91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    igy szaggat nallam is , es egyszer le is fagyott.De igy volt a 1.11 -es is.Mashol nincs baj
  • Willenbrock
    Ezt meg csak a rend kedvéért:D
  • Willenbrock
    Jól néz ki ez a WoP,ez a videó kedvet csinált hozzá,van már hozzá az a realizmus patch amit a megjelenésekor emlegettek?Bf 109-La 5
  • Willenbrock
    Igen,csak az 1.11 alatt nem vettem észre,most meg gyakran előferdül,pedig 5 Mbit/s a netem.
  • Rue East
    ezt hívják lagnak :)
  • Willenbrock
    Ma például egyszerűen "elugrált" e célkeresztől a legtöbb gép,de úgy mintha teleportált volna,5-6 métereket csúszkáltak így látszatra.
  • Willenbrock
    Nem tudom összefügg-e az új peccsel,de az UP 1.12-vel kicsit mintha hosszabb lenne a töltési idő nálam is,a Spit vs 109Mod szerver meg eléggé szaggat azóta. 1.11-nél nem tapasztaltam.
  • Solt
    Egyszerűen nem értem... próbaképpen átmásoltam a sima 4.09-re visszaállított exe fájlt a másik rendszerről, és így elindul! Minden ugyanaz... a másik exe is ugyanaz, mint amit felülírtam... számomra ez sok(k)! :D
  • bettly
    en is megjartam mod felrakasa utan ,ra 2 napra nem tudtam inditani a jatekot ,ujbol kellett tenni az egeszet.Meg most is miutan ra klikkelek az ikonra hogy inditsam a jatekot kell varjak 15-20 masodpercet.Eddig nem volt ilyen foleg mig nem volt modom.Van igy meg valakinek?
  • Solt
    Megvoltam ezekkel mind... :( Most az a különbség, hogy nem írja ki, hogy hiányzik az a fájl, de ugyanúgy nem indul...

Ötletem sincs, mi lehet. Mindent ugyanúgy csináltam mint a másik win7-s rendszernél, és ott semmi babrálás nem volt... telepítés, játék...
  • VO101Tom
    Ez egyértelműen directx hiba, ráadásul a directx 8-at keresi. A DirectX 9c-t installáltad? (W7-ben Dx11 van, és lefelé nem mindíg kompatibilis, Arma alatt is szívtam ezzel)

Tedd fel a DirectX 9-et, ha az esetleg már megvolt, akkor töltsd le a netről ezt a dll-t, és tedd be a Windows/system32 könyvtárba.

Más proginál is előfordulhat, hogy W7 alatt dll-t hiányol (Hardball Aircraft Viewer pl), ott is a progi könytárba vagy a system32-be kellett betenni a letöltött fájlt.
  • Solt
    Basszus, legalább 3x újraraktam...

Az a poén, hogy a másik win7-s rendszeren meg semmi gond...

Próbáltam directx módban indítani, ott azt írja, hogy ez a fájl hiányzik: d3d8.dll

Frissítettem directx-t, semmi nem változott...
  • VO101Tom
    Nekem mod felrakás után csinálta ezt, de kb fél perc mulva elindult. 1946 dvd-ről újrainstalláltam, utána jó lett modokkal is.
  • Willenbrock
    Ez elég vicces(na jó szomorú,de én itthonról csak röhögni tudok rajta:)
    "Tisztelt miniszterorru!Tábornokés Tisztikurak!" meg hogy javult a "kompatibi-látásunk" ezzel a "vásárlálás"-sal:D
  • Solt
    Képzeljétek, hogy jártam... :S

Vettem egy új vinyót. Win7 telepít, Il-2 felrak. ( 4.09 ) Indítom, semmi. Felpörög a cd, megjelenik a folyamatok közt az il2.exe, majd eltűnik.

Valami ötlet?

• TG Gida
    Javított Bf-109 modellek
  • Lysandus
    A modokban nem innen vették a Bf motorhangját? Mármint a kabinbelsőben. nagyon hasonló.
  • Gascan #24298
    sziasztok.. tudtok nekem valami jó joystickot ajánlani olyan 27 eurós árig?
  • Szepy2884
    Ezt ismeritek? LOL
  • Szepy2884
    Köszi a linket, már jön is :)
  • Szepy2884
    Messer indítása
  • bettly
    koszonom a segitseget Richtofen es Tom ez mar sokat jelent nekem.Tom neked mit is mondjak? Igazad van a pedallal, nem is a penz volna..... hanem hetkoznap este 7-8 oratol van idom ide ulni a gephez,hetvegen pentektol vasarnapig ki van kapcsolva a gyerekekert [akkor vannak haza hozva a nagyszuloktol, 3 es 6 evesek],egeszen be voltak futve a gepert.Az ovono mondta hogy az ovodaba egesz nap csak Stukakat es spitfiret emlegettek ,kerdezte is hogy mik azok persze tettem a hulyet, hogy nem tudom.A joyt el kellett dugnom ,gondolhatod ,ha most meg egy pedalt is felszerelek.........nem gond teszem a trimmeket a billentyuzetre ahogy Richtofen mondta ,es egyedul ami itt szamit a jatek elmenye ,akkarmilyen keveset is jatszok egy nap. Tisztelettel> Gyula[vagyis bettly]
  • VO101Tom
    Ha nincs szabad tengely, akkor nincs mit tenni, a trimmet gombokra, billentyűzetre rakhatod csak. Volt idő, hogy a joy gázkarra tettem, bombázó bevetéseknél, BnZ-nál az is jó volt, légiharcban viszont rossz, ha el kell engedned az egeret. Sajnos az il-2 a trimm értékét nem írja ki, hogy mi az aktuális állás, az Fw-190-ben van viszont kijelző (bal panel, középtájt, a futó visszajelző környékén. elevator trimm indicator - kép) ott tudod ellenőrizni, hogy elég gyorsan vált-e. Ha lomha, akkor makrót is írhatsz a joy konfig progiban (van ilyen hozzá ugye?), hogy egy gombnyomást többször ismételjen. Ahogy Richtoofen is írta, a reset is kell.
    Nemtom mennyire vagy elengedve pénzileg ilyesmikre, egy pedál nagyon sokat dobna a repülésen, nem beszélve arról, hogy légiharc közben a tekergetéssel soha nem tudsz olyan precizen célozni, mint pedállal. A több tízezres, repülő szimulátorokhoz gyártott pedálok helyett olcsóbb, autókhoz való kormány-pedál összeállítás is jó (működési elve kicsit más lesz mint a repülőgép pedáloknál, de nem vészes). A kormányt félreteszed, a pedált meg beállítod a rudder-re. Arra érdemes figyelni, hogy a két pedál kialakítása ugyanakkora legyen, zavaró ha asszimetrikus. (és arra is figyelj, ne járj úgy mint egy század-társunk, állandóan ellőtte a lőszert tök véletlenszerűen a programban. Nem kis időbe telt, mire rájött, hogy az asztala mellé, fejjel lefelé letett kormány nyomkodta a gombjait :) )
  • Richtofen
    Nem feltétlenül kell mindent a joyra rakni. Én billentyűzeten trimmelek a kurzol nyilakkal:
    - Magassági kormány: fel, le
    - Oldalkormány: bal, jobb
    - Csűrő (ritkán kell): ctrl-bal, ctrl-jobb

Plus érdemes felvenni a trim resetelő gombokat (neutral), nálam ez shift-up, shift-right, stb.
  • bettly
    Ok igy van ,akkor adj kerlek egy tippet. Teszem csak a tengelyeket sima aileronra meg elevatorra rudder-nek z tengely de magassagi trimmet hova? Bal kezem allandoan foglalt egerrel nezelodom ,Koszonom . mas trimmet esetleg? Csak sima beallitassal trimm nelkul nehez vezetnem a gepet.
  • VO101Tom
    Ahogy olvastam te a magassági kormány helyett a magassági trimmet tetted a botra, ami megoldást egy rövid ideig használták ugyan régi nagy gépeken, de sok hátulütője volt, többek között a lomha mozgás, és, hogy kis sebességnél nem volt hatásos. Itt olvashatsz a trimmekről, mire használják, hogy működnek, milyen fajtáik vannak. Ha valami nem tiszta, kérdezz bátran.
  • Zpogi
    Én most nézem,egyszerűen gyönyörű a hangja ennek a repűlőnek,nem tudok betelni vele.
  • Zpogi
    Ha valakit érdekel ez a video innen letöltheti,bár angol nyelvű.

One Summer-Two Messerschmitt
  • zsoltfireman
    Ez is:
  • zsoltfireman
    Sectret War,KTO missions
  • zsoltfireman
    Egy kis unikum: Korea missions

Forditáshoz használd a google forditó progiját!
  • zsoltfireman
    Nos,én az 1GB,4GB-s dolgokkal nem foglalkoztam,DOF megintcsak nem kellett,mert nincs Track IR-em sajnos,a többit meg kisilabizáltam,hogy mi az ami nem alapértelmezett,és mi az ami extra.
  • Willenbrock
    Kösz a mappát!Valahogy mégis az UP2.0 indult csak el:(Úgy csináltam pedig hogy ezt a MODS mappát az UP2.0 gyökérkönyvtárba másoltam(felülírta a régebbi MODS mappát)aztán a Nouveau button up2.0 button fájlját a Files/gui/game mappába másoltam(a régit átneveztem -buttonra)Aztán ugyanígy a MODS/STD/gui/game mappába pedig bemásoltam a SAS offline buttons fájlt,a régit itt is átneveztem -buttonsra.
    Elvileg ennyi lenne nem?A JSGME-ben kell aktiválni valamit?
  • VO101Tom
    nincs mit :)
  • Chazz76
    Ez a magassági trimm a Z tengelyre nagyon jó ötlet,kár hogy eddig nem jutott eszembe.Kösz a tippet.
  • zsoltfireman
    Nos,aki használni akarja a Korea MOD v1.2-t,
    MOD mappa

Ezt a mappát másolja be az IL2 gyökerébe,illetőleg az előzőleg említett két buttons fájlt másolja be a megfelelő hejre.
  • bettly
    meg egyszer koszi, eddig csak homalyban voltam
  • bettly
    kosz most mindent ertek
  • VO101Tom
    Joy beállításnál első kérdés, hogy mivel nézelődsz? TrackIR, Egér vagy Hat-Switch? Én nagyon sokáig egereztem, leírom ezt: A hajtóműteljesítményt joy és egérgombokra raktam (kell a 0%, a 100%, +5%, -5%) - ez mindenre elég. A csűrőkormányt (aileron) és magassági kormányt (elevator) értelemszerűen a kormány X,Y tengelyre, ha nincs külön pedálod, akkor a pedál (rudder) a bot forgatás jobbra-balra. A trimmek maradhatnak gombokon is, de ha nagyon rázós légiharcokba mész, akkor viszont a magassági trimmet érdemes tengelyre tenni (egérgörgőre ne, mert nem érzed a középállást). Mivel volt pedálom, én ezt a bot jobb-bal tekerésre tettem, pillanatok alatt rá lehetett húzni vagy nyomni a botra még, ha kell.

A joyon lévő hajtómű-teljesítményt az egerezés miatt nem használtam, le is kellett szedni a tengelyről, mert "összekadt" az egeres beállításokkal. Az egerezés miatt a hat switch felszabadult, arra nézet beállításokat tettem (gunsight view, view center (reset), vide view (legyen egy gomb, ami a legnagyobb látómezőt azonnal behozza, közeli légiharcnál nagyon fontos), és a view toggle (a három nézet közt váltogat).

Ami még a kezed ügyében kell, hogy legyen, az az ívelőlap. Minden mást lehet a joy alsó gombjaira, vagy billentyűzetre tenni. Ha kevés a joyon a gomb, akkor a tűzgombra az 1+2 lövés módot tedd.
  • szekelyland
    Van valakinek Thrustmaster T.16000 -es joya? véleményeket várok, milyenek a thrustmaster joyok úgy általában?