91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Patch 4.10 hírek - indul a bétateszt, AI által repülhető Reggiane Re 2000, Fairey Fulmar és Fairey Swordfish. -
spargarepa #25514 az up 2.0-ában már szerepelnek ezek a gépek sok másik mellett. az leszeded (kb 3 GB) felrakod és annyi. egy alap 4.09 re kell feltenni úgy fog működni -
Szepy2884 #25513 izé úgy értem, hogy Posta Imre szavai után... -
Szepy2884 #25512 Épp az a lényeg hogy mindenki tudjon róla. Pogi linkje után eléggé világos miért...
-
Richtofen #25511 Én sajnos nem érek rá ezen a hétvégén. -
Richtofen #25510 Szerintem pusztán a választások előtt megszokott újabb figyelemelterelő megmozdulás, hogy legyen miért baszogatni néhány hétig a vezetést. Ha tényleg információgyűjtést akarnak csinálni, akkor már csinálják is, de nem így, hogy mindenki tudjon róla. -
Én jövök,de csak meló után 6 fél 7 körül,és nem tudok sokáig maradni sem,mert dolgozom más nap :(. -
Nos Uraim? Jön valaki holnap? Jó lenne tudni. Írjatok valami választ nekem plz! -
Vipon #25507 Sziasztok! kérdésem az hogy: lehet-e B-17 -el vagy B-24-el repülni valahogy ?
Le kell töltenem valami file-t hozzá és ha le kell azt honnan töltsem...?
Köszi előre is. -
Ha részletesebben is érdekelnek ezek, akkor meg Drábik János írását érdemes még elolvasni, ebben benne van Benjamin Freedman beszéde is, meg saját kutatásai, tényszerűbb, konkrétabb, stb. -
Szerintem a Freedman videó elég sok kérdésre választ ad. Én most már mindent értek azt hiszem,csak egyik ámulatból esek a másikba,ha ez tényleg igaz....BRUTÁLIS. -
spargarepa #25504 millió kérdés kevés válasz de igazad van, térjünk vissza az IL-2 höz amiről a topic szól...
bocs mindenkitől az OFF-ért -
Solt #25503 Az sem lepne meg, ha direkt mondanák, hogy nem tudtak róla... jó kis feszültség keltő információ ez...
Millió kérdést felvet ez, de ez már nagyon off... -
spargarepa #25502 ebben sajnos lehet valami. de akkor mit ér a NATO ha egy tagország fölé berepül egy nem NATO tagország KATONAI gépe semmi kíséret és felügyelet nélkül elvileg rutinrepüléssel? 3 gépből 2 ittvolt, és ha a pilótákat akarnák képezni akkor ennek a gépnek a civil megfelelőjével is lehetne... -
Solt #25501 Nem kell látniuk, hogy nem az övék, ugyanis tudják, hogy az övék... gyakorlatilag úgy látom, hogy lókuki közünk van bármihez is... -
spargarepa #25500 azok minek jöttek? én már csak a láccat kedvéért is a seggükbe nyomtam volna 2 gripen-t meg 2 mig-29est h lássák h nem az övék a légtér -
Solt #25499 Ugyan... velük vagyok... én tulajdonképpen lenni provokátor... írni össze nácik listája, továbbítani repülőre... 
-
Lacusch69 #25498 Érdekes dolog: amikor én két linket írtam egy bizonyos témáról, azonnal törölték a hsz-omat (Index, Origó)
Az egyik az auschwitzi áldozatok számának változását megjelenítő táblák fényképe volt, a másik a '48-as krakkói Auschwitz-per eredeti felvétele...
Freedman beszédét is szoktam linkelni, sokaknak nem tetszik... -
Érdekes videó,csak nehogy feljelentsenek érte.
-
Sosem lehet tudni.
-
Mért bántanál meg bárkit is?
-
-
Befejeztem,még egyszer bocsánat,ha valakit megbántottam volna. -
Volt egy honlap ami bemutatta képekben(megjegyzem elég megrázó képekben, lebombázott iskolák,halott gyerekek),hogy mit műveltek palesztinával,kb három napig volt látható.Milyen érdekes nem? Ezt ők minek neveznék? -
Solt #25491 Én alábbiak minden részét ajánlanám:
David Cole
Benjamin H. Freedman -
Solt #25490 Mert, ha negatív a véleményed, akkor fasiszta vagy! Mindegy mit mondasz, mindegy, hogy esetleg igazad van-e, aki róluk rosszat mond, az náci, fasiszta, jobbikos, magyarkodó, stb... Most már ugye törvény is védi a dolgaikat... büntetlenül már más véleményed sem lehet... éljen a demokrácia, éljen a szólásszabadság... -
És még ajánlanám a Zeitgeist 1.-2. és 3. részét megtekintésre. -
Itt egy video,a témához kapcsolódik Mi lesz veled Magyarország?
Előre is bocsánatot kérek az OFF-ért. -
Miért lenne kényes?
Csak nincs róla információnk.És nem csak nekünk gyanítom:) Mondjuk azt végképp nem értem,hogy hogyan jutott ez a sajtó tudomására.
Hiába Izrael úgy látszik már ne a régi. Ugye a múltkori kis bakijuk is arabéknál:) -

-
Solt #25485 Kiütöttelek... bocsi... :))) -
Beírom még egyszer az előbb eltűnt a hozzászólásom.
Elég kényes ez a téma,de én is egyet értek veled.
Ezt nekik:

-
Solt #25483 Bánom, hogy szombaton nem tudok csatlakozni hozzátok... pár sör mellett ezt jól kilehetne tárgyalni... csak sajnos tiltja a vallásom, hogy szombaton bármit is csináljak... 

-
Visszatérve Szepy kérdésére ennek tükrében a válaszom annyi ,hogy a tököm se tudja . -
Menjünk csak bele!!!

-
Ha nem linkelted volna be akkor is Izraelre tippeltem volna,egyre jobban itt vannak 
,de ebbe most ne menjünk bele.
-
Solt #25479 Nem is nagyon akarok ebbe belefolyni... valahogy olyan érzésem van, hogy vékonyka madzagok sokasága rángatózik politikusaink, meg az NBH buksikája felett...
Egyszerűen fel nem foghatom, hogy a viharba lehet olyan kémrepülőgépeket az ország légterébe engedni, amelyek ilyen elektromágneses felderítésre képesek... honnan a francból tudhatjuk, hogy mikbe hallgattak bele? Most jönnek a választások... azért a pofátlanságnak is van határa... szerintem.. -
De biztos volt engedélyük ,hogy repkedjenek kicsit.
Mondjuk azt én sem értem,hogy egy nem Nato ország kémrepülőjét hogyan lehet beengedni az ország légterébe. Biztos az Usákok mondták ,hogy jó ha itten jönnek mennek egy kicsit. -
Solt #25477 Gondolom ezért... -
Mi van haver?Elgurult?