91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bettly #24595 Kosz Laca ujra megy -
Spit vs 109mod szerveren szép új pályák vannak.Ha jól látom a régiek át vannak dolgozva,és vannak újak is pl. Olaszország 1944 tél stb.
A lövedékek tényleg mintha gyengébben sebeznének,2-3 tempesttel harcba keveredtem,2-t elég rendesen eltaláltam,füstöltek de egyik kilépett mikor fölényem lett felette,a másikat meg leszedte egy hosszúorrú fóka mielőtt újra rácsaphattam volna. -
a Win7 default vekkerje az.... -
INNEN töltsétek le a restoraiton packot az helyreállít mindent majd tegyétek fel újra a switchert.
Utána jó lesz mindenkinek -
bettly #24591 A mat manager v2.36 latom nallad megvan ,en is letoltottem es bemasoltam ajatekba , de nem indul valami Unable to locate exe il-2 ir ki You sspecify FB or PF instalation patch Mit jelent ez es hol tevedtem? -
Igen, a légierő kiválasztásánál a none ezen segít, de ha a szerveren nincs engedélyezve a skin letöltés opció, akkor a többiek úgysem látják a skined.
A Spit vs 109-en ráadásul az egyéni skin és felségjel tiltott, és ha jól emlékszem legutóbb már a felségjel kiválasztás is lockolva volt, csak az engedélyezetteket lehetett választani. A skinekkel nemtom hogy áll, hogy csak tiltott, vagy egyátalán nincs engedélyezve az sem. -
bettly #24589 Az activated modban jobb felen fent csak a 00_warbirdsofprey switcher van oda biggyeszve ,regebb indult igy , most lottek a spit vs 109 szervernek -
Szepy2884 #24588 Olyan jó kis órát honnan lehet letölteni? -
Amikor a repülő választásnál vagy az Air Force-nál válaszd a "None" opciót és akkor nem rak rá jelzést. -
Így kellene kinéznie:
-
A többi modot inaktiváltad? -
Még egy kérdés:Mikor fellépek a szerverre az alapértelmezett jelzéseket nem tudom kikapcsolni pedig az offline játék beállításaiban kikapcsoltam őket.Ezt nem lehet valahogy megoldani,mert vannak skinek amiknek a kersztjei pl nem egybevágóak az alapértelmezettel és úgy elég hülyén néz ki. -
bettly #24583 00_warbirdsofprey switcher - evel inditottam mindig a spit vs 109 -t es MENT , most kidob timeout o ,kezd mar az idegemre menni ez asok valtozas -
Alvás az úgy van amikor sikerül:)eddig úgy dolgoztam h 3 nap műszak után 3 pihenő.Éjszakás-nappalos 2 hetente váltakozott,már rég felborult az alvási rendem emiatt:(De áprilistól új munkahelyem lesz,8 órás munkaidővel,akkor megint szabályozottaban fogok aludni.
Grat a 6-os győzelemhez,nekem talán 2 volt a max egy felszállásból,de mindíg csak a spit vs 109 szervereken repülök. -
Kösz majd kipróbálom.
-
Újra telepítettem az UP 2.0-t meg a 2.0 clientpatch-et és a MDS 1.12 patch-et + a WarBirdsOfPrey-Switcher-t,és most már beenged a Spitvs109mod szerverre. -
Egy nagy sárga G betű az ikonja. Azt indítsd el. -
Elindítottam, de tök üres. És még a mikrofon is beszart
-
Az IL2 mappájában van egy JSGME nevű fájl,azt indítsd el és aktiváld a modokat ami szimpatikus.Ill. ha a Spitvs109mod-on akarsz reppenni akkor amit Laca írt. -
mi az a JSGME?
-
Ezzel a módszerrel. -
És mivel lehet átkonvertálni? -
A Spit vs 109mod Timeout-val kidob,de szerintem engem is a UV2 mod miatt,bár én csak bemásoltam a hangfájlokat a motorhangok kivételével a Samples könyvtárba. -
Mire gondolsz? A játékban nincsenek videók ,Trac-et ment el azt lehet aztán átkonvertálni . -
Nekem ezek vannak bekapcsolva:
4GB_client,
6DOF_Tracker4GB,
H&P_Effects,
Hakenkruz_enabler,
Perfect_Map_Textures,
Safe_Dlls,
Tougher_Bridges és Trains,
Atm_ModV3.1,
Zuti 1.12,ha kell.
Ezekkel betudok lépni elég sok helyre,kivéve a Spit vs 109.
-
WarBirdsOfPrey-Switcher-t kell csak engedélyezni. -
Lehet,hogy hülye kérdés,de engedélyezted a JSGME mod switcher-ben a Zuti modot? -
Hogy lehet kiszedni a játékból a videókat? -
bettly #24567 engem is ugyanugy dob ki a Spit vs 109 Time out -
Felraktam minden mod-ot, de csak a WarClouds-ra enged be. Azt meg nem szeretem. Spit vs 109mod tim out-al kidob, a többi meg még mindig az MDS 1.12-t keresi, pedig felraktam. -
bettly #24565 megkaphatnam az uv2 hang modot valakitol? -
Ja ott. Tegnap G2 vel harcoltam három P40 el és bizony nem volt elég egy ,két rácsapás gépenként. Aztán ma emillel rácsaptam egy spitre,jóóóóóóól meglőttem (ennyitől máskor szétesik) de csak füstös lett. Utána még forgolódtunk és pattogott rajta a mogyoró ,de komolyabb kárt nem tudtam tenni benne. Aztán leesett persze. Na emiatt kezdtem nézegetni ,és én is azt tapasztaltam ,hogy a sima 4.09 ben hatékonyabban esnek szét a vasak. -
OK! Minden tiszta! Világos leírás. Köszi Tom! -
Dehogy inaktiváltam. Ezek szerint kellett volna. Ok. Hazaértem kipróbálom.
-
Ide pár napja leírtam a menetét, ezt nézd végig. -
Glo #24560 Az mds 1.12 felrakása előtt inaktiváltál minden modot? Mert azt elvileg úgy kell.. -
Én viszont elakadtam. Az U2.0 után felraktam azt a mds 1.12-t vagy mi szöszt, de nem tudok belépni egy szeróra se ami ezt a mod-ot kéri. Mit csináltam már megint rosszul? -
Igen Igen!!! kétszer annyi lőszer kell az U2.0-ban mint a sima 4.09-ben.
A 20'-as most olyan, mint a régiben volt a 17'-es -
Glo #24557 Ezt az UI2.0-nál tapasztaltad?
Én is észrevettem, hogy a lőszereknek más a hatékonysága, de nem csak a 20-ast vették le. A kiskalát spec szerintem felturbózták, mert miután kifogyott a 20-asom utána is füstösre tettem egy LAvort, sőt lepattintottam a szárnyát is(!).
Szóval a harc nem csak a 20-as kifogyásáig tart :) -
Sajnos az UV2-vel nem enged be a spitre,pedig sokkal jobbak azok a hangok.