91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Miért kérded ezt Szepy ? É miért ilyetén felzaklatott állapotban.
  • spargarepa
    Skies of fire-en én is szoktam repülni és ott is szokták resetelni a statokat szóval valószínű az történt. ilyenkor az oldalon se találod meg a nickedet csak miután újra beléptél és repültél ott
  • Szepy2884
    VALAKI ÁRULJA MÁR EL MI A FRANC FOLYIK EBBEN AZ ORSZÁGBAN????!!!! MI A 3,14-CSÁNAK VAN NEKÜNK LÉGIERŐNK, GRIPPENJEINK ÉS EGYÁLTALÁN MILYEN ORSZÁG EZ ÉS MI A RÁKNAK VAGYUNK MI TAGJA A NATO-NAK???!!!! EZEK LENNÉNEK A KÉRDÉSEIM NAGY TISZTELETTEL!!!!
  • bettly
    Koszonom, ezt nem tudtam
  • Rue East
    spitvs109 szerver statisztikáját midnen hónapban elején nullázzák, lehet akkor, hogy neked ezek az előző hónapban voltak
  • bettly
    A Skies of fire,ott volt 12 legi gyozelmem, es a spit vs 109 mod ,itt egy hajot torpedoztam meg.- itt meg nem nagyon mozogtam, de ezek az adatok tenylegesen elrepultek.
  • Richtofen
    Melyik szerverek?
    Lehetséges magyarázat lehet pl, hogy egyszerűen stat reset történt. Másoké is eltűnt?
    Esetleg bannoltak?
  • bettly
    Szevasztok.Ket szerveren ahol regisztraltam magam ,vagyis a sztatom ahol van elment minden adatom kitorlodott minden,csak most vettem eszre.......semmi kulonost nem csinaltam, egy hete ,hogy nem repultem,es feltettem az UP-2on-t,csak ennyit.Nem hiszem hogy ezeknek lenne valami koze.Vagy ki tudja? Jart igy valaki?
  • galimatika
    Tőlem ihatunk jövőhéten is egyet. Megbeszélhetjük. Én biztosan megyek most szombaton is. Bemelegítjük a helyet és talán ha leírjuk, hogy milyen fasza volt, talán jövőhéten még többen kedvet kapnak. Részemről OK!
  • Glo
    Másképp kell kapcsolatba lépnem Galiba lányával. Bár egyes perverzeknek biztos van ötletük a megkötözött szívószálas akcióra is :)

Galiba, jövő héten nem lesz valami ilyesmi buli? Akkor ráérek, most szombaton sajna nem. Ráadásul asszony se lesz a közelben
  • Papa01 #25465
    Értem, köszi szépen a választ! :)
  • Her Laca
    Kell a 1946.
    Ez az alap.
    4.08 majd 4.09.
    Majd ha ez meg van akkor le kell töltened az Ultrapack isten tudja melyiket (majd mondják a többiek) és abban ezek a gépek mind benne vannak.
    Van egy JSGME dolog amiben tetszőlegesen tudsz váltani a mod ok között.
  • Papa01 #25463
    Hűha! :) Érdekel bizony! :)

Ez az addon ingyenes vagy fizetős? Illetve (ez lehet buta kérdés) fel kell rakni egy másik IL2-őt, hogy tudjam használni a mod-ot? Vagy ki-be kapcsolható?
  • Her Laca
    Ismerjük Papa:)
    F86,meg migek meg ilyesmik. Ha szereted a korai lökös gépeket jó móka.
    Mondjuk nem lehet ám húzni a botot :) Mert lekapcsolják a villanyt igen gyorsan.
  • Papa01 #25461
    Sziasztok!

a flyonline.hu-n olvastam erről a mod-ról: IL-2 Korea Mod pack 1.2
    Érdeklődni szeretnék, hogy ismeritek, és ha igen, mi a véleményetek róla?

Köszönöm a válaszokat!
    Papa
  • Her Laca
    Tudod hogy van ez:) A látványért mindent. Bár hosszas rábeszélésemre a kölök megszüntette az ültetést és inkább nagyobb felniket tesz alá.
    Mondta is ,hogy igazad volt fater sokkal kényelmesebb ,és jobb így az autó.
    Most fényezik a vasat Jaguár fekete ,kicsit szín játszós,meg most vittem az új szélvédőt is. Még kipufogó kell alá és kész.
    Meg persze még felkerülnek a brembó fékek ,de azt csak ha kész a fényezés.
    Motor kész ,megy mint a barom,futómű meghekkelve stabil mint a telefon fülke.
  • Lacusch69
    Negatív... (200+ km)
  • Lacusch69
    Az "írtózatosan peres" gumiknak leginkább Pogi fog örülni... (fix kuncsaft felni egyengetésre)
  • Szepy2884
    "Igen, lenéz a lányom is, de csak korlátozott időtartamra."

Én a helyedben nem korlátoznám a lányodat. Menjen csak el nyugodtan és maradjon amíg kedve van. És hogy biztosan ne legyen semmi gubanc, Glo-t összekötözve rakjátok be egy sarokba szájában egy hosszú szívószállal hogy azért elérje a sörét és nem lesz semmi gond (as Hannibal Lecter)
  • messerharcos
    sziasztok! meghalt otthon a modemem, nincs netem, most a suliból irok ugyhogy cseszhetem az online repülést:S hétfőn meg kiszedik a mnadulám, pihizjni kell majd, ugyhogy most jó ideig megint nem repülhetek, jó szar is a a hangulatom
  • galimatika
    ...felni az engem is érdekel. Majd dumálunk.
  • galimatika
    Szóval! Igen, most szombaton lesz a buli. Lehet jönni mindenkinek. Innen a fórumról bárkit szívesen látunk.
    Igen, lenéz a lányom is, de csak korlátozott időtartamra.
    Szerintem kezdjük, olyan 16-17 óra magasságában, aztán majd meglátjuk....

Összegezve: E hét szombaton délután SG.HU IL2 Topic Találkozó Csepelen a volt Duna MGTSZ területén működő magán klubban. A hely nagyon olcsó és igen hangulatos. Ha valakinek kérdése van írjon nyugodtan.
    Ha valaki későn tud csak jönni az se csüggedjen, mert én reggelig leszek. Ha valaki nem ismerős a környéken, az hívjon előtte telefonon.
    A számom 20-777-92-75
  • Her Laca
    Én meg egy mezei burkoló:)
    Pogi! Azonnal áruld el ,tudsz e JÓ áron szerezni alufelnit. A jó ár relatíve persze:))
    Fiam Calibrája most lesz kész és a közeljövőben szeretnénk venni rá valami nagyon szép és nagy felnit ,no meg ÍRTÓZATOSAN peres gumikat:)))
  • Zpogi
    Én csak egy mezei gumis vagyok,meg a szakmámból adódóan(karosszérialakatos)alu felniket javítok.
  • Glo
    Tényleg Pogi, mit dolgozol? :)

Még Laca melója is érdekelne, mert azon is gondolkodtam, de sehogyse tudtam rájönni
  • Szepy2884
    "A nemzetközi helyzet fokozódik" -minden serveren- :))) "Az élet nem habos torta!" :))) -le is lőttek párszor-

Bizony, örökbecsű mondások ezek :))
  • acidrain
    Hajó? Milyen hajó?
    Én személy szerint a "csináld magad, ahogy tudod, legfeljebb lelőnek" 1személyes repülőszázad tagja vok.
  • Richtofen
    Na látod mennyivel civilizáltabb így :)
  • Richtofen
    Mármint miért nem?
  • Richtofen
    És ezzel az aláírással miért tiltottak még innen ki e?
  • Richtofen
    Hát én már SZART érek??? :)
  • Zpogi
    Bocs fiúk,de eltudnánk tolni egy héttel ezt az ivászatot,mert elküldtek egy embert tőlünk és most felborult a beosztás,de a jövőhétre rendeződnek a dolgok.
  • PhantomAss
    symantec gyárilag az IBM-nél nem talált semmit, de te tudod, én nem akarlak rábeszélni, lehet mégis vírusos :)
  • Glo
    Ez most szombat? És a lányodat hozod-e?
  • Lacusch69
    Ezért nem használok Avast-ot. (Tudom, Te érzelmileg kötődsz az Avas-hoz...)
    Persze a NOD32 is csinál néha marhaságokat, pl. a full verziós fraps 2.0-át vírusnak nézi...
  • Nesu

ÚJ HAJÓZÓKAT TOBOROZ

Légy te is egy a sok Honvédő hajózó közül !!!
  • Nesu

[hatalams]ÚJ HAJÓZÓKAT TOBOROZ[/hatalams]

Légy te is egy a sok Honvédő hajózók közül !!!
  • Szepy2884
    Szóval azt mondjátok, hogy Bástya elvtársat nem akarja megölni senki!?
  • PhantomAss
    Szepy, vállalati gép sem jelez vírust, sztem ok
  • Sanyo
    Az oldal forrásában nem látok semmi nem odavalót, a nod32 nálam sem jelez semmit.