91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Miért kérded ezt Szepy ? É miért ilyetén felzaklatott állapotban. -
spargarepa #25474 Skies of fire-en én is szoktam repülni és ott is szokták resetelni a statokat szóval valószínű az történt. ilyenkor az oldalon se találod meg a nickedet csak miután újra beléptél és repültél ott -
Szepy2884 #25473 VALAKI ÁRULJA MÁR EL MI A FRANC FOLYIK EBBEN AZ ORSZÁGBAN????!!!! MI A 3,14-CSÁNAK VAN NEKÜNK LÉGIERŐNK, GRIPPENJEINK ÉS EGYÁLTALÁN MILYEN ORSZÁG EZ ÉS MI A RÁKNAK VAGYUNK MI TAGJA A NATO-NAK???!!!! EZEK LENNÉNEK A KÉRDÉSEIM NAGY TISZTELETTEL!!!! -
bettly #25472 Koszonom, ezt nem tudtam -
Rue East #25471 spitvs109 szerver statisztikáját midnen hónapban elején nullázzák, lehet akkor, hogy neked ezek az előző hónapban voltak -
bettly #25470 A Skies of fire,ott volt 12 legi gyozelmem, es a spit vs 109 mod ,itt egy hajot torpedoztam meg.- itt meg nem nagyon mozogtam, de ezek az adatok tenylegesen elrepultek. -
Richtofen #25469 Melyik szerverek?
Lehetséges magyarázat lehet pl, hogy egyszerűen stat reset történt. Másoké is eltűnt?
Esetleg bannoltak? -
bettly #25468 Szevasztok.Ket szerveren ahol regisztraltam magam ,vagyis a sztatom ahol van elment minden adatom kitorlodott minden,csak most vettem eszre.......semmi kulonost nem csinaltam, egy hete ,hogy nem repultem,es feltettem az UP-2on-t,csak ennyit.Nem hiszem hogy ezeknek lenne valami koze.Vagy ki tudja? Jart igy valaki? -
Tőlem ihatunk jövőhéten is egyet. Megbeszélhetjük. Én biztosan megyek most szombaton is. Bemelegítjük a helyet és talán ha leírjuk, hogy milyen fasza volt, talán jövőhéten még többen kedvet kapnak. Részemről OK! -
Glo #25466 Másképp kell kapcsolatba lépnem Galiba lányával. Bár egyes perverzeknek biztos van ötletük a megkötözött szívószálas akcióra is :)
Galiba, jövő héten nem lesz valami ilyesmi buli? Akkor ráérek, most szombaton sajna nem. Ráadásul asszony se lesz a közelben
-
Értem, köszi szépen a választ! :) -
Kell a 1946.
Ez az alap.
4.08 majd 4.09.
Majd ha ez meg van akkor le kell töltened az Ultrapack isten tudja melyiket (majd mondják a többiek) és abban ezek a gépek mind benne vannak.
Van egy JSGME dolog amiben tetszőlegesen tudsz váltani a mod ok között.
-
Hűha! :) Érdekel bizony! :)
Ez az addon ingyenes vagy fizetős? Illetve (ez lehet buta kérdés) fel kell rakni egy másik IL2-őt, hogy tudjam használni a mod-ot? Vagy ki-be kapcsolható? -
Ismerjük Papa:)
F86,meg migek meg ilyesmik. Ha szereted a korai lökös gépeket jó móka.
Mondjuk nem lehet ám húzni a botot :) Mert lekapcsolják a villanyt igen gyorsan. -
Sziasztok!
a flyonline.hu-n olvastam erről a mod-ról: IL-2 Korea Mod pack 1.2
Érdeklődni szeretnék, hogy ismeritek, és ha igen, mi a véleményetek róla?
Köszönöm a válaszokat!
Papa -
Tudod hogy van ez:) A látványért mindent. Bár hosszas rábeszélésemre a kölök megszüntette az ültetést és inkább nagyobb felniket tesz alá.
Mondta is ,hogy igazad volt fater sokkal kényelmesebb ,és jobb így az autó.
Most fényezik a vasat Jaguár fekete ,kicsit szín játszós,meg most vittem az új szélvédőt is. Még kipufogó kell alá és kész.
Meg persze még felkerülnek a brembó fékek ,de azt csak ha kész a fényezés.
Motor kész ,megy mint a barom,futómű meghekkelve stabil mint a telefon fülke. -
Lacusch69 #25459 Negatív... (200+ km) -
Lacusch69 #25458 Az "írtózatosan peres" gumiknak leginkább Pogi fog örülni... (fix kuncsaft felni egyengetésre) -
Szepy2884 #25457 "Igen, lenéz a lányom is, de csak korlátozott időtartamra."
Én a helyedben nem korlátoznám a lányodat. Menjen csak el nyugodtan és maradjon amíg kedve van. És hogy biztosan ne legyen semmi gubanc, Glo-t összekötözve rakjátok be egy sarokba szájában egy hosszú szívószállal hogy azért elérje a sörét és nem lesz semmi gond (as Hannibal Lecter)
-
messerharcos #25456 sziasztok! meghalt otthon a modemem, nincs netem, most a suliból irok ugyhogy cseszhetem az online repülést:S hétfőn meg kiszedik a mnadulám, pihizjni kell majd, ugyhogy most jó ideig megint nem repülhetek, jó szar is a a hangulatom -
...felni az engem is érdekel. Majd dumálunk. -
Szóval! Igen, most szombaton lesz a buli. Lehet jönni mindenkinek. Innen a fórumról bárkit szívesen látunk.
Igen, lenéz a lányom is, de csak korlátozott időtartamra.
Szerintem kezdjük, olyan 16-17 óra magasságában, aztán majd meglátjuk....
Összegezve: E hét szombaton délután SG.HU IL2 Topic Találkozó Csepelen a volt Duna MGTSZ területén működő magán klubban. A hely nagyon olcsó és igen hangulatos. Ha valakinek kérdése van írjon nyugodtan.
Ha valaki későn tud csak jönni az se csüggedjen, mert én reggelig leszek. Ha valaki nem ismerős a környéken, az hívjon előtte telefonon.
A számom 20-777-92-75
-
Én meg egy mezei burkoló:)
Pogi! Azonnal áruld el ,tudsz e JÓ áron szerezni alufelnit. A jó ár relatíve persze:))
Fiam Calibrája most lesz kész és a közeljövőben szeretnénk venni rá valami nagyon szép és nagy felnit ,no meg ÍRTÓZATOSAN peres gumikat:))) -
Én csak egy mezei gumis vagyok,meg a szakmámból adódóan(karosszérialakatos)alu felniket javítok. -
Glo #25451 Tényleg Pogi, mit dolgozol? :)
Még Laca melója is érdekelne, mert azon is gondolkodtam, de sehogyse tudtam rájönni
-
Szepy2884 #25450 "A nemzetközi helyzet fokozódik" -minden serveren- :))) "Az élet nem habos torta!" :))) -le is lőttek párszor-
Bizony, örökbecsű mondások ezek :)) -
Hajó? Milyen hajó? 
Én személy szerint a "csináld magad, ahogy tudod, legfeljebb lelőnek" 1személyes repülőszázad tagja vok.
-
Richtofen #25448 Na látod mennyivel civilizáltabb így :) -
Richtofen #25447 Mármint miért nem? -
Richtofen #25446 És ezzel az aláírással miért tiltottak még innen ki e? -
Richtofen #25445 Hát én már SZART érek??? :) -
Bocs fiúk,de eltudnánk tolni egy héttel ezt az ivászatot,mert elküldtek egy embert tőlünk és most felborult a beosztás,de a jövőhétre rendeződnek a dolgok. -
symantec gyárilag az IBM-nél nem talált semmit, de te tudod, én nem akarlak rábeszélni, lehet mégis vírusos :) -
Glo #25442 Ez most szombat? És a lányodat hozod-e?
-
Lacusch69 #25441 Ezért nem használok Avast-ot. (Tudom, Te érzelmileg kötődsz az Avas-hoz...
)
Persze a NOD32 is csinál néha marhaságokat, pl. a full verziós fraps 2.0-át vírusnak nézi... -
ÚJ HAJÓZÓKAT TOBOROZ
Légy te is egy a sok Honvédő hajózó közül !!! -
[hatalams]ÚJ HAJÓZÓKAT TOBOROZ[/hatalams]
Légy te is egy a sok Honvédő hajózók közül !!! -
Szepy2884 #25438 Szóval azt mondjátok, hogy Bástya elvtársat nem akarja megölni senki!? 
-
Szepy, vállalati gép sem jelez vírust, sztem ok -
Az oldal forrásában nem látok semmi nem odavalót, a nod32 nálam sem jelez semmit.