91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=bVPLdRReUZ8&NR=1]"Oh oh, are you ok Daniel?"[/URL] Hát ezen beszartam! XDDD
  • Szepy2884
    Basszus olyan jót repültem az ukded3-on, amikor előjött az ami már annyiszor!! Magyarán repülésközben egyszer csak kiírja, hogy transfering mission holott zúg tovább a motor meg minden. szóval úgy tesz, mintha vége lenne a mapnak és töltené a következőt de ez nem így van. A büdös franc enné meg!!!
  • bettly
    Hidd el , hogy mennek ,nekem nincs kocsim se , zsetonom se most jelen pillanatban, de en bizok abban hogy egyszer valamikor majd csak osszejovunk valahol, persze feleseg,utanfuto nelkul ,egy hatalmas bulis megbeszelesre[inni szigoruan ajanlott]
  • messerharcos
    ok, köszi, sikerült végülis, rosszul csináltam, azthittem az és kiválasztás, ha mindkettőt kiválasztom. bevetés sajna már nem lett, map csere jött hamar, de legközelebb legalább már kapásból vágom majd. köszi:)
  • Szepy2884
    Nekem meg szervízbe kell vinnem a kocsit. Még csak 40K-et futott a kis szentem, de már 18 éves. A céges autó meg macerás.
  • Szepy2884
    Lehet, hogy bennem van a hiba, vagy túl magasak az elvárásaim, de ezektől a képektől valahogy nem szoktam elájulni. Ha nem mondanátok hogy ez "AZ", azt hinném hogy ez csak az il2...
  • Szepy2884
    De. Azt csináld amit mondtak.
  • Her Laca
    nem választottál ki hajtóművet.
  • messerharcos
    köszi, azt megtettem már, a gond az, hogy hiába nyomkodom az i-t, a füle bitját se mozditja, hibáa játszok a gázzal, akkor se, csak ál, és be nem indul az istenért se. nincs még vmi, amit meg kell nyomni?
  • Her Laca
    Mivel két hajtó műves ,így ha eddig nem tetted be kell állítani a settings ben külön külön az 1 es majd kettes hajtómű kiválasztását.
    Na ha ez meg van kiválasztod az 1 est majd beindítod. Utána kiválasztod a kettest és azt is. Ja és egy gombot még be kell állítani az összes hajtómű aktiválására. Tehát ha a kettes is megy akkor kiválasztod az összes hajtóművet,majd ha még nem repültél 262 essel akkor imádkozol ,hogy ne robbanjál fel.:))
  • PhantomAss
    külön először az egyest aztán a kettest
    Ha beindultak nagyon óvatosan, lassan kell mozgatni a gázkart, mert kigyullad a turbina
    Legjobb ha kb 95%-ra állitod és hozzá sem nyúlsz, csak sebességet kell kb 400km/h fölött tartani és akkor nem melegszik túl
  • messerharcos
    vki nagyon nagyon gyorsan el tudná mondani, hogy kell beinditani egy 262-es hajtóműveit? az elkövetkező 5 perc alatt?nagyon fontos lenne, köszi előre is
  • PhantomAss
    én win7-et használok, nyugodt lehetsz, az x52 megfelelően működik
    Az il2 is szereti, még nem volt vele problémám, bár az nvidia driverek nem a legjobbak
  • spargarepa
    de most utánanézve a saitek.com om a download fül alatt elvileg van.
  • spargarepa
    én win7-et használok már egy ideje abból is az x64 eset és eddig még mindenhez találtam megfelelő drivert, és több helyen olvastam hogyha még nincs az adott hardwerhez win7-es akkor meglehet próbálkozni a vistással és hogy nagy eséllyel működni fog vele. Az X52-höz sajnos nemtudok segíteni hogy pontosan az milyen
  • Her Laca
    Urak!
    Mély tisztelettel kérdezem ,hogy használ e valaki Win7 et . Tapasztalatok érdekelnének. Pontosabban ,hogy van e az X52 nek megfelelő drivere hozzá ,meg ilyesmik.
  • Sanyo
    A flyonline.hu linket akartam, de amúgy is ez a forrás. :)
  • Sanyo
    Storm of War - Ju 88 kötelék, az őket támadó Spitfire és egy Tiger Moth oktatórepülés képei.
  • Sanyo
    Megoldható a dolog. :)
  • szekelyland
    Nekem bukott a dolog, jelen pillanatban kb 50 km-re valo benzin van a kocsimban.... A maradek 1500 ra nem tudom kigyujten a zsetont. Bettly mester, te mennel?
  • galimatika
    A volt csepeli Duna MGTSZ területén van. Zártkörű klub, belépés csak klubkártyával, de mondanom se kell, hogy azt már beszereztem. A jövőhét szombat nekem is tökéletes időpont. Ha gondolod ki is ugrok érted kocsival.

És a többiek? Laca, Gida, Glo, Szepy, Sanyo, Togyo, Lacush69, Phantomass, stb, stb (bocs akit kihagytam)
  • Zpogi
    Ez tényleg nagyon jól hangzik,nekem a 20.-a jó a két lehetőség közül,egyébként merre felé van ez a kis szentély :)?
  • galimatika
    Coopra is vagyok
  • galimatika
    Ok,ok! beszélek este a nagy Orákulummal(Dóri)hogy a tavaszi áldozati szertartásunk mely napon érné el a kedvező hatást
    Nyilván egy szombati nap lenne jó gondolom mindenkinek.
    Mondjuk 20. vagy 27.-e
    A hely amit találtam annyira jó, hogy ketten is simán lemehetünk. Ingyen ropogtatni való az asztalon, olcsó pia, billiárd, csocso, darts, stb, és mindez 300 forintért és annyit játszol amennyit csak akarsz. JA! És ZÁRTKÖRŰ!!! vagyis csak mi lennénk meg csini pultoslány. AKI NEM A LÁNYOM!
  • Zpogi
    Gidának szántam.
  • Zpogi
    Tényleg jó lenne összehozni egyet.Megpróbáljuk lezsírozni Glo?
  • Zpogi

Akkor tűzzünk ki egy napot,de nekem egy-két héttel előre kell tudnom az időpontot,mert nem nagyon van szabadnapom a melóhelyemen,egyenlőre.
  • galimatika
    Azért mert nem írok, azért még látok ám mindent!!!
    Lányom tabu! Sörözéshez viszont találtam egy olyan helyet, hogy beszartok.
    mikor iszunk már? Most volt Nemzetközi Zoltán nap, nőnap
    Szervezzünk már meg egy laza kis találkozót!!!!
  • Sanyo
    Patch 4.10 hírek, AI dogfight szerveren, ahova akár lövészként is be lehet ülni, javított sérülésmodell a hidakon.
  • TG Gida
    Ahha...Csinálhatnánk egy két nagyobb coop repülést is.Asszem Neghwar tud 30 főig hostolni.
  • Zpogi
    Glo: Rendben szólok,ha még lesz,és remélem,hogy lesz!

Gida:Egyenlőre még nem,de bízom benne,hogy hamarosan arra is sor fog kerülni. Már vagy egy éve nem láttam ennyi dongót egyszerre egyazon szerveren.
  • PhantomAss
    :))
  • Her Laca
    Te vagy Airsheep? betojok:))
  • Glo
    Na majd Galibánál tartott buliban lesörözzük, persze csak miután a lányával megismerkedtünk
  • Glo
    Előtte nézd meg ott vagyok-e :D
  • Szepy2884
    Na kapd fel szépen a srófot és rohanj el vele a látóhatárig meg vissza
  • Szepy2884
    És melyik szerveren?
  • PhantomAss
    néha-néha, de csak inkább bohóckodok :D
    már nem köt le úgy a játék, mint akkor
  • TG Gida
    War-t is nyomjátok?
  • Glo