91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ehhh ... elég kis gépigénye van ahhoz képest, ahogyan kinéz, de töltsd le a Demo-t ...
Elvileg P4 3200MHz, nvidia 7600 512MB és 2GB RAM a minimum gépigény ...
Ki kell próbálni ... -
bettly #24834 Nem ismerem a jatek [WOP]gepigenyet , vajon az enyem elbirna? Az en rendszerem: Pentium4 Intel dual core , proceszor 1,8 , 2GB ram, video kartya: Nvidia Gforce 8400 , 255 mb, amugy is maradok az il-2 -nel.......csak kerdem? -
A teljes forráskódot átadta a maddox csapat. Ergó azt pofozták tovább. -
Szerinted ő honnan tudja ,hogy mikor fogsz lőni? Már hogy pontosan akkor nyom meg egy gombot. Nem kell mindig csalásra gyanakodni. -
2. VH-s kategóriában a legrealisztikusabb tudom,de hát pár dolog azért hiányzik belőle.(olyan komplex motorindítás mint pl az FSX-ben,nekem most a Flight1 BF109 kiegészítője tetszik a legjobban kicsit élethűbbnek tartom,kár hogy azzal harcolni nem lehet)
Most lelőttem egy 134 killes szerb kapitányt,Mustanggal repült,én G-14 essel.Ilyen eredményes játékos és pint screenelt ebben biztos vagyok,mikor közelről rálőttem mindíg akkor hirtelen arrébcsúszott a gépe pedig nem volt most lagolás.Végül sikerült utolérni(!)a csatorna felett és akkor szétlőttem. -
Még a nyár folyamán beszerzem ezt is,néhány videó után nagyon megtetszett,a repmodellt meg majd csak csiszolják még:) -
:)
Ez teljesen új motor ... És az új peccsekben rendesen belevágtak a srácok ... öklömnyi lyukakkal a szárnyakon simán lehet dogolni ... Arcade-ban :)
SIM módban azért már más a helyzet ... én nem ismerem az IL-2-t, hogy összehasonlítsam őket, de WOP fórumon sok régi IL-2es játékos van aki áttért a "sötét" oldalra :)
Egy rakás cucc viszont az IL-2-ből való, a Credits-nél szerepelnek is Olegék :)
Ráadásul izomból fejlesztenek a srácok, nem ülnek a babérokon ... 1.0.2.8-al jött valami bug, pár napra rá már kész volt a hotfix, arra pár nap és jött is az új peccs :)
Akkor lesz igazán nagy durranás, ha végre kijön a Mission editor és a QMB is hozzá :) -
LEÁRKÁDOZTAD AZ IL"_ÖT?
Skandallum!
:DD
-
Én sem repültem még vele,de szerintem nem lehet sokkal árkádabb az IL-2 nél,meg állítólag az újabb patchekben van részletesebb nehézségbeállítás és egy közelgő realizmus patchről is beszélnek,azt még megvárom aztán akkor megveszem. -
Csak az a kérdésem,hogy ez IL2 motor ,vagy egy teljesen más?
Mert ha az ,akkor micsoda lehetőségek vannak itten kérem szépen:D -
Jó azt láttam ,de ez nem meglepetés :) Il ben is ledogolja:DD Mit likkal ,szárny nélkül is:D -
Szepy2884 #24824 2:26-nál nézzd. Nagyon tanulságosch 
Egyébként a grafika tényleg nagyon szép ahol berlin felett repül a Schwalbe. -
Szepy2884 #24823 Nem mondod, hogy nem vetted észre, ahogy a spit aminek a szárnyán akkora lyukak vannak, hogy nem az öklöm, hanem én is átférek rajta ledolgolja a Messer-t de úúúúúúgy, hogy 2 km-rel lő mögé! -
Én egy videóból nem tudom eldönteni:)) Mondjuk azt a tűzfüggönyt amit a spitek produkálnak érdekes nézni:D
Lacusch már leírta a véleményét , azt én mérvadónak tekintem. -
Szepy2884 #24821 Az, hogy mennyire árkádos azt döntsd el magad.
-
Kb van olyan repmodell mint az Il ben? Vagy még mindig árkádos?
Ha megcsinálják Il2 szintre a repülést ,és a légi harcot ,azonnal megveszem,de addig még megnézni sem vagyok hajlandó:)) -
Ez a grafikai kidolgozottság még mindíg lenyűgöz,biztos hogy előbb utóbb ezt is meg fogom venni:WOP Me-262 Berlin felett. -
Memel vidék/Hollandia pályán szétlőttem egy vonatot,meg is állt és lángolt rendesen-az egész tárat kilőttem rá,mégsem írta ki a győzelmet és a statban sincs benne vajon miért? -
A hat switch elkezdett időnként rendetlenkedni a Black widowomon,tud valaki ötletet adni mit lehet vele csinálni?A 125 fokot alig akarja bevenni. -
Richtofen #24816 Én úgy tudom, hogy a motorok teljesítményével kapcsolatos a válasz. A 3 ágú légcsavar nagyon hatékony, de mivel nőtt a motorok teljesítménye -> ugyanazon 3 tollú propeller nem tudta a végletekig kezelni a teljesítményt. Vagy nagyobb rpm-en pörgöették (aminek a felső korlátja propeller lapát csúcsában mért hangsebesség), vagy hosszabb propeller lapátokat használtak (aminek a korlátja a talajtól való távolság). Ezért inkább több légcsavarlapátot használtak, amivel a fenti korlátok között lehetett maradni. -
Lysandus #24815 Azt nem tudja valaki, hogy a németek miért idegenkedtek a négytollú légcsavartól? Állítólag a háború vége felé elkezdtek a K sorozaton kísérletezni vele, és a teszteken jó eredményeket sikerült vele produkálni, de értelemszerűen gyártás már nem lett belőle.
Nekem csak egy hipotézisem van: hogy a négytollú propeller nem szerette a szinkronizált fegyvereket. Mivel a háromtollú légcsavart és szinkronizált fegyvereket használók (németek és oroszok) szoros korrelációt mutatnak. (Nyilván a land lease nyugati gépek nem számítanak az oroszoknál.) -
Bf 109 TL? :) -
Egyértelmű.Nekem akkor is a Bf109 G-10 marad a legnagyobb kedvenc:)
A D fóka remek gép volt,de a JG26 naplójában írják hogy a pilóták eleinte idegenkedtek tőle mert gyakran nem tudták az MW50-est használni vele,anélkül pedig különösen lassú,lomha volt.Viszont a befecskendező drámaian növelte a teljesítményét.Néhányan mindamellett jobban szeretták az A sorozatot mert szűkebben fordult és gyorsabban orsózott.Sőt olyan pilóták is voltak akik a Bf109-esek változataihoz ragaszkodtak. -
Lacusch69 #24812 HA LETT VOLNA német kapacitás: Ta-152, Do-335, és a nyilazott szárnyú sugárhajtásúak. -
No srácok:)) Variálhatjuk ezt jobbról ,balra,de a vége csak az lett ,hogy a szövik bedarálták Német országot szőröstől ,bőröstől.
Aztán ,hogy a stratégia ,avagy a taktika,ne adj isten a gépeik játszottak e nagyobb szerepet ebben ? Én azt hiszem mind kellett hozzá.
Szerintem meg a D fóka volt a válasz a nagy magasságban támadó kötelékek ellen,no meg a 262 es. De hát kevés volt belőle ,meg a pilótákból is hiány volt. -
Rue East #24810 ez mondjuk azért érdekes mert egy bombázó köteléket nem egy vadász kötelék kisért végig, hanem az út több szakaszán különbözőek, pont ennek az elkerülése végett -
Sintér #24809 Ezzel a G10 és K4 dologgal egy baj van csak... :)
Mikor indultak a német hátország elleni rendszeres bombatámadások?
1943 tavasz talán?
A G2-ők, FW-190A2/3/4-ek voltak akkor rendszerben. G6 és A5 gyártása akkor kezdődött.
Mikor lett rendszerbe állítva a G10?
1944 szept/okt.
K4 rendszerbeállítás?
1944 november talán.
Mi volt akkor már rendszeresítve a szövi (Angolszász) oldalon ekkor?
P51D 1944 március, már nagy tömegben részt vett a D-napon is.
Hawker Tempest 1944 április.
Spitfire MK XIV 1944 január
Spitifre MK XVI 1944 október
Ezekkel kb párban volt a K4, de azt még gyártani kellett volna azokon a gyártósorokon nagy mennyiségben amik felett a fent említett típusok már falkákban repkedtek.... :)
Mik jöttek volna 1945-ben ha folytatódik a "buli", és végre felfut a K4 gyártása?
Griffon Spitfire-ok újabb verziókban
P-51H (730 km/h 9100 méteren, 670 km/h 12000 méteren)
P-47M/N (760 km/h 10000 méter magasan...)
Sugárhajtás orrba-szájba
Hawker Sea Fury (1945 január)alapján gondolom újabb Tempestek csilagmotorral
Egyre több Lend-Lease P-63 keletre
Lejátszott történet volt. :) -
1944 végétől már akkora üzemanyaghiányok voltak hogy nem biztos hogy a gépek kihasználhatták volna a póttartályaik adta max. hatótávolságukat.Szerintem örültek ha a belső tankokba jutott benzin,ezért a német repterektől bizonyára nem tudtak annyira eltávolodni,pláne miután rendszeresen 9-10km magasan kellett elfogást végezniük.A JG26 naplójából még az is kiderül hogy sok gép MW50 befecskendezőjébe nem jutott metanol így azt nem tudták használni.Jutott volna több benzin a vadászoknak ha nem különítették volna el 1944 őszén a Bodenplattéra ami viszont felesleges erőpocsékolásnak bizonyult. -
Richtofen #24807 "Épp azért szeretem a WC-t mert ott modok nélkül is lehet repülni."
Engem az zavar, hogy modokkal is lehet. Ne bízom a modokban, most hogy nyilvánvalóan megpiszkálták a régi gépek teljesítményét és a fegyverek hatásfokát. Így abszolút unfair modokkal és modok nélkül is engedni a csatlakozást egyszerre. -
Richtofen #24806 Na meg tűzerőben :) -
Lysandus #24805 A P-47 állítólag csak a zuhanásban volt kiváló. Meg a hatótávban. -
Lysandus #24804 Galland azt írja a visszaemlékezéseiben, hogy javaslatot tett egy új taktikára. Hogy még Európa nyugati partvidéke fölött támadják meg a szövetséges kötelékeket, elsősorban a vadászokra koncentrálva, mondván, hogy akkor azoknak le kell dobniuk a póttankot, és úgy már nem tudták volna végig kísérni a bombázókat. Állítólag ezt Göring utasította el. -
A K-4 720 körüli legnagyobb sebességével tényleg nagyon gyors volt vízszintes repülésben(nem tudom pontosan milyen magasságban érte el,de az biztos hogy a közepes tartomány felett),és kiváló volt az emelkedési sebessége is.Tulajdonképpen egyedül a zuhanósebességével maradt alaposan alatta az amcsi gépeknek,a leborítás egy
elől pl. életveszélyes volt állítólag mert az zuhanásban simán utólérhette.
-
Szepy2884 #24802 Épp azért szeretem a WC-t mert ott modok nélkül is lehet repülni. A társaság meg nem csak profi, hanem remek is. -
Szepy2884 #24801 Knocke könyve nekem is meg van azt nem adtad kölcsön
Amit írsz, az hirtelen nem ugrik be, inkább az, hogy a törött szárnymerevítős Messerével ledogol egy p-47-est. -
spargarepa #24800 és ez sávszélesség foglalásban mit jelent? nincs túl gyors neten itthon és a progi meleltt azért a játékot is szeretném futtatni:S
köszi a gyors választ -
A goteamspeak.com-ról letöltöd a servert és ha nincs saját servergéped akkor otthonról is futtathatod. -
spargarepa #24798 Egy kis segítséget szeretnék kérni ahhoz hogy a TeamSpeak-en hogy lehetne létrehozni saját szervert amire a haverokkal fel tudnánk csatlakozni? megköszönném ha segítene valaki ebben! köszi előre is
-
Szerintem jó lenne összedobni egy tiszta 4,09 -es dedikált szerót, crt-2essel..... -
Richtofen #24796 Én besokalltam pár hete. Csak ott repülök, ahol lehet gyári játékkal. Sajna ez most kb 2-3 szerverre korlátozódik, ezek közül a War Cloudson modokkal is lehet repülni, ezért egyre kevésbé kívánom (más gépteljesítmények, fegyverhatékonyság, átlátszó felhők és még kisfaszom tudja mi), a CZ_AH_Dedicated érdekes, ott mindenféle planeset van, de hát a társaság nem az igazi.