91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pogi! Te akkor jössz ugye? Jó lenne már találkozni. -
12Wolfi #25354 ok. -
12Wolfi #25353 sajnos igyse müködik tovabra is fen áll hogy fell villan az ablak majd eltünik azt kész.
Neten se találtam semmit.
Na mindegy minden esetre köszönöm. -
Ha tudsz angolul akkor kérdezd meg itt.
Ez a hivatalos honlapja az Ultrapack-nak. -
12Wolfi #25351 ok köszi. -
Nekem ott van,én úgy próbáltam a hiba keresést,hogy pl beírtam a gogliba "il2 problem ati 1650" elég sokat olvasgattam mire megoldódott a problémám. Ha esetleg nem jó ez a fájl próbáld meg így.
Küldöm a fájlt. -
12Wolfi #25349 [email protected]
És ezt a fáljt siman csak a főkönyvtárba kell berakni? -
Ha adsz egy elérhetőséget akkor elküldöm email-on. -
Van egy eladó félkonfigom,ha valakit esetleg érdekel
.
Alaplap:Asus M4N78
CPU:AMD Athlon 64 X2 6000+
RAM:4x512mb Geil ultra 800MHz dualkit -
12Wolfi #25346 az a atilogx az hol van? -
12Wolfi #25345 Meglatjuk.:D
akkor most frissitsek? -
Lehet,hogy ehez a kártyához nem jó az általam írt driver. -
Nekem is Ati kártyám van,bár ilyen problémám nem volt(én inkább lassulást tapasztaltam),viszont azt olvastam ill.csináltam,hogy feltettem a 9.10 drivert és az atioglxx nevű fájlt bemásoltam az il2 mappájába aztán feltettem az akkor legfrissebb drivert(9.12) most 10.2 van fent,nem tudom megoldja-e a problémádat,egy próbát megér. -
12Wolfi #25342 Nézelődtem de igazából nem találtam rá megoldást.
Ati Radeon x1650 -
Itt már nézelődtél,hátha találsz rá megoldást.
Egyébként milyen videokártyád van? -
Más kiutat én se látok. A lányomnak már vettem egyet, már csak a páromnak kell szerezni valamit. Úgyhogy vagy még egy laptop, vagy egy technofób barátnő a megoldás
-
12Wolfi #25339 Ati Radeont használok és valaki azt monta hogy kicsit hátrébb le van irva valahol a megoldás csak mire azt az ember ki kikeresei:) -
Hm,ez érdekes... -
12Wolfi #25337 igen. De az elötte lévő ultra packok se mükdötek.
Az ill 2 ő akkor is csak stockal müködöt.
Azt monta valaki hogy a Video kartyam a baj valójaban. -
CSAJOZNI! SPORTOLNI! -
tothgyorgy #25335 CSAJOZNI ! CSAJOZNI ! CSAJOZNI ! -
Ja,és amikor fekraktad előtte inaktiváltad a modokat a JSGME mod váltóban? -
12Wolfi #25333 cliens. -
Amikor feltelepítetted a 2.0n-t melyik lehetőséget választottad?
1. Cliens vagy 2.Dogfight server? -
Mondom a megoldást!
Mivel nálunk hasonló problémák merültek fel a géphasználat miatt,ezért fogtam magam és a lányomnak vettem egy laptopot,a fiamnak egy másik gépet így engem hála az égnek békén hagynak.
Bár az asszony az én gépemen könyvel néha,úgy hogy gondolkodom még egy laptop beszerzésén. Mondjuk az áram számla az nem kicsi:))
Messerharcos!
Túlzásba azért nem kell vinni a számítógép előtt ülést! Édesanyádnak igaza van:)
17 évesen azért vannak jobb elfoglaltságok is mint IL2 -őz ni.:) Legalábbis nekem volnának ötleteim:D
-
12Wolfi #25330 Üdv.
Egy olyan gondom lenne hogy van ez az Ultra Pack 2.0N
Minden szabályosan fent van de mégis Ha modot használok az ill2- őnél egy MSDOC Felvillan majd eltunik és ennyi.Viszont ha a Stockot-kot berakom akkor meg müködik.Egy kis segitseget kérnék ha nem baj.
Köszönöm.
1/2_vszd_Wolfenstein:) -
Szerintem ha végre összehozunk egy találkozót, utánna már könnyebben meg lehet mozdítani az embereket.
Eddig négyen tuti megyünk!!! -
tothgyorgy #25328 Én sajna nem mehetek. Anyám miatt állandóan haptákban állok. Nem tudhatom mikor csörren meg a telefon, h menjek hozzá legalább beszélgetni. Nagyon sokszor van maga alatt. Talán ha jobban lesz. -
Korán reggel ennyi szóismétlést
rossz olvasni amit írtam, brrrrr
-
Ami pediglen a jövőhét szombatot illeti, lebeszéltem a helyet. Csak a mienk arra a napra. Javasolnám, hogy beszéljünk meg egy helyet ahol találkozunk és megközelítjük az ívót.
Ha esetleg valaki később jönne, érte el tudok ugrani.
Aki jön annak esetleg elküldöm a tel számom, hogy tudjon hívni. -
tothgyorgy #25325 Én előbb megtanultatom a fiammal a leckét, és ha mindennel kész van, onnan szabad a vásár este 8-ig. Aztán elzavarom, mert én is akarok játszani. -
tothgyorgy #25324 Biztosan negyed napra gondolt, csak megbotlott a nyelve.
-
messerharcos #25323 mondjuk az első 2 órában még ő is jól türi hogy gémelek, a maradék 6 órában szakad el a cérna... xD -
messerharcos #25322 ezt nagyn ismerem, azt képzeljétek el, hogy a mutterotok olálkodna állandóan körüöttetek, és miközben harcolni próbáltok, mindenféle hülyeségeket kérdez, és veszekszik, miért nem tanulsz, és kérdezgeti, mikor jösz el a géptől.....
TILOS átengegni a gépet, bárkinek is
mondjuk valszeg csak nekem 17 évesen probléma a mutter:)
ha 18 leszek, elköltözök hogy nyugodtan sturmovikozhassak! xD xD xD -
Tegnap végre sikerült odaülnöm a géphez. Lacával ketten repültünk. Le is szedtünk egy-egy spit-et annek rendje és módja szerint, mikor jön a párom, hogy kéne neki egy negyed órára a gép. Mondom ok, annyit kibirunk. Ez volt kb délután négy fele. Legközelebb este negyed tízkor jutottam géphez 
Konklúzió: Ha egyszer tied a gép, semmi pénzért ne állj fel mellőle, mert aztán a kedves familia kitalál neked mindenféle fakultatív programot.
-
messerharcos #25320 jah, a kérdés, érdemes lehajtani egy kevés vodkát repülés előtt hogy lazább legyen az ember repülés közben, mint a papos viccben?
ha vki nemismeri, leirom, marha jó:D -
messerharcos #25319 sziasztok! marha jó volt az a mapp ukdeden tényleg, mert nem kelett fél órákat repkedni ahoz hogy ellenséget találjon az ember. mindenesetre én most is elég marha voltam jópárszor, meg amikor célpontot találok, felmegy az adrelalinszintem rohadtul, oszt elkezdek össze vissz mellélőni, meg minden hülyeséget csinálni, igy esett meg hogy még egy c-47-est is alig tudtam eltalálni. amugy utána korea map volt, a sabreval nem tudtm semmit se kezdeni, mire végre ellenséget találtam orosz b-29-eseket, anyira gyorsan mentem, alig volt időm célozni, és semmi bajuk se let nekik, 1000-el átvágtam csak köztük.... -
tothgyorgy #25318 Nem imádkozni kell, hanem nagyon lassan adni a gázt, mint tudod. Adjunk önbizalmat a kollégának. Szóval lassan azzal a gázzal, fél szem a hőmérőn, és a sebesség a minden. Lelassulni tilos ! -
tothgyorgy #25317 Még nincs. Már szóltam Neg-nek, most várok rá. -
Azért van különbség ránézésre is,pláne a fülkék-és remélem a fizika és motorkezelés terén is.Ami nekem is hiányzik általában ezekről a képekről az az összefüggő felhőréteg.Mindíg csak kisebb-nagyobb különálló felhőket lehet látni,de olyan hogy teljesen zárt összefüggő felhőréteg nem igazán van.Pedig filmeken sokszor látni hogy paplanként borítja az egész látómezőt egy nagy felhőréteg aminek a széle sem látszik.