91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • galimatika
    Ha ez tényleg ilyen aprólékos lesz, akkor nagyon változatos rekedéseknek nézünk elibe. Már látom hányan fognak visszafordulni egy küldetésről mert elkurták a gép motorját. Nagyon kiváncsi vagyok már rá.
  • Willenbrock
    Spit vs 109mod szerveren a téli Leningrád pályán akkora laggok vannak...meg fél óra alatt 3X kifagyott,ehh...
  • Matthew Baker
  • Matthew Baker
    Megy a messzer ezerrel
  • Sanyo
    10 év múlva lesz budget... :D
  • spargarepa
    asszem azt h laptopon játszok vele mint az IL-2vel elfelejthetem pedig nincs rossz gépem... 2 mag, 4 giga ram... de sztem ami ma létezik minden kevés hozzá ahogy a videókon kinéz. max Asus Mars SLI meg i7 es proci de még azokkal is necces
  • tothgyorgy
    Legyen igazad Laca. Legalább minimál grafikával játszható legyen. A csili-vili meg majd a fokozatos fejlesztések után apránként hozzájöhet.
  • Her Laca
    Én úgy értettem ,hogy a kompromisszumok nélküli futtatáshoz kell majd szerintem brutál gép.
    Biztos lehet skálázni a dolgokat,hiszen nem érdekük ,hogy kiadnak egy játékot és azt csak pár százan tudják használni a világon.Én nem félek tőle,hogy nem tudunk játszani vele a már meglévő gépeinkkel.
  • tothgyorgy
    brutál
  • tothgyorgy
    Ajánlott minimum a bob-hoz.
    butál
  • tothgyorgy
    Majd meséljetek milyen a progi, mert ennyi pénzt nem tudok rá áldozni.
    De lesznek azok olcsóbbak is. Főleg amikorra a bob a budget kategóriába csúszik.
  • acidrain
    + nem árt valami komolyabb tápegység, ami elbírja a cuccokat
  • acidrain
    4mag
    4 giga ram
    videókártya majd meglátjuk hogy fut ebben a formában
  • Zpogi
    Köszi a fordítást Sanyó!

Már csak kb 230-at kell aludni és kipróbálhatjuk.
  • Her Laca
    Pedig Szepy testvér ,már most borítékolom ,ahhoz,hogy ez tökéletesen fusson meg kell venni a legjobb videó kártyát amit kapni lehet,kell egy 4 magos proci,és minimum egy 4gb ram. De inkább 8. Ezt optimalizálhatják ,de annyira összetett ,hogy kb az lesz a vége mint anno az IL2 nél volt. Emlékszem amikor megjelent nem volt olyan gép az ismeretségi körömben ami tökéletesen tudta volna futtatni. Viszont kb annyira előre mutató is a dolog,tehát elképzelhető ,hogy a megjelenés után még 8 év múlva is nyüstölni fogjuk.
    Szerény kalkulációm szerint kb egy laza 250-300 ezer forintos gépfejlesztést kell eszközölni ha nem akarunk kompromisszumot.
    150 ezer egy videó kártya. 50 ropi egy proci . 30 egy alaplap. 40-50 a ram.
    Lehet kezdeni gyűjtögetni:)))
  • Szepy2884
    Köszi a lefordítást.

Ez így és eddig mind szép és yo, de várjuk meg amíg végre kijön és majd meglássuk a medvét. Pl: a teher autón az olajos kanna mellett a bringa kerekein a küllők is kivannak dolgozva?? És ha igen, akkor minek és mibe fog ez majd nekem kerülni??? kezéccsókolom.

Szóval én még nem kapkodom el a lelkesedést látatlanba, mert baromira kíváncsi vagyok, hogy mennyi paksot kell ezért nekem megcsapolnom...

• Her Laca
    Mondtam én ,hogy jóóóóóóóóóóóóóóó lesz ez:))
    Nem veszett kárba Olegék szponzorálása éveken át ahogy látom:D
    De az biztos ,ha megjelenik ballaghatunk számító gép kereskedésbe .
  • Willenbrock
    Kösz a cikket,gyorsan elkészültél vele.
    Úgy tűnik ez a szimulátor nagyon olyan lesz amit én is elképzeltem.Annak is örülök hogy ismét megerősítették hogy folytatása is lesz a sorozatnak,így majd a későbbi Messzereket is repülhetjük idővel.Ígéretes az egész csak jelenjen már meg.
  • acidrain
    Köszönöm. Hát ez nagyot fog szólni, ha 1X kiadják (mármint az olvasottak alapján).
  • Solt
    Kurva jól hangzik, csak aztán optimizálják tényleg rendesen, mert, ha ekkora részletesség mellet elcsesznek valamit, akkor mehetünk a NASA-hoz gépet kunyerálni... :D

Mellesleg ez DX9 alá készül?
  • Sanyo
    Storm of War - Checksix-fr.com interjú. Többször átnéztem hibák, elírás vagy magyartalan fogalmazás miatt, ettől függetlenül maradhatott benne ilyesmi. Ha ilyet láttok, szóljatok. :)
  • Solt
    Aaaaaaaaaaaaa... anyúúúúúúúú... akarooooooooooooooom.... :D Siess!!!! :D

( köszönjük )
  • Sanyo
    Dolgozom a magyar fordításon. Néhány apróság:

- a repülőgép motorok segédberendezései (olaj és hidraulikaszivattyú, dugattyúk), elektromos hálózat és azok rendszerei, mind a sérülésmdell részei
    - egy üres teherautó másképp reagál a találatra, mint egy üzemanyaggal teljesen feltöltött

És ami a legfontosabb, klikkelhetó pilótafülke!!! :) Estére szeretném befejezni a fordítást.
  • Zpogi
    Egy kis érdekesség,Tomcsi linkelte a dongó fórumra:Su-33
  • Sanyo
    checksix-fr.com interjú, amint fellövik az angol fordítást, neki tudok állni a magyarnak. :)
  • Her Laca
    Az 1.8 at is most szedtem le ftp ről az hibátlanul felment.
    Na mindegy egy kicsit tovább tart:)
  • Her Laca
    A lehető leggyorsabb netem van amit ez a nyüves T-online ad. Hogy rohadna meg ,már rég váltanék upc re de ebben az utcában sajnos az nincs:(
  • szekelyland
    wireless netet használsz? annál szokott el-el maradni pár csomag. Torrentbe azért jobb tölteni, mert tudsz adni ellenőrzést neki és a hiányzó csomagokat újratölti
  • Her Laca
    Ne idegesíts:)))
    A vinyómnak semmi baja!:D Remélem
    Kicsomagoltam külön is más tömörítővel a dolgokat ,és ott is jelezte a problémát. Másoknál is volt hasonló ,lehet elveszett az éterben egy két csomag.
  • PhantomAss
    lehet hogy a vinyód rossz vagy a kábel ha soxor kapsz crc-t
  • Her Laca
    Nem torrentelek:)
    De mindegy lehúzom az 1.8 at a 2.0 ra való az megvan és megcsinálom úgy:)
  • VO101Tom
    Torrent miért nem jó? Ha meggondolnád magad, ezt a torrent file-t használd. Full UP 2.0, nem az 1.8 frissítés, ma is működik, kipróbáltam, 2.3M-val szedi most.
  • galimatika
    OK ok. Vali alkalmat összehozunk a közeljövőben. Már elég régóta lógatjuk a levegőben ezt az ivászatot.
  • Sanyo
    Kösz, javítottam.
  • Her Laca
    Urak. Tudna valaki egy linket adni ahonnan (nem torrent) letölthetem az UP 2.0 FULL-t
    Letöltöttem már innen
    de egy jó pár crc hibaüzenetet kapok miközben kicsomagolja.
    Már ujra töltöttem egy párat a 7 ből de csak nem akar jó lenni és kezd a t..m ki lenni vele.
  • Lysandus
    A budakalászi hiperben is láttam kb ugyanilyen diszkont áron az Il-2 1946-ból egy nagy stócot. Hátha valaki hasznát tudja venni az infónak.
  • Herceg73
    Richtofen köszi az infot!
    Már majdnem megvettem a Steamen, mert eddig ott volt legolcsóbb. Pedig jobb szeretem dobozosan.
  • Glo
    Van benne egy elgépelés. Feljő vs felhő :)

ABlitzben bekapcsoltam a level stabot, és meghaltam. Ja, felszállás után meg kiugrott a személyzet
  • Sanyo
    Patch 4.10 hírek - AI vs AI látás.
  • Rue East
    4.08 -> 4.09 -> UP2.0 -> UP2.0m -> UP2.0n
    elvileg így :)