91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ha ez tényleg ilyen aprólékos lesz, akkor nagyon változatos rekedéseknek nézünk elibe. Már látom hányan fognak visszafordulni egy küldetésről mert elkurták a gép motorját. Nagyon kiváncsi vagyok már rá. -
Spit vs 109mod szerveren a téli Leningrád pályán akkora laggok vannak...meg fél óra alatt 3X kifagyott,ehh... -

-
Megy a messzer ezerrel -
10 év múlva lesz budget... :D -
spargarepa #24990 asszem azt h laptopon játszok vele mint az IL-2vel elfelejthetem pedig nincs rossz gépem... 2 mag, 4 giga ram... de sztem ami ma létezik minden kevés hozzá ahogy a videókon kinéz. max Asus Mars SLI meg i7 es proci de még azokkal is necces -
tothgyorgy #24989 Legyen igazad Laca. Legalább minimál grafikával játszható legyen. A csili-vili meg majd a fokozatos fejlesztések után apránként hozzájöhet. -
Én úgy értettem ,hogy a kompromisszumok nélküli futtatáshoz kell majd szerintem brutál gép.
Biztos lehet skálázni a dolgokat,hiszen nem érdekük ,hogy kiadnak egy játékot és azt csak pár százan tudják használni a világon.Én nem félek tőle,hogy nem tudunk játszani vele a már meglévő gépeinkkel. -
tothgyorgy #24987 brutál -
tothgyorgy #24986 Ajánlott minimum a bob-hoz. 
butál -
tothgyorgy #24985 Majd meséljetek milyen a progi, mert ennyi pénzt nem tudok rá áldozni. 
De lesznek azok olcsóbbak is. Főleg amikorra a bob a budget kategóriába csúszik. -
+ nem árt valami komolyabb tápegység, ami elbírja a cuccokat -
4mag 
4 giga ram
videókártya
majd meglátjuk hogy fut ebben a formában
-
Köszi a fordítást Sanyó!
Már csak kb 230-at kell aludni és kipróbálhatjuk. -
Pedig Szepy testvér ,már most borítékolom ,ahhoz,hogy ez tökéletesen fusson meg kell venni a legjobb videó kártyát amit kapni lehet,kell egy 4 magos proci,és minimum egy 4gb ram. De inkább 8. Ezt optimalizálhatják ,de annyira összetett ,hogy kb az lesz a vége mint anno az IL2 nél volt. Emlékszem amikor megjelent nem volt olyan gép az ismeretségi körömben ami tökéletesen tudta volna futtatni. Viszont kb annyira előre mutató is a dolog,tehát elképzelhető ,hogy a megjelenés után még 8 év múlva is nyüstölni fogjuk.
Szerény kalkulációm szerint kb egy laza 250-300 ezer forintos gépfejlesztést kell eszközölni ha nem akarunk kompromisszumot.
150 ezer egy videó kártya. 50 ropi egy proci . 30 egy alaplap. 40-50 a ram.
Lehet kezdeni gyűjtögetni:))) -
Szepy2884 #24980 Köszi a lefordítást.
Ez így és eddig mind szép és yo, de várjuk meg amíg végre kijön és majd meglássuk a medvét. Pl: a teher autón az olajos kanna mellett a bringa kerekein a küllők is kivannak dolgozva?? És ha igen, akkor minek és mibe fog ez majd nekem kerülni??? kezéccsókolom.
Szóval én még nem kapkodom el a lelkesedést látatlanba, mert baromira kíváncsi vagyok, hogy mennyi paksot kell ezért nekem megcsapolnom...
-
Mondtam én ,hogy jóóóóóóóóóóóóóóó lesz ez:))
Nem veszett kárba Olegék szponzorálása éveken át ahogy látom:D
De az biztos ,ha megjelenik ballaghatunk számító gép kereskedésbe .
-
Kösz a cikket,gyorsan elkészültél vele.
Úgy tűnik ez a szimulátor nagyon olyan lesz amit én is elképzeltem.Annak is örülök hogy ismét megerősítették hogy folytatása is lesz a sorozatnak,így majd a későbbi Messzereket is repülhetjük idővel.Ígéretes az egész csak jelenjen már meg. -
Köszönöm. Hát ez nagyot fog szólni, ha 1X kiadják (mármint az olvasottak alapján). -
Solt #24976 Kurva jól hangzik, csak aztán optimizálják tényleg rendesen, mert, ha ekkora részletesség mellet elcsesznek valamit, akkor mehetünk a NASA-hoz gépet kunyerálni... :D
Mellesleg ez DX9 alá készül? -
Storm of War - Checksix-fr.com interjú. Többször átnéztem hibák, elírás vagy magyartalan fogalmazás miatt, ettől függetlenül maradhatott benne ilyesmi. Ha ilyet láttok, szóljatok. :) -
Solt #24974 Aaaaaaaaaaaaa... anyúúúúúúúú... akarooooooooooooooom.... :D Siess!!!! :D
( köszönjük
)
-
Dolgozom a magyar fordításon. Néhány apróság:
- a repülőgép motorok segédberendezései (olaj és hidraulikaszivattyú, dugattyúk), elektromos hálózat és azok rendszerei, mind a sérülésmdell részei
- egy üres teherautó másképp reagál a találatra, mint egy üzemanyaggal teljesen feltöltött
És ami a legfontosabb, klikkelhetó pilótafülke!!! :) Estére szeretném befejezni a fordítást. -
Egy kis érdekesség,Tomcsi linkelte a dongó fórumra:Su-33 -
checksix-fr.com interjú, amint fellövik az angol fordítást, neki tudok állni a magyarnak. :) -
Az 1.8 at is most szedtem le ftp ről az hibátlanul felment.
Na mindegy egy kicsit tovább tart:) -
A lehető leggyorsabb netem van amit ez a nyüves T-online ad. Hogy rohadna meg ,már rég váltanék upc re de ebben az utcában sajnos az nincs:( -
wireless netet használsz? annál szokott el-el maradni pár csomag. Torrentbe azért jobb tölteni, mert tudsz adni ellenőrzést neki és a hiányzó csomagokat újratölti -
Ne idegesíts:)))
A vinyómnak semmi baja!:D Remélem
Kicsomagoltam külön is más tömörítővel a dolgokat ,és ott is jelezte a problémát. Másoknál is volt hasonló ,lehet elveszett az éterben egy két csomag. -
lehet hogy a vinyód rossz vagy a kábel ha soxor kapsz crc-t -
Nem torrentelek:)
De mindegy lehúzom az 1.8 at a 2.0 ra való az megvan és megcsinálom úgy:) -
Torrent miért nem jó? Ha meggondolnád magad, ezt a torrent file-t használd. Full UP 2.0, nem az 1.8 frissítés, ma is működik, kipróbáltam, 2.3M-val szedi most. -
OK ok. Vali alkalmat összehozunk a közeljövőben. Már elég régóta lógatjuk a levegőben ezt az ivászatot. -
Kösz, javítottam. -
Urak. Tudna valaki egy linket adni ahonnan (nem torrent) letölthetem az UP 2.0 FULL-t
Letöltöttem már innen
de egy jó pár crc hibaüzenetet kapok miközben kicsomagolja.
Már ujra töltöttem egy párat a 7 ből de csak nem akar jó lenni és kezd a t..m ki lenni vele. -
Lysandus #24960 A budakalászi hiperben is láttam kb ugyanilyen diszkont áron az Il-2 1946-ból egy nagy stócot. Hátha valaki hasznát tudja venni az infónak. -
Herceg73 #24959 Richtofen köszi az infot! 
Már majdnem megvettem a Steamen, mert eddig ott volt legolcsóbb. Pedig jobb szeretem dobozosan. -
Glo #24958 Van benne egy elgépelés. Feljő vs felhő :)
ABlitzben bekapcsoltam a level stabot, és meghaltam. Ja, felszállás után meg kiugrott a személyzet
-
Patch 4.10 hírek - AI vs AI látás. -
Rue East #24956 4.08 -> 4.09 -> UP2.0 -> UP2.0m -> UP2.0n
elvileg így :)