekből az idióta MOD-csomagokból (itt egy mod, ott egy mod, hopp, most egy patch az új modhoz). Már megint nem megy ez a retek!
  • TG Gida
    Végre nem a fókát rontják tovább.
  • Sanyo
    Patch 4.10 hírek, az AI végre nem lát át a felhőn, új irányított rakétafegyverek, egymástól függetlenül kezelhető gázkar, hűtőzsalu és keverékszabályzás.
  • Szepy2884
    lemaradt a "ha"

Megfigyeltem, hogy ezen a fórumon valahogy folyton kihagyok vagy elírok ezt azt...
  • Szepy2884
    Az nem én vagyok. Én legfeljebb csak akkor torzítom el a nevem a sötét oldalra tévedek
  • Solt
    Lehet ezt forgatni, de nem ezt mondtam... ha így neked jó...
  • Rue East
    igazad van, nem is tudom mi a fenének titkolóznak!
  • Solt
    Nem hiszem, hogy egy 5. generációs vadászgép a csecsen és a tálib harcosok megregulázására lenne kifejlesztve... ergo, sokra nem mennének az információkkal... ( szerintem )
  • Rue East
    azoktól védik, akik potenciális ellenségek és a forrásuk az internet, a táliboktól a csecsenekig akárki
  • Lacusch69
    A véleményem a cikk kommentjei között...
  • Glo
    Hmm.. Szergejék és Tyereskováék szerintem pont leszarják, hogy a főfők mit ügyeskednek a hangárban :)

Egyik katona haverom mondta: "Tudnám mi a f@sznak védjük ennyire a dokumentumainkat, hogy melyik radarunk mit tud. Minden fent van az interneten, aki meg akarja tudni nem fog bejönni ide, hanem beírja a google-be, és hátradőlve elolvassa amit akar" :)
    Mondjuk ez a magyar sereg. Szergejéknél nagyban megy a játszma. Csak néha nem tudom minek ez a naaagy titkolódzás :)
  • Rue East
    védik, nem védekeznek :)
  • Rue East
    hiszi a piszi, sztem még csak a féknyomát se látták, ugyanis még senki nem rajzolt semmit, hogy na így néz ki

amugy nem az amik elől védekeznek így, hanem a nyílvánosság elől
  • Glo
    Kicsit se hasonlít amerikai társaihoz

Amúgy nem értem miért szedték el a gurulópróbát lefotózók gépeit. Az amcsi kémműholdak szerintem még a szegecseket is megszámolták amint kidugta az orrát a hangárból :)
  • Her Laca
    Hír
  • Glo
    Előbukkannak itten az álnevek..

Favorite enemy
  • szekelyland
    Te a tegnap LtHawes néven voltál fent?
  • Bucser
    A 4 perces szerintem jobb :)
  • Her Laca
    Nem ismered??? Az a legjobb amikor még 2-2 rata is rájuk van akasztva és nem szabad leoldani.Bakker azokat a dogokat nem lehet elfelejteni.
  • Glo
    TB3 dogfight? Ott csak PK-ra lehet utazni a zöldborsós lézerkardokkal :D
  • 77PXDrebil
    Szia Tegnap este coop missiót inditottam! Marhultunk egyet, a régi jó TB3 dogfightet nyomtuk nagy röhögések közepette..!Bocsi a csalódásért! Egyébként a Lobbyn hirdettem a bulit magyaroknak!
  • istikovacs76
    Nekem is volt gondom a zuti 1.11-el, mivel az 1.12-est raktam fel, eltűnt az 1.11. De, a warbirdsofprey-t ha aktiválom, elvileg tartalmazza az 1.11-est, így az beenged az 1.11-es szerverekre.
  • Glo
    Valószínű Drebil egy magán dogfight-ot indított, vagy kiképzés volt, és jelszavas volt a belépés. De nem is javaslom, hogy bemenj, mert ott max 10 másodperc az élet, és azt sem tudod honnan kentek le :D
  • Glo
    Én szerintem nem deaktiváltam az 1.11-et mikor felnyomtam az 1.12-t, és nekem látszik mindkettő. Viszont hogy működik-e azt nem tudom. Az 1.12-vel működik, mert az ukded3-ra beengedett múltkor.

Pogi, hogy megy a repkedés? Ölöd rendesen a vörösöket? :)
  • Glo
    Jól fest az ütegnél a srác, kicsit hasonlít az inkvizíciós máglyahalálra :D
    A másik kedvencem, hogy ha bomba oldás után lőnek robbanósra, akkor a bombád tök hatástalan a becsapódás után :)
  • bettly
    koszi megprobalom
  • bettly
    77.px_drebil......nem tudtam bemenni ide,pedig sok a magyar
  • bettly
    elso gyozelmem..........egy hajo . ju-88-al torpedoztam meg[spit vs 109] a leszallast elcsesztem[BUMMMMM] megvan az elso 30 pontom ,nem sok, de fo a jatek elvezete
  • kamaszaki
    Köszi. 10%-ára kellet állítani.
  • Zpogi
    Az attól függ melyik moddal játszol.Általában a motor teljesítmény 10%-ára kell állítani,vagy keress olyat,hogy Open/Close Bomb Bay.
  • Zpogi
    Próbáld meg,hogy bekapcsolod a mod-váltóban a Safe_dlls-t.
  • kamaszaki
    A bombafedelet mivel lehet kinyitni pl: b-29-esen?
  • Her Laca
    Van az sokszor fordítva is.
  • Rue East
    már boldog, boldogtalan kék oldalon repül, előbb például 16-26 volt az arány
  • Her Laca
    Fóka!!
  • Willenbrock
    LaGG-vel csináltam magamnak -180 pontot.Remek helyzetek,lelőtt 109-es vezérsík,már bukdácsol,mert megsértettem,erre a csapattag belémjön 1000-el-egy koreai-BOOOH!.Persze nekem írták a büntetést.Egy Bf 110 est kb 2X eltaláltam de nem esett le.JU-88 ast addig lőttem míg ki nem fogyott a lőszer,helyes rátartás volt,találnia kellett,de úgy ment tovább mintha csak kiskaliberű géppuskával lőttem volna.Mennyi lehetőség és mind hiába-mára fel***tam az agyamat ma már nem szállok fel.
  • Her Laca
    Nemsokára átállítják azt is. Nem kell elfelejteni ,de ha fagy nálad akkor próbáld máshol ,sima 4.09 vagy mással.Ha ott is fagy akkor nem ártana kiporszívóznod a számító gépedet,lehet túlmelegszik valamelyik alkatrész.